2011 Aralık Anneleri

anlık görmüş dr ondan kesin olmammakla beraber irkek oğluşum benimmmm

sizin dr. lar gıcıklığına mı kesin olmamakla birlikte diyolar anlamıyom,17 haftalık bir erkek bebeği çok net gözükür,tüm takımları oluşmuştur,hadi kız olsa,saklasa neyse,listeye irkek diye ekliyom ben canm

kızlar e artık bebişimi hissediyorum çok güzel bir duygu en yakın zamanda hepiniz hissedersiniz karnımda nerde olduğunu anlıyorum

ben olsam 1 hafta içinde tekrar giderim doktora bu belirsizlik insanı ne çok meraklandırıyormuş ben cinsiyet için 3 kere gittim doktora sonunda adam benden bezdi 16 haftanı doldurmadan gelme dedi Öğrenmeye hiç umudum yok ama cuma veya cumartesi tekrar gidicem nasılsa 16 haftamın içindeyim artık. Kız veya erkek olması farketmez artık bebişimi kızım veya oğlum diye sevmek istiyorum

canım benimki 15+2 de ilk tıkırdadı,elimi koyduğumda hissettim önce,bi gün sonra baktım karnım hafif hafif seğiriyo,şimdi ise,şiddeti artıyo gittikçe,kumandayı değil karnıma miğdeme bile koysam tıngır tıngır oynuyo,öyle şidetli bi tekme bekleme önce şiddetli tekme 19. 20. haftada olur bence

canım açıkmış bir anda kapattı bacağını açamadı sonrada ondan yoksa valla o kada büyümüşdürkü hepinizi korkutur bebişimin pipisi ona göre

benimkide kızda olabilir erkekde diyor kesin ben çözdüm gıcıklığına yapıyor bu doktorlar

VALLA YAAA bi de bu çıktı şimdi yine bekletcekler bizi kesin olmamakla birlikte bilmem ne diyip inş kendim görürümde... ben müdehale edip kız erkek deyince kadın gaza geliyo başlıyo incelemeye doğrumu tahminim diye

Günaydın Hanımlar, hepimizin Kandili Mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşalım inşallh...

kızlar günaydın. bugun çok fenayım. midem o kadar bulanıyo ki. üç gündür bulanmıyordu, geçti heralde diyodum. geçmemiş. geri geldi kabusum :18:

Oğluşun hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah,

Ve tüm cinsiyetini öğrenen anneler hayırlı olsun, çoğu kişi öğrenmiş galiba

Darısı benim gibi bekleyenlere inşallh haftaya bende öğrenmek istiyorum artıkınnn....

canım açıkmış bir anda kapattı bacağını açamadı sonrada ondan yoksa valla o kada büyümüşdürkü hepinizi korkutur bebişimin pipisi ona göre

e hadi gözün aydın oyy oyyy teyzeleri yer onun pipisini daa :86:

ya kızlar ben hep kız olsun istiyodum kız hissediyodum ama nedense 1-2 gündür erkeğe de kanım ısınmaya başladı.. zor bekliyorum perşembe gününü, gel artık perşembe gelllllllllll

sizden duyuyorum seğirme gibi hareket varmı diye bakıyorum yatakta uzanıp 2 saat yok yok yok
acıyıda çok hissetmem ondan mı yoksa daha erken zamanı değil ondanmı anlamadım
bazen kasığımın üstünde biraz acı hissediyorum oda değildir diye düşünüyorum deryam

az kaldı vilocan perşembe sen inşallah yarında tulay arkadışımız öğrenecek cuma da fırsatım olur gidersem ben öğrenirim inşallah

kızlar günaydın. bugun çok fenayım. midem o kadar bulanıyo ki. üç gündür bulanmıyordu, geçti heralde diyodum. geçmemiş. geri geldi kabusum :18:

Allah yardımcın olsun canım ama birde şöyle bak: demek ki seyrekleşmeye başladı zaten öyle ha diyince bi günde bitmezki. yani inşallah yavaş yavaş tamamen bitecek kurtulacaksın sende.. öyle hemen kopamıyo bulantıların senden alıştıra alıştıra veda ediyo üzülme diye

umarım sende en yakın zamanda öğrenirsin.ben rüyalarımda hep kız görmüştüm tersine çıktı

ara sıra olabilir yemek düzenine çok dikkat et aç kalmak tetikliyor, gerçi sen artık uzman olmuşsundur bu konuda ama:) umarım biran önce tamamen geçer

günaydın güzel anneler bebeişleri.kandiliniz mübarek olsun.rabbim bu gece tüm dularımızı kabul etsin.bizlere hayırlı,sağlıklı,evlatlar varsin.bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.benim tek duam bu olucak.

yok cnm ondan değildir. bende acıyı fazla hissetmem ama bu bebiş varya bebiş hissettirmek isteyince uykudan da uyandırıyor köftehor. çok yaramazlık yapıyor hattabazen babasına diyorum ki kız buna çok azdı bu diye.cnm benim uyanık olduğunda acayipte hareketli oluyor ama en çok acı yediğimde, sinirlerim bozulduğunda, gerildiğimde veeee acıktığımda. inanırmısın dün akşam bankamatiklerde işimiz vardı eve biraz geç gittik. o yarım saat açım diye elli altı döndü. bide acıkınca midemde bulanıyor. bir taraftan karnımı tutuyorum, bir taraftan midemden dolayı ağzımı tutuyorum zor attım eve kendimi.yemek konusunda babasına geçmiş oda sabırsızdır acıktığında hemen olsun ister.

az kaldı vilocan perşembe sen inşallah yarında tulay arkadışımız öğrenecek cuma da fırsatım olur gidersem ben öğrenirim inşallah

c.teside bennnnnnnnnnnn. inşallah. geş c.tesi gelllll. en son 27 mayısta gördüm çokkk özledim.

ara sıra olabilir yemek düzenine çok dikkat et aç kalmak tetikliyor, gerçi sen artık uzman olmuşsundur bu konuda ama:) umarım biran önce tamamen geçer

evet aç kalınca mutlaka mide bulantısı başlıyor 2-3 satte birde olsa bişeyler yemek şart. benim normalde fazla bulanmadı midem ama 4. ayın başındna itibaren aç kalınca elli altıya veriyor midem ortalığı o yüzden sık sık atıştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…