Çok sevindim hayırlı olsun kızın:) Tahminimde tutmuş:) bakalım tulayuzun arkadaşında oğluşu olacakmı, kendimi ermiş ilan edeceğim:)
benim eşim de şaşkın
göğüslerim 2 beden büyüdü şimdiden, süt gelince nasıl olacak aklım almıyorvalla sarkmasın da ondan korkuyorum
hamilelik enteresan bişey hakkatten. demek ki orayı süt depos için çok küçük gördü önce orda çalışmalara başladı.
ben hamile kalmadan önce anne olan arkadaşlarım hamilelikte cinselliğin sekteye uğradıklarını istemediklerini söylediklerinde "bizde mümkün değil duramayız. ben akrep kadınıyım duramam" diyordum... öle bir duruluomuşkii:) ama benim kocam hep böyleydi.. anlayışlı hiç tırmalamaz beni.. adam bakışımdan anlıyor yaa:) bende böle 75-80 olsa dik olsa sütyen takmadan elbise giysem.. sırtı açık bişi giysem diye hayatım boyunca özendim:) sanırım özenmeye devam edeceğim:) yalnız ablamında göğüsleri çok büyüktü..2. çocuktan sonra resmen yok gibi bişi oldular ve içleri boşaldıki öle uzun emzirme dönemi geçirmedi...daha 1 sene oluo göğüs dokusunun içi dolmaya başladı... bazısında sanırım ters tepiyor..
bunları inşş büyük aldın canım.. 6 aylıkken ancak giydirirsin.. bunlar yazlık malum.. bizimkiler kış bebeği olacak:)
bebişim çok uğurlu geldi maşallah,,daha öncede söylemiştim kadroya geçtik eşimle diye,,şimdide tayin hakkı verdiler ve istedik bugün bursaya...Sizden ricam Hayırlısıyla tayinimizin çıkması için dua etmeniz...Hamişlerin duaların kabul olur derler,,sadece hayırlısıysa istiyoruz,,hayırlı değilse olmasın zaten...şşimdiden teşekkürler eden ve etmeyen ve edemeyen herkeseee....
kızlar bizim sütümüz gelmezse bebişlerimizin süt annesi olurmusunuz
hiç aklıma gelmedi desembnmkiler 3aylık walla,görümcemin aldıkları az daha büyük
ayy Allahım yaa..ilk bebek böyle bişey demekki,,yanımda da kimsecikler olmayınca böyle oluyomuş
hiç aklıma gelmedi desemBnmkiler 3aylık walla,görümcemin aldıkları az daha büyük
Ayy allahım yaa..ilk bebek böyle bişey demekki,,yanımda da kimsecikler olmayınca böyle oluyomuş
cnm senın aldıkların cıtcıtlı badi ya zaten içine giydirir üstüne uzun kol giydirirsin
Çok geçmiş olsun cnm. arı poleni diye bişey var eczaneden sor al. böyle kronik bronşite iyi geliyor. bide balık yağı ve iştah açıcı vitamin içir sürekli bak kendine gelir ondan sonra. üzme kendini tüm çocuklarda olabiliyor böyle şeyler.
aaa ben buna karşıyım işte. İnsanın anneside olsa eleştri sınırlarını aşmamalı. böyle bir cümle kurmak anne olana yakışmaz. Kaldiki tc'de her 3 kişiden 1'i kansız. bende dahil. nolmuş yani yaşamayalım mı biz? sen onun yaşlılığına ver üzme kendini. Allah oğluna acil şifalar versin. karnındaki yavrunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım sıkma canını bazen annelerde düsğünmeden konusabılıyorlar lütfen üzülme bebısşler hasta olarak düserek kalkarak büyğüyorlar bosverrr sen kendine güven gerısını bosver
ewet kansızlık cok var sebebıde dengesız beslenmeeeeee
üzülme canım.benim de oğlum astım hastası.bu 3.bebiş olucak.annemde ilk duyduğunda bana kızdı.ömrün çocuk bakmaklamı geçicek.kızın da oğlunda var gibi şeyler söyledi.zamanla alıştı.annem bana kıyamıyo.çocuklarla birlikte yıpranmamı istemiyo.duymamazlıktan gel.oda alışıp sana aşeriyomusun falan gibi şeylerle heveslenir.hamilelikten dolayı çok duygusallaşabiliyoruz.çabuk sinirlenip,alınabiliyoruz.
