2011 Aralık Anneleri

ewet canim ayni anlattigin gibi oldu bizim dogumdaaaa super bir ortam oluyorrrrrr yaniiiii

nerde bu kızlar

uyuyolar seker yada fatma gulun sucu ne izliyorlar yada kurtlar vadisi pusuyuuuuu

ewet canim ayni anlattigin gibi oldu bizim dogumdaaaa super bir ortam oluyorrrrrr yaniiiii

uyuyolar seker yada fatma gulun sucu ne izliyorlar yada kurtlar vadisi pusuyuuuuu

tamam şimdi anlaşıldı.kendileri dediğin gibi fatmagülü,eşleride kurtlar vadisini izliyorlar.bir kısmı geziyor bir kısmı uyukluyor,bir kısmı misafirlikte,bir kısmıda misafir ağırlıyor :)))

Anaaam tatlışş merhaba bende yenimahallede oturuyorummm Yenimahallenin neresi cnm birde hrs hakkında bende para tuzağı bir yer oldugunu duydum cok npahallıymıs mesada da bizim bi tanıdık dogum yaptı orada dıger yerlere gore pahallıymıs

Herkese iyi geceler kızlarr 2gündür giremedim topiğe aklım burdaydı valla sürekli dünden beri başıma şiddetli bi ağrı girdi zaten bende migrende vardı korktugum basıma geldi bugünde tüm gün ölü gibi yattım başımı sardım buz koydum tık demedi şimdi bile hala sızlıyo off cok zor bu migren ya Allah kimsenin başına vermesin kafayı yicektim az kalsın sizler nasılsınız ne alemdesiniz

iyi geceler kıslarrrrrr...
biraz gec oldu ama kusura bakmayın..
kandiliniz mubarek olsunn rabbim bu güzel gecenin hürmetine hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar sağlıklıda kucakalmayı nasip esin..

ıyı aksamlar kızlar..

uff buyuk tuvaletıme ne zamandır ckamadım ne yaptıysam olmadı ya ..

agrıyor karnım ..bagırsaklarım ..bastırınca..uff

Bu arada herkese hayırlı kandiller Allah nice kandillere erdirmeyi nasip etsin inşallah bir dahaki regaip kandilinde bebeklerimizi kucaklarıma almayı nasip etsin Allahımm..

canım geçmiş olsun.bizler iyiyiz aynı

canım geçmiş olsun.bizler iyiyiz aynı

Aman iyi olun canım Allah iyilik versinn bakıyorumda bebeklerin isimleri konuşulmaya başlanmış valla süperr

denedım kuru kayısı da denedım ılık su da denedım yok yok yok

valla aklımada başka birşey gelmiyor ki canım kabızlıkda zor Allah kolaylık versin valla

ıyı aksamlar kızlar..

uff buyuk tuvaletıme ne zamandır ckamadım ne yaptıysam olmadı ya ..

agrıyor karnım ..bagırsaklarım ..bastırınca..uff

sumakcım ben de aynı senin gibiydim. gyneferon die bi ilaca başladım. demir+folik asit. ve o günden beri düzeldi tuvaletim. doktoruna danış istersen...

sumakcım ben de aynı senin gibiydim. gyneferon die bi ilaca başladım. demir+folik asit. ve o günden beri düzeldi tuvaletim. doktoruna danış istersen...

bende kullanıyorum canım o ilacı ve gerçekten çok memnunum çok şükür en baştada kabızlık çekmedi ilac da iyi geldi yalnız birşey danışcam utanarak ve sıkılarak benim büyük tuvaletim çok koyu renk oluyor acaba demir ilacıyla ilgili mi

bende demır ılacı kullanıyorum koyu renk oluyor o yuzden canım

surubum var zaten kabızlık ıcın ama o bıle fayda etmedııııı

evet demır ılacından ,ınsallah gerek kalmaz da aksama cıkarım ya

esım gelsın karnıma masaj yaptırıcam zaten ..

evet cnm. zaten ilacın içini oku, orada da yazıyo :))) insan panik yapıyo di mi görünce?

evet demır ılacından ,ınsallah gerek kalmaz da aksama cıkarım ya

esım gelsın karnıma masaj yaptırıcam zaten ..

Yapsın tabi ki canım belki iyi gelir rahatlarsın

evet cnm. zaten ilacın içini oku, orada da yazıyo :))) insan panik yapıyo di mi görünce?

evet canım valla ya ilk gördüğünde korkuyorsun gercekten ilacın içini de okumama ragmen unutmuşum bir sorayım dedim içim rahatladı şimdi teşekkürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…