Hayırlı olsun.Doktorun önemli değil dediyse değildir inşallah. Dinlenmeye çalış. Eğer devam ederse bir daha git canım. Benim ilk hamileliğimde lekem olmuştu arkadaşlar bizde de oluyordu yoktur bir şey dedi ama malesef düşük oldu. Sen ihmal etme canım. Artarsadevam ederse özellikle rengi kan rengine dönerse hemen git. Bazen tutunma lekesi olabiliyor...
Ne güzel bak sarıya dönmüş. İyi düşün canım. Bol dinlen...
Canım niye kullanmıyorsun doktorun vermiş. Allah korusun bebeğinin başına bir şey gelse niye kullanmadım diye üzülürsün. Bak progestan bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. bURADA BİRÇOK KİŞİ KULLANIYOR. kORKMA CANIM...
Tanem karın ağrısı gazdan da olur.Yemeklerini sık ye.Gel git atıştır, ana öğünde yüklenme de gaz yapmasınBirde soğuk alma..Benimde olur
ben yemeklerden zevk alamıyorum.yaptığım yemeğin kokusu çok farklı geliyo.zorla yiyorum.ama bulantılar başlamadı. acaba bende bi sorunmu var
ya bu doğrumu ayva yiyince gamzeli olması . yalnız bebeği güzeleştirme anlamında duyumlarım var.hamilelikte ayva yiyenlerin bebekleri gamzeli olurmuşşşşşşşşş. önceki gebeliğimde bende çok ayva yiyordum... şimdi ise bol bol biber yiyom
evet kzılar bunu bende duymuştum .yasak biliyorum ama içmesem ölürdüm. ben bol bol cacık yiyorum. yoğurt, süt,yumurta,dut pekmezi,ara ara kırmızı et,tavuk, mantar,prasa,bol bol meyve ve biber. ha arkadaşlar bir ara tv. dr. biri nane,maydanoz ilk aylarda düşük tehlikesi olanlarda yenilmemesi gerektiğini söylemişti. düşüğe sebep oluyorlarmış
ya benim sabah bi hafif öğürmem oldu onun dışında ne kokudan rahatsız olma ne başka bişey hiçbişim yok bende mi anormallik var ama inşallah hep böle gider.heel birde çalışınca bulantı falan çok zor.ben yemeklerden zevk alamıyorum.yaptığım yemeğin kokusu çok farklı geliyo.zorla yiyorum.ama bulantılar başlamadı. acaba bende bi sorunmu var
çarşamba günü doktor kontrolüm var.inş.kalp atışalarını duyarımdoktorum folik asit,kan ilacı ve elevit vardi.sizlerdeilaç kullanıyomusunuz.bana sadece folik asit kullan demişti.ben ısrar edince yazdı.iştahsızım dedim.
benimde bugün itibariyle 5 hafta 2 günlük hiçbir bulantı belirtisi yok ama ne yemek yapmaktan ne de yaptığım yemekten zevk alıyorum. hiçbirşeye dokunmasam daha mutlu olucam!
ya bu doğrumu ayva yiyince gamzeli olması . yalnız bebeği güzeleştirme anlamında duyumlarım var.
evet kzılar bunu bende duymuştum .
ya benim sabah bi hafif öğürmem oldu onun dışında ne kokudan rahatsız olma ne başka bişey hiçbişim yok bende mi anormallik var ama inşallah hep böle gider.heel birde çalışınca bulantı falan çok zor.
canım aynı lşeyi kullanıyorum hatta ben bi kuttu hamile kalmadan kullandım.