mrb canım sen annene bakma . anneler hep böyleler. benimde çok bulantılarım oluyodu dayanamıyodum annem kızıyodu git o bebeği aldır diye. onlarıda anlamak gerekir kendi çocuklarını önce düşünüyorlar. oğluna gelirsek keçi sütünden yapılmış yağla balı karıştır oğluna yedir bronşitten eser kalmaz. keçi sütünü bilirsin keçi hem her otu yemez hemde sadece otların filizlerini yer ve o yüzden sütü şifa kaynağıdır. balıda anlatmaya gerek yok sanırım. moralini bozma bebeğinin tadını çıkarrrrrrrrrr. öpüyorum
Canım merhaba. Oğlun için geçmiş olsun öncelikle. Bu aylarda oluyorsa alerjik bi durumda olabilir. Ya da bi şeyler tetikliyordur. Ben de geçen sene çok şiddetli bir bronşit atlattım. Ben de keçiboynuzu pekmezi içiyorudm. Çok rahatlatıyordu beni. İstersen dene.
Ben de çok kilo almadım 52kilo oldum. 2 kilo almışım ama galiba hepsi göğüsümde
koptum yaa, unutmamışsın
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.
yaa anneler bazen böyle işte düşünmeden konuşuyorlar empati kuramıyorlar sen kızısın ya aklına gelen her şeyi yakınsın diye söylüyorlar ama asla kötü niyetli olduklarından değil senin böyle üzüleceğini bilse söyler miydi sanki
hayırlı olsun canım artık doya doya cicilerini almaya başlarsın. senin adına çok sevindim ben de kız istiyom galiba. bi oğluşum var çünkü bi de kız olsun fabrikayı kapatcam:)kızlar kontrolden geliyom kızımız olcakmışgelişimi iyi dedi dr. neyseki 1 kilo almışım,dr. aç kalma sürekli bişeyler atıştır,şekerin düşük olması yüksek olmasından iyidir,bebeğe bi zararı yok,sadece seni yorar biraz dedi,dedim 15-16 saat uyuyom,iyi işte kocan karışmıyosa uyu dedi çok şükür 6-7 hafta önce 9-10 gün geri olan bebişimiz büyümüş,hatta 1-2 gün önde bile,parmağını emiyodu,sonra döndü açtı bacağını,dr. da kızınız olcak dedi 3lü yaptıralım dedi,2li iyi gerek var mıki dedim,omurga açıklığı,omurga gelişimi vs. hakkında bilgimiz olur,sigortanız da var zaten dedi,3 hafta sonra gein dedi,ama gitmeyecem,yeter ya zaten troit kontrolü için 4 tüp kan alındı,halen başım dönüyo,test mest yaptırmayacm bi daha doğuma kadar ahanda buraya yazıyom
hepimiz aynı dertten muzdaribiz kızlar. size tavsiye çalışıyorsanız eğer doğumdan sonraki ilk ay çok sütünüz olcak inşallah ve bu sütü bebek bitiremeyecek derin dondurucuda saklatrsanız daha sonraki aylarda kullanabilirsiniz. ilk bebişte akıl edemedim ama şimdi yapacağım madem milka ineği gibi oluyoz bebişimize yarasın.bizde kısıtlama yaptık ama o kadar da değil,3-5günde birhormonal olarak bnde hiç bişi yok walla,,hala tırtıklıyorum kocişi,,peşinden koşuyrm resmen,e o da dünden razı göğüs konusuna gelince bnmkilerde aldı başını gidiyo,,85takıyodum 90oldu,geçenlerde 95 aldım o bile olmadı..şimdi az eskiyip genişleyenlerle idare ediyorum,,eni konu bi alışverişe çıksam anca...
ben de işlk bebişten sonra pazarlığa başlamıştım bak diyodum sarkıyolar ben böle mutlu diilim . 2. bebekten sonra silikon taktıralım tekrar eski haline dönsün. önceden çok beğenirdim göğüslerimi ahh ahhhben kucuk gogusluydum ırılestıler bırden yok benımkıler sadece kasınıyor uçları ..,
napalım artık oysa ne cok begenırdım goguslerımı dikliğini formunu..durusunu ..
eskıden derıdm kocama sılıkon taktırırım dıye o da sacmalama zaten mıllet senınkı gıbı olsun dıye taktırıyor derdı
taktırmam hayatta keske eskı hallerıne dönseler ..
