2011 Aralık Anneleri

kızlarr bnm mesaii bitii herkese ii akşamlar ve kandiller herkesi öptüm bebişlere ii bakınnn yarın görrr:

hepimiz doğal olarak heyecanımızdan dolayı panik yapıyoruz yada heyecanımızı çok fazla belli ediyoruz bazen de geriliyoruz işte ama bunca işinin ve oğlunun sünnetinde bizimle alakadar olduğu için var olsun sağ olsun :) uyumumuzu bozmadan bu şekilde samimiyetimizle devam edeceğimize inanıyorum ben :) hatırlasınıza ilk zamanlar bana cevap vermediniz yazdıklarıma soruma cevap vermedinizi diyipde ben çıkıyorum diyen arkadaşlar oldu aramızda :) ama hepimiz aynı duygularla atlattık gitti o günleri inşallah bundan sonrasıda hep huzurla ve böyle sağlıkla devam eder :) bunun için bugün bol bol dua edelim namaz kılabilen arkadaşlarımız bol bol secdeye varsın ilk önce kendi bebeklerine sonra hepimiz için dua etsin ve RABBİM her vakit secdeye kabul ettiklerinden etsin bizi...
benim mesela annem uzak ablam kardeşim var ama açıp her dakika bişeyler soramıyorum ama sizin hiç birinizi görmedim mesela bugün derya eşi için iş sorunu var dedi kendimi tutamadım ağladım çok dualar ettim emsalsiz bebeğimi kaybettim dedi gittim lavaboda ağladım yada midem çok bulanıyo diyen birini okuyunca offff ben rahatım keşke oda öyle olsa ALLAH ım yardım et diyorum dua ediyorum ve herşeyi tanımadığımız halde burda paylaşıyorum bunları yaparkende içim öyle rahatlıyoki kırmakta korkuyorum ve hepinize teşekkür ediyorum hiç bir araya gelmemiş gelemiycek olsakta hepinizi çok sevdim ve RABBİM sizlerle burda tamamına erditmek nasip etsin inşallah...

canım starimu çıkmış,mail adresimi ona iletirsen sevinirim,ben çıkıyom,temizlikçi odayı temizliyecek,bekliyo:79::79::79:byyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canım yolladım kendi mail adresimide yazdım. elele verir hallederiz... o kızcağız şimdiye dek gık demedi bizde bişiler yaparız artık..

kızlar pazaretsiye kadar aranızda olamayacağım .. amasyaya gidiyoruz borabay gölüne.. muhteşem doğa tatili bol oksijen.. yeşil ve bir krater gölünün birleştiği nokta...

sizin içinde bol bol oksijen çekeceğim içime...

yolculukta herhangi bir aksilik yaşamamma için dua edin oldumu...

meyvemi.. tuzlu krakerimi alıp yola düşeceğiz... sabaha karşı...

ilk tatile çıkan benim galiba aranızda ben ayağımı sürüyerek gidiyim arkamdan gelirsiniz inşallah

ya ben de hep jileyle alıyorum ama son aylara doğru karnımız büyüyünce ne yapıcaz? şimdiden onu düşünüyorum...

junrior demet ve ben anne demetin gitme vakti geldi hepinizi kocaman kocaman öpüyoruz hepinize bu gece bol bol dua edicez kandiliniz tekrar mübarek olsun ALLAH a emanet olun

merhaba kızlar,
ancak girebildim..artık çalışınca zor giriyorum geliyorum eve yemek telaşı ve yemekten hemen sonra koma şeklinde uyku...gün bitiyo..
hepinize hayırlı kandiller diliyorum..

merhaba kızlar,
ancak girebildim..artık çalışınca zor giriyorum geliyorum eve yemek telaşı ve yemekten hemen sonra koma şeklinde uyku...gün bitiyo..
hepinize hayırlı kandiller diliyorum..

tşk canım senin de

ben de aynı şekildeyim erkenden uyuyorum neyse bebikler iyi olsun da

kızlaarr kandiliniz mübarek olsun

ben liderim sanırım 72 kilo oldum. Şuan 13+2 yim.:84:

selam kızlar nasılsınız.....
umarım herkes iyidir.......
dualarınız kabul olsun......

saolc nm seninde sen nerelerdesin. Şu seminere sen katıl bari. avcılar hosp.'de.

neyse tatlışlar ben çıkayım KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM KALPLERİNİZDEN GEÇEN TÜM GÜZELLİKLERİ SİZLERİN VE BEBİŞLERİNİZİN ALNINA KADER OLARAK YAZSIN.allaha emanet olun dualarımızda birbirimizi unutmayalım

starimucuğum kızma nolur. bebişe bişey olur. sen zaten çok fazla uğraştın. bundan sonra liste olsa nolcak olmasa nolcak. ama arkadaşlar da heves etmiş hocam kızma
seni seviyoruz.

mrb arkadaşlar bugün çok mutluyum. üç haftadan sonra ilk kez bebeğimi gördüm. maşallah baya yaramaz herhalde hiç durmaksızın hareket ediyodu. elleri koları... öyle güzel bir duyguyduki anlatamam. cinsiyeti görülmedi ama ben ilk baktığımda sanki erkekmiş gibi bana geldi. sağlıklı olsunda cinsiyeti farketmez. bende bide iltihaplanma çıktı. dr. hap alamıyorum diye suyun içinde eritilerek içilen ilaç verdi bana. sizde de böyle bir durum oldumu hiç? arkadaşlar kilolarını yazmışlar. bnde 63 kiloda hamile kaldım. sonrada 66 oldum. şimdi ise 61 kilodayım. bulantılardan bir şey yiyemiyorum. yediklerimide çıkarıyorum o yüzden. HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN. BU GÜZEL GÜNDE ALLAHIM BEBEKLERİMİZİ KORUSUN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VAKTİNDE DOĞMALARINI NASİP ETSİNNNNN:92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…