- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
merhaba kizlar, az once doktorumdan geldim,her hafta gidiorum ben doktoruma..2 li test icin kan verdik,bebegimin olcumlerini felan yaptik,kac haftadir boyu uzun diodu doktorum,babasina cekmis die..esim 2m boyunda da:))...ve bugun net degil tabiki ama, cok buyuk ihtimalle ERKEK dedi:::)))cok mutluyum ,erkek oldugunu hissediordum ama kendime bile soleyemiodum...allah hepimize hayirlisi ile bebislerimizi emzirdigimiz gunleri gostersin:))
merhaba kizlar, az once doktorumdan geldim,her hafta gidiorum ben doktoruma..2 li test icin kan verdik,bebegimin olcumlerini felan yaptik,kac haftadir boyu uzun diodu doktorum,babasina cekmis die..esim 2m boyunda da:))...ve bugun net degil tabiki ama, cok buyuk ihtimalle ERKEK dedi:::)))cok mutluyum ,erkek oldugunu hissediordum ama kendime bile soleyemiodum...allah hepimize hayirlisi ile bebislerimizi emzirdigimiz gunleri gostersin:))
herkes sülüman'ı izliyor galiba
iyi akşamlar cnm yok ben seyretmeiyorum daha yeni ayaklarımı uzattım pc yi aldım bir bakınayım dedim neler var neler yok kimler cinsiyet ögrenmiş kımler doktora gitmiş
ya ben 12+4 te gıttım doktor kıza benzıyor dedı ..
13+0 ıken kendı doktoruma gıttım soylemeyeyım şimdi dedi erken dedı ..sonra 16+0 ıken gıttım yıne kendı doktoruma erkek olabılır dedı..
sımdı 17+0 ıken kız dıyen doktara gdıcegız bakalım ne dıyecek
cuma gunu bellı olur artık :)
bunlar tabı sat'a gööre bebege gore bır hafta önde..neye gore yorum yapılıyor bebege gore dımı ..cunku dogum tarıhı de degıstı ..
kız ısteyıp ıcımden hep erkek gecenlerdeydım bakalım cuma sabahı hersey bellı olucak :)
hadi hayırlısı olsun cnm benim doktorum daha tahminde bulunmadı bakalım artık temmuz ayında kısmet olursa ögrenırım hala kım oldugu süpriz
ARZUMMMM,
gözün aydın maşallah bebeğine
ben de artık görmek istiyorum yaa
aşallah cnm.. sayfaya girer girmez senin bu güzel yorumunla karsılaştım hayırlısı olsun bir erkekimiz daha olacak desene
rabbim hepimize göstersin o günleri
ya ben 12+4 te gıttım doktor kıza benzıyor dedı ..
13+0 ıken kendı doktoruma gıttım soylemeyeyım şimdi dedi erken dedı ..sonra 16+0 ıken gıttım yıne kendı doktoruma erkek olabılır dedı..
sımdı 17+0 ıken kız dıyen doktara gdıcegız bakalım ne dıyecek
cuma gunu bellı olur artık :)
bunlar tabı sat'a gööre bebege gore bır hafta önde..neye gore yorum yapılıyor bebege gore dımı ..cunku dogum tarıhı de degıstı ..
kız ısteyıp ıcımden hep erkek gecenlerdeydım bakalım cuma sabahı hersey bellı olucak :)
sumakçım, sen cuma günü öğreneceksin, benimki de belli olmuş mudur doktor söyler mi ki? acaba bebiş sağlıklı mı? aslında haftaya gidecektim ama bu hafta ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum, bu hafta gitsem 3lü test y2pılır mı ki? bi de bebiş 1 hafta öndeydi en son.:26::26::26: her şeyin hayırlısı olsun.
kızlarrr Allah nasip ederse bir kız ve bir de oğlum olacakmış....bugün üçlü test te verdik,hayırlısı bakalım.dr proluton diye bir iğne yazdı ...erken doğumdan korumak için..25 kasıma kadar bebişleri tutmaya çalışcaz,sonraki her gün bizim için kar olacak..bebişlerim 16+1 göründüler...
aa cok ilginc bayagi degistirmis benim doktorda 18 haftadan once kimseye yuzde yuz inanma dedi. Bunu soyleyen buralarin en iyi doktorlarindan biridir herhalde deneyim bakimindan. Bende artik kimseye inanmicam. biktim
bende öğrenmek istiyomrum yabebişim kocamana oldu nerdeyse doğacak hala öğrenemedim şeysini
ne zaman kontrol var ..gıtsen bellı olmustur artık ..goster mıyor mu
bızımkı masallah her saım acık ama doktorlar soylemıyor :)
10 gün önce gittim göstermedi bende devlet hastanesine gitcem yakında yalvartır onlarda söylemezbilmiyorum yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?