sen daha onceden de oyleydın demek kıii
mesela ben hıc hatırlamam ılıkısıyı benım baslattıgım ne bıleyım cok düşkün bır kadın degıldım ..esım hep hamıle kalda hormonların degıssın derdı
sen koş pesımden derdı hala tık yok bende :)
sımdı de ne zaman degısıcek bu hormanlar yaaa dıyor
ne güzel yazmışsın işte budur olay....şöyle oldu böyle oldu diye anlatıyoruz ama düşünsenize Rabbim ne kadar güzel ayalıyor herşeyi,bebeğimiz karnımızda gelişip büyürken onun en büyük,en faydaı,en güzel besin kaynağı için çalışmalar başlıyor vücutta,o kesenin içinde 9 ay boyunca o suda kırışmıyo,buruşmuyo,boğulmuyo,kremsi bi maddeyle hassas vücudu korunuyo,gözeri daha yeni oluşuyo,ışığa duyarlı değil,karanlıkta ama onun için sağlıklı,güvenli bi yerde,yemek kordonunla besleniyo,minnacık bi kan pıhtısından mevlam ne güzel bi şey Yaratıyo,Rabbim ne kadar büyük ya,şükürler olsun bu güzel anları biz kullarına nasip etti,yaşattı,evimizin neşesi,küçük prenslerimiz,prenseslerimiz,altın toplarımız geliyo onun izniyle
biz kadınlar yaparız. aynılarını ben de dedim boşwer sen böle güzelsin diyo ama eski halimi düşününce ben pek mutlu olmuyorum göğüslerdene napalım artık sağlıkla gelsinlerde.. ilerleyen zamanlarda napcağımızı düşünürüz.. ben geçen eşime 2. çocuktan sonra gel estetik olayım ben dedim.. şöle göğsüm karnım falan bir toplatayım... sen benle 3-5 sene sonrasının pazarlığını şimdiden mi yapıon dedi
tülaycım sana kolay gelsin ama bişi takıldı aklıma. benim bebiş ilk doğduğunda doğru bezi bulana kadar bayağı bi zorlanmıştık. bezlerin hepsi poposunu acıtmış yara yapmöıştı. birtek bimin kendi markasında rahat etti. ilk birkaç ay onu kullandık. düşünün evde tüm bez markalarının 1 numarası vardı o dönem. o nedenle ben acele etmiyorum.ben çıkıyom p.tesi badanadan kalan dağınıklık hala mevcut evimde(( toplansın artık yaaaaa marketede gitcez akşam onları yerleştirmesi de var ben bu alışverişten itibaren başlıyom bebekbezi stoğuna haberiniz ola:)))
herkese ii akşamlar
arkadaslar ne guzel ,ılıskı de oluyormu hamıleyken.valla bız hamıle kaldıgımı ogrendıgımden berı yapmıyoruz.bebege bısı olursa kanama falan olursa dıye.zaten 2 hafta once bır dr plasentan bıraz asagıda dıkkat et dınlen.ılıskı yasak dedı.ama baska dr. plasenta yukarı cıkar ılıskı serbest dedı.ama ben zaten zor bulmusum melegımı.doguma kadar yapmıycaz.zaten esım hıc bısı demıyor yeterkı bebegımız ıyı olsun dıye.Rabbim ona saglık versın bıze bagıslasın.
selam kızlar,
Annemdeyim günlerdir giremiyorum nete..şimdi bi fırsat bulmuşken giriyim dedim..görmeyeli bebişlere alışverişler yapılmış,bez bile almışız...
ben daha kendime yeni hamile elbiseleri aldım...kayınvalidem bir sürü hırka,yelek vs. örmeye başlamış...dur biraz 6 aydan sonra örersin diyorum ..çok mu ağırkanlıyım ne..
sizleri özlemişim...kendinize iyi bakın..
valla canım ben de arkadaşları hayretler içinde okumuyor değilim. benim de eşim biraz pimpirikli. ya bişey olursa diye diye 3 ayı bitirdik. sonra ilk defa oldu. onda da ne biliyim sonra biraz pişmanlık duydum, belki çok saçma ama acaba kızıma bişey oldu mu diye pişman olup durdum. neyse bundan sonra önümüzdeki maçlara bakıcaz. tabi olursa. aslında bana doktor en başından beri bebeğin yeri çok iyi. ilişki serbest dedi ama napiyim kocam evhamlı. ben de başlatan olmayı pek sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?