Diş sorunu çeken varmı hamileyken dolqu yapıyolarmı acaba:26:
Sağol canım.. Bende ilk defa duydum... ama sıkmamak elde değil. Doktor önce ikiz sandı sonra baktı keseyi bölen parçaymış. Daha yeni düşük tehlikem geçmişti.
Allaha sığınıyorum ve ona güveniyorum. Nasipse bebeğim herşeye rağmen doğacak...
nasıl bişey:26::26::26:elimin altında hareket eden küçük bişey,bi tıkırtı,kanat çırpan küçük bi serçe sanki,değişik bişey
ya bnm de diş etii kanamam cokk oluyooo bende persembee kontrolümm varr o gün bi görüneyimm diyorumm dişçiyee belkii diş taşlarımı temizlerrr rahatlarımm amaa nsll dayanırımm bilmiyorummm(((((((((((((((((((((((((((
canım ya benim vajinada şimdiden açılma var,son aya kadar düzenli bişekilde artıyo mu bu,yoksa ben de erken mi oldu bu,normal doğum yapmak istiyom nasipse,sezeryandan çok korkuyom
Kızlar c.tesi günki seminerden aklıma bişey geldi. siz böyel açılma felan değince.
Hamişlerin iki leğen kemiği hamiş olunca yavaş yavaş ayrılmaya başlarmış.Bir süre sonra iki leğen kemiği ayrı ayrı hareket edermiş. Velhasıl çocuk hangi taraftaysa
ordaki leğen kemiği aşağıya doğru inermiş. Birbirinden tam ayrılmamaış olmalarıandan dolayı kuyruk sokumundaki ortak omurilikler yerinden oynar sinirleri sıkıştırabilirmiş. Buna siyatik ağrıları denirmiş.
Geçenlerde kuyruksokumum veya kalça kemiklerim ağırıyor diyen arkadaşlar vardı. Onlar için özel dinlemiştim paylaşayım dedim.
dün gece bzi uyku tutmadı gece geeç vakitlere kadar nette dolaştım,,2010 aralık annelenn paylaşımlarına baktım,,Allahım neler yapmışlar öyle inanamadım..bebe kurabiyeleri,kapı süsleri,lohusa şerbet takımı sadece aklıma gelenler :)) benm yakınımda öyle donumuna yardım ettiğim kimse olmadı ailede de ilk bnm şimdiden düşünmeye başladım yok ne gerekli ne hemen alınmalı falan,,öyle heyecanlandım ki anlatamam..oğluşuma oda bile beğendik orda..bakalım siz beğenecekmisinz?
çooook erken olduğunu düşünebilirsiniz bnde farkındayım ama elimde değilEki Görüntüle 209602
Canım çok güzelmiş çok beğendim ama 7 ay sadece bak 7. aydan sonra almanı tavsiye ederim. İnsanın elindede değil minicik bebe eşyalarını görünce aklı başından gidiyor bende herşeyi almak istiyorum ama kendimi frenliyorum çok şükür
canım açılma falan yoktur inşallah bunun için çok erken, kasların kasılması ve gevşemesiyle alakalı bir durumdur
nasıl bişey:26::26::26:elimin altında hareket eden küçük bişey,bi tıkırtı,kanat çırpan küçük bi serçe sanki,değişik bişey
Ayyy hiç sorma ben kendimi nasıl böyle frenliyorum bilmiyorum. Gelçi babasıda kendini fazla kaptırmadı pek ilgilenmiyor diye üzülüyordum. hatta geçenlerde dedim ki sen hamişken bebişle ilgilenmiyorsun bende bebiş doğunca sana sevdirmiycem o kaka baba diycem dedim.Ama seminerden getirdiklerimi ben odadan çıkınca hemen incelemiş bakmış ben gelince hiçbişey yokmuş gibi davrandı. Sanırım ilgilenip sevindiğini bana göstermiyor. Kendince zayıflık addediyor herhal. neyse ben de kendimi pek kaptırmamaya çalışıyorum. Yani inan daha isim bile düşünmedim tam. Bir kayınpederin adı var erkek olursa başkada bişey yok. 4 temmuzda öğrenirsem kısmet 5,5 aylık oluyorum o zaman ondan sonra yavaş yavaş başlarım diyorum. Geç olmaz dimi o zaman.
