2011 Aralık Anneleri

Canımmmm çok sevindimmmm...

Çok sevindim arkadaşım Allah gönlüne göre vermiş.....

Çatak deqilde siizinde qöbişin yanında ince ince damarlar var mı belli oluyomu mor qibi mesela

Benim damarlar yeşil, gerdanımda ve göğsümde çok var, bacaklarımda da . Bir de bacaklarım şişiyor benim

Bence vitamine başlamalısın, ben vitamine başlayınca kendimi çok daha iyi hissettim, sor bence de haftaya canım:94:

süperrrrrr.......... hepinizden güzel haberler almak çokkkkkk mutlu ediyorrrrr

Arkadaşımmmmm çokkkkk geçmiş olsun, bol su içip dinlen arkadaşımmmmm:94:

selam kıslar
1 haftadır emin değildim vardı bir şeyler ama bana öyle gliyorudur diyordum .. bir koşturmacanın içindeydim , gazdır bağırsak hareketidir felan diyordum ama değil , bildik kıpırtılardı bunlar kuşum 3 gündür iyice hissettiriyor kendini teyzeleriiiiiiii
oğlumda 16. haftada hissetmiştim ilk hareketlerini ikinci gebeliğini yaşayan anneler daha önceden hisseder diye okumuştum Kağan Kocatepenin bir yazısında ama 15. haftada hissedeceğim de aklıma gelmezdi doğrusu
dilerim sizler de en yakın zamanda yaşarsınız bu duyguyu ikinci kere yaşasam da tarifsiz güzel ve heyecan verici

Maşallah annesi..... Çok sevindim....Harika bir duygu olamalı..... Bende istiyorum, hepimize en kısa zamanda nasip olsun inşallahhhhh

Kız aynen aynen bide bişey daha soracağım biraz tiksinç olacak ama kusura bakmayın bacaklarınızdaki kıllar hızlı uzuyor mu aman Allahım benim çok hızlı uzuyor hamile olduğumdan beridir öğhhh

Benim ekstradan kıllar çıktı çok kıllı değilim ama yinede yeni çıkan ve hızlı uzayan kıllar var

Tebrikler. Darısı bizim başımıza ben 20.li haftalarda hissedeceğimi düşünüyorum zayıf anneler ve 2. çocukları olanlar daha erken hissediyormuş

ya bende de bişeyler oluyo ama anlamadım tam da bunu yazacaktım

bende çok beğendim o kadar ruhsuz ben içim sızladı arada valla Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bize de aralıkta kucamıza almayı nasip etsin sağlıkla innnşşşşaaalllaaahhh

ya ben hangisini okusam hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo içimden,kendimi zor tutuyom,yine de yaş çıkıyo gözümden,ben niye böyle duygusalım ya,doğuma giderken düşünemiyom kendimi,her dakka ağarım kesin

Arkadaşımmmmm çokkkkk geçmiş olsun, bol su içip dinlen arkadaşımmmmm:94:

cnm cok sagol cok tesekkur ederim

canımmm ağlamamak için kendimi zor tuttum

doğru demiş gereksiz evhamlar yapmayalım

ben tutamadım zaten bu aralar herşeye cok cabuk aglar oldum:2:

ne güzel ya cok sevindim inş bende en kısa zamanda hissetmeye baslarım

benimde senden bi farkım yok deryacım her okudugum hıkayede aglıyorum duygulanıp:)

Kızlar ben cok hastayım geceden bu yana safra çıkartıyorum ishlde var kendimi çok kötü hissediyorum hiç birşey yiyemiyorum doktora götürecek bir allahın kulu yok

eşim uzakta ailem uzakta hiç bir akrabam yok bu şehirde iş arkadaşlarım hep erkek nazım da geçmiyor izin aldım evdeyim ama çok zormuş yalnız olamk ağlamaktan başka bişi yapamıyorum

Kızlar ben cok hastayım geceden bu yana safra çıkartıyorum ishlde var kendimi çok kötü hissediyorum hiç birşey yiyemiyorum doktora götürecek bir allahın kulu yok

canım geçmiş olsun..
ishal için bir nene yöntemi.. limon tozu yala..
sonracıma.. kuru şeyler ye.. mesela kızartılmış 1 dilim ekmekle beyaz peynir iyi gelir.. (kızartılmış derken yağda demiyorum yanlış anlaşılmasın)
normalde bol su içmek ishalı tetikler diye düşünüyorum ama doktorlar bol su içmeyi de tavsiye ediyor.. yat ve dinlen.. canını hiç sıkma.. eğer doktorunla samimi isen telefonla durumunu bildir..
ishal olmak iyi değilmiş gebelikte.. dün bir arkadaşımız burda paylaşmıştı..
ayaklarını falan sıcak tut kuzum..
tekrar geçmiş olsun

eşim uzakta ailem uzakta hiç bir akrabam yok bu şehirde iş arkadaşlarım hep erkek nazım da geçmiyor izin aldım evdeyim ama çok zormuş yalnız olamk ağlamaktan başka bişi yapamıyorum

canım üzülme ağlama işyerinde erkekler kadınlar gibi anlayışlı olmuyor maalesef:26:

internetten dizi, film falan izle, ama eğlenceli olanlarını. sonra biz de varız, yazışınca rahatlarsın. sıkılınca ara muhabbetinin çok olduğu aileden birini ve kafa dağıt, mesela ben annemle saatlerce konuşabilirim. hem ibadet edebilirsin, haline her zaman şükret, bebeğinle konuş.

benim herkes yanımda ama kayınpeder şimdi ameliyat oldu kanser taraması yapıyolar, kaç haftadır, özellikle bikaç gündür o kadar stres halindeyim ki. şimdi de yoğun bakımda kimseyle görüştürmüyolar. melek gibi adam. ya torununu göremezse diye ödüm kopuyor. kısmetse ilk torunu olacak. ben de bi şekilde kafa dağıtmaya çalışıyorum, çok fazla düşünmemeye çalışıyorum, dua ediyorum, halime şükrediyorum..

ağlama canım,bebişine zararlı,tuzu kraker falan varsa ondan ye miğdeni bastırır,ishali keser,neden oldu ki üşüttün mü,yoksa ilaçlardan mı

çok teşekür ederim ilginiz için patates yedim kola içtim ama yememle çıkarmam bir oldu ayağa kalkıncada başım dönüyor napacağımı bilemedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…