bend e eşime diyorum bişi olmaz diyorum ama eşim olmaz diyor belki bişi olur diyor:)haftada bir olabilirmiş arkadaşımın doktoru öyle demiş.dün annemle doktora gittik onun yanında soramadım eşim ilişki istiyor ben zarar verir diye oyalıyorum ilişki yaşıyormusunuz kızlar?
Şimdi doktordan geliyorum bebeğimin kalp atışı duyuldu. Çok şükür herşey yolundaymış. 7hafta 5 günlük ve harika bir mucize gibi o küçücük kalbi atıyordu.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.:79::79::79:
canim cok sevindim. bugun ben de gidecegim nolur bana da dua edin. cok heyecanliyim. hersey yolunda olsun hayirlisiyla
Şimdi doktordan geliyorum bebeğimin kalp atışı duyuldu. Çok şükür herşey yolundaymış. 7hafta 5 günlük ve harika bir mucize gibi o küçücük kalbi atıyordu.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.:79::79::79:
canım dr sormadan sakın yapma bişey olacağından değil ama olursa hep kendini suçlarsın.. biraz sabredin..dün annemle doktora gittik onun yanında soramadım eşim ilişki istiyor ben zarar verir diye oyalıyorum ilişki yaşıyormusunuz kızlar?
güzel haberlerle dön canım..canim cok sevindim. bugun ben de gidecegim nolur bana da dua edin. cok heyecanliyim. hersey yolunda olsun hayirlisiyla
evet bende sana bakınıyordum canım doktor randevun kaçta
bence de gecmıyor sabahın ılk rendavusunu aldım bı de
dün annemle doktora gittik onun yanında soramadım eşim ilişki istiyor ben zarar verir diye oyalıyorum ilişki yaşıyormusunuz kızlar?
dün annemle doktora gittik onun yanında soramadım eşim ilişki istiyor ben zarar verir diye oyalıyorum ilişki yaşıyormusunuz kızlar?
sat kaç canım ne kadar lık olucak cuma günü bebişin :)
25 subat sat
tam 9 haftalık olucaz cnım ,
maşallah canım Allah saglıkla kucagına almayıda nasip eder inşallah
30 mattan beri ilişkiye girmiyorum. dr. ilk üç ayda olmasın diyo. insan korkuyo ya... benimde eşim istiyo ama ben hayır dediğim anda geri çekiliyo. ona uygun bir dille anlatıyorum. bana kalsa bebeğim doğuncaya kadar ilişkiye girmeyecem. büyük ihtimallede böyle yapcam. bebeğime saygısızlık yapmak istemiyorum
hadi ya ilk 3 ayda olmasın mı diyorlar inşallah bişey olmamıştır içime kurt düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?