2011 Aralık Anneleri

aralık anneleri topiğinin olduğu başlıkta aralık anneleri listesi diye başlığı var şekerim ordan bakabilirsin

bilgilerimi gönderemedim yeni üye olduğum için msj hakkın yok yazdı

cnm ramazan bayramındamı kurban bayramında mı 7. ayın sonunda oluyosun :26::26:

ay doğru cnm son yalnış.7.ayın başında olacağım demeliydim.

anaaammm kadın kendi kilosunu ikiye katlamış vallahi

evet işte aynı ben. bende böyle kilo lamaya devam edersem kendi kilomu ikiye katlayacağım ki buda 132 kilo eder.

annemin burda olması harika bişeyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yemekkkk yapmamak harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sizlerle olmak da paha biçilmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

biz de kaçtık hepinize iyi akşamlar :80: :80: :80: :80: :80: :80: :80: :80:

benim bir prensesim olacak. ben onu süslicem sevcem, ısırcam bacaklarını. sonra anne kız dolaşcaz onunla

merhaba sevgili anneler bebişler...

ben tatildeyim cumartesi 12 saatlik otobüs yolculuğundan sonra yazlığa geldim ev akmış falan 3 gündür ustalarla uğraşıyorum ne denize girebildim ne sahile inebildim
bi de yalnız başımayım

ama yine de keyfim yerinde...

size bişey danışcam eşim haftaya gelecek kendi doğumgününde

diyorum ki ben o arada bi doktora gidiim cinsiyetini öğreniim geldiğinde cinsiyetini hediye ediim ama benimki acaip erkekçi kız olursa pek hediye olmaz

kararsızım

herkese çokk çokkkkk teşekkür ederim. ALLAH öğrenemenlerinkinide biran evvel göstertsin
maviş allah kavuştursun.annesi gibi güzel bi kız olur inş.canım

bizimde cinsiyetimiz bugün kesinleşti.. erkeklere +1
darısı merakla bekleyen tüm arkadaşlara
maşallah canım.erkek bebişler açık ara önde gidiyorlar

bence doktora gidip beraber ögrenin daha heyecanlı canım.orda beklicek doktor ne diyecek diye bir adrenalin olur
eğer erkek çocuk çok istiyorsa orda duyması daha iyi olur eğer kız derse de şoku orda yaşar sen pek görmezsin
ben her kontrolüme oğlum ve babamızla giriyoruz.özellikle ben seyretmiyorum oğlum seyrediyor kardeşim takla attı diyor mesela çok ayrı bir heyecan yaşıyoruz ,tabi benim eşim de yine erkek istiyor ,oğluma yoldaş olsun diye ,aşırı bir kız isteğim yok ama hamilelik çalışmasına hayırlı bir kız evlat nasip et rabbim diye dua etmiştim.hayırlısı olsun cinsiyet 2. planda inşallah .neçe erkek evlatlar var hayırsızlar öyle olmasındansa düzine kız olsun daha iyi .

canım ya 12 saat otobüsle çok uzakmış,sağlığın nasıl?çok yorucu bir gün olmuş dikkat et kendine...keyfin de hiç bozulmasın...

günaydın güzel enneler ve bebişleri kandiliniz mübarek olsun Allahım bütün dileklerimizi kabul eylesin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…