2011 Aralık Anneleri

ARZUMMMM,

gözün aydın maşallah bebeğine

ben de artık görmek istiyorum yaa

aşallah cnm.. sayfaya girer girmez senin bu güzel yorumunla karsılaştım hayırlısı olsun bir erkekimiz daha olacak desene

rabbim hepimize göstersin o günleri

ya ben 12+4 te gıttım doktor kıza benzıyor dedı ..

13+0 ıken kendı doktoruma gıttım soylemeyeyım şimdi dedi erken dedı ..sonra 16+0 ıken gıttım yıne kendı doktoruma erkek olabılır dedı..

sımdı 17+0 ıken kız dıyen doktara gdıcegız bakalım ne dıyecek

cuma gunu bellı olur artık :)

bunlar tabı sat'a gööre bebege gore bır hafta önde..neye gore yorum yapılıyor bebege gore dımı ..cunku dogum tarıhı de degıstı ..

kız ısteyıp ıcımden hep erkek gecenlerdeydım bakalım cuma sabahı hersey bellı olucak :)

iyi akşamlar cnm yok ben seyretmeiyorum daha yeni ayaklarımı uzattım pc yi aldım bir bakınayım dedim neler var neler yok kimler cinsiyet ögrenmiş kımler doktora gitmiş

ya ben de izliyemicem sanırım şimdiden gözlerim gidiyor özeti bitene kadar çoktan uyumuş olurum

hadi hayırlısı olsun cnm benim doktorum daha tahminde bulunmadı bakalım artık temmuz ayında kısmet olursa ögrenırım hala kım oldugu süpriz

hadi hayırlısı olsun cnm benim doktorum daha tahminde bulunmadı bakalım artık temmuz ayında kısmet olursa ögrenırım hala kım oldugu süpriz

aslında kendı doktorum 3 hafta snra gel dedı kesınlesır dedı o zmaan 20 haftalık olucak ..cuma gunu bır hafta bıtıyor yanı 15 gun kalıyordu gıtmeme

ama esm dayanamadı hemen randevu aldık ılk doktora hem üçlü test hemde cınsıyet belırleme ıcın erkek derse erkektır artık :)

kız derseeee yıne karısıcak ortalık ya

senın daha kucuk ama ay bekle bekle kesınleısnce ogren ..yoksa ben gıbı o mu drsın bu mu dersın :)

ARZUMMMM,

gözün aydın maşallah bebeğine

ben de artık görmek istiyorum yaa

aşallah cnm.. sayfaya girer girmez senin bu güzel yorumunla karsılaştım hayırlısı olsun bir erkekimiz daha olacak desene

rabbim hepimize göstersin o günleri

coookkk tesekkurederm cnlarim:)).allah hepimize kalbimizden istedigimizi saglikli verir insallah...:))))

sumakçım, sen cuma günü öğreneceksin, benimki de belli olmuş mudur doktor söyler mi ki? acaba bebiş sağlıklı mı? aslında haftaya gidecektim ama bu hafta ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum, bu hafta gitsem 3lü test yapılır mı ki? bi de bebiş 1 hafta öndeydi en son.:26::26::26: her şeyin hayırlısı olsun.

kızlarrr Allah nasip ederse bir kız ve bir de oğlum olacakmış....bugün üçlü test te verdik,hayırlısı bakalım.dr proluton diye bir iğne yazdı ...erken doğumdan korumak için..25 kasıma kadar bebişleri tutmaya çalışcaz,sonraki her gün bizim için kar olacak..bebişlerim 16+1 göründüler...

aa cok ilginc bayagi degistirmis benim doktorda 18 haftadan once kimseye yuzde yuz inanma dedi. Bunu soyleyen buralarin en iyi doktorlarindan biridir herhalde deneyim bakimindan. Bende artik kimseye inanmicam. biktim

gözün aydııınnnnnnnn........erkekini sağlıkla kucağına al inş.

senınkı de bellı olmustur canım eger senın kı de ondeyse su an 16+2 oluyor zaten uclu test 16 haftadan sonra yapılıyor ..hayırlısı artık

Son düzenleme:

ay ne guzel ıkısı bır arada..

o ıgne cok yakıyor ya ıkı kere vuruldum uvv cok fecıydı ..

aa cok ilginc bayagi degistirmis benim doktorda 18 haftadan once kimseye yuzde yuz inanma dedi. Bunu soyleyen buralarin en iyi doktorlarindan biridir herhalde deneyim bakimindan. Bende artik kimseye inanmicam. biktim

ıste cuma gunu gıttıgımde bebek 18+0 olucak bu sefer kesın bellı olur artık
degısebılıyormus ya

bende öğrenmek istiyomrum ya bebişim kocamana oldu nerdeyse doğacak hala öğrenemedim şeysini

ne zaman kontrol var ..gıtsen bellı olmustur artık ..goster mıyor mu

bızımkı masallah her saım acık ama doktorlar soylemıyor :)

ne zaman kontrol var ..gıtsen bellı olmustur artık ..goster mıyor mu

bızımkı masallah her saım acık ama doktorlar soylemıyor :)

10 gün önce gittim göstermedi bende devlet hastanesine gitcem yakında yalvartır onlarda söylemez bilmiyorum yaaaaaaaaa

10 gün önce gittim göstermedi bende devlet hastanesine gitcem yakında yalvartır onlarda söylemez bilmiyorum yaaaaaaaaa

yok ya doktoruna baglı aslında devletle ozelle pek alakası yok..benım doktorum mesela garantıcı 20.haftayı beklıyor ..15 gun sonra gıdıcem onun yanına artık

arkadaslar sanırım hepınız 3lu test yaptırıyorsunuz.ben yaptrmayı dusunmuyorum cunku hem cok fazla stres oluyorum sonuc beklerken hemde 3lu testın guvenırlıgı % 65 ,2linin % 90 lardaymıs.ıkılıde ıyı cıkıpta 3 lude kotu cıkan cok var.oyuzden dusunmuyorum.bu arada 17.-18. haftalarda detaylı usgye gırecekmısınız?ben o haftalarda dırek detaylıya gıreyım dıyorum.Allah korusun bısı gorunurse zaten amnıyo yapılır zaten bısı cıkmazsa gerek olmaz.ama 3 lude yanlıs pozıtıf cıkarsa ozaman yıne amnıyo olunmalı.bunlar benım fıkrım.bırde Allah korusun kotu bısı cıksada aldırıp aldırmama olayı var.aldrmayacaksak 3luye gerek yok dıyorum.kafam karmakarısık ama sımdıkı dusuncem 3luyu yaptrmamak.ınsallah detaylı usgde hersey guzel gorunur de atlatırız şu hengameyı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…