anlık görmüş dr ondan kesin olmammakla beraber irkek oğluşum benimmmm
Ben bu gece şöyle dua edicem "Allahım bebişlerimiz sağlıklı olsun ve iyi bir şekilde kucaklarımıza alalım. Allahım bebişimin harketlerini hemen hissetmek istiyorum, hayırlıısı ilede en kısa zamanda bana cinsiyetini öğrenmemi nasip et. Kulunu affet hatalarını bağışla ve hepimize bol bol huzur ve mutluluk ver." Amin
sizin dr. lar gıcıklığına mı kesin olmamakla birlikte diyolar anlamıyom,17 haftalık bir erkek bebeği çok net gözükür,tüm takımları oluşmuştur,hadi kız olsa,saklasa neyse,listeye irkek diye ekliyom ben canm
sizin dr. lar gıcıklığına mı kesin olmamakla birlikte diyolar anlamıyom,17 haftalık bir erkek bebeği çok net gözükür,tüm takımları oluşmuştur,hadi kız olsa,saklasa neyse,listeye irkek diye ekliyom ben canm
canım açıkmış bir anda kapattı bacağını açamadı sonrada ondan yoksa valla o kada büyümüşdürkü hepinizi korkutur bebişimin pipisi ona göre
canım benimki 15+2 de ilk tıkırdadı,elimi koyduğumda hissettim önce,bi gün sonra baktım karnım hafif hafif seğiriyo,şimdi ise,şiddeti artıyo gittikçe,kumandayı değil karnıma miğdeme bile koysam tıngır tıngır oynuyo,öyle şidetli bi tekme bekleme önce şiddetli tekme 19. 20. haftada olur bence
e hadi gözün aydınoyy oyyy teyzeleri yer onun pipisini daa :86:
ya kızlar ben hep kız olsun istiyodum kız hissediyodum ama nedense 1-2 gündür erkeğe de kanım ısınmaya başladı.. zor bekliyorum perşembe gününü, gel artık perşembe gelllllllllll
kızlar günaydın. bugun çok fenayım. midem o kadar bulanıyo ki. üç gündür bulanmıyordu, geçti heralde diyodum. geçmemiş. geri geldi kabusum :18:
e hadi gözün aydınoyy oyyy teyzeleri yer onun pipisini daa :86:
ya kızlar ben hep kız olsun istiyodum kız hissediyodum ama nedense 1-2 gündür erkeğe de kanım ısınmaya başladı.. zor bekliyorum perşembe gününü, gel artık perşembe gelllllllllll
kızlar günaydın. bugun çok fenayım. midem o kadar bulanıyo ki. üç gündür bulanmıyordu, geçti heralde diyodum. geçmemiş. geri geldi kabusum :18:
az kaldı vilocan perşembe sen inşallah yarında tulay arkadışımız öğrenecek cuma da fırsatım olur gidersem ben öğrenirim inşallah
sizden duyuyorum seğirme gibi hareket varmı diye bakıyorum yatakta uzanıp 2 saat yok yok yok
acıyıda çok hissetmem ondan mı yoksa daha erken zamanı değil ondanmı anlamadım
bazen kasığımın üstünde biraz acı hissediyorum oda değildir diye düşünüyorum deryam
az kaldı vilocan perşembe sen inşallah yarında tulay arkadışımız öğrenecek cuma da fırsatım olur gidersem ben öğrenirim inşallah
ara sıra olabilir yemek düzenine çok dikkat et aç kalmak tetikliyor, gerçi sen artık uzman olmuşsundur bu konuda ama:) umarım biran önce tamamen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?