Günaydın arkadaşlar,
foruma bir bakim dedim sabah yazan olmuşmu, ne güzel çok erken saatte bile arkadaşlar burdaymış meğer.. Size bişi sorcam ben dün doktoruma sormadan saçlarımı boyadım kokusundan etkilenmiyim diye hatta balkona çıktım boyadım ama sonradan da şüpheye düştüm sizce bir sakıncası varmıdır, hamilelikte saç boyamanın?
yaa birşey soracağım,topikteki bütün msjlar silindimi???yani sayfa yenilendimi??bende en son yazılanlar 1. sayfa olarak gözüküyorr.benim netten galiba dedim ama yok düzelmiyor.bir aksilik var.sinir oldum yaa geçmişi okuyamıyorum.yani dün ve dünden önceki paylaşımları. neyse cvp yazarsanız görürüm inşallah.benim netten var sorun heralde
Canım çok güzelmiş çok beğendim ama 7 ay sadece bak 7. aydan sonra almanı tavsiye ederim. İnsanın elindede değil minicik bebe eşyalarını görünce aklı başından gidiyor bende herşeyi almak istiyorum ama kendimi frenliyorum çok şükür
ilk sayfadaki liste bende dün baktım yoktu, arkadaşların yeni bilgilerini oradan takip etmek güzel oluyordu, ama diğer sayfalar çok normal, senin nette veya bilgisayarda problem var sanırım
15 hafta bitti canım,15+1 olduk bugün,dr. çok hareketli demişti,belkim ondandır,çok uyutuyo zaten bu bebiş beni,uyuyoz büyüyoz
şimdi yorumları okudukça nasıl bekler insan diyorum yaa...Allah nasip ederse tatilin büyük bir kısmında bursada olucaz annemlerde,,aile dostumuz var marangoz dönerkende bebek odasını yaptırr geliriz diye düşünüyodum yani tahminen 6 aylıkken :44: çok mu erken dersiniz?
canım nasıl diyeyim üstü kapalı anlatayım,bir yol var,ince uzun,ama 3. aydan itibaren o yol daha bi geniş,hatta bazen hiç temas etmiyo,hiçbişey anlamıyom,bazen de eskisine yakın ama eskisi kadar dar değil,bu nedenle bazı gün iğreniyorum yapmaktan,bazı gün hoşuma gidiyo,böyle bişey işte:78::78::78::78:eşim bile diyo bazen buna yine nolmuş böyle ya,sen misin bu,ben de bişey anlamadım diyo
ayyy ne güzel ya darısı bizim başımıza
nette 2. hamilelikleri olanlar en erken 16 hafta da falan hissedilir diyince ben 20 haftalarda hissederim diye düşünmüştüm
inşallah bizimkide erken tekmelemeye başlar
annem yeğenim için bizim toptancılardan birinden bir düzine çorap,4 takım almış,yeğenim erkek,takımın birini de bize diye ayırmış,bakalım erkek mi olcak,hayırlısı,inanın kız mı,erkek mi bişey hissetmiyom ya,bi de bize de bir düzine çorap almış,her renk varmış içinde,cinsiyeti belli olsun toptancıdan alırız hepsini diyo:81::81::81:
Genelde anne karnında bebek hareketleri 14. hafta ile 26. hafta arasında hisedilir. Daha önce anne lmuşlar, ilk anne adaylarına göre daha önce hissedebilirler, çünkü ne hissetmeleri gerektiğini artık öğrenmişlerdir. Zayıf bir anne adayının da şişman bir anne adayından daha önce hareketleri hissedebilmesi mümkündür.
zayıflamamında etkisi vardır belkim
ooo size toptan toptan geliyor, anneciğinde çok hevesli ne güzelBiraz acele etmişler galiba
bence senin kızın tülayuzun arkadaşımızında oğluşu olucak
bakalım tutacak mı
selam kizlar nasilsiniz
ben artik bebisimi hissediyorum cook tatli ya gece cok tatli bi sekilde vuruyor bababsini hissedince duruyorrrrrr abisinin sesini duyunca yine vuruyorrrrr abiside ona vuruyor cok komik halleriiiiiiiiii
selam kizlar nasilsiniz
ben artik bebisimi hissediyorum cook tatli ya gece cok tatli bi sekilde vuruyor bababsini hissedince duruyorrrrrr abisinin sesini duyunca yine vuruyorrrrr abiside ona vuruyor cok komik halleriiiiiiiiii
ne güzelll
ooo size toptan toptan geliyor, anneciğinde çok hevesli ne güzelBiraz acele etmişler galiba
bence senin kızın tülayuzun arkadaşımızında oğluşu olucak
bakalım tutacak mı
ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?