SELAM KIZLAR.Tum mesajlari okuyorum ve tahlilleri guzel cikan,cinsiyetibelli ola tum arkadaslari tebrik ediyorum.Hatirliyiorsaniz benim cocugu ilk kiza benzetmisdiler amma kesin dememisdiler.Bu gun cok iyi bildiigm doktora gitmisdim ultrasonografi icin.Cinsiyyet kesin erkekmis.Zaten bi kiizm,bi oglum var,ikinci oglmun olacagi da ,mutlu etti hepimizi.Darisi tum arzusunda olan insanlarin basina.
kızlar evgrafiti diye bi site var orda bu ay her gün bir ürün 6 tl den satılcak takip edin bugün çocuk odaları için balık sticker var ama öle pazar malı gibi değil kaliteli stickerlar ben aldım indirime girmesini beklediğim ürünler var onları beklicem daha mesela normalde 50tl olan bi ürün sadece 1 gün 6 tl den satılıyo balık sitcker da çok güzel bi bakın isterseniz benim cinsiyeti tam belli değil altın rangi aldım kargo ücreti de yok süper bişey bakın tamam mı:):82::82::82::82:
HIIIIIIII ilgilenen yok sanırım ilgilenin yaa çok güzel balıklar bugün balık indirimde diye balık alın:)))) sonra da güzel şeyler olursa 6tl ye haber veririm size ya da hergün girin bakın neymiş o gün indirimde benim evimde çok var bu stickerlardan tabi ben eskiden almıştım indirimsiz pahalıydı şimdi alın sizde yaaaa
HIIIIIIII ilgilenen yok sanırım ilgilenin yaa çok güzel balıklar bugün balık indirimde diye balık alın:)))) sonra da güzel şeyler olursa 6tl ye haber veririm size ya da hergün girin bakın neymiş o gün indirimde benim evimde çok var bu stickerlardan tabi ben eskiden almıştım indirimsiz pahalıydı şimdi alın sizde yaaaa
bende bayılıyorum bu stickerlara
evimde bi sokak lambası yanında kediler, birde istanbul manzarası var :))
bende takip edicem. umarım güzel şeyler olur :))
teşekkür ederim bilgi verdiğin için
benim yatak odamda sürü halinde uçan kuşlar var salonunda dalın üzerinde kuşlar dökülen yapraklar mutfağımda çiçekler üzerinde kelebekler hehehehe baya varmış be bu kadar sanırım bi de bugün çocuğumun odasına balık sipariş verdim boystickerlar var çocuk odaları için onları bekliyom bi de telde kuşlar var onu bekliyom çok güzel duruyo ama yapınca herkes bayılcak benim duvarlarım boş ama normalde hiçbişey yoktu duvarlarımda o yüsden sanırım çok beğeniyom
ben baktım şöyle biraz da düşündüm.. adamlar hiç karı olmasa neden 6 liraya düşürecekler ki ürünü ayrıca da kargo ücreti onlara aitmiş.. aklım almadı..
bende bebiş odası için sticker almayı düşünüyorum ama tanıdık toptancımız var.. inanın fiyatlar çok komik öyle bir yere girince kaybediyorum kendimi :) 1 liraya satılan stickerler bile 30-40 kuruş fiyatları toptancıda.. şey var mesela benim dükkanda.. ben10, hannah montana stickerleri büyüklerden.. bana 3,5ye geliyor.. ben 7liraya satıyordum 6ya düşürdüm
bende boy stickerını ve yatak başı stickerlarını begendim. umarım indirime girer :))
benim yatak odamda sürü halinde uçan kuşlar var salonunda dalın üzerinde kuşlar dökülen yapraklar mutfağımda çiçekler üzerinde kelebekler hehehehe baya varmış be bu kadar sanırım bi de bugün çocuğumun odasına balık sipariş verdim boystickerlar var çocuk odaları için onları bekliyom bi de telde kuşlar var onu bekliyom çok güzel duruyo ama yapınca herkes bayılcak benim duvarlarım boş ama normalde hiçbişey yoktu duvarlarımda o yüsden sanırım çok beğeniyom
ama bunlar öle kağıttan falan değil bende var böle pvc gibi bişey çokta güzel duruyo etiket gibi olanlardan değil ben öneriyim dedim tabi cnm isteyenler için ama ben çok seviyorum takipte ediyorum normalde de çok para verdiğim için bilgilendirmek istedim sen tabi direk üretim yerinden aldığın için belki düşünmüyosundur bizim öle bi imkanımız yok zaten kargosu 6 tl tanıtım için yapıyolardır zaten adamlar
oooooooo bizim mesai çoktan bitmiş bilebiz kaçalım kızlar yarın görüşürüz inş
ben baktım şöyle biraz da düşündüm.. adamlar hiç karı olmasa neden 6 liraya düşürecekler ki ürünü ayrıca da kargo ücreti onlara aitmiş.. aklım almadı..
bende bebiş odası için sticker almayı düşünüyorum ama tanıdık toptancımız var.. inanın fiyatlar çok komik öyle bir yere girince kaybediyorum kendimi :) 1 liraya satılan stickerler bile 30-40 kuruş fiyatları toptancıda.. şey var mesela benim dükkanda.. ben10, hannah montana stickerleri büyüklerden.. bana 3,5ye geliyor.. ben 7liraya satıyordum 6ya düşürdüm
ben baktım ama ama alamdım üye olmak mı gerek acaba?Bide benim cinsiyeti daha belli değil ama ben maviyi çok severim mavileri görünce mavi almak geliyor içimden ya bebiş kız olursa?
belki o da annesi gibi maviyi sever :)) illaki erkek olması gerekmiyo :))
Cnm senin ne dükkanın var, nerede? istanbuldamısın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?