günaydın iyiyim bebişimde iyi teyzesi mutlu mesut yaşıyoruz mide bulantıları arada bir oluyor artık çok rahatladık şu sonuçlarda iyi çıkarsa değme keyfimize
yaa ne güzel bizimkilerin tekmelemesine de az kaldı desene
bende sadece mimicik bi çorap aldım komidinimde yatağımın başında gece yatarken yastığımın altına koyuyorum sabahta öpüp çıkıyorum evdenCanım çok güzelmiş çok beğendim ama 7 ay sadece bak 7. aydan sonra almanı tavsiye ederim. İnsanın elindede değil minicik bebe eşyalarını görünce aklı başından gidiyor bende herşeyi almak istiyorum ama kendimi frenliyorum çok şükür
canım çok sağol hemen gidelim ozaman doktora ama senin tavsiye ettiğin bi macun yada ne bilim başka bi bakım ürünü varmı:26::26::26::26:arkadaişlar gebelikte diş eti kanamaları hormon değişikliği yüzünden çok normal.bu yüzden mutlaka diş hekiminize görünün taşlarınız varsa temizletin ve günde iki defa mutlaka fırçalayın.4,5,6 . aylarda istediğiniz tedaviyi röntgen dışında, yaptırabilirsiniz.citanest dışında diğer anesteziler de sorun yok,ama mümkünse jetokaini tercih ediniz sorun olmaz merak etmeyin.işlemlerinizi doğum sonrasına ertelemeyin bence.
Günaydın arkadaşlar,
foruma bir bakim dedim sabah yazan olmuşmu, ne güzel çok erken saatte bile arkadaşlar burdaymış meğer.. Size bişi sorcam ben dün doktoruma sormadan saçlarımı boyadım kokusundan etkilenmiyim diye hatta balkona çıktım boyadım ama sonradan da şüpheye düştüm sizce bir sakıncası varmıdır, hamilelikte saç boyamanın?
Ayyy hiç sorma ben kendimi nasıl böyle frenliyorum bilmiyorum. Gelçi babasıda kendini fazla kaptırmadı pek ilgilenmiyor diye üzülüyordum. hatta geçenlerde dedim ki sen hamişken bebişle ilgilenmiyorsun bende bebiş doğunca sana sevdirmiycem o kaka baba diycem dedim.Ama seminerden getirdiklerimi ben odadan çıkınca hemen incelemiş bakmış ben gelince hiçbişey yokmuş gibi davrandı. Sanırım ilgilenip sevindiğini bana göstermiyor. Kendince zayıflık addediyor herhal. neyse ben de kendimi pek kaptırmamaya çalışıyorum. Yani inan daha isim bile düşünmedim tam. Bir kayınpederin adı var erkek olursa başkada bişey yok. 4 temmuzda öğrenirsem kısmet 5,5 aylık oluyorum o zaman ondan sonra yavaş yavaş başlarım diyorum. Geç olmaz dimi o zaman.
bende sadece mimicik bi çorap aldım komidinimde yatağımın başında gece yatarken yastığımın altına koyuyorum sabahta öpüp çıkıyorum evden
canım çok sağol hemen gidelim ozaman doktora ama senin tavsiye ettiğin bi macun yada ne bilim başka bi bakım ürünü varmı:26::26::26::26:
canım ilk 4 ay sakıncasının olduğunu biliyorum ve 4 aydan sonrada organik boyalarla yapılmasının daha iyi olduğunu biliyorum ne kadarda olsa kimyasal ve zararlı olabiliyor:44:
Bebiş hareketleri için erken değilmi:) Erkenden hissetmen ne güzel, ben nasıl birşeye benziyor bilmiyorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?