2011 Aralık Anneleri

kızlarrr akıntım geçti cuma gelmişti, cumartesi biraz azcık geldi 2 gündür maşallah tık yok.ama yinede dinlenmeye dikkat ediyorum. bende bunun dışında belirgin bir değişim yok sizdeki değişimler neler?

Tanem karın ağrısı gazdan da olur.Yemeklerini sık ye.Gel git atıştır, ana öğünde yüklenme de gaz yapmasın Birde soğuk alma..Benimde olur

Bende de oluyor arkadaşlar ağrı ve soğuk alıp usuttuğum de oluyor genelde... Dıkkat etmek lazım.. ben de kasık ağrısı da cok oluyor ama dr. normal dedı, korkulacak bısı yokmus Allahtan...

ben yemeklerden zevk alamıyorum.yaptığım yemeğin kokusu çok farklı geliyo.zorla yiyorum.ama bulantılar başlamadı.acaba bende bi sorunmu var

benimde bugün itibariyle 5 hafta 2 günlük hiçbir bulantı belirtisi yok ama ne yemek yapmaktan ne de yaptığım yemekten zevk alıyorum. hiçbirşeye dokunmasam daha mutlu olucam!

hamilelikte ayva yiyenlerin bebekleri gamzeli olurmuşşşşşşşşş. önceki gebeliğimde bende çok ayva yiyordum... şimdi ise bol bol biber yiyom
ya bu doğrumu ayva yiyince gamzeli olması . yalnız bebeği güzeleştirme anlamında duyumlarım var.
evet kzılar bunu bende duymuştum .
ben yemeklerden zevk alamıyorum.yaptığım yemeğin kokusu çok farklı geliyo.zorla yiyorum.ama bulantılar başlamadı.acaba bende bi sorunmu var
ya benim sabah bi hafif öğürmem oldu onun dışında ne kokudan rahatsız olma ne başka bişey hiçbişim yok bende mi anormallik var ama inşallah hep böle gider.heel birde çalışınca bulantı falan çok zor.

canım aynı lşeyi kullanıyorum hatta ben bi kuttu hamile kalmadan kullandım.

yalnız kızlarrrrr benim karrnımda bi gerilme gibi bişey var .nasıl desem derim çektiriyor. hani şöle arkama yaslanamıyorum.iki büklüm durunca rahatım

Son düzenleme:
Cici anneler hamilelik iyi gidiyordur inş. bizimde yarın muayenemiz var 9. haftamıza girdik. Rabbim bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

benimde bugün itibariyle 5 hafta 2 günlük hiçbir bulantı belirtisi yok ama ne yemek yapmaktan ne de yaptığım yemekten zevk alıyorum. hiçbirşeye dokunmasam daha mutlu olucam!

önceki hamileliklerimde eşim yemekleri yapardı.şimdi geç geliyo.çocuklar acıkıyo.mecbur ben pişiriyom

göbek açılıyo.yani büyüyo ondan gerilmeler oluyo.benim ilk hamileliğimde çok olurdu.bebiş yerini büyütüyo annesi

ben de kendı kendıme nazar değdırdım sanırım.. 7+5 deyım ve cumartesı gunune kadar hıcbıseyım yoktu, cok ıyıyım dıye gezerken tepetaklak oldum... bgun yıne ıyıyım ama heran bulantım olacak dıye beklıyorum sankı:18:

benım hıc bulantım olmadı ,annemınde olmamıs

kahverengı lekelerımde 6 haftalıkken basladı 8 haftalıkken bıttı ama bu annemde olmamış..

benım cnım ekşi tuzlu lımonlu seyler cekıyor..oturup zeytın yıyorum

bende kola ıctım hıc ıcmeden duramazdım zaten doktorumda hergun lıtrelerce ıcmeyecegın ıcın cok sorun olmaz dedı

gunde yarım bardak ıcıyorum bazen hele yazın dayanamam catlarım ya

dondurma da yasakmıs nasıl gecıcek bu yaz bılmıyorum

kızlar ben doktordan geldm %99 kürtaj %1 için cumayı bekleyeceğiz çok kötüyüm kalp atışlarıda görünmediiiiiiiiiii offfffffoffffffffffffffff

canım benim rabbim cümlemizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. gerçekten bu uğurda çok yorulanlardanım. ama allahım sonunda yüzümü güldürdü sonuna kadarda işallah hepimiz beraber gideriz.
ben de öğretmenim okula gidiyorum ama cidden zor geçiyor. hiç vijdan yapma telafi edersin. yeterki iyi ol sen de bebeğinde...

teşekkür ederim bitanem. işallah hepimiz sağlıkla sonuna kadar gideriz.sivilce benim de var:) hiç umrumda değil. bir de göbeğim çıktı sorma gitsin daha 7+ 5 üstelik.:) napalım olsun.sağlıklı olsunlarda razıyız biz. bu zamana kadar güzel oldukta ne olduki:)

kızlar ben doktordan geldm %99 kürtaj %1 için cumayı bekleyeceğiz çok kötüyüm kalp atışlarıda görünmediiiiiiiiiii offfffffoffffffffffffffff
bitanemm ne denirki rabbim yardımcın olsun.işallah o % 1 lik bölüme girersin. kaç haftalıksın bugün. bekle bence acele etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…