benim aşırı uyumam geçmişti,11. haftadan sonra 16. haftada geri geldi,hep uyuyom,dr. da uyu daha iyi işte dedi,napcaz uyuyacaz,büyüyecez
Günaydın güzel anneler :)) geçen hafta görevdeydim yazamadım, bu hafta da işler birikmiş..biz de ikili test sonucumuzu öğrendik..1/10000 in altında çıkmış Allaha şükür..bi önceki randevumuzda cinsiyetle ilgili net bişey söylememişti.. ikili testte hcg değeri 18 çıktı..7 haftalıkken kalp atışları da 169 du..haftaya çarşamba bi randevumuz daha var inş. o zaman öğreniriz cinsiyeti
günaydn kızlarr:79::79::79::79:
Güzel bebişler ve tatlı anneleri günaydın
biz bugün erkenciyiz galiba, güzel bir gün geçirmenizi dileriz
anamm oh oh benimde sareme kardeş geldi bi tane daha cnm çok sevindim senin adınakendi adımada tabi ya kızlar benim gönülü RABBİM biliyo hep kız istiyorum kız olacak diyorum ama günaha giriyomuyumdur diyede korkuyorum yada erkek olursa diyede kendimi hiç hazırlamadım ayyy çok yanlış yapıyorum demi ben ALLAH ım affetsin
günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?biz iyiyiz birde yediklerimizi çıkarmasak daha iyi olacağız ama olsun canı sağolsun bebişimin cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar bebişlerinzi sağsağlim kucağınıza alırsınız umarım bebim gibi öğrenemeyenlerde umarım sağlıklı bir şekilde öğrenirler ben kısmetse cumartesi öğreneceğim sabırsızlanıyorum ama kız erkek ne olursa kabulüm çünkü çok bekledim meleğimi
çalışmasak çok sorun değilde bilgisayarın başında gözlerim gidiyor
gözün aydn canım,inş. öğrenirsin çok güzel bi duygu,hele o tekmelemeleri artık,gümbürdüyo benimki,gece yatarken korktum resmen,içim gıdıklandı,tatlı bişeyler yemiştim,tatlı yiyince oynuyo bizim zilli
evet aynen akşamı zor ediyom,geçecek elbet,ama annenin uyku düzeni nasılsa bebişinki de öyle olurmuş,gece uykusu çok önemli,benim arkadaşın kızı geceleri hiç uyumuyomuş dr. demiş sen hamileyken hiç uyumadın mı,bana diyo arkadaşlarla birlikte gece 4-5 e kadar film izlerdik,sonrada öğlene kadar yatardık diye,arkadaşım öğretmen,eşimden uzaktaydı ve gece uykusuna fazla önem vermemiş arkadaş ortamı olunca,bebişi ufak doğdu ve uyumuyo,gece büyüme hormonu salgılanıyo,onun için ne kadar uyursak o kadar iyi,bebiş te akıllı uslu olup,yatarmış,bu arada benim bebişim gerideydi hep düşük tehlikesi,enfeksiyon,tekinin gelişmemesi vs. ama annesi onu sütle besledi hergün şimdi farkı kapattı,geçti bile,süt mucisesi işte bu
günaydın kızlar
gece rüyamda kocam beni bi yerden almaya gelmiş yanında bi kız/kadın gibi bişey vardı esmer ama güzel değil:))) el el tutuşmuşlar beni bekliyolar ben geldim bırakmadı elini bi eline de beni aldı 3lü olduk elele tutuşan bende elini ısırdım kocamın sonrasını pek hatırlamıyom ilk kez böle bi rüya gördüm yaaaaa hamilelikten sanırım üzüldüm ama keşke de görmeseydim öle bişey((
bebek bezi aldık prima yeni doğan dediğiniz gibi inş pişik falan yapmazda kullanabilirim yoksa kocaaa 3 paket e her ay devamı da gelir sonra naparım onca bezi aaaaa ama kardeşimde hamile benimkinde sorun olursa ona veririm belki onunkinde sorun olmaz hehehehehe yaaa patrona da daha kendimi bile sölemedim kardeşimi nası dicem bilmiyom yaaa o da çok düşündürüyo beni işler falan nası olcak yeni elemana anlatması onca işi ooooffffff bunaldım he
tülaycım galiba hepimiz garip rüyalar görüyoruz bende 3 hafta önce feci şekilde deprem olduğunu görmüştüm gözümün önünde yıkıldı binalar, sabah aklıma takıldı internetten yorumuna baktım ve ilk cümle " hamile kadının rüyasında deprem görmesi düşük yapacağına delalettir" şok olmuştum, bir gün kendime gelemedim. ama sonradan bakıyorumda hepsi saçma sapan yorumlar, hormonlarımızdan dolayı böyle şeyler görmemiz normal galiba, bazı arkadaşlardan duymuştum doğum yaklaştıkça sürekli doğum anıyla ilgili rüyalar görüyorlardı :26:
ben bakmıcam o zaman yorumuna hehehehe gerek yok şimdi macera aramaya dimi:76::76::76::76:
bak rüya diyince hatırladım bendetülaycım galiba hepimiz garip rüyalar görüyoruz bende 3 hafta önce feci şekilde deprem olduğunu görmüştüm gözümün önünde yıkıldı binalar, sabah aklıma takıldı internetten yorumuna baktım ve ilk cümle " hamile kadının rüyasında deprem görmesi düşük yapacağına delalettir" şok olmuştum, bir gün kendime gelemedim. ama sonradan bakıyorumda hepsi saçma sapan yorumlar, hormonlarımızdan dolayı böyle şeyler görmemiz normal galiba, bazı arkadaşlardan duymuştum doğum yaklaştıkça sürekli doğum anıyla ilgili rüyalar görüyorlardı :26:
Günaydın ahali ve tatlı bebişler :)))
günaydın kızlar
gece rüyamda kocam beni bi yerden almaya gelmiş yanında bi kız/kadın gibi bişey vardı esmer ama güzel değil:))) el el tutuşmuşlar beni bekliyolar ben geldim bırakmadı elini bi eline de beni aldı 3lü olduk elele tutuşan bende elini ısırdım kocamın sonrasını pek hatırlamıyom ilk kez böle bi rüya gördüm yaaaaa hamilelikten sanırım üzüldüm ama keşke de görmeseydim öle bişey((
bebek bezi aldık prima yeni doğan dediğiniz gibi inş pişik falan yapmazda kullanabilirim yoksa kocaaa 3 paket e her ay devamı da gelir sonra naparım onca bezi aaaaa ama kardeşimde hamile benimkinde sorun olursa ona veririm belki onunkinde sorun olmaz hehehehehe yaaa patrona da daha kendimi bile sölemedim kardeşimi nası dicem bilmiyom yaaa o da çok düşündürüyo beni işler falan nası olcak yeni elemana anlatması onca işi ooooffffff bunaldım he
E naber kızlar ?j Demet naber annemRüyamda önceden hep erkek bebek görüyorken iki gecedir kız görmeye başladım hayırdır inşallah o kötü rüyaları saymıyorum höhhh korkunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?