iyi geceler herkesee... bebeğin uykusu geldi:) bugünlerde herşeyi bebiş istiyo zaten. uykusu geliyo, acıkıyo, çişi geliyoooo :)) ben de annesi olarak yerine getiriyorum bebeğimin isteklerini...
Herkese gec olsada hayirli kandiller kzucuklar nasil. Ozledinizmi bizi bakim :) yatin ultrasona gidiyoruz teyzoslar dua edelim bu kandil gununde hepimize ins sagliklica alalim minnaklarimizi kucagimizi Rabbim isteyenlere bu duyguyu tattrsin ins ayrica bizleri ve tum hamisleride tamamina (sonuna) erdirain sag saglim yuvamizda kuzucuklarimizla mutlu huzurlu yasayalim ve tum muslanlarda herkeste yasasin ins Rabbim kalplerimizdeki tertemiz niyetlerimizi hakkimizda hayirli eylesin hamileligimizi az kilo alarak saglikli bebisler dunyaya getrmemizi nasip etsin saglik mutluluk bolca huzur versiin tabiki eslerimizede herkesede bol kazanc amiiiiin buarada cok sey istedim ama Rabbim buyuktur isteklerimiz ne kadar cok olursa bize merhamet eder ins rahman adi rahim adi gibi rahmetlidir sevkatlidirrrr opucuklerimi yolluyrum kizlar
Herkese gec olsada hayirli kandiller kzucuklar nasil. Ozledinizmi bizi bakim :) yatin ultrasona gidiyoruz teyzoslar dua edelim bu kandil gununde hepimize ins sagliklica alalim minnaklarimizi kucagimizi Rabbim isteyenlere bu duyguyu tattrsin ins ayrica bizleri ve tum hamisleride tamamina (sonuna) erdirain sag saglim yuvamizda kuzucuklarimizla mutlu huzurlu yasayalim ve tum muslanlarda herkeste yasasin ins Rabbim kalplerimizdeki tertemiz niyetlerimizi hakkimizda hayirli eylesin hamileligimizi az kilo alarak saglikli bebisler dunyaya getrmemizi nasip etsin saglik mutluluk bolca huzur versiin tabiki eslerimizede herkesede bol kazanc amiiiiin buarada cok sey istedim ama Rabbim buyuktur isteklerimiz ne kadar cok olursa bize merhamet eder ins rahman adi rahim adi gibi rahmetlidir sevkatlidirrrr opucuklerimi yolluyrum kizlar
Herkese iyi geceler kızlarr 2gündür giremedim topiğe aklım burdaydı valla sürekli dünden beri başıma şiddetli bi ağrı girdi zaten bende migrende vardı korktugum basıma geldi bugünde tüm gün ölü gibi yattım başımı sardım buz koydum tık demedi şimdi bile hala sızlıyo off cok zor bu migren ya Allah kimsenin başına vermesin kafayı yicektim az kalsınsizler nasılsınız ne alemdesiniz
ay bende hem sunızıt hem mıgren var hamıle kaldığımda ne yapacağım ben off kafayı yerım
günaydınn annişlerr ve bebişleriiiii
mrb arkadaşlar bugün çok mutluyum. üç haftadan sonra ilk kez bebeğimi gördüm. maşallah baya yaramaz herhalde hiç durmaksızın hareket ediyodu. elleri koları...öyle güzel bir duyguyduki anlatamam. cinsiyeti görülmedi ama ben ilk baktığımda sanki erkekmiş gibi bana geldi. sağlıklı olsunda cinsiyeti farketmez. bende bide iltihaplanma çıktı. dr. hap alamıyorum diye suyun içinde eritilerek içilen ilaç verdi bana. sizde de böyle bir durum oldumu hiç? arkadaşlar kilolarını yazmışlar. bnde 63 kiloda hamile kaldım. sonrada 66 oldum. şimdi ise 61 kilodayım. bulantılardan bir şey yiyemiyorum. yediklerimide çıkarıyorum o yüzden. HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN. BU GÜZEL GÜNDE ALLAHIM BEBEKLERİMİZİ KORUSUN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VAKTİNDE DOĞMALARINI NASİP ETSİNNNNN :92::92::92::92::92::92::92:
kızlar herkese günaydınnnnn
bugün güne cok heyecanlı başladık sabah kardeşim aradı bizim gelin hamileydi akşama sabaha bekliyorduk ve abla ancılar geldi biz hastaneye geçiyoruz dedi 5dk da 1e düşmüş sancılar allahım ya cok heyecanlandım bugun yiğenim geliyor sanırım
herkese hayırlı cumalar dilerim ben dogru hastaneye gider
akşama haber veririm ne oldu ne bitti diye hadi saglıcakla hepinize
dua etmeyi unutmayın rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bebişini
ıyı aksamlar kızlar..
uff buyuk tuvaletıme ne zamandır ckamadım ne yaptıysam olmadı ya ..
agrıyor karnım ..bagırsaklarım ..bastırınca..uff
günaydın canım nasılsın?
sumakcım ben de aynı senin gibiydim. gyneferon die bi ilaca başladım. demir+folik asit. ve o günden beri düzeldi tuvaletim. doktoruna danış istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?