ayy canım yaa şimdiden olurmuuu hihhhh eeee çatlamalarda başlıcaakmı ayy kızlar ne sürcezz bu çatlaklar için kremlerinizi falan aldınızmııı
kızlar ben doktordan geldm %99 kürtaj %1 için cumayı bekleyeceğiz çok kötüyüm kalp atışlarıda görünmediiiiiiiiiii offfffffoffffffffffffffff
kızlaar selammm benim gibi olan var mı çok kötüyümm.sürekli kusuyorum.hiç bir şey yiyemiyorumm
çok geçmiş olsun canım.bende 6+4 de doktora gidicem.kalp atışları için.allahım nolur bebeişimin kalp atışları duyulsun.sera cım.hemen üzülme belki geç duyulur.8 haftana kadar bekle.acele etme lütfen
bende 6+6 olucak cuma günü kalp atışlarını duymak için gidicem geçtiğimiz cuma duyamadık renkli dobblerdede göremedik çok korkuyorum bende :S
çok üzüldüm sera35 gerçekten biliosun benzer bir durumdayım ama bence beklemelisin doktor nededi bilmiyorum ama 6-8 hafta içinde duyuluyormuş ender durumlarda 10. hafta duyabilenler var Allah sabır versin canım
slm kızlar ns lsınız biz iyiyiz çok şükür ama oğlumla babası kaza geçirdi dengesiz biri motorla son sürat giderken az kalsın oğluma çarpcakmış eşim kurtarmış ama eşimin ayağı yaralandı ama çok şükür durumu çok iyii sadece dikiş ve morluk var kahraman babamız oğluşumu kurtardı ne yapardık biz yaa
slm kızlar ns lsınız biz iyiyiz çok şükür ama oğlumla babası kaza geçirdi dengesiz biri motorla son sürat giderken az kalsın oğluma çarpcakmış eşim kurtarmış ama eşimin ayağı yaralandı ama çok şükür durumu çok iyii sadece dikiş ve morluk var kahraman babamız oğluşumu kurtardı ne yapardık biz yaa
bende çarşamba gidicm kalp atışını duymaya bana sadece folik asit verdi.diğer ilaçları 12.haftada vericm dediçarşamba günü doktor kontrolüm var.inş.kalp atışalarını duyarımdoktorum folik asit,kan ilacı ve elevit vardi.sizlerdeilaç kullanıyomusunuz.bana sadece folik asit kullan demişti.ben ısrar edince yazdı.iştahsızım dedim.
KIZLAR BEN DE SİZE DERDİMİ ANLATAYIM;
söylediğim gibi yaşım 40.38 yaşımda evlendim.hatta şöyle diyeyim. 7 mart 2009 da nikah olurken benm aynı zamanda sat ta 7 marttı. o zaman eşim başka yerde görev yapıyordu ve sadece hafta sonu görüşüyorduk. hatta reglimin bi 15. günü bir de 21. günü beraber olabilmiştik. 15. günü beraber olurken eşim korunmuştu. 21 inde de gerek yok dedim regli yakın ne de olsa.yaşımız ileri olsa da bir kaç ay çocuk düşünmüyorduk ama iki ay sonra hemen düşünecektik. neyse regli bekliyorum yok nisannın tam 18 inde tahlil yaptım. yani hiç ihtimal vermiyorum ya hamile olabileceğime anında çift çizgi çıktı.doktora gittikki kocaman kese tam 6+1 olmuşum bile.doktor bana beş gün sonra gel dedi. yani 7+0 da gittim ve boş kese dedi kalp atışı yok dedi. beni renkli dopler için radyoloji uzmanına gönderdi. oda baktı etti yok. dedi kürtajla alacaz.
ben hiç başka doktora gitmedim ve hiç beklemedim. 8+0 da gittim aynı doktora kürtaj oldum.bari o zaman gittiğim de son kez bakıpta öyle kürtaj da yapmadı. direk kürtaja aldı.
şimdi demem o ki bu bebeğim de sat 3 mart (aşağı yukarı aynı tarihler)çok korkuyorum gene öyle olur diye ma diğer taraftan siz bunları yazdıkça da bebeğim göz göre göre öldürdüğümü düşünüyorum. zaten iki yıldır hiç aklımdan çıkmadı ya kalp atışı geç duyulduysa ya geç döllenme olduysa diye. ama ben o zamanlar bunların ne anlama geldiğini bilmiyordum. yaş ileri olsa da tecrübesizlik. bir de kimseye söylememiştim hamile olduğumu halen üzülüyorum inanın.
ben o zaman demiştim doktora 15. gün de prezervatif kullandık 21. gün yumurtlamış olmıyayım olmaz öyle şey demişti doktor bana . ve bu hamilelğimde gittim ve dedim 21. gün yumurtam çatladı dedim( takip yaptırdığım için biiliyorum) şimdi inandı. ama dediki kese kocamandı.en ufak kuşkum olsaydı kürtaj demezdim dedi ama hiç inanmıyorum.
ve hanımlar. tam iki yıl deli gibi bebek diye yandım tutuştum. gitmediğim prof kalmadı. bu konuda kim ne sorsa artık biliyorum. doktorlar bilgilerimi hep ağızları açık karşıladı. iki tüp bir histerskopi derken toplam 20 bin lira harcadım ve rabbim mücizesini bana CİDDEN HİÇ BEKLEMEDİĞİM BİR ANDA GÖNDERDİ. şimdi doğal hamileyim.
