aralık anneleri topiğinin olduğu başlıkta aralık anneleri listesi diye başlığı var şekerim ordan bakabilirsin
hoşgeldin, bebişin hayırlı olsun, ekli değilse bilgilerini deryam1605 arkadaşımıza at istersen, bizimde öğrenemeyen çok kişi var, nazlı bizim bebişleryakında nasılsa öğreniriz ama bende çatlıcam meraktan
cnm ramazan bayramındamı kurban bayramında mı 7. ayın sonunda oluyosun :26::26:
anaaammm kadın kendi kilosunu ikiye katlamış vallahi
cnm çiğköfte etsiz yiyon dimi çok zararlı biliyosundur zatende hani belki dedim hehehehe
zaten etli yapan yok ki artık cnm. ama sormuyorumda bilmiyordum çünkü. sorayım bundan gayri.
evet cnm tasındım cok sukurr :) ınternet yoktu vee efe bey saolsun bılg tuslarını sokmekte ustalastı cok gıremıyorum o uyanıkken sen nasılsın ?Cınsıyet bellımı cok gecmısıde okuyamıyorum cnm yazdıysanda kusura bakma
valla ben bu doktorları anlayamadım, havuz yasak klor ve enfeksiyon riski varmış, denizde tuzluysa yasakmış, ama hamilelikte en iyi spor yüzmeymiş, nerede yüzeceğiz yahu
20 ye 13, yok mu arttıran,kızlar yetişecek bu gidişle
bizimde cinsiyetimiz bugün kesinleşti.. erkeklere +1
darısı merakla bekleyen tüm arkadaşlara
maviş allah kavuştursun.annesi gibi güzel bi kız olur inş.canımherkese çokk çokkkkk teşekkür ederim. ALLAH öğrenemenlerinkinide biran evvel göstertsin
maşallah canım.erkek bebişler açık ara önde gidiyorlarbizimde cinsiyetimiz bugün kesinleşti.. erkeklere +1
merhaba sevgili anneler bebişler...
ben tatildeyim cumartesi 12 saatlik otobüs yolculuğundan sonra yazlığa geldim ev akmış falan 3 gündür ustalarla uğraşıyorum ne denize girebildim ne sahile inebildim
bi de yalnız başımayım
ama yine de keyfim yerinde...
size bişey danışcam eşim haftaya gelecek kendi doğumgününde
diyorum ki ben o arada bi doktora gidiim cinsiyetini öğreniim geldiğinde cinsiyetini hediye ediim ama benimki acaip erkekçi kız olursa pek hediye olmaz
erkeklerin hepsi oğlu olsun ister ama kzı olursa üzülmezler.tam aksine babalar kızlaroına daha düşkün oluyo.kendi kızımdan biliyorum.eşim oğlu olsun isterdi.kzı olunca başta üzüldü ama şimdi çocuklarından en çok kızını seviyo.hatta şimdiki bebiş kız olsun istiyor.
ben hazıran annelerındenım kızlar hepınıze hayırlı dogumlar :80:
allah yavrunu sana bağışlasın cnm.darısı bizlerinde başına inşallah
bence doktora gidip beraber ögrenin daha heyecanlı canım.orda beklicek doktor ne diyecek diye bir adrenalin olurmerhaba sevgili anneler bebişler...
ben tatildeyim cumartesi 12 saatlik otobüs yolculuğundan sonra yazlığa geldim ev akmış falan 3 gündür ustalarla uğraşıyorum ne denize girebildim ne sahile inebildim
bi de yalnız başımayım
diyorum ki ben o arada bi doktora gidiim cinsiyetini öğreniim geldiğinde cinsiyetini hediye ediim ama benimki acaip erkekçi kız olursa pek hediye olmaz
kararsızım
bizimde cinsiyetimiz bugün kesinleşti.. erkeklere +1
merhaba sevgili anneler bebişler...
bi de yalnız başımayım
kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?