arkdslar gunaydın,
hepinize allah hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin inşllh benimde :)
basımdan geceni paylaşmak istiyorum tecrubesi olan varsa yardımcı olursa sevinecem..ctesi 6 hafta 5 gunlukken sabah ultrasona dr baktıgında embrıyoyu goremedi ...bıraz soru işareti oldu kafamızda kese var ama içi gozukmuyor ..dopplere yonlendirdi...dopplerde yolk kesesi de fetal de gozuktu ölcüleri de fetalin 0,32 cm 6 haftalık ama kalp atısı izlenemedi ..doktorum bu cumaya kadar bekliyelim dedi ..normalde dopplerde 5 h 5 g kken gozukurmus ..boyle bişey yasıyan veya bilgiye sahip olan var mı cok uzgunum 3 ay oncede kalp atısını gordugumuz daha sonra durdugu için bir kuratjım olmustu...nasıl dusunecegimi şaşırmıs vaziyetteyim
Evet bugun sera35 doktorda cuma cumartesi ben olbey ve sersello kalp atislarini duyacaksin insallah ben durupmdurup aglayarak geciriyorum vakti ister istemez sinirlerim bozuluo :s
hamilelikte ayva yiyenlerin bebekleri gamzeli olurmuşşşşşşşşş. önceki gebeliğimde bende çok ayva yiyordum... şimdi ise bol bol biber yiyom
ahahaaa... catladim valla :) randevuyu doktorla konusup carsambaya aldim. bu beklemek -hele de uykusuz gecen bi gecenin ardindan- iice zor bisi olmaya baslamisti benim icin.
aslinda kiziyorum kendime ne bu sabirsizlik diye. eni konu 9 ay bekliicez zaten hayirlisiyla. biraz daha sogukkanli durmayi ogrenmem gerek. tevekkul lazim biraz ama iste bende de o eksik galibabu konuya calismam lazim...
inşallah lekelenmen olmaz bir daha benim hiç lekelenmem olmadı ama aynı senin gibi cildim bozuldu pütür pütür oldu ve sivilcelerim oldu
ayvayi anladik da biber ne alaka yaacidden iyi geliyor mu bulantiya falan?
lekeler olursa diye soyle bisey duymustum. dogum teriyle sacinizla o lekeleri siliyormussunuz geciyormus. 0-3 yas cocuk egitimindeki bayanlardan bi kaci bunu dogrulamisti. denemeye deger.
hele o gunler gelsin de hayirlisiyla
yok bulantıya iyi gelmiyo. ama bibersiz kahvaltı bile yapamıyorum. yedikçede yiyorum. canım çok çekiyo. tabi bide kolayı çok çekiyo. geçen bir litre kola aldım . hiç içmememe rağmen bir oturuşta bitirdim. sağlıklı değil biliyorum ama içmesem patlardım.
kola yasaaakk :)
kola demisken dun internette bulanti icin ne yapmak lazim diye arastiriyodum. bicok sitede kola icmek onerilerden biri. bunlari yazanlar hamilelik konusunda bilgi sahibi olmayabilirler mi acaba.
bi de yemek listesi vermisler ki sormayin. olabildigince protein almamizgereken bu donemde liste tamamen nisasta ve karbonhidratlardan olusuyor. ben karar verdim bisi kafama takilirsa fazla kurcalamiicam. internette okuduklarim (sozum meclisten disari) iice kafami bulandiriyor
Bende durup durup patliorum canim kesede yolk sak ta bebekte azda olsa gozuktu kalp atisi yok korkuyorum :s
kola yasaaakk :)
kola demisken dun internette bulanti icin ne yapmak lazim diye arastiriyodum. bicok sitede kola icmek onerilerden biri. bunlari yazanlar hamilelik konusunda bilgi sahibi olmayabilirler mi acaba.
bi de yemek listesi vermisler ki sormayin. olabildigince protein almamizgereken bu donemde liste tamamen nisasta ve karbonhidratlardan olusuyor. ben karar verdim bisi kafama takilirsa fazla kurcalamiicam. internette okuduklarim (sozum meclisten disari) iice kafami bulandiriyor
yasak biliyorum ama içmesem ölürdüm. ben bol bol cacık yiyorum. yoğurt, süt,yumurta,dut pekmezi,ara ara kırmızı et,tavuk, mantar,prasa,bol bol meyve ve biber. ha arkadaşlar bir ara tv. dr. biri nane,maydanoz ilk aylarda düşük tehlikesi olanlarda yenilmemesi gerektiğini söylemişti. düşüğe sebep oluyorlarmış
slm aralık anneleri.:80::80:nasısınız.nasıl gidiyo hamileliğiniz.benim bu sefer diğerlerine benzemiyo çok değişik.sürekli açım.yemek yiyorum.yarım saat sonra miydem kazınıyo. şimdiden göbek çıktı. anlaşılan çok kilo alıcam.sizlerin nasıl gidiyo.
slm aralık anneleri.:80::80:nasısınız.nasıl gidiyo hamileliğiniz.benim bu sefer diğerlerine benzemiyo çok değişik.sürekli açım.yemek yiyorum.yarım saat sonra miydem kazınıyo. şimdiden göbek çıktı. anlaşılan çok kilo alıcam.sizlerin nasıl gidiyo.
bizimki bulantılarla geçiyoo. şuan bile yataktayım. allahtan izinliy6im yoksa hastanelik olurdum... bende çok acıkıyorum ama yiyemiyorum. şuan açımmmmmmmmmmmmmmm açççç
benim henüz bulantılar başlamadı:26:.sizin kaç hafta oldu
ben yemeklerden zevk alamıyorum.yaptığım yemeğin kokusu çok farklı geliyo.zorla yiyorum.ama bulantılar başlamadı. acaba bende bi sorunmu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?