kızlar benim ikili tarama sonuçları gemiş doktorum aradı şimdidawn senromu olasılığı 1/45000 dedi sizce nasıl 16 haftada 4lü taramaya çağırdı 4lü yaptıran var mı aranızda
kızlar benim ikili tarama sonuçları gemiş doktorum aradı şimdidawn senromu olasılığı 1/45000 dedi sizce nasıl 16 haftada 4lü taramaya çağırdı 4lü yaptıran var mı aranızda
Bende anlam veremedim ya 4lü yaptıran hiç kimse yok yakınımda diğer arkadaşların olasılıkları kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz benim değer nasıl normali ne bunun
selam kızlarrrrr
ikili testimin sonucunu aldım gayet temizmiş, doktorum 3lü teste gerek yok dedi.
yanlız anlamadıgım bişey var, bana neden ne kan ne de vitamin hapı vermedi ?????
herkes iyi maşallah.rabbim bozmasın.cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımızı tebrik ederim (darısı benim gibi öğrenemeyenlerin başına ((
deryacım bu arada tabloyla ilgili güncelleme yapmışsın sanırım.fakat bu tabloyu göremedim (kaçıncı sayfa??yada bu topikten ayrı başka topiğimiz varmı ??? umarım kendimi ifade edebilmiş anlaşılabilmişimdir ((
bende mide ekşimesi başladı dün çok kötüydüm.şimdi yine başladı.bu sorunu olupta çözüm bulan varmı???ben gebeliğimin başından beri kusma,öğürme,mide bulantısı vs. hiç yaşamadım.ama mide ekşimesi ve baş ağrısı çok kötüymüş((( bunu anladım.hamilelik nasıl bişi tavsiye edermisin diyenlere ederim tabi diyordum.sanırım bebikler büyüdükçe biraz değişicek durumlarımız :)))
Bende anlam veremedim ya 4lü yaptıran hiç kimse yok yakınımda diğer arkadaşların olasılıkları kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz benim değer nasıl normali ne bunun
selam kızlarrrrr
ikili testimin sonucunu aldım gayet temizmiş, doktorum 3lü teste gerek yok dedi.
yanlız anlamadıgım bişey var, bana neden ne kan ne de vitamin hapı vermedi ?????
canım ana sayfadan aylara göre paylaşımdan aralık annelerini seçiyon,orada allta aralık anneleri tablosu diyo güncellenmiş,kendini belli ediyo zati
1/250 risk,seninki 1/1000 bie değil,1/45000 benimkilerde bu 1/20000,diğeri 1/100000 di,dr um çok iyi,çok sağıklı bu değerlere göre,ultrasona göre de çok sağlıklı,hareketli dedi,seninki 4 ü istiyor,hepsinin gözünü para bürümüş canım,yazık ya doktorluk bu mu,hem kafa karıştırp hem söğüşlüyolar milleti
canım kan değerlerin normalse belki şu aşamada gerek duymamış olabilir... akşma bizde görümcemle bunu konuşuyordun.. kan ilacı dediğin zaten demir vitamini..
görümceme iki gebeliğinde de doktor hiç yazmamış.. (folik asiti keser benim doktor demire başlarız herhalde artık dedim de akşam görümceme.. o da böyle cvp verdi)
benimki de 3 lü 4 lü başka bişeye gerek yok dedi,ama bazıları bunu ranta dönüştürmüş,ne kadar test o kadar para
tatlım istersen 4lü testini başka hastanede yaptır... deryanında dediği gibi para tuzağı ama yaptırmasanda içine kurt düşecek... hatırladığım kadarıyla henüz 4lü yaptıran yok...
1/100000 diğeri demişsin ya diğeri dediğin ne onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?