şeyyyyy, yaa çok özürr dilerimmm seni gerçekten uğraştardımmm.
gerçektenn yaaa valaaa huzursuzz oldumm şimdi, zaman ve emek hırsızı gibi
ne bilimm hevees ettimm ben de diğerr annecikleri görünce, ama bence de haklısın. sana çok yüklendik farkında olmadan, bi de bebişin varmışş bakkk. ama yine de gerçekten çok saoll. zaman ayırıpp mesaj atman bile incelik. cidden kusura bakma.... yanii çok anlamam forum düzenlemesinden ama tarif edersenn yardımcı olmaya çalışırım. olur mu? farkında olmadan kırdıysam, afedersinn
şeyyyy son cümle: listede varımm baktımmteşekkürlerrr kucak dolusu
deryacım sıkıştığın yerde bende destel olmaya çalışırım sana cnm...
canım starimu çıkmış,mail adresimi ona iletirsen sevinirim,ben çıkıyom,temizlikçi odayı temizliyecek,bekliyo:79::79::79:byyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yazdım kaydettim listeme , eğer filayze de bilgilerini yazarsa bugünlisteyi güncelleyip çıkıcam
starimu benimde yaşadım yer ist kalp atışı duyuldu biraz taksit tasit oldu ama
hamile olduğumdan beri o bölgeyi jiletle alıyom canım,bacaklarımı bile alırken kıl kökleri o kadar hassaslaşıyoki nerdeyse ağlayacam,kuaförde bi kaş bıyık aldımdım,gözlerimden yaşlar oluk oluk süzülüyo kendi kendine,canım çok acıyo
ya ben de hep jileyle alıyorum ama son aylara doğru karnımız büyüyünce ne yapıcaz? şimdiden onu düşünüyorum...
merhaba kızlar,
ancak girebildim..artık çalışınca zor giriyorum geliyorum eve yemek telaşı ve yemekten hemen sonra koma şeklinde uyku...gün bitiyo..
hepinize hayırlı kandiller diliyorum..
kıslaar :92: listede ek bir değişiklik var .. hamile kaldığınız kiloyu yazdık çoğunuzda . şimdi 13+lara gelenler şimdiki kilolarını bildirirlerse 1. trimester sonu ne kadar aldık öğrenmiş olacağız . sonra 27+lara gelince inşallah 2. trimester sonunda ne aldık ve en son doğuma girmeden kaç kiloyuz onu yazacağız .. kendi takibimizi kendimiz yapacağız kısacası
selam kızlar nasılsınız.....
umarım herkes iyidir.......
dualarınız kabul olsun......
canım bende pendikteyim bi sen yakınsın sanırım
canım bana dr.um tuz hariç herşeyi serbest bıraktı abartmamak koşuluyla .. iyi pişmişse sucuk-sosis yiyorum , hoş sosisi kırk yılda bir belki pek sevmem deeşim gıda mühendisliğinden mezun ve sosis salamın işlenmiş et , yani çiğ et olmadığını canım çektiğinde yiyebilecğimi söylüyor , ben de şimdiye kadar toplamda 2-3 dilim anca salam yemişimdir . kutu m.suyu -kola-pizza -hambrger - patates kızartması- mayonez-ketçap vs... .. yani akla gelecek hamilelere sakıncalı dedikleri herşeyden yedim ( bu yiyecek adlarını mecburen yazdım )bakıyorum da minnoşum oğluşumun hamileliğine göre d a ha iyi gidiyor , üstelik de önden gidiyor bence o mu zararlı bu mu diye çok düşünmemek gerek , sigaradan uzak dur , tuzu az kullanırsan ödemin çok olmaz , alkol seviyorsan arada bir 1 biranın yada 1 kadeh şarabın zararı olmadığını söylüyorlar , tecrübeyle de sabit
[/
benim dr. umda öle dedi.. hergün yemiycen ama arada canın çekince abartmadan ye.. dediğğin gibi 1 kadeh şarap yad a 1 bira alabilirsin iş toplantın olur canın ister dedi.. ama ne bilim emin olamadım yinede.. içimi rahatlattın walla.. sağol ne dim.. sölemesi ayıptır kızarmaya aşeriyorumda:)
yaa benimde cnm hep kızatma çekiyor.heryerden kızatma kokusu alıyorum sankim. Ama evde yapıp yemedim. Zaten yapcak vaktimde olmuyor.
Starimucum son zamanlardaki koşuşturman sende yorgunluk ve gerginlik yaptı tabii. Normal biri bile bu kadar koşuştursa yorulur bide sen karnında bebekle Allah yardımcın olsun. Ama arkadaşlarında çoğunun ilk bebeği olmasından dolayı biraz fazla heyecanlı olabileceklerini sen zaten biliyorsun. Bu yüzden bizlere çok kızmamanı, kızıpta kendini yıpratmamanı rica ediyorum. Yazdıklarını okuduğumda ağlıyacaktım nerdeyse, çok üzüldüm. Vermek istediğini bana neden söylemediin. Ben almak ayıp olur diye düşünüyordum. yoksa seni bu halde zaten daha fazla yıpratmazdık. Düşünemediğimiz için özür diliyorum. Lütfen kendini üzme olur mu?
gitmeden cevap verim ayna koyarsın karşınahadi kaçtık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?