ÇOK güzel haberlerle gelmişsin canım kız istiyodun sen zaten sevindim darısı başımıza artık ben haftaya bugün bu saatte öğrenmiş olurum inş
canımm ne güzel habergözün aydın maşallah kızına sen uyu ki bebiş büyüsün uyusun da büyüsün de mi çok sevindim
öyle deme 3 hafta sonra da kızını görürsün fena mı hem şeker testi falan da olacak ilerde yaptırırsın
kızlar kontrolden geliyom kızımız olcakmışgelişimi iyi dedi dr. neyseki 1 kilo almışım,dr. aç kalma sürekli bişeyler atıştır,şekerin düşük olması yüksek olmasından iyidir,bebeğe bi zararı yok,sadece seni yorar biraz dedi,dedim 15-16 saat uyuyom,iyi işte kocan karışmıyosa uyu dedi çok şükür 6-7 hafta önce 9-10 gün geri olan bebişimiz büyümüş,hatta 1-2 gün önde bile,parmağını emiyodu,sonra döndü açtı bacağını,dr. da kızınız olcak dedi 3lü yaptıralım dedi,2li iyi gerek var mıki dedim,omurga açıklığı,omurga gelişimi vs. hakkında bilgimiz olur,sigortanız da var zaten dedi,3 hafta sonra gein dedi,ama gitmeyecem,yeter ya zaten troit kontrolü için 4 tüp kan alındı,halen başım dönüyo,test mest yaptırmayacm bi daha doğuma kadar ahanda buraya yazıyom
kızlar kontrolden geliyom kızımız olcakmışgelişimi iyi dedi dr. neyseki 1 kilo almışım,dr. aç kalma sürekli bişeyler atıştır,şekerin düşük olması yüksek olmasından iyidir,bebeğe bi zararı yok,sadece seni yorar biraz dedi,dedim 15-16 saat uyuyom,iyi işte kocan karışmıyosa uyu dedi çok şükür 6-7 hafta önce 9-10 gün geri olan bebişimiz büyümüş,hatta 1-2 gün önde bile,parmağını emiyodu,sonra döndü açtı bacağını,dr. da kızınız olcak dedi 3lü yaptıralım dedi,2li iyi gerek var mıki dedim,omurga açıklığı,omurga gelişimi vs. hakkında bilgimiz olur,sigortanız da var zaten dedi,3 hafta sonra gein dedi,ama gitmeyecem,yeter ya zaten troit kontrolü için 4 tüp kan alındı,halen başım dönüyo,test mest yaptırmayacm bi daha doğuma kadar ahanda buraya yazıyom
canimmmmm, hayirli olsun kizin coook sevindim. insallah kan sekerini de biran once toparlarsin. ama doktorun dedigi gibi yuksek olmasindansa dusuk olmasi iyidir. allah saglikla kucagina almayi nasib etsinnnn
deryacım ne güzel bir haber, bir kızımız daha geliyorallah herkesin gönlüne göre verir inşallah, topiğimizde kızlar çoğalsın istiyorum
benim öğrenmeme daha 1 ay var, temmuz sonunu beklicem mecburen
Kızlar size birşey soracağım .iki gün önce doktora gittim 13+4 ken ama bebek bir hafta önden geliyor dedi doktor bebek 14+3 günlük çıktı iki zamanını geçirme 4lü taramanın diye de sıkıca tembihledi şimdi 4lü taramanın zamanını kendi hesabıma göre mi yoksa bebeğin ultrason büyüklüğüne göremi hesaplayacağım
Merhaba güzel annecikler...Okuldan gelip az kestirdik sonra geçmişi okuyayım dedim,,oku oku bitiremedim...derkeeeeeeeeeeennnnnnnnnn ocağa koyduğum yemeği unutmuşum,,yaktımAllahtan eşim ewde yok,,rezil olurdum,nasıl dalga geçerdi yaa şimdi tekrar yemek hazırlamalıyım ama olsun..çocukta yaparım kariyerde,,ustalaşcam demekki bu yemekte
Bu arada Deryam çoookk sewindim,prensesimiz hayırlı olsun inşallah..sağlıkla,sıhhatle,bereketiye gelsin inşallah...
Canım benim çok sevindim Maşallah sana ve kızına Allah sağlıcakla kavuştursun.
Edepli bebişleri kınıyorummannesinin yanında bacak bacak üstüne atıyoo tirbiesiz ne vardı açsaydın şölee qörseydimm inatçı olucak bebişimm
bebişim çok uğurlu geldi maşallah,,daha öncede söylemiştim kadroya geçtik eşimle diye,,şimdide tayin hakkı verdiler ve istedik bugün bursaya...Sizden ricam Hayırlısıyla tayinimizin çıkması için dua etmeniz...Hamişlerin duaların kabul olur derler,,sadece hayırlısıysa istiyoruz,,hayırlı değilse olmasın zaten...şşimdiden teşekkürler eden ve etmeyen ve edemeyen herkeseee....
TÜLAYCIM çok saol trenim geldi. Hemde hediye paketi yapmışlar. Çokkkk teşekkür ediyoz biz teyzesi. paketten çıkartıp hemen düzleme mi gerek yoksa yapıştırıncaya kadar pakette mi kalsın?
bır prenses daha mı gleıyor :)
bızım cuma gunu kesınleicek artık ..ee artık 18 hafta olucak ya yeter ..
ama oglum olucak benım snakı göbegım hıc yayvanlasmadı daha cok sivrileşti..
bılmıyorum kısmet..
bu arada masallahınız var kızlar ben hıc ılışki oranımızdan bahsetmeyeyım valla.. 10 gunde 1 bazen haftada 1 ..
en son ne zaman yaptık hatırlamıyorum bıle...
ıstemıyorum ee ıstemeyınce zorlada yapamam allahtan esımde bırsey demıyor hıc..gel hadı yapalım fılan ..
gögüslerim desenız almıs basını gıtmıs vazıyette 80 bıle doldurulmuyorken tam olarak 90 takıyorum su anda..o kadar büyük ki esım dalga gece gece bıtıremedı
ee dıyorum daha ne istiyorsun her türlüsünü görüyorsun
küçük orta büyük daha sonra sarkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?