ewet cok tatli halleri derya seker listeyi sen yapiyorsun galiba strauimya linki versende ilk sayfaya kopyalasa herkes girip gorebilir suan nerde oldugunu bulanamiyor bile¨
birde bebise her renk giydirilir kiz eskidenmi s erkek mavi kiz pembe ben oglusuma kirmizida fastik yesilide hepsini giydirdim
deryamm şimdii göbekk topiğinden resminii gördümm göbişinin cokk tatlıı yawww yuvarlakça ama haaaaa kızzz mıı geliyorr acabaa bnm sivrii amaa bakalımmm :))))resimm ekleyemiyoryuumm benn pc ye atamıyorumm iş yerii yaaaa bide kabull etmiyooo zatennamaa bnmde epeyy bi varrrDDDd
hayırlısı canım,annem istanbula gidecek bugün,abimler kanada da oturuyo,yengem doğum izininde ailesinin yanına geldi,annem de oraya gidecek,elim boş gitmeyeyim demiş,bize de içinden geleni almış yolu düşmüşken,nasıl olsa çorap her rengi var,paketin içinde,ama takım açık mavili,lacivertli,eğer kız olcaksa komik olcak,ama olsun hediye diye giydirriz
bakalım canım:))
dün de kocam beni hiç aramadı, akşama doğru ben aradım kızımız olcak diyemi aramıyon dedim hehehehe çok yoğunum valla hem biz ilk zamanlar kız düşünüyoduk dr erkek deyince erkek demeye başladık diyo pekü o zaman dedim öle olsun, sabahta öptü göbişten bi baktım çıktı üzüldüm beni öpmedin ki kızını öptün sabah gittin dedim :)))) ŞAKA ŞAKA şımarıklık olsun diye aradım beni de öpmüş sayıyom
bakalım canım,ne gelcek,yan tarafta bi bayan var,o da hamile,4. aya kadar yuvarlakça,göbek gibiydi,sonra sivrilmeye başladı,şuan 5 aylık,oğlu olcak onun,4. aydan sonra şekilleniyo tam olarak
bende işyerinden her resmi göremiyorum ve ekleyemiyorum:) bakayım gözükenler varmı
canım kızlar kız erkekler de erkek çocuğu olsun istiyor genelde:) Şımarmak hakkımız tabi o kadar da naz yapalımÇocuk olunca çok seviliyor, senin kız istediğini biliyorum ama bakalım bende merak ediyorum tutacakmı? Benim de kızım olacak gibi geliyor ama bizimki gösterirse 1 ay sonra öğreneceğiz inşallah
canım kızlar kız erkekler de erkek çocuğu olsun istiyor genelde:) Şımarmak hakkımız tabi o kadar da naz yapalımÇocuk olunca çok seviliyor, senin kız istediğini biliyorum ama bakalım bende merak ediyorum tutacakmı? Benim de kızım olacak gibi geliyor ama bizimki gösterirse 1 ay sonra öğreneceğiz inşallah
valla bnm eşim kız istiyoo benn erkekkkkkDDDDDDDD
o minicik çorapları görsem bende duygulanırım:) Ne duygulu annesin canım benim ya:) çok tatlısın
bitanede ben alıyım bari
cevaplarınız için teşekkür ederim.. bende elimdeki kitapda zararlı değildir sadece kokudan etkilenmemek için havadar biyerde uygulayın yazıyordu.. ona güvendim ama sonrada yine içime kurt düştü... bende araştırdım biraz bazı doktorlar ilk 3 ay önermemiş.. bazılarıda şuana kadar belirlenmiş bir yan etki görülmemiş demiş.. Evde Abdest aldım boya yaptım :) 13 + 4 deyim ilk 3 ay geçti gibi umarım birşey olmamıştır.. Hakkımızda hayırlısı.. Bidaha yapmicammmmmm sözz :)
selam kizlar nasilsiniz
ben artik bebisimi hissediyorum cook tatli ya gece cok tatli bi sekilde vuruyor bababsini hissedince duruyorrrrrr abisinin sesini duyunca yine vuruyorrrrr abiside ona vuruyor cok komik halleriiiiiiiiii
kızlarrrrrrrr bizz öğlee yemeğineeeee gidelimmm bebişimmde acıktıı .yürüyerek gidiyorummm yemek yediğimizz yeree söylee 25 30 dk falan sürüyoo hergünn böyle 2 sefer yürüyorumm ii oluyoo acılıyoruzzz bebişimlee bennnDDDDsizlerede afiyett olsun gelincee görüşürüzzzzzzz
biz de çıkıyoruz teyzoşlaar..okula gidiyoruz...sizi sewiyorruzz!!! biz yokken çok kaynatmayın,kıskanıoruzşaka şaka öpüyrz koccaman
ben 29 haziranda gitcem 16.hafta içinde olcam o zaman kocamın doğum günü o gün kayınvalidemlerede o akşam açıklıcaz zaten, cinsiyetiyle sölemek daha
ii olcak 2-3 gün içinde de tatile çıkcam zaten o gün görünmezse tatilden sonra derim belkim heheheheh en iyisi 9 ay bekliyim yada çocukla giderim torununuz derim hehehehe yok yok şaka bi yana da göbeğim çıktı zaten baya açıklamalıyım soranlara yalan sölüyo oluyom şu ara((
biz de çıkıyoruz teyzoşlaar..okula gidiyoruz...sizi sewiyorruzz!!! biz yokken çok kaynatmayın,kıskanıoruzşaka şaka öpüyrz koccaman
canım,ne ben ne starimu yaptı,site başlığı olunca oraya taşıdı,aralık annelerini tıklayınca,aşağıda başlık var,aralık anneleri tablosu diye,zor bi yerde değil
:92::92::92::92::92::92::92::92:sorma bizde öylee oldu perşembe kızmetsee öğreneceğizzzzzzzzzzzzzzz
bi türlü bulamadım yazıyorum aralık 2011 anneleri dışında herşey geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?