2011 Aralık Anneleri

SELAM KIZLAR.Tum mesajlari okuyorum ve tahlilleri guzel cikan,cinsiyetibelli ola tum arkadaslari tebrik ediyorum.Hatirliyiorsaniz benim cocugu ilk kiza benzetmisdiler amma kesin dememisdiler.Bu gun cok iyi bildiigm doktora gitmisdim ultrasonografi icin.Cinsiyyet kesin erkekmis.Zaten bi kiizm,bi oglum var,ikinci oglmun olacagi da ,mutlu etti hepimizi.Darisi tum arzusunda olan insanlarin basina.

CANIM TEBRİK EDERİM BU YIL YİNE ERKEK YILI SANIRIM. GEBELİĞİN 13.FATASINDASIN SANIRIM SENİNLE AYNI GİDİYORUZ ama bana daha kesin bişey demediler erkek gibi dedi sadece ama hayırlısı olsun senin muhtemel doğum ne zaman gözüküğyor

kızlar göbişlerinizi gördüm bayıldımmmm ((
hepiniz çok şirinsiniz (
abone oldum konuya nasib olursa eklicem bende becerebilirsem ((

kızlar evgrafiti diye bi site var orda bu ay her gün bir ürün 6 tl den satılcak takip edin bugün çocuk odaları için balık sticker var ama öle pazar malı gibi değil kaliteli stickerlar ben aldım indirime girmesini beklediğim ürünler var onları beklicem daha mesela normalde 50tl olan bi ürün sadece 1 gün 6 tl den satılıyo balık sitcker da çok güzel bi bakın isterseniz benim cinsiyeti tam belli değil altın rangi aldım kargo ücreti de yok süper bişey bakın tamam mı:):82::82::82::82:

HIIIIIIII ilgilenen yok sanırım ilgilenin yaa çok güzel balıklar bugün balık indirimde diye balık alın:)))) sonra da güzel şeyler olursa 6tl ye haber veririm size ya da hergün girin bakın neymiş o gün indirimde benim evimde çok var bu stickerlardan tabi ben eskiden almıştım indirimsiz pahalıydı şimdi alın sizde yaaaa

bende bayılıyorum bu stickerlara
evimde bi sokak lambası yanında kediler, birde istanbul manzarası var :))
bende takip edicem. umarım güzel şeyler olur :))
teşekkür ederim bilgi verdiğin için

ben baktım şöyle biraz da düşündüm.. adamlar hiç karı olmasa neden 6 liraya düşürecekler ki ürünü ayrıca da kargo ücreti onlara aitmiş.. aklım almadı..
bende bebiş odası için sticker almayı düşünüyorum ama tanıdık toptancımız var.. inanın fiyatlar çok komik öyle bir yere girince kaybediyorum kendimi :) 1 liraya satılan stickerler bile 30-40 kuruş fiyatları toptancıda.. şey var mesela benim dükkanda.. ben10, hannah montana stickerleri büyüklerden.. bana 3,5ye geliyor.. ben 7liraya satıyordum 6ya düşürdüm

bende bayılıyorum bu stickerlara
evimde bi sokak lambası yanında kediler, birde istanbul manzarası var :))
bende takip edicem. umarım güzel şeyler olur :))
teşekkür ederim bilgi verdiğin için

benim yatak odamda sürü halinde uçan kuşlar var salonunda dalın üzerinde kuşlar dökülen yapraklar mutfağımda çiçekler üzerinde kelebekler hehehehe baya varmış be bu kadar sanırım bi de bugün çocuğumun odasına balık sipariş verdim boystickerlar var çocuk odaları için onları bekliyom bi de telde kuşlar var onu bekliyom çok güzel duruyo ama yapınca herkes bayılcak benim duvarlarım boş ama normalde hiçbişey yoktu duvarlarımda o yüsden sanırım çok beğeniyom

bende boy stickerını ve yatak başı stickerlarını begendim. umarım indirime girer :))

ama bunlar öle kağıttan falan değil bende var böle pvc gibi bişey çokta güzel duruyo etiket gibi olanlardan değil ben öneriyim dedim tabi cnm isteyenler için ama ben çok seviyorum takipte ediyorum normalde de çok para verdiğim için bilgilendirmek istedim sen tabi direk üretim yerinden aldığın için belki düşünmüyosundur bizim öle bi imkanımız yok zaten kargosu 6 tl tanıtım için yapıyolardır zaten adamlar

