2011 Aralık Anneleri

iyi geceler herkesee... bebeğin uykusu geldi:) bugünlerde herşeyi bebiş istiyo zaten. uykusu geliyo, acıkıyo, çişi geliyoooo :)) ben de annesi olarak yerine getiriyorum bebeğimin isteklerini...

iyi geceler herkesee... bebeğin uykusu geldi:) bugünlerde herşeyi bebiş istiyo zaten. uykusu geliyo, acıkıyo, çişi geliyoooo :)) ben de annesi olarak yerine getiriyorum bebeğimin isteklerini...

Canım tatlı bebeğine iyi geceler o zaman sana değil bebişin uykusu geldiği için bebişine Tatlı rüyalar güzel anne ve pıtırcığııııı

Herkese gec olsada hayirli kandiller kzucuklar nasil. Ozledinizmi bizi bakim :) yatin ultrasona gidiyoruz teyzoslar dua edelim bu kandil gununde hepimize ins sagliklica alalim minnaklarimizi kucagimizi Rabbim isteyenlere bu duyguyu tattrsin ins ayrica bizleri ve tum hamisleride tamamina (sonuna) erdirain sag saglim yuvamizda kuzucuklarimizla mutlu huzurlu yasayalim ve tum muslanlarda herkeste yasasin ins Rabbim kalplerimizdeki tertemiz niyetlerimizi hakkimizda hayirli eylesin hamileligimizi az kilo alarak saglikli bebisler dunyaya getrmemizi nasip etsin saglik mutluluk bolca huzur versiin tabiki eslerimizede herkesede bol kazanc amiiiiin buarada cok sey istedim ama Rabbim buyuktur isteklerimiz ne kadar cok olursa bize merhamet eder ins rahman adi rahim adi gibi rahmetlidir sevkatlidirrrr opucuklerimi yolluyrum kizlar

aminnnn aminnnn canım. allah kabul etsin. ben de ettim duamı geldim. buradakilere de:) allahım herkesin gönlündekini hayırlı bi şeklde versin. yarın ben de gidiyorum dra ikili test için. umarım herşey yolundadır.kocaman kocaman öpüyorum hepinizi

amin canım Allah dualarını kabul etsin bugünkü testin de inşallah güzel çıkar

canım çok geçmiş olsun benim de bu haftam baş ağrılarıyla geçti migren değil de sinüzitim var benim de

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar

bugün test yaptıracaklar, inşallah iyi sonuçlarla gelir bebişinizin taklalarını ve ne hünerler sergilediğini anlatırsınız benimki uyuyordu zira

dün ilk defa kustum ne kadar zor ve kötü bişeymiş yaa halılar falan hep battı ağlaya ağlaya işe gittim şimdi de korkuyorum ya yine olursa diye Allah bunu her gün yaşayanların yardımcısı olsun

bugün de çok vicdan azabı çekiyorum dün işten geldim yemeğimi yiyip ölü gibi yattım halbuki kandildi kalkıp dua etsem biraz dualar okusam iki rekat da olsa namaz kılsam ne güzel olurdu zaten geçen yılda oruç tutamadım bu yılda tutamayacağım önceden beş vakit namazımı kılardım kuran da okurdum dinle daha iç içeydim niye böyle oldum yaa

ay bende hem sunızıt hem mıgren var hamıle kaldığımda ne yapacağım ben off kafayı yerım​

şimdiden böyle düşünme canım Allah sana da hayırlı hamilelikler nasip etsin internetten biraz bakarsan gebeliğin bu haftalarında hiç başı ağrımayanların bile genelde baş ağrısı yaşamalarının normal olduğu yazıyor

bunlar işin cilvesi canım ağrısı geçince unutuyoruz bile bebeklerimiz sağlıklı olsun da bunlar hiç önemli değil hamileliği ne kadar ağır geçirenler var hastanede yatanlar düşük riski yaşayanlar hergün kusanlar hatta bebeğini kaybedenler bunları düşündükçe her zaman halime şükrediyorum

sen de endişelenme tamam mı

neyse ben hazırlanayım işe gidiyorum size iyi sohbetler kızlar

günaydıngüzel anne adayları nasılsınız?Allahım bütün dualarımızı kabul eylesin bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin ben dün hiç çıkarmadım tuvalet sorunum olduğu için dün kasığımda çok ağrı oldu gece hep tedirgindim eşimde doğru dürüst uyumadı sabah tuvalete çıkabildim rahatladım biraz öncede özüme döndüm günlük mide bulantısı mesaime kaldığım yerden devambebeğim sağlıklı olsunda ben çıkarmaya razıyım

kızlar herkese günaydınnnnn

bugün güne cok heyecanlı başladık sabah kardeşim aradı bizim gelin hamileydi akşama sabaha bekliyorduk ve abla ancılar geldi biz hastaneye geçiyoruz dedi 5dk da 1e düşmüş sancılar allahım ya cok heyecanlandım bugun yiğenim geliyor sanırım
herkese hayırlı cumalar dilerim ben dogru hastaneye gider
akşama haber veririm ne oldu ne bitti diye hadi saglıcakla hepinize
dua etmeyi unutmayın rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bebişini

iltihap derken kan tahlilinde mi ortaya çıktı,bi de eşlik eden akıntı var mı,ben de enfeksiyon oluşmuştu eriyen keseden dolayı,antibiyotik iğne,fitil vs. kullandm geçti,2 hafta hasta yattım,5 kilo verdim,ebfeksiyon zayıflatıyo,halsiz bırakıyo insanı,bol bol su iç canım,benim düzelmem de 3 lt su içmemin çok faydası oldu

ne güzel canım,biri doğuracak dense,şöyle bi korkuyom,sen tecrübelisin daha rahatsn,ben de alışacam zamanla,kocişe diyom,ben taşıyayım,ama sen doğur benim yerime

ıyı aksamlar kızlar..

uff buyuk tuvaletıme ne zamandır ckamadım ne yaptıysam olmadı ya ..

agrıyor karnım ..bagırsaklarım ..bastırınca..uff

ben kayısı yiyom,günde 6-7 tane,5-6 tane de kırmızı erik,ekmeği azalttım,azaldı hazımsızlığım,bol bol su iç bi de

sumakcım ben de aynı senin gibiydim. gyneferon die bi ilaca başladım. demir+folik asit. ve o günden beri düzeldi tuvaletim. doktoruna danış istersen...

aaaaa benim bişeyim yoktu,o ilaca başlayınca kabız oldum ben ilginç,herkes te farklı etki mi yapıyo,yoksa ilk zamanlar öyle yapıyo sonra geçiyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…