2011 Aralık Anneleri

kızlar benim ikili tarama sonuçları gemiş doktorum aradı şimdidawn senromu olasılığı 1/45000 dedi sizce nasıl 16 haftada 4lü taramaya çağırdı 4lü yaptıran var mı aranızda

kızlar benim ikili tarama sonuçları gemiş doktorum aradı şimdidawn senromu olasılığı 1/45000 dedi sizce nasıl 16 haftada 4lü taramaya çağırdı 4lü yaptıran var mı aranızda

çok güzel işte sonucn,bunlar hep para tuzağı kızlar,lütfen boşu boşuna yaptırmayın,ona vereceğiniz masrafı bebişinize harcayın,resmen çöpe atmak parayı bu

yani bu rakamlar iyi değil mi şimdi, doktorun bir açıklama yapmadı mı?... allah korusun kötüye yorma kendini..

Bende anlam veremedim ya 4lü yaptıran hiç kimse yok yakınımda diğer arkadaşların olasılıkları kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz benim değer nasıl normali ne bunun

selam kızlarrrrr

ikili testimin sonucunu aldım gayet temizmiş, doktorum 3lü teste gerek yok dedi.
yanlız anlamadıgım bişey var, bana neden ne kan ne de vitamin hapı vermedi ?????

hiçbir şey demedi doktorum 16.haftada dörtlü taramaya gelmeniz gerek dedi olasılık 1/45000 dedi bu doktoru değiştirmem gerek sanırım çok ketun ağzından cımbızla laıyorsun lafı resmen bak şimdi endişelendim ya offff

Bende anlam veremedim ya 4lü yaptıran hiç kimse yok yakınımda diğer arkadaşların olasılıkları kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz benim değer nasıl normali ne bunun

1/250 risk,seninki 1/1000 bie değil,1/45000 benimkilerde bu 1/20000,diğeri 1/100000 di,dr um çok iyi,çok sağıklı bu değerlere göre,ultrasona göre de çok sağlıklı,hareketli dedi,seninki 4 ü istiyor,hepsinin gözünü para bürümüş canım,yazık ya doktorluk bu mu,hem kafa karıştırp hem söğüşlüyolar milleti

herkes iyi maşallah.rabbim bozmasın.cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ederim ( darısı benim gibi öğrenemeyenlerin başına ((

deryacım bu arada tabloyla ilgili güncelleme yapmışsın sanırım.fakat bu tabloyu göremedim ( kaçıncı sayfa??yada bu topikten ayrı başka topiğimiz varmı ??? umarım kendimi ifade edebilmiş anlaşılabilmişimdir ((

bende mide ekşimesi başladı dün çok kötüydüm.şimdi yine başladı.bu sorunu olupta çözüm bulan varmı???ben gebeliğimin başından beri kusma,öğürme,mide bulantısı vs. hiç yaşamadım.ama mide ekşimesi ve baş ağrısı çok kötüymüş ((( bunu anladım.hamilelik nasıl bişi tavsiye edermisin diyenlere ederim tabi diyordum.sanırım bebikler büyüdükçe biraz değişicek durumlarımız :)))

selam kızlarrrrr

ikili testimin sonucunu aldım gayet temizmiş, doktorum 3lü teste gerek yok dedi.
yanlız anlamadıgım bişey var, bana neden ne kan ne de vitamin hapı vermedi ?????

benimki de 3 lü 4 lü başka bişeye gerek yok dedi,ama bazıları bunu ranta dönüştürmüş,ne kadar test o kadar para

canım ana sayfadan aylara göre paylaşımdan aralık annelerini seçiyon,orada allta aralık anneleri tablosu diyo güncellenmiş,kendini belli ediyo zati

tatlım istersen 4lü testini başka hastanede yaptır... deryanında dediği gibi para tuzağı ama yaptırmasanda içine kurt düşecek... hatırladığım kadarıyla henüz 4lü yaptıran yok...

selam kızlarrrrr

canım kan değerlerin normalse belki şu aşamada gerek duymamış olabilir... akşma bizde görümcemle bunu konuşuyordun.. kan ilacı dediğin zaten demir vitamini..
görümceme iki gebeliğinde de doktor hiç yazmamış.. (folik asiti keser benim doktor demire başlarız herhalde artık dedim de akşam görümceme.. o da böyle cvp verdi)

canım ana sayfadan aylara göre paylaşımdan aralık annelerini seçiyon,orada allta aralık anneleri tablosu diyo güncellenmiş,kendini belli ediyo zati

çok sağol deryacım (
hemen bakıcam
sende olmasan ne yapçam bilemedim (gerçi diğre arkadaşlarda tarif eder ama ben sana sordum (aman yanlış anlaşılmayayyım ( herkes çok ilgili ( hepinizi seviyorum kızlar ((

1/100000 diğeri demişsin ya diğeri dediğin ne onu anlamadım

folik asit benm midemi çok bulandırdıgı için 11. haftamda bıraktım içmeyi, gerçi hala bulantılarım sürüyo ama olsun
zaten 12. haftadan sonra folik asitin bi faydası yokmuş.

benimki de 3 lü 4 lü başka bişeye gerek yok dedi,ama bazıları bunu ranta dönüştürmüş,ne kadar test o kadar para

hakslısın canım, hem insanı şüphelendiriyolar hemde soyup soğana çeviriyolar. ben testlerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum,
yavaş ilerliyo ama çok güvenilir sonuçlar veriyolar bir yandanda özele de gidiyorum ultrason için.

tatlım istersen 4lü testini başka hastanede yaptır... deryanında dediği gibi para tuzağı ama yaptırmasanda içine kurt düşecek... hatırladığım kadarıyla henüz 4lü yaptıran yok...

dr olmaya gerek yok sonuçlar iyiyse,ki sınır değer de belli,kimi kandırıyo bunlar anlamıyom,değiştir bence o doktoru ben değiştirdim rahat ettim,arkadaşım 2 hafta önce sezeryan oldu,bebişi var,hamileliğinde dr un biri enseyi 3buçuk,biri 2,biri 2 buçuk ölçtü,kafasını allak bullak ettiler,2li,3lü,4lü,aminosentez 11. haftasından aminosentezin sonucunu alna kadar 5 aylık hamile oldu sonuç temiz çıktı,şimdi bebişi sürekli ağıyomuş,bağırıyomuş,sesi kısılmış yazık,hep stresten böyle olmuş,onun için dr. unu iyi seçip,strese girmeyecen,kimse bebişlerimizi üzemez,neyse ben kaçar,öptüm hepinizi de minnaklarınızı da

cnm bencede değerin gayet iyi. yalnış bilmiyor isem bebeğinin down senromlu doğma ihtimali 45.000 kişide 1. rakam bence iyi bende 1/1700 felan çıkmıştı doktorum iyi dedi. seninki benden çok çok iyi. gönlünü ferah tut zaten doktorda 3 lü teste gerekgörmemiş direk 4 lü yapacak. Aslında önce 3 lü sonra 4 lü yapılıyor normalde.

Sağolun arkadaşlar hepinize minnettarım doktorumu değiştirmeye karar verdim insan adam gibi bir açıklama yapar değil mi yok ama derya çok haklı herkes para derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…