2011 Aralık Anneleri

ayy canım yaa şimdiden olurmuuu hihhhh eeee çatlamalarda başlıcaakmı ayy kızlar ne sürcezz bu çatlaklar için kremlerinizi falan aldınızmııı

herkesin bünyesi farklı tabi arada göbiş kaşınıcak kaşıma.izi derin yırtıklar yapıyo.ben 3 hamileliğimdede kaşımadım.hiç izim yok

kızlar ben doktordan geldm %99 kürtaj %1 için cumayı bekleyeceğiz çok kötüyüm kalp atışlarıda görünmediiiiiiiiiii offfffffoffffffffffffffff

çok geçmiş olsun canım.bende 6+4 de doktora gidicem.kalp atışları için.allahım nolur bebeişimin kalp atışları duyulsun.sera cım.hemen üzülme belki geç duyulur.8 haftana kadar bekle.acele etme lütfen

çok üzüldüm sera35 gerçekten biliosun benzer bir durumdayım ama bence beklemelisin doktor nededi bilmiyorum ama 6-8 hafta içinde duyuluyormuş ender durumlarda 10. hafta duyabilenler var Allah sabır versin canım

bende 6+6 olucak cuma günü kalp atışlarını duymak için gidicem geçtiğimiz cuma duyamadık renkli dobblerdede göremedik çok korkuyorum bende :S

slm kızlar ns lsınız biz iyiyiz çok şükür ama oğlumla babası kaza geçirdi dengesiz biri motorla son sürat giderken az kalsın oğluma çarpcakmış eşim kurtarmış ama eşimin ayağı yaralandı ama çok şükür durumu çok iyii sadece dikiş ve morluk var kahraman babamız oğluşumu kurtardı ne yapardık biz yaa

bende 6+6 olucak cuma günü kalp atışlarını duymak için gidicem geçtiğimiz cuma duyamadık renkli dobblerdede göremedik çok korkuyorum bende :S

Merj;canım inş.bebişlerimiz bizimle dir canım.çarşambayı iple çekiyorum.ben renkli doblere girmedim.5+4 de gittim kese göründü.çarşamba gel kalp atışlarına bakalım dedi doktorum.bulantılarım falan yok.o yüzden kendimi hiç hamile olarak görmüyorum.kalp atışlarını bu görsem içim rahat edicek.

çok üzüldüm sera35 gerçekten biliosun benzer bir durumdayım ama bence beklemelisin doktor nededi bilmiyorum ama 6-8 hafta içinde duyuluyormuş ender durumlarda 10. hafta duyabilenler var Allah sabır versin canım

yolk saçlarıda gözükmüyor dedi doktor geç oluşuma karşı cumaya kadar bekliyeceğiz kahve rengi lekem geliyor benden ii haber gelemedi cuma son gün bana ama senin bebiş gözüküyor ben umutluyum lütfen sen stres yapma umarım bende birgün iyi haberler veririm.....

çok büyük geçmiş olsun.verilmiş sadakanız varmış.oğlunuz küçükmü.eğer hatırlaya bilcek kadar büyükse unutması zor olur.benim eşim kaza yaptığında oğlum uzun süre etkisinde kalmıştı

canım benim çok şükür iiler ahhh bu kontrolsüz araç kullananlar çokkk geçmiş olsunnnnn

bende çarşamba gidicm kalp atışını duymaya bana sadece folik asit verdi.diğer ilaçları 12.haftada vericm dedi

Cnm benim ALLAH bu yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Geçmiş Rabbimin merhametinde kalsın. Sen bilemezdin. Ama bu hamileliğinde bence aynı doktora gitme derim. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar ben doktordan geldm %99 kürtaj %1 için cumayı bekleyeceğiz çok kötüyüm kalp atışlarıda görünmediiiiiiiiiii offfffffoffffffffffffffff

canım çok üzüldümm. kaç haftalıktı hiç kalbi atmamışmıydı... eğer gelişmediği için kürtaj yapacaksan bence ilaçla düşürmeyi dene boşu boşuna kürtaj olma.. benim ilk gebeliğim 9 .haftada ilaçla sonlandırıldı..
üzüntünü çok iyi anlıyorum canım.. hayırlısı Allahtan...

Canım çok üzüldüm. Gerçekten bir anne için en zor imtihanlardan biri. Ne kadar süreden sonra hamile kaldın? Normal miydi? Ben 10 ay saonra hamile kaldım. Yalnız seni fazla evhamlı gördüm. Bu kadar endişe etme. İkimiz de acı bir tecrünbe yaşadık. Birçok süreci atlatıp acı sonla noktalandı ikimizinkideç. O yüzden nedense ben kalp atışını duyar mıyım diye nedense heyecanlanmıyorum. Halbuki 8 haftalık düşüğüm var. Ben hep yine mi erken doğar acaba diye biraz endişeleniyorum. Seninle satımız da ynı. Takip edeceğim seni canım. Sanırım çalış mıyorsun?

bende formu doldurup yolladım. iki gün geçti üzerinden onaylandığına dair bir bilgi gelmedi...

Benim de canım Hatta bu gün kabul etmedi mi acaba diye tekrar gönderdi. Mail adresiniz kayıtlı yazdı. Ben de anlamadım..:26:

Renni şurup ne için canım? Daha önceden duymamıştım... Bulantı için mi yoksa?

ayva banada iyi geliyor.
dün markette buldum hemen aldım.
kış meyvesi artık bulmak da zorlaşır depolamak lazım.
sabah hafifden miğdem bulandı.bugün dr gitmem lazım ama yarına kaldı kızlar

Ah canım ben oğlumda kilolarca ayva yedim. Gamze belirgin yok. Ama yakışıklı maşalllah. Her gören yakışıklı diye hitap ediyor. Ya da kargaya yavrusu kuzguncuk görünürmüş; kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş misali...

Yağmursesi nasılsın canım? Ben de haftaya salı gideceğim doktora. Fakülteye. Kendi doktorum 3 hafta sonra gel demişti yani 8+3 oluyor o zaman. Ama ben iki doktora birden gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…