evet canım yakın anneler bari birgün dışarda buluşsak ne güzel olur 6 aylık filan olunca yapalım göbüşlerimizde büyümüş olur hoş bir anı olur istanbulda yaşayan arkadaşlar ne dersiniz
evet baselle zug arası uzak..annem dogumlarını orda yaptıgından bılıyorum anlatırdı hep gercekten buraya göre sartlar cok guzel orda hastane olarak ve babam annemin tüm dogumlarında yanındaymış hatta kordonunu babaya kestırıyorlarmış..abımler yengem dogum yaptıgı zaman kameraya cekmışler bayıldım o dogum odasına abım yengemın basında konusa konusa dogum yapıyor ve bebegın kordonunu abım kesmış sonrada hemen aynı odanın içinde bebeği yıkayıp temizleyip veriyorlar kucagına cok guzeldi insan öyle bir ortamda hep dogum yapası gelir
nerde bu kızlar
ewet canim ayni anlattigin gibi oldu bizim dogumdaaaa super bir ortam oluyorrrrrr yaniiiii
uyuyolar seker yada fatma gulun sucu ne izliyorlar yada kurtlar vadisi pusuyuuuuu
Mesa Batıkent'teydi değil mi?Zor olmuyo mu hayatım? Eryaman'dan gelebilirsin de, Cinnah'tan gitmek durumunda kaldığında uzak gibi sanki?
Benim evim yenimahalle'de işyerim Ulus Sıhhiye arasında. Doktorum da her ikisine de yakın bi klinikte. Benim için çok ii oluyo...
Yalnız doğum düşündürüyo beni..Doktorumun anlaşmalı olduğu bikaç hastane var ve genelde hrs'yi tavsiye ediyo. Ama doğum fiyatları çok yüksek...Mesa'da ne kadar öğrendin mi?
ıyı aksamlar kızlar..
uff buyuk tuvaletıme ne zamandır ckamadım ne yaptıysam olmadı ya ..
agrıyor karnım ..bagırsaklarım ..bastırınca..uff
Herkese iyi geceler kızlarr 2gündür giremedim topiğe aklım burdaydı valla sürekli dünden beri başıma şiddetli bi ağrı girdi zaten bende migrende vardı korktugum basıma geldi bugünde tüm gün ölü gibi yattım başımı sardım buz koydum tık demedi şimdi bile hala sızlıyo off cok zor bu migren ya Allah kimsenin başına vermesin kafayı yicektim az kalsınsizler nasılsınız ne alemdesiniz
canım geçmiş olsun yaa Allah kolaylık versin kuru inciri denedin mi hiç
canım geçmiş olsun.bizler iyiyiz aynı
denedım kuru kayısı da denedım ılık su da denedım yok yok yok
ıyı aksamlar kızlar..
uff buyuk tuvaletıme ne zamandır ckamadım ne yaptıysam olmadı ya ..
agrıyor karnım ..bagırsaklarım ..bastırınca..uff
sumakcım ben de aynı senin gibiydim. gyneferon die bi ilaca başladım. demir+folik asit. ve o günden beri düzeldi tuvaletim. doktoruna danış istersen...
bende demır ılacı kullanıyorum koyu renk oluyor o yuzden canım
surubum var zaten kabızlık ıcın ama o bıle fayda etmedııııı
bende kullanıyorum canım o ilacı ve gerçekten çok memnunum çok şükür en baştada kabızlık çekmedi ilac da iyi geldi yalnız birşey danışcam utanarak ve sıkılarakbenim büyük tuvaletim çok koyu renk oluyor acaba demir ilacıyla ilgili mi
evet demır ılacından ,ınsallah gerek kalmaz da aksama cıkarım ya
esım gelsın karnıma masaj yaptırıcam zaten ..
evet cnm. zaten ilacın içini oku, orada da yazıyo :))) insan panik yapıyo di mi görünce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?