2011 Aralık Anneleri

Çok sevindim hayırlı olsun kızın:) Tahminimde tutmuş:) bakalım tulayuzun arkadaşında oğluşu olacakmı, kendimi ermiş ilan edeceğim:)

evet elde var biiiirrrrrrrr bakalım haftaya bugün benimde dr randevum gösterirmi bilmem ama çokta güvenemiyorum ki ben dra yaa inş kendim görürümde kendi gördüğüme inanırım dra inanmıyom:)))

walla 16-18. hafta arasında diye biliyorum.. dr. unun seni yönlendirmesi lazım.. bana dr. um tarih veriyor testler için canım...[/QUOTE]

işte bu yüzden memnun diilim doktorumdan. herşeyi kendim araştırıp öğreniyorum. adam gibi doktor yok kiii delii olacam yaaa.... bi gideyim hayırlısıyla memleketime de rahatlicam inşallahh..

benim eşim de şaşkın

göğüslerim 2 beden büyüdü şimdiden, süt gelince nasıl olacak aklım almıyor valla sarkmasın da ondan korkuyorum

hamilelik enteresan bişey hakkatten. demek ki orayı süt depos için çok küçük gördü önce orda çalışmalara başladı.

Tek ben değilmişim yani koca göğüslü

Ben de akrep hatunuyum Hakkaten duruluyormuş.

bunları inşş büyük aldın canım.. 6 aylıkken ancak giydirirsin.. bunlar yazlık malum.. bizimkiler kış bebeği olacak:)

hiç aklıma gelmedi desem bnmkiler 3aylık walla,görümcemin aldıkları az daha büyük

ayy Allahım yaa..ilk bebek böyle bişey demekki,,yanımda da kimsecikler olmayınca böyle oluyomuş

canım hayırlısıyla Allah duanı kabul etsin inşallah

hiç aklıma gelmedi desem bnmkiler 3aylık walla,görümcemin aldıkları az daha büyük

ayy Allahım yaa..ilk bebek böyle bişey demekki,,yanımda da kimsecikler olmayınca böyle oluyomuş

yaa ben de bunu hiç düşünmemiştim bebekler çabuk büyüyo de mi

ben çıkıyom p.tesi badanadan kalan dağınıklık hala mevcut evimde(( toplansın artık yaaaaa marketede gitcez akşam onları yerleştirmesi de var ben bu alışverişten itibaren başlıyom bebekbezi stoğuna haberiniz ola:)))

herkese ii akşamlar

hiç aklıma gelmedi desem Bnmkiler 3aylık walla,görümcemin aldıkları az daha büyük

Ayy allahım yaa..ilk bebek böyle bişey demekki,,yanımda da kimsecikler olmayınca böyle oluyomuş

cnm senın aldıkların cıtcıtlı badi ya zaten içine giydirir üstüne uzun kol giydirirsin

arkadaşlar tüm güzel yorumlarınız ve oğlum için tavsiyelerinize teşekkür ederim. dikkate alacağım. bu arada annem evet beni düşünüyor torununu değil. bana bişi olmasın istiyor biliyorum ama bu dönemde herkes hamileliğimi sevinçle karşılasın istiyorum hormonların etkisi ile:) iyi ki bu site ve sizler varsınız. bazen kimseye anlatamadığın şeyler oluyor. sizlerle paylaşıyorum :)

selam kızlar,
Annemdeyim günlerdir giremiyorum nete..şimdi bi fırsat bulmuşken giriyim dedim..görmeyeli bebişlere alışverişler yapılmış,bez bile almışız...
ben daha kendime yeni hamile elbiseleri aldım...kayınvalidem bir sürü hırka,yelek vs. örmeye başlamış...dur biraz 6 aydan sonra örersin diyorum ..çok mu ağırkanlıyım ne..
sizleri özlemişim...kendinize iyi bakın..

kızlar nanan nerelerde? geçmişi okurken kaçırdımmı acep? tatile falan mı çıktı??

hayırlı olsun canım artık doya doya cicilerini almaya başlarsın. senin adına çok sevindim ben de kız istiyom galiba. bi oğluşum var çünkü bi de kız olsun fabrikayı kapatcam:)
bu arada 1 aya bebişini özler tekrar gidersin doktora bence

hepimiz aynı dertten muzdaribiz kızlar. size tavsiye çalışıyorsanız eğer doğumdan sonraki ilk ay çok sütünüz olcak inşallah ve bu sütü bebek bitiremeyecek derin dondurucuda saklatrsanız daha sonraki aylarda kullanabilirsiniz. ilk bebişte akıl edemedim ama şimdi yapacağım madem milka ineği gibi oluyoz bebişimize yarasın.

ben de işlk bebişten sonra pazarlığa başlamıştım bak diyodum sarkıyolar ben böle mutlu diilim . 2. bebekten sonra silikon taktıralım tekrar eski haline dönsün. önceden çok beğenirdim göğüslerimi ahh ahhh

ne güzel yazmışsın işte budur olay....

biz kadınlar yaparız. aynılarını ben de dedim boşwer sen böle güzelsin diyo ama eski halimi düşününce ben pek mutlu olmuyorum göğüslerden

tülaycım sana kolay gelsin ama bişi takıldı aklıma. benim bebiş ilk doğduğunda doğru bezi bulana kadar bayağı bi zorlanmıştık. bezlerin hepsi poposunu acıtmış yara yapmöıştı. birtek bimin kendi markasında rahat etti. ilk birkaç ay onu kullandık. düşünün evde tüm bez markalarının 1 numarası vardı o dönem. o nedenle ben acele etmiyorum.

valla canım ben de arkadaşları hayretler içinde okumuyor değilim. benim de eşim biraz pimpirikli. ya bişey olursa diye diye 3 ayı bitirdik. sonra ilk defa oldu. onda da ne biliyim sonra biraz pişmanlık duydum, belki çok saçma ama acaba kızıma bişey oldu mu diye pişman olup durdum. neyse bundan sonra önümüzdeki maçlara bakıcaz. tabi olursa. aslında bana doktor en başından beri bebeğin yeri çok iyi. ilişki serbest dedi ama napiyim kocam evhamlı. ben de başlatan olmayı pek sevmiyorum.

sumakcım merhaba. nasılsın? göbişine baktım ne tatlı yaw. bende göbiş falan yok. ne zaman çıkcakki acep?:26::26:

bu arada derya tebrik ederim. prensesime bir arkadaş prenses daha geliyormuş. hayırlı uğurlu olsun. rabbim kucağına da almayı nasip etsin.

o zamaaaann hoşgeldin canım

canımm amma pimpiriklisiniz yaa...dr bişey demedikten sonra ve biraz da dikkatli olduktan sonra Allahın izniyle bişeycik olmaz..O da Allahın bi hikmeti sonuçta..ben 3 dr değiştirdim şimdiye kadar eşim hepsine de sordu var mı bi sakınca diye,,hepsi de çok sık olmamak kaydıyla olmalı dediler..Kocalarımızı da uzaklaştırmayalım derim ben kendimizden yaa

merhaba kizlar, az once doktorumdan geldim,her hafta gidiorum ben doktoruma..2 li test icin kan verdik,bebegimin olcumlerini felan yaptik,kac haftadir boyu uzun diodu doktorum,babasina cekmis die..esim 2m boyunda da:))...ve bugun net degil tabiki ama, cok buyuk ihtimalle ERKEK dedi:::))) cok mutluyum ,erkek oldugunu hissediordum ama kendime bile soleyemiodum...allah hepimize hayirlisi ile bebislerimizi emzirdigimiz gunleri gostersin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…