2011 Aralık Anneleri

ayy akıntının amnio sıvısı mı yoksa normal akıntı mı olduğunu anlayan testler var mı cidden?benim bazen bir su boşalıyor anlatamam. üstelik duru su akıntı gibi değil anlamadım nedir böyle.
ha cirinone jel kullanıyorum jelin akıntısı oluyor ama bu ayrı su gibi. acaba jelin etkisimi normal bir akıntı mı anlamadım gitti?

Canım ben de seni merak etmiştim. İyisindir inşallah. Evet var canım ama adını unuttum. Senin jeldendir çünkü bence kese çok küçüktür daha amnion sıvısı varsa da çok azdır. Ama akıntını doktora sor canım. Rengi ve kokusu hususunda da dikkat et. Ben su içmeyi sevmem. Yine de çok aklıma gelmiyor, ama bolca içmek lazım...

iyiyim canım bugün malum bayram töreni vardı bir de yeğenimin doğum günüydü tam 1 yaşında oldu:) derken yeni geldim eve.
su içiyorum da günlük aldığım sıvılarla beraber ancak 2 litre.3 ü mümkün değil içemem zaten.
doktora önümüzdeki cuma gideceğim sorcam da korkuyorum işte.rengi yok kokusu da yok su gibi bir sıvı geliyor işte.
sen de yok mu akıntı?

BENDE ÇOK DEĞİL. hAMİLELİK ÖNCESİNDE OLDUĞU GİBİ. bEN DE GÜNLÜK PED KULLANIYORUM. oNDAN DA KORKUYORUM BİZİM DİĞER TOPİKTEN ARKADAŞIN DOKTORU KULLANMA DEMİŞ, GAZLI BEZ YA DA HİÇBİR ŞEY KULLANMA SIK ÇAMAŞIR DEĞİŞTİR DEMİŞ. MALUM OKULDA ÇAMAŞIR İŞİ OLMAZ. GAZLI BEZ DE MEDİKALLERDE Mİ SATILIR. BİZİM DE SABAH 9.00 DA VELİ TOPLANTISI VAR. BURADA HAYAT DA ERKEN MALESEF. SABAH 8.30 DA ÇAĞIRDI MÜDÜR. EŞİMİN DE SINAV GÖREVİ VAR ALESTE. OĞLANI DA GÖTÜRECEĞİM. BİR DE CRİNONEYİ RAHİMAĞZINA HEMEN SIKIYOR MUSUN? NE KADAR İTTİREBİLİYORSUN?

benim de eşimin veli toplantısı varmış sabah. söyleniyordu az önce ara karne mi verilecekmiş ne.
hamilelik öncesi gibi değil benim birden boşalıveriyor avuç içi kadar yer ıslanıyor iç çamaşırımda. ben hiç bişi kullanmıyorum hergün iç çamaşırı değiştiriyorum. bir de beyaz gigini giyiniyorum ki rengini görebileyim diye.jel kullanınca tuvalet kağıdı kullanıyorum birsüre sonra onu da atıyorum.
aslında baya derine sıkıyorum galiba bir parmak kalana kadar ittriyorum işte.
canım dinlen hadi yarın erkencisi bebeğin büyüsün annişi:) görüşürüz gene iyi geceler...

selam arkdşlar bendede sat 26 şubattı.progestan düşk diye bende jel kullanyorum.bendede arada bi akıntı olyo sarı turncu gibi ama sık değil .benmde doktor jeli mutlaka kullanmaya devam demişti..umarım progestan ilaçları bebeklerde sorun yaratmaz.umarım hayırlsyla hepimz bebeklerimizi kucağmızı alırzz...

işallah canım.
benim öyle değil su gibi bir akıntı.

işallah canım.
benim öyle değil su gibi bir akıntı.

su gibi akıntı bende de vardı canım. son zamanlarda rengi beyaza döndü ama.
hamile oldugumu öğrenmeden fln vardı su gibi olan. bi anda geliyodu seninki gibi.
sanırım normal ama dr.una bi sor

Benimda sat 6mart muhtemel dogum tarihi 12 aralik su an kese olcumune gore 6+0 hamileyim ama kalp atislarini duyamadim daha bi kac doktora gittim biri duymamiz lazimdi sonradan olusmaz dedi biri daha duyamayiz dedi heyecan ve korkuyla bekliyorum cuma gunu kontrolumu

nasıl kese ölçümüne göre sat a göre 7+1 hamilesin. ama kese 6+0 ı gösteriyorsa geç döllenmedir ve genelde 6+4 te duyuluyor benim sat 3 mart ve ben cuma günü gideceğim kalp atışı için korkudan ben de gidemiyorum. benim geç döllenme kesin biliyoruz bunu.

