- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
2010 anneleri doğum hikayesi,çok duygulandm,ağladm yine,sizde okuyun
Kömür prensesin masalı..
Selam güzel annişler..
kontrolden geliyoruz.. bebişimin kafası çok tatlı ya.. :) zaten bir o kafayı fark ettim geri kalanını doktor hanım görüyor ben seçemedim
ultrasona göre 12+1 adete göre tam 12.. yani uyumlu gidiyor..
55mm olmuşuz.. ikili taramayı da yaptık. ense 1,9mm sanırım normal diye geçiyor :) bilgili olan hatunlar desin bişiyler..
ondan sonracıma kan verdim geldim.. kan sonucu da salı öğleden sonra çıkacak.. ozaman da doktora göstericem .. hayırlısı.. kıpraşıyordu bebişim ya :) minnacık minnacık kuzum benim..
merhaba kızlarr
bende doktora gittim bu sabah, ultrasona girdim nihayett cinsiyetini öğrendim kızzzzzzzzzzz :86::86::86:
hiçbir çıkıntı yok, kaymak gibi kız bu dediallahım kalbime göre verdiii satıma göre 14, doktora göre 15 haftalıkmışım.
ayyyyyyyy çok mutluyummm çokkkkk
Çatak deqilde siizinde qöbişin yanında ince ince damarlar var mı belli oluyomu mor qibi mesela
Kızlar çatlak arası bişey sorucam. Benim Dr. bana bu 3. ay bitiminde folıl asıt' ı bıraktırdı, başka da vitamın vermediiKafama takıldı kaldı, ya bebeğim vitamınsız kalırsaaaa :18::18::18: Haftaya kontrolum var, o zaman soracağım amaa once sıze bi sorayım dedım..
ben doktordan geldım..
kısacası haberler ıyı saglıklı ,hareketlı ..kocaman :)
yıne bir hafta önde :)
artık sıgmıyor tek kareye once basına sonra vucuduna bakıyor boyu 15 cm dedı ..o da bas popo mesafesı ..uzun boylu olucak :)
ve cınsıyet ,bacakları acıktı ..hep acıktı sımdıye kadar hıc göstermemezlık yapmadı (edepsizzzz :) ) doktor bıraz daha beklıyelım dedı.
kesın bırsey soylemek ıcın bıraz erken dedı ..ama şöyle dıyeyım Erkek olabilir dedi..
bız kayınvalıdemle o an bırbırımıze bakıp güldük..sanırım erkek olacak bu doktoruma cok guvenıyorum cünkü ..
ama neden bellı olmuyor ya ..3 hafta sonra gel dedı bır daha ..ama bız dıger doktora da gıdıcegız 10 gun sonra o zaman kesınlessin ya..
ınsan merak edıyor :)
kız mı ekek mi soru tekrar geldı ..en azından büyük ıhtımalle kız dıyorduk :))
bu arada hareketlerını hıssedıyorum bende ..yaklasık 10 gun olmuştur..
başka..enfeksıyon cıkmıstı ıdrar yollarında ..testı yıneledık sukür geçmiş..
benı goren herkes o kız karnı degıl dıyordu bende basından berı erkek hıssedıp kız ıstemıstım annelerın hıssettıgı tutucak snırım..
ne düşüncegımı bılmıyorum bı kesınleşmedı dıyorum bır de oturup sünnetini askerlıgını düşünüyorum..
kız erkek farketmez hıc başımın tacı canım bebegım benım ya yeırm o ayaklarını tekmelerını kollarını kuzum kuzum kzuum..
kızlar herkese iyi akşamlarrr
dün akşam ben bir hastalandım daha hala kendime gelemiyorum yattıgım yerden bi girip bakayım dedim sizlerde ne haberler var..dün gece sabaha kadar sıtma tuttu beni hırkalar kışlık pijamalar yorgan sıcak su torbası falan hiçbirşey ısıtamadı beni titreye titreye sabaha kadar uyuyamadım bugunde vücudum enkaz gibi kolumu kaldıramıyorum cok yıprattı beni inş yarına kalkarım artık ayaga böyle yatmakta cok zor..
