Ayy demeyin kızlar ya :)))
Doktoruna sor bir cnm ilk aylar baş dönmesi, tansiyon olağan diye biliyorum ama .Evet haklısın cnm,cep tel.na çok dikkat ediyorum hep odanın dışında tutuyorum ama pc yi alıyorum kucağıma ama buna da dikkat etmeliyim haklısın...
bide kızlar sizde tansiyon düşüklüğü olıuyormu ya? benim gözümün önüne bi nokta gelioo valaa gitmiyor,gerçi açlıktanda olabilir,,bişiler atıştırınca gitti çünkü...
Ha haa kocemde bıktı artıkın biraz bekliyim :)))eşin daha gelmediyse ara siparişi ver :))))
Doktoruna sor bir cnm ilk aylar baş dönmesi, tansiyon olağan diye biliyorum ama .
canım canınızın çektiği şeyleri yazmayın.offfffffff ben şimdi allahın muş unda hangi markete karpuz bulayımmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar çalışıyor musunuz ?[/QUO ben çalışıyorum canım. çalışan için daha zor hamilelik
Kızlar çalışıyor musunuz ?
Kızlar çalışıyor musunuz ?[/QUO ben çalışıyorum canım. çalışan için daha zor hamilelik
evet cnm kolay gelsin walla,bende bugün düşündüm evde bile bukadar fenayken çalışsam şimdi ne yapardım dedim kendi kendime...inşallah işin zor değildir cnm...
Evet Leylacığım daha zor olsa gerek
Ben evdeyim Blackteacığım nasip işte .
evet walla hakikaten nasip :) bizde herşeyde vardır bir hayır dedik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?