2011 Aralık Anneleri

O zaman kesin vardir ben pozitif dusunceye inanirim gercekten icindeki hissiyata guven canim benim icim bombos ondan panikliyorum :s

tarihlerimiz seninle ayni. ben de henuz kalp atislarini duymadim. panikleyecek birsey yok benim de randevum cuma gunu. hayirlisi olsun diyorum ama o endise ve merak e kadar icimi ferah tutmaya calissam da oluyor

hayirlisiyla cuma biran once gelsin yaaaa..

Gercekte panikleyecek bisi yok o zaman Allahin izniyle peki sen keseni ne zaman gordun bebegi gordun mu olcusu boyu felan var mi

Allah razi olsun canim insallah iyi haberler alirsin
benden 1 hafta ondesin bende senin tecrubelerinden yararlanirim artik

merj seninkide benimkide sağlıklı gibi geliyor bana ne bilim ön sezi diyelim ilk etapta kasığıma bıçak batıyor gibiydi şimdi geçti ara ara kahve rengi lekem geliyor rahmim büyüyormuş ondan dedi doktor benim 2 doktorum var biri prof.cüneyt evrüke adanalılar ii bilir o yenisini yap alalım bu uğraştıracak diyor biriside gayet gelişimi ii 8. haftaya kadar görülmeye bilir dediiii nebilim allak bullak oldummm

Bisi daha sorucam ben o zaman hamileligimiz cok yakin birbirine ben ilk kese gorulmemisti hafif bir agrim vardi adet gorucekmis gibi ama hafif simdi yok hic bisi acaba diorum gercekten bebek artik aktif degil mi buyumuyo mu agrinin olmamasi normal mi

belirtilere hiç takılma. benm göğüslerimin acısı birden geçti diye çok ağladım..
hiç takılma..

Gercekte panikleyecek bisi yok o zaman Allahin izniyle peki sen keseni ne zaman gordun bebegi gordun mu olcusu boyu felan var mi

kesemi gördüğümde 5+0 1.27 cmdi bebek görülmedi perşembe gitttim 6+0 dedi doktor yolk oluşmaya başlamış ama bebek gözükmedi offff offfff

İnsallah canim bende medipolde yasadim tum rezillikleri dis gebelik alalim bos gebelik alalim kalp atisi yok alalim ille alicaklar simdi yeditepeye devam ediyorum onerilen bir doktorla

Bisi daha sorucam ben o zaman hamileligimiz cok yakin birbirine ben ilk kese gorulmemisti hafif bir agrim vardi adet gorucekmis gibi ama hafif simdi yok hic bisi acaba diorum gercekten bebek artik aktif degil mi buyumuyo mu agrinin olmamasi normal mi

benzer seyleri ben de yasiyorum. bence olagan disi bir durum degil. ilk baslarda deli gibi sancim ve kasik agrim vardi. bu donemde rahim kendini hazirliyormus. yaklasik son 1 haftadir agri konusunda rahatim ama bulantilarim basladi ufaktan.

bu arada her hamile bayanda bulanti olmayabiliyor. sende yoksa bu da anormallik sayilmaz. genel olarak surecler belli olsa da kisiden kisiye farklilik gosteriyor belirtiler. bence lekelenme vs gibi bir durum yasamadigin surece icini ferah tutmaya bak arkadasim.

İnsallah canim bende medipolde yasadim tum rezillikleri dis gebelik alalim bos gebelik alalim kalp atisi yok alalim ille alicaklar simdi yeditepeye devam ediyorum onerilen bir doktorla

sanırım doktorlar alalım alalım bukadar katti konuşuyro bu bebek sağlıklı olursa beni bunalıma soktuğu için hesap sorcam artık bunaldım yarın 10:30 randevum yarın olmuyor bana bebeklerim umarım iidirrrrr

canim ben kesemi gordugumde 15 nisandi. kese boyutu 1.1 cm idi. bebek henuz altta beyaz bi hare seklindeydi. benim doktorum bhcg sonuclarima gore hesap yapti ve10 gun sonra kalp atisi icin goruselim dedi.

kesenin gorulmesi de bebegin gorulmesi de kandaki hormon seviyesiyle ilgili olaylar. dolayisiyla boyu su kadar oldu ama hala duyulmuyor gibi bir durum yok. benim kese de hesapladiklari tarihte gorunmustu. kapl atisi konusunda bir sorun olacagini dusunmuyorum insallah.

kesemi gördüğümde 5+0 1.27 cmdi bebek görülmedi perşembe gitttim 6+0 dedi doktor yolk oluşmaya başlamış ama bebek gözükmedi offff offfff

Bende onceki hafta cumartesi gittigimizde kese hayalmeyal ufacikti bu cuma gittim 2 gun once yani 5hft4g olcum yaptilar kesenin boyutuna gore yolk 2,8mm bebekse 1,8mm mis renkli dobblere soktu beni kalp atisi yok die ondan milimimilimine biliyorum hepsini rapora yazdilar ama ordada cikmayinca kadin dediki biz boyle gebelikleri tercih ediyoruz dedi sakat anomali dogmasindansa aliyoruz dedi pazartesi ac karnina gel bakalim yine yoksa kalp atisi alalim dedi. Sonra cok kanaman olur aile gelirsin birakamayiz onu sende dedi bende ciktim yeditepeye gittim aglaya aglaya oda daha neler daha cok erken dedi bekle dedi cumayi bekliyorum simdi

ya sen sakın hata yapma bebek görünüyor sende benim kızım şuan 4.5 yaşında onda bebek vardı bende bebek yok görünmüyorrr kızımda 8 hafta kalp atşı dinledik sakın sıkma canını

İnsallah canim sorunsuz saglikli bir hamilelik ve dogum dilerim bebegini rahat ve huzurlu alirsin kucagina
Benimde bulantim yok pek olacagini sanmiyorum annemin hic olmazdi kokulardan tiksiniyorum ama zorluyorum kendimi bulanmamaya baska seyler kokluyorum hemen
O zaman sanirim yarin sera35 in sonucuna sevinerek baslayacagiz bu haftaki iyi haberlere :) icimin daralmasi gecti valla
Cumleten Allah razi olsun ben bebegi gorupte kalp atisi goremeyince korkmustum :)

Son düzenleme:

canim cumaya kadar icini ferah tutmaya calis. ben de yeditepeye gidiyorum. simdilikbir sorun yasamadim. insallah cuma gunu geldiginde ikimiz de kalp atislarini duymus ve rahatlamis olarak evlerimize doneriz.

canim cumaya kadar icini ferah tutmaya calis. ben de yeditepeye gidiyorum. simdilikbir sorun yasamadim. insallah cuma gunu geldiginde ikimiz de kalp atislarini duymus ve rahatlamis olarak evlerimize doneriz.

kızlar benim için dua edin ben yarın doktora gidiyorum umarım artık duyarım bebişleriiii

kızlar benim için dua edin ben yarın doktora gidiyorum umarım artık duyarım bebişleriiii

canim Allah yardimcin olsun. gelir gelmez haberdar et bizi. ben eminim bu haftanin ilk guzel haberini senden alicaz hayirlisiyla :)

Rukset hanima gidiyorum bende bi yakinimin dogum surecinde tanismis ve cok sevmistim memnunum bende cuma gunu iyi seyler soyledi umarim soylerde yine :)

Allah yardimcin olsun canim ben ikizlerin saglikli olduguna inaniyorum insallah sende iyi haberler alip donersin mutlaka haber ver bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…