Adilenaz hayırlısıyla duyrasınız inşallah .
ooo kalabalıklaşmışız nihayet , nerdeydiniz tüm gün bakiiim
evet canım , ilk bebeğim 4. tüp bebek denememle geldi kollarıma , oğluşum 17 aylıkken bu süpriz fasulyeye hamile kaldım ummadığım anda
hiç bir yan etkisi yok , bana 9. haftaya kadar vajinal USG ile baktılar ..
listeyi bu akşam yada en geç yarın yeniden düzenleyeceğim , yeni gelenler ve bilgilerini güncelleyenler için
slm inşallah sağolasınn....inşallah çabuk geçer şu 8 gün ve mutlu haberi alırız senden
Merhaba hanımlar. Bizde bugün doktora gittik. 5. haftamız bugün.Çok şükür kese göründüKilon çok ideal ama biraz zayıfsınız değerlerinize iyice bakalım dedi doktor. Değerlerde iyi çıktı çok şükür.Doktor Magnezyum,D vitamini ve folik asit alıcaksın dedi. Folik asit 8. haftaya kadar kullanılacakmış. Okulda çok yoruluyorum son günlerde 23 nisanda yaklaştı. Hem çalışmlar hem de komisyondayım...Yarın da prova var....
Ya bi de ben çok şişiyorum. Ellerim ayaklarım çok şişiyor...sizde nasıl durumlar?
hayırlı olsun ben de bugün kesemizi gördüm 5+2 deyiz bizde banada elevit verdi bol bol dinlen arkadaşım gerekirse rapor al nöbet tutmama hakkın var müdürüne söyle ve nöbet tutma çok zor elde ediyoruz bebişleri kaybetmeyelim be 3 sene uğraştım sonunda kendiliğinden geldi bende sadece mide yanması ve uyku hali var azcıkta mide bulantısı
hayırlı olsun ben de bugün kesemizi gördüm 5+2 deyiz bizde banada elevit verdi bol bol dinlen arkadaşım gerekirse rapor al nöbet tutmama hakkın var müdürüne söyle ve nöbet tutma çok zor elde ediyoruz bebişleri kaybetmeyelim be 3 sene uğraştım sonunda kendiliğinden geldi bende sadece mide yanması ve uyku hali var azcıkta mide bulantısı
evet canım vajinal ultrasyonda gördük şükürler olsunBenim sat 2 mart , seninki 1 Ommancım.Vajinal ultrasonla mı gördünüz?
kızlar bir şey soracam . vajinal ultrasyonun bebeğe zararı yokmu? yada rahim ağzının genişlemesine sebep olmazmı? beş haftalıkken bile bebek kesesi görülüyo. dr. neden bu yöntemi kullanıyorlar?:44::44::44::44::44::44:
Omman doğumumu Çağda yaptım ve hiçbişi hissetmedim.Sevgi hanım yaptırdı, daha doğrusu sezeryan.. Senin satın erken mi?10 Gün önce kalp atışını gördüğüne göre:)
kızlarr çook kötüyümm akşam açık kırmızı kanama geldi.yoğun ama sonra kahve oldu.doktora gittim kese iyi bebekte içinde yerleşmeye çalışıyor.kılcal damarlar kanamış dedi.kanama yoğunlaşırsa düşükte olabilir ama şimdilik iyi dedi.çook moralim bozuk
teşekkürler canım , evet süpriz gelen bir bebek bu bizimkisievet canım gazdan ve yediğin gaz yapan yiyeceklerden olabilir . sat 18 mart bugün 21 nisan= 4 hafta 6 günlük hamilesin ... düşük değil yüksek de değil .. benim sat 25 şubat ilk dr. randevusunda > 26 mart = tam 4 haftalık hamileyken 524 dü değerim .. geç tutunma olmuştur belki
hey maşşşşallahhhhbenim tostos 2 aylıkken ancak o kilodaydı
direkt okula yazdırmayı düşünmediniz mi :)))
hamilelikten önce ne yiyorsam öyle besleniyorum , bir tek dr.umdan kesin talimatla tuz yasakyarım lt süt içmeye çalışıyorum , o da laktozsuz -light olanlardan .. ceviz - incir ve kayısı kurusu yemeyi yeniden adet edinmeye çalışıyorum .. istesem de istemesemde 3 saatte bir acıkıyorum ve dolayısıyla 2-3 an , 3 ara öğün olarak yemeklerimi yiyorum .. kahvaltıda hergün 1 yumurta yemeye çalışıyorum , ana öğünlerimden birinin de mutlaka et türlerinden olmasına dikkat ediyorum .. su içmeyi çok severim ama sanırım dikkat etmiyorum bugünlerde , halbuki rahim kaslarını en çok besleyen suymuş bu arada
yay konusunda aynı fikirdeyim , akrebe razıyım , inşallah herşey yolunda gider de 20 kasımdan önce kucağıma alırım fasulyemiyaylar ketum olur , kindar ve bencil , amaaaan sağlıklı olsuynlar da dimi
COLOR][/B]
Canım bol bol dinlen canım ben geçen sene progestan dışında proluton depot iğne ve crinone jel kullanmıştım. Sanki daha etkili. sor istersen canım. Yat sürekli canım. Senin ilkti değil mi? Kılcal damar kanamış demiş zaten doktorun . İnşallah sorun olmadan atlatırsın canım. Dualarım seninle...[/QUOTEsağol canımm dinleniyorum.yok bir düşüğüm var o yüzden çok korkuyorum.allahtan ümit kesilmez beklemedeyim.
masal800 moraller nasıl canım , süngünü düşürme hemen tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?