selam kıslar
1 haftadır emin değildim vardı bir şeyler ama bana öyle gliyorudur diyordum .. bir koşturmacanın içindeydim , gazdır bağırsak hareketidir felan diyordum ama değil , bildik kıpırtılardı bunlarkuşum 3 gündür iyice hissettiriyor kendini teyzeleriiiiiiii
oğlumda 16. haftada hissetmiştim ilk hareketleriniikinci gebeliğini yaşayan anneler daha önceden hisseder diye okumuştum Kağan Kocatepenin bir yazısında ama 15. haftada hissedeceğim de aklıma gelmezdi doğrusu
dilerim sizler de en yakın zamanda yaşarsınız bu duyguyuikinci kere yaşasam da tarifsiz güzel ve heyecan verici
Kız aynen aynen bide bişey daha soracağım biraz tiksinç olacak ama kusura bakmayın bacaklarınızdaki kıllar hızlı uzuyor mu aman Allahım benim çok hızlı uzuyor hamile olduğumdan beridir öğhhh
selam kıslar
1 haftadır emin değildim vardı bir şeyler ama bana öyle gliyorudur diyordum .. bir koşturmacanın içindeydim , gazdır bağırsak hareketidir felan diyordum ama değil , bildik kıpırtılardı bunlarkuşum 3 gündür iyice hissettiriyor kendini teyzeleriiiiiiii
oğlumda 16. haftada hissetmiştim ilk hareketleriniikinci gebeliğini yaşayan anneler daha önceden hisseder diye okumuştum Kağan Kocatepenin bir yazısında ama 15. haftada hissedeceğim de aklıma gelmezdi doğrusu
dilerim sizler de en yakın zamanda yaşarsınız bu duyguyuikinci kere yaşasam da tarifsiz güzel ve heyecan verici
selam kıslar
bende çok beğendim o kadar ruhsuz ben içim sızladı arada valla Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bize de aralıkta kucamıza almayı nasip etsin sağlıkla innnşşşşaaalllaaahhh
ya ben hangisini okusam hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo içimden,kendimi zor tutuyom,yine de yaş çıkıyo gözümden,ben niye böyle duygusalım ya,doğuma giderken düşünemiyom kendimi,her dakka ağarım kesin
Arkadaşımmmmm çokkkkk geçmiş olsun, bol su içip dinlen arkadaşımmmmm:94:
canımmm ağlamamak için kendimi zor tuttum
doğru demiş gereksiz evhamlar yapmayalım
selam kıslar
ya ben hangisini okusam hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo içimden,kendimi zor tutuyom,yine de yaş çıkıyo gözümden,ben niye böyle duygusalım ya,doğuma giderken düşünemiyom kendimi,her dakka ağarım kesin
benimde senden bi farkım yok deryacım her okudugum hıkayede aglıyorum duygulanıp:)
Kızlar ben cok hastayım geceden bu yana safra çıkartıyorum ishlde var kendimi çok kötü hissediyorum hiç birşey yiyemiyorum doktora götürecek bir allahın kulu yok
Kızlar ben cok hastayım geceden bu yana safra çıkartıyorum ishlde var kendimi çok kötü hissediyorum hiç birşey yiyemiyorum doktora götürecek bir allahın kulu yok
eşim uzakta ailem uzakta hiç bir akrabam yok bu şehirde iş arkadaşlarım hep erkek nazım da geçmiyor izin aldım evdeyim ama çok zormuş yalnız olamk ağlamaktan başka bişi yapamıyorum
eşim uzakta ailem uzakta hiç bir akrabam yok bu şehirde iş arkadaşlarım hep erkek nazım da geçmiyor izin aldım evdeyim ama çok zormuş yalnız olamk ağlamaktan başka bişi yapamıyorum
canım geçmiş olsun..
ishal için bir nene yöntemi.. limon tozu yala..
sonracıma.. kuru şeyler ye.. mesela kızartılmış 1 dilim ekmekle beyaz peynir iyi gelir.. (kızartılmış derken yağda demiyorum yanlış anlaşılmasın)
normalde bol su içmek ishalı tetikler diye düşünüyorum ama doktorlar bol su içmeyi de tavsiye ediyor.. yat ve dinlen.. canını hiç sıkma.. eğer doktorunla samimi isen telefonla durumunu bildir..
ishal olmak iyi değilmiş gebelikte.. dün bir arkadaşımız burda paylaşmıştı..
ayaklarını falan sıcak tut kuzum..
tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?