2011 Aralık Anneleri

sat 3mart- doğum tarihi ultrasona göre 7 aralık-yaş 25-kilo 64 2.trmstr 64 bravo bana kilo almadım -hatay
Birde listede neşelikız var kimyasal gebelikti onunki şimdi yine hamile ama şubat annesi olacak silinebilir

aynı yaşta,aynı kiloda,aynı şehirdeyiz,benimki 5 aralık,senin 7,belki beraber doğum yaparız

sat 3mart- doğum tarihi ultrasona göre 7 aralık-yaş 25-kilo 64 2.trmstr 64 bravo bana kilo almadım -hatay
birde listede neşelikız var kimyasal gebelikti onunki şimdi yine hamile ama şubat annesi olacak silinebilir

kızlar,tablo başığına yazarsanız bilgilernizi daha iyi olur,böyle olunca not alıyom bi yere,öyle daha rahat daha sağıklı olcak

ben de öğlen eve gittim dönüşte taksiye binecem diye adımımı yola atmamla birlikte ayağımın suya gömülmesi bir oldu. çok üzüldüm yaa aklıma direk öyle bir geçer zamanki deki aylin'in ayağının çamura gömüldüğü sahne vardı ya o geldi uff oldummm

aynı yaşta,aynı kiloda,aynı şehirdeyiz,benimki 5 aralık,senin 7,belki beraber doğum yaparız
dimi ya o günleri görecekmiyim sanki günler geçmiyor ben 15 aralık doğumluyum denk gelmesini çok isterdim ama durmayacak en geç 9ay 10 gün sonra 7 aralıkta doğacak
cnm ben forumu hep takip ederim sen antakyadasın sanırım ben iskenderundayım.nerde doğum yapmayı düşünüyorsun burdaki özel hastanelerden gelişimde veya palmiyede yapmayı düşünüyorum.
ne güzel tekrar hamiş kalmış,Allah kimseyi yavrusuz bırakmasn
Amin

Son düzenleme:

burda bi tek mozaik var,başka seçenek yok,ben memleketimde yapacam canım,antep te bir sürü hastane var,doğum iznine ayrıldığımda ora gidecem,doğumdan sonrada annemin yanında kalcam bi ay kadar,evi kaloriferli geniş,burda yapmayacam,arkadaş yaptı mozaikte hiç memnun kalmadı,herşey para tuzağı en ufak bişeyde yat sezeryan,ben en az 4-5 doktora gider muayene olurum,normal yapmak istiyom,pat diye yatmam bıçak altına

merhaba kızlar, bende 13 haftalığım şuan vee cinsiyetimizi öğrendik. kızımız oluyooor :) artık vitrinlerdeki bütün pembeler bizimdir. ne zaman alışveriş yapabilicem diye sabırsızlanırken artık bir engelimiz kalmadı :) darısı henüz öğrenemeyenlerin başına. öpüldünüz.

ah canım, Rabbim hayırlı bir kız evladı yetiştirmeni nasip etsin..
ama çok erken cinsiyeti kesin mi yani.. doktor %100 kız dedi mi.. :) ben herhalde 16-17. haftadan önce inanamıycam da.. :) meraktan soruşturuyorum işte.. yine de fazla giysi alma erkenden .. doğum çantasına koyacaklarını bile 7.ayda koymanı tavsiye ederim..
alınmanı istemem sakın ha (bende bir deli anne aday adayıyken daha 3 sene önce bebek çorabı falan almıştım)
ama derler ya doğmamış bebeğe don biçilmez.. :)
ben şahsen 7.aydan önce birşey almayı düşünmüyorum.. biriktiririm paramı .. ondan sonra hucum ederim mağazalara :)

Çok iyi bitanem bizimkinide sabırla bekliyoruz dr günü için. inş. miniğim saklamaz rengini annesi onu ço k merak ediyor.....

benim kuzum 13+5 haftalık teyzesi:) kocaman oldu

Tebrikler:) bir kızımız daha oldu Hayırlısı ile kucağına almanı temenni ederim

bende normal isterim bana da sen normal yapamazsın diyolar agzı küçük olanın orasıda küçük olurmuş

Son düzenleme:
bende normal isterim bana da sen normal yapamazsın diyolar agzı küçük olanın orasıda küçük olurmuş

yok artık daha neler ya,belli olmaz bu işler,benimki dün sankim açıldı kapandı gündüz gözüne,bi tuhaf oldum,nouyo ya böyle dedim,ben de çok enteresan şeyler oluyor,hormonal değişimler hat safha da,75 ten 85 e çıktı göğüslerim,yakında penye 90-95 alcam,95 olanları belki emzirme sütyeni alırım

ouu..
bende normalde 85 giyiyorum.. artık taşmaya başladı göğüslerim.. daha şimdiden büyük beden sütyen mi almak lazım.. doktor sayfalarında falan okuyorum.. alttan destekli ve bol olmayacak şekilde sütyen almamız lazımmış.. sonradan sarkışmaması için..

Aaaa öğrenmen çok güzel 13. haftada ama 16-17 gibi bir daha baktır bence, garantilersin:) Bana dr ikili taramada minik bir çıkıntıdan dolayı erkek gibi dedi ama sonraki kontrolüm 16. haftada..o zamana kadar gün sayacağız heralde :)

Bu arada galiba bulantılarım hafifliyor ama mide yanması başladı ... şu hamilelikte midenin normal hissedildiği bir dönem olacak mı çok merak ediyorum doğrusu..:78:

zaten geçen ay değiştirdim 85 aldım bu ay ona da sığmıyohani ince kavçuklu oluyo,alttan hafif destekli öyle bişey olabilir aslında

zaten geçen ay değiştirdim 85 aldım bu ay ona da sığmıyohani ince kavçuklu oluyo,alttan hafif destekli öyle bişey olabilir aslında

ya ben daha 2008de aldım birkaçtane o içi sünger değil de satan bayan silikon dedi.. sanırım senin dediğin kavuçuklu olanlardan işte yalnız destekli değil benimkiler..
çok memnunum renkleri biraz soldu (beyazdı) ama ne askılarında ne de lastiğinde herhangi bir uzama sarkma sökülme olmadı.. tanesini 35 liraya aldım.. şimdi yine okadar parayı bayılasım gelmiyor açıkçası.. bari 2 tane büyük alayım da.. artık değişir dururum onları

kavuçuk değil ince bi kabuk gibi hangisi oluyosa o,şimdi diğerleri hem büyük gösteriyo,hem sıcakta terletiyo,sıkıyo,onlar daha rahat oluyo,serin serin

kavuçuk değil ince bi kabuk gibi hangisi oluyosa o,şimdi diğerleri hem büyük gösteriyo,hem sıcakta terletiyo,sıkıyo,onlar daha rahat oluyo,serin serin

aynı şeyden bahsediyoruz sanırım :) anladın sen onu.. terletmiyor işte rahat oluyor.. :) sünger olan hepsini attım zaten.. yaz vakti resmen aziyet onlarla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…