yalnız kızlarrrrr benim karrnımda bi gerilme gibi bişey var .nasıl desem derim çektiriyor. hani şöle arkama yaslanamıyorum.iki büklüm durunca rahatım
benim 5 hafta 6 günlük, anneme göre erken başlamış bulantılar.geçen hastanede elinde Tuvalet kağıdı olan birini gördüm. Hamileydi sürekli çıkarıyordu. Ona çok güldüm ki şimdi benim başımda
göbek açılıyo.yani büyüyo ondan gerilmeler oluyo.benim ilk hamileliğimde çok olurdu.bebiş yerini büyütüyo annesi
kızlar ben doktordan geldm %99 kürtaj %1 için cumayı bekleyeceğiz çok kötüyüm kalp atışlarıda görünmediiiiiiiiiii offfffffoffffffffffffffff
sera cok uzuldum canım ,kachaftalıksın
6 hafta 6 günlük(((((((((((
canım benim rabbim cümlemizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. gerçekten bu uğurda çok yorulanlardanım. ama allahım sonunda yüzümü güldürdü sonuna kadarda işallah hepimiz beraber gideriz.ay canım çok içten anlatmışsın. busefer olumlu düşün lütfen. çok emek sarfetmişsin. inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın. geçmiş için çok düşünme canım. olana olmuş. sen geleceğe bak. olumlu düşün, umut et. umutsuz yaşanmaz.
benimde haziranda 2 yıl oluyor çocuk için çabalayaşımız. hiç bi zaman umudumu kaybetmedim. ama hep normal olması için dua ettim. bazen normal olmazsa da tüp olur diye kendimi rahatlattım. ama 2 yıl içinde elde ettiğim ilk gebelik. tabi benim de korkularım var. lekelenmelerim devam ediyor. öğretmenim. iki haftadır yatıyorum. bu 3. haftam olacak. doktorum 10 gün daha vereyim dedi, ama ben şimdilik 5 gün aldım rapor. bu hafta içinde iyileşeceğimi kendime inandırmaya çalışıyorum. öğrencilerim de çok mağdur olacak. haftaya da gidemezsem
bu yollar kolay değilmiş. hamile kalmak kadar sonrası da zormuş. Allah hepimizin yardımcıısı olsun arkadaşlar.
teşekkür ederim bitanem. işallah hepimiz sağlıkla sonuna kadar gideriz.sivilce benim de var:) hiç umrumda değil. bir de göbeğim çıktı sorma gitsin daha 7+ 5 üstelik.:) napalım olsun.sağlıklı olsunlarda razıyız biz. bu zamana kadar güzel oldukta ne olduki:)7+4 ken duyulur kı arkadasım gec döllenme degılse bızım 7 haftalıkken duyulmuştu..
alıntı yapmıstım ama cıkmamıs arkadasın ısmını unuttum..
yagmursesi,bu sefer kucahına alacaksın ınsallah sagsalım..
benım ıkı gundur kahverengı lekem gelmıyor,yarın ıse bıryere gıtmem lazım mutlaka
arabayla gıdıp gelecegız kendımı yormamaya calısacagım ama ıcımde bı yandan korkuyor
ınsallah bırsey olmaz..
gercı daha onceede kahverengı lekem varken doktora gıdıp uzun zaman dısarıda kendımı yormadan kalmıstım ama ne bıleyım
ıcım bır tuhaf sımdı..
cuma gunu de kontrolum var ınsallah bebegımın hareketlendıgını gorebılırım
buarada benım de cıldım bozzuldu solda bırsey yok sagda resmen ergenlık sıvılcelerım var ergenlıkte bıle cıkarmadım ben oysa
bitanemm ne denirki rabbim yardımcın olsun.işallah o % 1 lik bölüme girersin. kaç haftalıksın bugün. bekle bence acele etme.kızlar ben doktordan geldm %99 kürtaj %1 için cumayı bekleyeceğiz çok kötüyüm kalp atışlarıda görünmediiiiiiiiiii offfffffoffffffffffffffff
kalp atışları için zaten 7 hafta demiyorlarmı hayatım. du bakalım.herşeyin hayırlısı.
6 hafta 6 günlük(((((((((((/QUOTE]
çok erken çok dur hele bakalım yaa. benim yazımı okumadın mı 7+0 ken kürtaj dendi bana bende gittim krürtaj oldum ama nasıl pişmanım ya bebeğimi canlı canlı aldırdıysam diye. hiç acele etme 8 i bitir gene git doktora. ben 7+5 oldum ama 8+2 de gideceğim doktora.kalp atışı için tabi.
6 hafta 6 günlük(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?