2011 Aralık Anneleri

Kel alaka olacak tatlım ama ben erkek bebek istiyorum :)))) Ama yüzü kız güzeli olsun :)))

:)))) kız bebişlerde ayrı bi tatlı oluyorlar hani:) elbiselere bakınca falan insan kız olsun diyor ama erkek çocuğununda yeri başka allah en hayırlısını nasip etsin inşallah bizlere...burda okudum,sabah bulantıları erkek de olurmuş :)benimde sabh bulantım çok fazla daha şimdi şimdi kendime geliyorum hatta,kendimde erkek hissediyorum ama bakalım hayırslısı:)

Kızlar benide aranıza kabul edermisinz çok güzel aylacaktı var burda samimi içten çok hoşuma gitti :) daha doktora gitmedim ben gidince bbilgileri vereceğim size ama sunu söyleyin 1.71 boyum kilom 75 21 yaşındayım 2 bebeğim :)

Ayy demeyin kızlar ya :)))

Yaaa kızlar yemekten bahsetmeyelim. Burda herkes hamile farkındaysanız. Yoksa aynı gün aynı şeyleri yeriz. Çünkü hakkatten sanki yanımızdaymış gibi kokusu geliyor burnumuza. Bide apartmandan çıkarken her katta ne yemek piştiğini kokusundan anlıyorum yaa sizde böylemisiniz?

İnşallah cnm . Banada nasip olursa erkek gibi geliyor ama genede Güzel Rabbim (CC.) en hayırlısı neyse onu versin bizlere :))

ahh ahhh sen yine apartmandaki kokuyu alıosun,ben tv deki yemeğin bile kokusunu alıyorum neredeyse o derece yanii düşün ne durumdayızz DD

Merhaba hoşgeldiniz bende yeniyim gerçi ama heyecanlar aynı, ortak noktalar çok, mucizemiz herkesle aynı haliyle samimi sohbet çıkıyor ortaya :))) Ha ha gerçi daha bugün sobeleyebildim buradaki güzel anne adaylarını o ayrı :)))
Aynen Buseliciğim demeyeceğiz artıkın :)))

Son düzenleme:
Ben bir kere gittim 10 gün sonra gel kalp atışalrını duyalım dedi ve o 10 gün bir türlü bitmedi henüz

Evet Olbeyciğim hayırlıyla güzel haberler duyalımda.
iyi akşamlar kızlar :)

sat 25.03.2011 tahmını dogum 30 aralık
yas 21 kılo 75 abd (yer) sımdılık bu kadar :)

kızlar selam bende aralık annesi olucam inş... bugün yattığım yerden hiç kalkamadım çok halsizim midem bulanıyo hiçbişey yiyemiyorum ...sadece meyve yedim bugün (((
bu ne zor birşeymiş kızlar yaa

sanırım bugünlerde hepimiz aynı durumdayız. bi süre sonra herşey yoluna girecek inşallah. azıcık sabır...

Yağmur sesi başladı mı bulantılar? Benim başlamadı. Cumaya mı gidecektin doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…