2011 Aralık Anneleri

canım,ne ben ne starimu yaptı,site başlığı olunca oraya taşıdı,aralık annelerini tıklayınca,aşağıda başlık var,aralık anneleri tablosu diye,zor bi yerde değil

bakalım canım,ne gelcek,yan tarafta bi bayan var,o da hamile,4. aya kadar yuvarlakça,göbek gibiydi,sonra sivrilmeye başladı,şuan 5 aylık,oğlu olcak onun,4. aydan sonra şekilleniyo tam olarak

bende 4 yada 5 tane külotlu çorap aldım morda var gri de mavi de kızada giydircem erkeğe de sanki biz hep pembe mi giydik yaaaa.)))

canım kızlar kız erkekler de erkek çocuğu olsun istiyor genelde:) Şımarmak hakkımız tabi o kadar da naz yapalım Çocuk olunca çok seviliyor, senin kız istediğini biliyorum ama bakalım bende merak ediyorum tutacakmı? Benim de kızım olacak gibi geliyor ama bizimki gösterirse 1 ay sonra öğreneceğiz inşallah

bakalım canım,ne gelcek,yan tarafta bi bayan var,o da hamile,4. aya kadar yuvarlakça,göbek gibiydi,sonra sivrilmeye başladı,şuan 5 aylık,oğlu olcak onun,4. aydan sonra şekilleniyo tam olarak

bende işyerinden her resmi göremiyorum ve ekleyemiyorum:) bakayım gözükenler varmı

valla bnm eşim kız istiyoo benn erkekkkkk DDDDDDDD

ben 29 haziranda gitcem 16.hafta içinde olcam o zaman kocamın doğum günü o gün kayınvalidemlerede o akşam açıklıcaz zaten, cinsiyetiyle sölemek daha

ii olcak 2-3 gün içinde de tatile çıkcam zaten o gün görünmezse tatilden sonra derim belkim heheheheh en iyisi 9 ay bekliyim yada çocukla giderim torununuz derim hehehehe yok yok şaka bi yana da göbeğim çıktı zaten baya açıklamalıyım soranlara yalan sölüyo oluyom şu ara((

o minicik çorapları görsem bende duygulanırım:) Ne duygulu annesin canım benim ya:) çok tatlısın
bitanede ben alıyım bari

benim de ufak bir patiği var yeşil. Teyzesi almış. Onu televizyonun yanına koyduk. Çok acayip moral oluyor insana.

Ahhh cnm çok üzme kendini umarım birşey yoktur. Ama için rahat etmediyse birde doktoruna sor.

selam kizlar nasilsiniz
ben artik bebisimi hissediyorum cook tatli ya gece cok tatli bi sekilde vuruyor bababsini hissedince duruyorrrrrr abisinin sesini duyunca yine vuruyorrrrr abiside ona vuruyor cok komik halleriiiiiiiiii

Geçen gün babası hiç yapmaz ama ben yatarken aldım onun elini karnımın üstüne koydum. aaaaaaa bir süre sonra orda bişey diklendi resmen eşimin elinin altında sivrildi duruyor. Yavrum babasını hissetmek mi istedi neyse. O zamandan beri hissediyorum yavrumu. Yani 3-4 gündür felan. Demek ki işte bende 16.haftamın içine yeni girdiğime göre 15 buçuk 16 da başlıyor hissetmeler.

kızlarrrrrrrr bizz öğlee yemeğineeeee gidelimmm bebişimmde acıktıı .yürüyerek gidiyorummm yemek yediğimizz yeree söylee 25 30 dk falan sürüyoo hergünn böyle 2 sefer yürüyorumm ii oluyoo acılıyoruzzz bebişimlee bennnDDDDsizlerede afiyett olsun gelincee görüşürüzzzzzzz

byyyyyyyyyy,afiyet olsun canm

biz de çıkıyoruz teyzoşlaar..okula gidiyoruz...sizi sewiyorruzz!!! biz yokken çok kaynatmayın,kıskanıoruz şaka şaka öpüyrz koccaman

senin göbişte çok tatlı bizzat yakından görmüş biri olarak söylüyorum. Zaten sende çok tatlısın.

biz de çıkıyoruz teyzoşlaar..okula gidiyoruz...sizi sewiyorruzz!!! biz yokken çok kaynatmayın,kıskanıoruz şaka şaka öpüyrz koccaman

Bizde sizi seviyoruz. Çocukların karnelerini kötü yapmayın hee. Onlarda bizim yeğenlerimiz, çocuklarımız sonuçta.

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 4 ziyaretçi)

buseli,vilocan,deryam160510,simran,TATLICIK,dsvnc,gnc24,5848BL,missvikvik,olbey,tulayuzun,dderya,gamzedeyim20,

heyyy burda tanışmadığımız kimseler var. Benden kaçmaz. sizler neden bişey yazmıyorsunuz. Sİmran, tatlıcık, gamzedeyim20 sizlerle de tanışmak isteriz.
burda herkese yer var.

bi türlü bulamadım yazıyorum aralık 2011 anneleri dışında herşey geliyor

cnm şuan yazdığın sayfanın en üstüne çık. Orda "aylara göre paylaşım" aralık anneleri" aralık 2011 anneleri" şeklinde senin bulunduğun yeri gösteren ikonlar var. Kırmızıyla yazılı o ikonlardan aralık annelerini seçersen seni baş ana sayfaya götürür ordanda istediğin topiğe gidebilirsin.

Hatta aylara göre paylaşımı tıklarsanda diğer ay annelerinin yazdıklarını görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…