Ya gec duyulabilir de benim aklima takilan bisi var icimi yedi bitirdi doktor kese ve bebegi gordugunu soyledi ben resimden bisi anlayamiyorum. Bebegi gordugumuzde kalp atisini gormemiz gerekir sonradan olusmaz dedi olusur mu olusmaz mi diger doktorda daha goremeyebiliriz dedi. Bebegi ve keseyi gordukten sonra kalp atisi duyan var mi arkadaslar lutfen cevap verin cumaya kadar cevapsiz nasil dayanirim :s

benim öyle oldu canım. bebeği ve keseyi gördük ama bebek 2mm di.
bu büyüklükte kalp atışı oluyomuş ama görülmüyomuş. bi hafta sonra gördüm kalp atışını.
hiç kötü düşünme. ben de çok stres yaptım ama allah alıcaksa elimizden ne gelir...
benim sat 26 şubat. sata göre baya gerideyiz. 6+5 fln şuanda usg ye göre.
bebek 5mm kadar olunca duyuluyo kalp atışı. usg ye göre bebeğin haftası 6 oluyo yani.
sata göre değil.

Benimde sata gore 6 mart ama 1 hafta geriden geliyorum bebek de 1,8mm yazio renkli dobbler raporunda demekki ondan gorulemedi benzer bi durum seninkiyle ilk gittigim doktor okadar acimasiz konustu ki son doktor bi hafta bekleyelim cok erken dedi ama icim icimi yiyo ilk doktor yuzunden Allah razi olsun canim icime su serptin bebek gozuktukten sonra kalp atisi okusmaz dediler cok uzulmustum renkli dobblerdede gorulmeyince panikledim simdi daha rahat bekleyebilirim kismen cumayi

benm dr daha kalp duyulcak büyüklükte değil dedi 2mmken. senin dr işgüzarlık yapmış.
bi de sata çok takıyolar. ona göre geride diye konuşuyolar bu çok yanlış.
ben 30.gün kan testi yaptırmıştım sonuç sıfırdı. basbaya geç yumurtlamışım işte.
buna rağmen sata takılan dr.u hiç takmam.
moralini bozmadan bekle bebek etkilenirmiş.telaşlanmamak zor ama..

canım seninle aynı problemi yaşıyoruz ben yarın sabah doktora gidicem sat tarihim 23 şubat ama geç döllenme özellikle sana haber vericem umarım bizde sağlıklı alırız bebeklerimizi kucağımıza

Bisi daha sorucam ben o zaman hamileligimiz cok yakin birbirine ben ilk kese gorulmemisti hafif bir agrim vardi adet gorucekmis gibi ama hafif simdi yok hic bisi acaba diorum gercekten bebek artik aktif degil mi buyumuyo mu agrinin olmamasi normal mi

Bisi daha sorucam ben o zaman hamileligimiz cok yakin birbirine ben ilk kese gorulmemisti hafif bir agrim vardi adet gorucekmis gibi ama hafif simdi yok hic bisi acaba diorum gercekten bebek artik aktif degil mi buyumuyo mu agrinin olmamasi normal mi

tatlım benimde ağrım hatta mide bulantımda bitti gibi ilk kızımdada bulanmamıştı ama nebilim benim keseler çok düzenli büyüyor o yüzden diyorumki bir yanlışlık var progestan verdi doktor umarım kalp atışı vardır bana yok gibi gelmiyor

canım seninle aynı problemi yaşıyoruz ben yarın sabah doktora gidicem sat tarihim 23 şubat ama geç döllenme özellikle sana haber vericem umarım bizde sağlıklı alırız bebeklerimizi kucağımıza

Allah razi olsun canim insallah iyi haberler alirsin
benden 1 hafta ondesin bende senin tecrubelerinden yararlanirim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…