2011 Aralık Anneleri

şimdi yorumları okudukça nasıl bekler insan diyorum yaa...Allah nasip ederse tatilin büyük bir kısmında bursada olucaz annemlerde,,aile dostumuz var marangoz dönerkende bebek odasını yaptırr geliriz diye düşünüyodum yani tahminen 6 aylıkken :44: çok mu erken dersiniz?

nasılsa boyamışsın canım zararlı olup olmadığı hakkında yeterli araştırma yokmuş, benimde çok kötü beyazlarım geldi ama ben temmuza kadar sabretmeye çalışıyorum, havadar biyere çıkmakla iyi yapmışsın, birşey olmaz herhalde

ilk sayfadaki liste bende dün baktım yoktu, arkadaşların yeni bilgilerini oradan takip etmek güzel oluyordu, ama diğer sayfalar çok normal, senin nette veya bilgisayarda problem var sanırım

annem yeğenim için bizim toptancılardan birinden bir düzine çorap,4 takım almış,yeğenim erkek,takımın birini de bize diye ayırmış,bakalım erkek mi olcak,hayırlısı,inanın kız mı,erkek mi bişey hissetmiyom ya,bi de bize de bir düzine çorap almış,her renk varmış içinde,cinsiyeti belli olsun toptancıdan alırız hepsini diyo:81::81::81:

ilk sayfadaki liste bende dün baktım yoktu, arkadaşların yeni bilgilerini oradan takip etmek güzel oluyordu, ama diğer sayfalar çok normal, senin nette veya bilgisayarda problem var sanırım

ayrı başlığa taşındı dedim ya kızlar,aralık anneleri tablosu diye,ben düzenliyom ya o tabloyu artık,site oraya taşımış

15 hafta bitti canım,15+1 olduk bugün,dr. çok hareketli demişti,belkim ondandır,çok uyutuyo zaten bu bebiş beni,uyuyoz büyüyoz

ayyy ne güzel ya darısı bizim başımıza
nette 2. hamilelikleri olanlar en erken 16 hafta da falan hissedilir diyince ben 20 haftalarda hissederim diye düşünmüştüm
inşallah bizimkide erken tekmelemeye başlar

biraz erken ama sizinki özel bir durum gitmişken yaptırıverin bence daha çok eksiğiniz olucak nasılsa

ayyy deryammmmmm hiç öylee düşünmemiştimm bendee kontroll ettin sanıyorummm öylee anladınnn.bazı günlerr istemeen iğrenmen gayet normal hoermonlardan.bnm de öylşeee oluyoo ama caktırmıyorumm eşimeee sonucda alınırr nee bilieyimm anlmazz hormondann DDD

ayyy ne güzel ya darısı bizim başımıza
nette 2. hamilelikleri olanlar en erken 16 hafta da falan hissedilir diyince ben 20 haftalarda hissederim diye düşünmüştüm
inşallah bizimkide erken tekmelemeye başlar

Genelde anne karnında bebek hareketleri 14. hafta ile 26. hafta arasında hisedilir. Daha önce anne lmuşlar, ilk anne adaylarına göre daha önce hissedebilirler, çünkü ne hissetmeleri gerektiğini artık öğrenmişlerdir. Zayıf bir anne adayının da şişman bir anne adayından daha önce hareketleri hissedebilmesi mümkündür.

zayıflamamında etkisi vardır belkim

ooo size toptan toptan geliyor, anneciğinde çok hevesli ne güzel Biraz acele etmişler galiba
bence senin kızın tülayuzun arkadaşımızında oğluşu olucak
bakalım tutacak mı

Her anne adayı, bebeğinin hareketlerini size farklı şekilde yorumlayabilir. Genelde kanat çırpması, seğirme, dirsek atma, karna vurulma gibi değişik biçimlerde tarifleri vardır. Ama halk arasında tekmelerin hissedilmesi olarak genellenmiştir.

Anne adayları, bebek hareketlerini en çok gece yarısı, sabahları ve yemeklerden sonra hissedebilirler. Açken, hareket halinde iken bebek hareketlerini hissedemeyebilirsiniz.

cevaplarınız için teşekkür ederim.. bende elimdeki kitapda zararlı değildir sadece kokudan etkilenmemek için havadar biyerde uygulayın yazıyordu.. ona güvendim ama sonrada yine içime kurt düştü... bende araştırdım biraz bazı doktorlar ilk 3 ay önermemiş.. bazılarıda şuana kadar belirlenmiş bir yan etki görülmemiş demiş.. Evde Abdest aldım boya yaptım :) 13 + 4 deyim ilk 3 ay geçti gibi umarım birşey olmamıştır .. Hakkımızda hayırlısı.. Bidaha yapmicammmmmm sözz :)

ben balık etliyim zaten daha geç hissederim sen benden daha zayıfsın herhalde:) Darısı bizim başımıza o da ayrı güzel bir heyecan
maşallah bebişine

ooo size toptan toptan geliyor, anneciğinde çok hevesli ne güzel Biraz acele etmişler galiba
bakalım tutacak mı

hayırlısı canım,annem istanbula gidecek bugün,abimler kanada da oturuyo,yengem doğum izininde ailesinin yanına geldi,annem de oraya gidecek,elim boş gitmeyeyim demiş,bize de içinden geleni almış yolu düşmüşken,nasıl olsa çorap her rengi var,paketin içinde,ama takım açık mavili,lacivertli,eğer kız olcaksa komik olcak,ama olsun hediye diye giydirriz

selam kizlar nasilsiniz
ben artik bebisimi hissediyorum cook tatli ya gece cok tatli bi sekilde vuruyor bababsini hissedince duruyorrrrrr abisinin sesini duyunca yine vuruyorrrrr abiside ona vuruyor cok komik halleriiiiiiiiii

selam kizlar nasilsiniz
ben artik bebisimi hissediyorum cook tatli ya gece cok tatli bi sekilde vuruyor bababsini hissedince duruyorrrrrr abisinin sesini duyunca yine vuruyorrrrr abiside ona vuruyor cok komik halleriiiiiiiiii

çok güzel kızlar, ayrı bir heyecan olmalı, sizin bebişler çok hareketli maşallah

ewet cok tatli halleri derya seker listeyi sen yapiyorsun galiba strauimya linki versende ilk sayfaya kopyalasa herkes girip gorebilir suan nerde oldugunu bulanamiyor bile¨
birde bebise her renk giydirilir kiz eskidenmi s erkek mavi kiz pembe ben oglusuma kirmizida fastik yesilide hepsini giydirdim

bakalım tutacak mı

bakalım canım:))

dün de kocam beni hiç aramadı, akşama doğru ben aradım kızımız olcak diyemi aramıyon dedim hehehehe çok yoğunum valla hem biz ilk zamanlar kız düşünüyoduk dr erkek deyince erkek demeye başladık diyo pekü o zaman dedim öle olsun, sabahta öptü göbişten bi baktım çıktı üzüldüm beni öpmedin ki kızını öptün sabah gittin dedim :)))) ŞAKA ŞAKA şımarıklık olsun diye aradım beni de öpmüş sayıyom

deryamm şimdii göbekk topiğinden resminii gördümm göbişinin cokk tatlıı yawww yuvarlakça ama haaaaa kızzz mıı geliyorr acabaa bnm sivrii amaa bakalımmm :))))resimm ekleyemiyoryuumm benn pc ye atamıyorumm iş yerii yaaaa bide kabull etmiyooo zatennamaa bnmde epeyy bi varrrDDDd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…