2011 Aralık Anneleri

gözün aydn canım,inş. öğrenirsin çok güzel bi duygu,hele o tekmelemeleri artık,gümbürdüyo benimki,gece yatarken korktum resmen,içim gıdıklandı,tatlı bişeyler yemiştim,tatlı yiyince oynuyo bizim zilli

gunaydin kizlaaarrrr

günaydn kızlarr:79::79::79::79:

gunaydin sana da prenses annesi, cook yakisti sana kiz bebik cooookkk :)

Güzel bebişler ve tatlı anneleri günaydın
biz bugün erkenciyiz galiba, güzel bir gün geçirmenizi dileriz

biz de erkenciyiz. dun esimin annesi geldi. bize ciciler getirmis sabah ilk is resimlerini cektim. bi aktariim bilgisayara cozunurluk falan ok se hemen ciciler toigine ekliicem. hediye istemem diyodum ben hep ama guzel oluyomus beaaa..

kendini sartla ya da sartlama hic farketmiyor bence. ben de hep kizim olsun istedim hani boyle oyuncak gibi suslerim diye. ama oglum olacagini ogrendigim gun gittigim her yerde erkek bebik kiyafetleri gormeye basladim. kizlara cok cici var ama algiyla ilgili olarak da erkek bebek cicileri cok cekisi gelmeye basliyor bi anda nedense. allah hayirlisini versin sana da arkadasim..

canim az kalmistir insallah bulantilarin gecmesine. o kadar zaman beklenen bebikolar kiymetlerini daha iyi anlayalim diye biraz cektiriyolar herhalde. yine de helali hos olsun meleklerimize..

çalışmasak çok sorun değilde bilgisayarın başında gözlerim gidiyor

evet aynen akşamı zor ediyom,geçecek elbet,ama annenin uyku düzeni nasılsa bebişinki de öyle olurmuş,gece uykusu çok önemli,benim arkadaşın kızı geceleri hiç uyumuyomuş dr. demiş sen hamileyken hiç uyumadın mı,bana diyo arkadaşlarla birlikte gece 4-5 e kadar film izlerdik,sonrada öğlene kadar yatardık diye,arkadaşım öğretmen,eşimden uzaktaydı ve gece uykusuna fazla önem vermemiş arkadaş ortamı olunca,bebişi ufak doğdu ve uyumuyo,gece büyüme hormonu salgılanıyo,onun için ne kadar uyursak o kadar iyi,bebiş te akıllı uslu olup,yatarmış,bu arada benim bebişim gerideydi hep düşük tehlikesi,enfeksiyon,tekinin gelişmemesi vs. ama annesi onu sütle besledi hergün şimdi farkı kapattı,geçti bile,süt mucisesi işte bu

Maşallah biz de en kısa sürede yaşarız bu güzel duyguyu inşallah, şu ana kadar hissetmedim yada olan bişey varsa da onu yorumlıyamıyorum şimdilik..

günaydın kızlar

gece rüyamda kocam beni bi yerden almaya gelmiş yanında bi kız/kadın gibi bişey vardı esmer ama güzel değil:))) el el tutuşmuşlar beni bekliyolar ben geldim bırakmadı elini bi eline de beni aldı 3lü olduk elele tutuşan bende elini ısırdım kocamın sonrasını pek hatırlamıyom ilk kez böle bi rüya gördüm yaaaaa hamilelikten sanırım üzüldüm ama keşke de görmeseydim öle bişey((

bebek bezi aldık prima yeni doğan dediğiniz gibi inş pişik falan yapmazda kullanabilirim yoksa kocaaa 3 paket e her ay devamı da gelir sonra naparım onca bezi aaaaa ama kardeşimde hamile benimkinde sorun olursa ona veririm belki onunkinde sorun olmaz hehehehehe yaaa patrona da daha kendimi bile sölemedim kardeşimi nası dicem bilmiyom yaaa o da çok düşündürüyo beni işler falan nası olcak yeni elemana anlatması onca işi ooooffffff bunaldım he

çalıştığımız için uykularımız daha düzenli oluyor tabiki, inşallah bebeğimde annesi gibi uykucu olur o zaman

sende başlangıçta biraz zorluklar çekmişsin canım ama mutlu son :)

tülaycım galiba hepimiz garip rüyalar görüyoruz bende 3 hafta önce feci şekilde deprem olduğunu görmüştüm gözümün önünde yıkıldı binalar, sabah aklıma takıldı internetten yorumuna baktım ve ilk cümle " hamile kadının rüyasında deprem görmesi düşük yapacağına delalettir" şok olmuştum, bir gün kendime gelemedim. ama sonradan bakıyorumda hepsi saçma sapan yorumlar, hormonlarımızdan dolayı böyle şeyler görmemiz normal galiba, bazı arkadaşlardan duymuştum doğum yaklaştıkça sürekli doğum anıyla ilgili rüyalar görüyorlardı :26:

ben bakmıcam o zaman yorumuna hehehehe gerek yok şimdi macera aramaya dimi:76::76::76::76:

bak rüya diyince hatırladım bende hastanedeyiz ben doğum yapıcakmışım 3 yane mavi sedye var bi tane pembe :26:ama böle süslü süslüler doktor diyoki hadi bakalım seç birini diye bende diyorum ben seçemem siz söyleyin diye o anda yan taraftan bi pembe sedye daha geliyo doktor diyoki hadi bununla götürelim seni doğuma saçmalamışım dimi baya

Günaydın ahali ve tatlı bebişler :)))

günaydınnn canımcım

E naber kızlar ?j Demet naber annem Rüyamda önceden hep erkek bebek görüyorken iki gecedir kız görmeye başladım hayırdır inşallah o kötü rüyaları saymıyorum höhhh korkunç

rüyalar tersine çıkar derler hemen yorum yapayım kocan seni çok seviyo öteki elindeki kızda sizin kızınızın genç kızlık hali diyicem ama seninki erkekti sanırım yüksek ihtimalle ama olsun diğer bebişin kız olacaktır odur yani işte

Bu arada Sakarya Fıratı izleyen var mıydı dün akşam şahane bir sezon finali yapmışlar

E naber kızlar ?j Demet naber annem Rüyamda önceden hep erkek bebek görüyorken iki gecedir kız görmeye başladım hayırdır inşallah o kötü rüyaları saymıyorum höhhh korkunç

iyiyim balım bitanem oyyy kızıma bi kardeş dahamı geliyo dersin acıba ne zaman gidicen bi daha kontorole ya hep bunun etkisiyle yatıp kalkıyoruzya ondan abuk zubuk rüyalar görüyoruz bide ben geçen gün türk sineması çekiyomuşum başrollerde ben yanımdada kenan imirzalıoğlu film adıda ezelle berabermi öyle bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…