şimdi bu bebeğim doğduğun da o 2 yaşında olacaktı. ben 2. çocuğumu yapıyor olabilecektim. bu uğurda çok yorulmayacaktım vs.vs...
ama rabbim neyi bize layık gördüyse onu yaşayacağız. randevum cuma günü kalp atışı için ve tam 8+2 de gidiyorum korkumdan gidemiyorum inanın. BEBEĞİM BENİM SON ŞANSIM.
Sevgiler...
kızlar ben doktordan geldm %99 kürtaj %1 için cumayı bekleyeceğiz çok kötüyüm kalp atışlarıda görünmediiiiiiiiiii offfffffoffffffffffffffff
bende çarşamba gidicm kalp atışını duymaya bana sadece folik asit verdi.diğer ilaçları 12.haftada vericm dedi
Bende çarşamba günü gidicem kalp atışlarını duymaya. İnşallah bir sorun çıkmaz.
6 hafta 6 günlük(((((((((((
senin bilgilerini tabloda bulamadim. ne kadarlik olacak carsamba?
merhaba canım ortak yönlerimiz çokmuşbenim bebeğimin kordonu kırılmıştı.kan gitmediği için beslenemeyip ölmüş.:85::85::85:ben doğumda gittiğimde öğrendim. 3 gün sonra fark ettim.bu seferki hamileliğim biraz farklı gelişiyo.buda beni hap tedirgin ediyo.teselli için teşk ederim.kalp atışını duysam çok rahatlıcam.allah seninde bebişini kucağına almayı nasip etsin canım
bende formu doldurup yolladım. iki gün geçti üzerinden onaylandığına dair bir bilgi gelmedi...
günaydın iyi bir hafta geçiririz umarım benim bulantılarım bayağı geçti annemde böyleymiş cildim biraz bozuldu sizinde öyle mi?vücut sıcaklığım hep 37 ye yakın bizde cumartesi günü kalp atışı için doktorumuza gideceğiz bebeğim benimle hiç kanamam olmadı genelde yatıyorum doktorum progestan falan vermedi bu iyiye işaret demi arkadaşlar tedavi gördüğüm zamanlarda vermişti şimdi doğal yolla gebe kaldım vermedi sadece elevit verdi birde renni şurup onu da fazla kullanmıyorum umarım böyle rahat geçiririm hamileliğimi
ayva banada iyi geliyor.
dün markette buldum hemen aldım.
kış meyvesi artık bulmak da zorlaşır depolamak lazım.
sabah hafifden miğdem bulandı.bugün dr gitmem lazım ama yarına kaldı kızlar
cacik dun aksam beni de kurtardi. canim nedense yogurtlu seyler istiyo genelde. dun aksam canim manti istiyodu mesela. bu arada aklima soganli salcali hangi yemek gelse midem bulaniyor sanki. yemekleri daha gormeden koklamadan bulanti yapiyor.cins miyim neyim
Canım benim başlamadı daha 7 gibi başlar genelde. Ben mutfağın kapısını bile açamam. Zor Allah yardımcın olsun...
benim henüz bulantılar başlamadı:26:.sizin kaç hafta oldu
Canım,benim de başlamadı. Ama benim 7 gibi başlamıştı öncekilerde.
kızlarrrakıntım geçti cuma gelmişti, cumartesi biraz azcık geldi 2 gündür maşallah tık yok.ama yinede dinlenmeye dikkat ediyorum. bende bunun dışında belirgin bir değişim yok sizdeki değişimler neler?
Dinlen bol bol canım. Progestanını da ihmal etme. Ben artı olarak crinone jel ve proluton depot da kullanmıştım...
benım hıc bulantım olmadı ,annemınde olmamıs
kahverengı lekelerımde 6 haftalıkken basladı 8 haftalıkken bıttı ama bu annemde olmamış..
benım cnım ekşi tuzlu lımonlu seyler cekıyor..oturup zeytın yıyorum
bende kola ıctım hıc ıcmeden duramazdım zaten doktorumda hergun lıtrelerce ıcmeyecegın ıcın cok sorun olmaz dedı
gunde yarım bardak ıcıyorum bazen hele yazın dayanamam catlarım ya
dondurma da yasakmıs nasıl gecıcek bu yaz bılmıyorum
Canım dondurma niye yasak?:26:
Canım ilk gebelik mi? İlkse ilklerde birçok kadında sıkıntı olabiliyor. Ama bence acele etme. 8 haftayı bekle. Başka bir doktora mümkünse üniversiteden birine görün derim. Leke için de dinlen. Ama ters bir şey olursa da çok üzülmemeye çalış çok zor biliyorum ben 8 haftalık bebeğimi düşük yaptığımda hamile kedi görsem ağlardım. Ama malesef geçen sene 25 haftalık doğan ve 4 gün yaşayan oğlumu kaybettim. İkisi de çok zor... Allahtan hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden malesef... Dualarımız seninle...
Canım geçmiş olsun. Böyle durumlarda sadaka ver derler. Allah korumuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?