bende boy stickerını ve yatak başı stickerlarını begendim. umarım indirime girer :))

inş canım :))) badanacı gelcek bana p.tesi çocuğun odası için biriktircem aldıklarımı badanadan sonra hatta mobilya yerleştikten sonra tutmayın beni eşim stickerlara gıcık oluyo geçen gün diyo ki tülay sticker da koyarız dimi çocuğun odasına heheheheh o odada çok daha şirin durcana eminin takip edelim bisss canım:):82::82::82:

benimde yatağımın başında büyük kalpten küçülerek sıralı aynam var banyomda duşumun yan tarafını çiçeklerle etrafından dökülen yapraklarla olandan yaptım oturma odamda da kız kulesi var bazen çıkarasım geliyo ama üşeniyomuyum neyim çıkarmıyorum bebişime bende alıcam şu an odası boş cinsiyeti belli olsun odasını boyayıp ona göre alıcam

bende sticker hastasıyım ama daha toptancıma uğrayamadım :) eşimle olmam lazım.. yoksa frenlerim çalışmıyor.. yatak üstü olanlar çok hoş duruyor :) didik didik edicem tüm stickerleri.. sanırım eşimi başka birşeyle oyalamam gerekecek..

oooooooo bizim mesai çoktan bitmiş bile biz kaçalım kızlar yarın görüşürüz inş

ay ne güzel vakitçe evinize gidiyorsunuz.. benim evim yakın dükkanıma ama bende 20,30-21,00 dan önce kapatamıyorum.. şöyle biraz daha ilerlesin gebeliğim de devredecek birini bulsak.. bütün gün oturmak gerçekten çok yorucu.. 2 haftadır sırtım kopuyor resmen.. şimdilik idare ediyorum ama ileride acısı çıkacak diye de korkuyorum

nabersiniz kızlar?? biz çok yoğunuz şu günlerde pek giremedim 2 gündür,,karne telaşı,,kadro telaşı,,çok şükür yarın bitiyor inş...geçmişe pek babakayacağım,,herşey yolundadır inşaallah

Cnm senin ne dükkanın var, nerede? istanbuldamısın sen?

ben baktım ama ama alamdım üye olmak mı gerek acaba? Bide benim cinsiyeti daha belli değil ama ben maviyi çok severim mavileri görünce mavi almak geliyor içimden ya bebiş kız olursa?

ben baktım ama ama alamdım üye olmak mı gerek acaba? Bide benim cinsiyeti daha belli değil ama ben maviyi çok severim mavileri görünce mavi almak geliyor içimden ya bebiş kız olursa?

belki o da annesi gibi maviyi sever :)) illaki erkek olması gerekmiyo :))

belki o da annesi gibi maviyi sever :)) illaki erkek olması gerekmiyo :))

tam siparişi verdim kart no isteyince vazgeçtim. Daha geçen sen işyerinden bir arkadaşın kartından internet çekimi yapılmış 450 tl limiti oydu. Ben güvenemiyorum. Keşke kapıda ödeme seçeneği olsaydı. Havale seçeneği var ama zaten internetten havale 2-3 tl yarı masraf neyse kısmet. zaten dayanamamış maviyi seçmiştim yine. yaa ben bu kadar maviyi severken kızım olsa ona herşeyi nasıl pembe alıcam bilemiyorum.

Cnm senin ne dükkanın var, nerede? istanbuldamısın sen?

canım ankaradayım ben, oturduğum mahallede ufak bir elektrik dükkanı açtık.. ufak tefek her hanenin ihtiyacı olabilecek şeyler işte, yanı sıra da ucuz hediyelik bişiyler koyduk ilgi çeksin diye.. ama mahallemiz sağ olsun öyle insanlarla dolu ki anlatamam.. 2 liralık birşeyin bile pazarlığını yapıyorlar.. türküz ya illa pazarlık olacak birşeyde..
eşim işten yeni ayrılmıştı aralıkta açtık burayı sonra baktı ben güzel idare edebiliyorum, kendi de özel bir firmaya işe girdi.. böyle daha iyi oldu.. yoksa sürekli yan yana olunca didişiyorduk
şimdi gebelik te çıkınca.. artık yorulmaya başladığımı hissediyorum.. zaten oturarak çalışmak çok zor birşey.. Rabbim çalışan anne adaylarına sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…