kızlar herkese merhaba. demek artık buradayız:) ben de bugün gideceğim doktora. ilk gidişim olacak. bana dua edin. kalp atışlarını duymak için çok erken ama en azından kesesinin normal olup olmadığını öğreniriz.
ben o yönden çok şanslıyım son durakta iniyorumgeçtim mi korkum yokta ya kimse kaldırmazsa akşama kadar yatarım korkusu var yarını iple çekiyorum pazartesi sabahına kadar kalkmıycam
günaydınn evet yaa ilk 3 ay uyku cok oluyor..
kızlar herkese merhaba. demek artık buradayız:) ben de bugün gideceğim doktora. ilk gidişim olacak. bana dua edin. kalp atışlarını duymak için çok erken ama en azından kesesinin normal olup olmadığını öğreniriz.
Dokordan ciktim yoldan yaziyorum kalbi atiyorr 6hft 3gnlk bebisim hersey yolunda
Dokordan ciktim yoldan yaziyorum kalbi atiyorr 6hft 3gnlk bebisim hersey yolunda
benim de uykum çok var. gözümü kapatsam hemen içim geçiyor ama uzun süreli değil. geceleri 3-4 defa tuvalete kalkıyorum, nerdeyse saat başı uyanıyorum. çok huzursuz bir uyku düzeni oldu benimkiheyecandan biliyom ama dayanamıyom işte.:26:
http://ladf.lilypie.com/S1Urp3.png sadece burasını kopyala yapıştır caNM
benim de uykum çok var. Gözümü kapatsam hemen içim geçiyor ama uzun süreli değil. Geceleri 3-4 defa tuvalete kalkıyorum, nerdeyse saat başı uyanıyorum. çok huzursuz bir uyku düzeni oldu benimkiheyecandan biliyom ama dayanamıyom işte.:26:
canım ya valla ben fosur fosur uyuyorum heyecan filan yokta ya bu bebiş 2 saatte bir gırıldıyo gece saat başı kalkıp süt içiyoruz meyve yiyoruz susuyo sonra yine 2 saat geçiyooo hop bi daha mutfaktayız ben 9 ay sonra tam dünya olurum valla zaten tombişiz napcam bilmiyorum:26::26:
deryacım bu kaçıncı kişiye tarifin :))))) valla çok sabirlısın maşallah bende gördüm tarif isteyenleri hemen sana baktım buramısın diye
çocuğun çok sanşlı olcak sabır önemli bebekte:)))
canım ya valla ben fosur fosur uyuyorum heyecan filan yokta ya bu bebiş 2 saatte bir gırıldıyo gece saat başı kalkıp süt içiyoruz meyve yiyoruz susuyo sonra yine 2 saat geçiyooo hop bi daha mutfaktayız ben 9 ay sonra tam dünya olurum valla zaten tombişiz napcam bilmiyorum:26::26:
kızlar içinizde yürüyüş yapanlar varmı ilk zamanlar ne kadar yürümek gerekiyo???
kızlar içinizde yürüyüş yapanlar varmı ilk zamanlar ne kadar yürümek gerekiyo???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?