2011 Aralık Anneleri

masal800 moraller nasıl canım , süngünü düşürme hemen tamam mı

Son düzenleme:

Merhaba hanımlar. Bizde bugün doktora gittik. 5. haftamız bugün.Çok şükür kese göründü Kilon çok ideal ama biraz zayıfsınız değerlerinize iyice bakalım dedi doktor. Değerlerde iyi çıktı çok şükür.Doktor Magnezyum,D vitamini ve folik asit alıcaksın dedi. Folik asit 8. haftaya kadar kullanılacakmış. Okulda çok yoruluyorum son günlerde 23 nisanda yaklaştı. Hem çalışmlar hem de komisyondayım...Yarın da prova var....
Ya bi de ben çok şişiyorum. Ellerim ayaklarım çok şişiyor...sizde nasıl durumlar?

hayırlı olsun ben de bugün kesemizi gördüm 5+2 deyiz bizde banada elevit verdi bol bol dinlen arkadaşım gerekirse rapor al nöbet tutmama hakkın var müdürüne söyle ve nöbet tutma çok zor elde ediyoruz bebişleri kaybetmeyelim be 3 sene uğraştım sonunda kendiliğinden geldi bende sadece mide yanması ve uyku hali var azcıkta mide bulantısı

selam arkdşlar.nöbet çok zor ben lisede rehber öğretmenm bize nöbet yasak ama diğer bayan ararkdşlardan ne kadar zor olduğnu bilyorum bencede çok dikkat etmek lazım.gerekirse rapor izin.arkdşlar benm sağ dizm ağrıdı hamilelikte ayağımı uzatıp gerdiğmdede dizmde sızı hissedyorum doktor hormanların yükselmesine bağladı.bende sabah kahvaltı yapmadan okula gidyorum geldiğmde midem kazınyo açlıktan ve eskiden gündüz hiç uyuyamazdım şimdi okuldan döndüğmde bir saat uyuyorum.umarım hepimz hayırlısyla bu dönemi atlatırz...

ben de bugün doktordaydım. çok şükür pıhtılaşma değerlerim nomal çıktı bu sefer. aspirini tamamen bırakabilirsin artık dedi. progestana devam. yarınlık okula gideceğim. pazartesi raporu yenileyecek.
gün durumuz karışık. bilen arkadaşlar yardımcı olsun. satım 9mart.
geçen 14ünde gittik doktora 5+2 idi. bugün 6+1 çıkar dedik. doktor demez mi 6+5 diye. bebeğin ve kesenin ölçününe göre mi değişiyor bu ya anlamadım. o an heyecandan da soramadım. kalp atışlarına benzer kıpırtılar görüyorum dedi, ama duyma için daha çok erken dedi. zaten tam odasına girdim, kadını normal doğuma çağırdılar. fazla ilgilenemedi. kesenin gelişimi iyi dedi.bebekte çok hafif beyazlık olarak gözüküyor daha net değil. bu bile benim için moral oldu. biraz daha içim rahatladı çok şükür.
tüm hamile arkadaşlar bebeklerini hayırlısıyla kucağına alır inşallah.

Sanada hayırlı olsun canım. Dinlenme şu sıralar hayal oldu bana...Müdürlede konuştum ama riskli gebelikse eğer tutmazsınız. Bunu rapor edin olur eğer değilse nöbete devam dedi...Öyle bi durumda yok çok şükür idare ettiğimiz yere kadar edicez. Sağolsunlar okuldaki arkadaşlar biliyor durumu,hocam biz idare ederiz dediler. Bir iki tenefüs inerim,birazda onlar idare eder. Okuluda ihmal etmek istemiyorum. Çocuklarım çok geri kalır,1.sınıfız daha...Ama sıkıştığım yerde sevk rapor falan alıcam, bebeğimden değerli değil hiç bi şey... 3 sene sonunda güzel sürpriz yapmış size bebiş Bende de sabahları bulantı oluyor da 3-4 gündür balon gibi ayaklarım ellerim...

Benim sat 2 mart , seninki 1 Ommancım.Vajinal ultrasonla mı gördünüz?
evet canım vajinal ultrasyonda gördük şükürler olsun

bilmiyorum canım ama
doktoruna bağlı
bazxı doktorlar bakmıyo bazıları bakıyo
ben doktoruma gveniyorum
oyüzden sorun yapmadım

Omman doğumumu Çağda yaptım ve hiçbişi hissetmedim.Sevgi hanım yaptırdı, daha doğrusu sezeryan.. Senin satın erken mi?10 Gün önce kalp atışını gördüğüne göre:)

hımmm zaten benimde büyük ihtimal sezeryan olur
zaten 4 senedir uğraşıyorum
bide kan pıhtılaşması var
oyüzden sezeryan isterim heralde
tabi rabbim o günleri gösterirse bana

Canım bol bol dinlen canım ben geçen sene progestan dışında proluton depot iğne ve crinone jel kullanmıştım. Sanki daha etkili. sor istersen canım. Yat sürekli canım. Senin ilkti değil mi? Kılcal damar kanamış demiş zaten doktorun . İnşallah sorun olmadan atlatırsın canım. Dualarım seninle...

Kızlar benim oğlum akrep. Ben oğlağım. Ama pinti değilim hiç... Bebişlerimizin kısmetse burcundan tanıdığım yok.

merhaba hanımlar;
Nasılsınız? Maşallahh kalabalık olmuş topiğimiz:)
ne çok yazmışsınız şimdiden hızınıza yetişemez oldum.
bende cırinone jel kullanıyorum. acaba mide bulantısı yapar mı çok midem bulanıyor valla.
bugün 7+1 oldum ama haftaya cumaya kadar doktora gitmeyeceğim. çok korkuyorum. bebeğim benim son şansımm rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi nasip eder işallah.

evet canım , ilk bebeğim 4. tüp bebek denememle geldi kollarıma , oğluşum 17 aylıkken bu süpriz fasulyeye hamile kaldım ummadığım anda
allahım mucizeni korusun işallah.
ben de iki tüp denedim olmadı. bebeğim mucizem oldu. son şansım zaten yaşım 40. çok korkuyorum işallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.

chnb nasılsın canım?
nöbetten muhaf olmana çok sevindim. müdürünün de sağ duyu sahibi olması ayrıca sevinrici zorlanmazsın en azından.

chnb nasılsın canım?
nöbetten muhaf olmana çok sevindim. müdürünün de sağ duyu sahibi olması ayrıca sevinrici zorlanmazsın en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…