2011 Aralık Anneleri

inşallah herşey yolundadır canım..güzel haberlerle dön inş..:79::79::79::79:

ben o yönden çok şanslıyım son durakta iniyorum geçtim mi korkum yokta ya kimse kaldırmazsa akşama kadar yatarım korkusu varyarını iple çekiyorum pazartesi sabahına kadar kalkmıycam

benim de uykum çok var. gözümü kapatsam hemen içim geçiyor ama uzun süreli değil. geceleri 3-4 defa tuvalete kalkıyorum, nerdeyse saat başı uyanıyorum. çok huzursuz bir uyku düzeni oldu benimki heyecandan biliyom ama dayanamıyom işte.:26:

selam kizlar nasilsiniuz
dr gidecekler geldimi pitpitlari duydularmi

günaydınn evet yaa ilk 3 ay uyku cok oluyor..

gamze seker sen o zaman son 3 ayi ne yapican tam tersi ilk 3 ay rahat ay son 3 ay gecmeyen ay(sisiliyo,uyuyamiyorsun ,yatamiyorsun,kramplar)bu zamanlarin tadini cikarin

Dokordan ciktim yoldan yaziyorum kalbi atiyorr 6hft 3gnlk bebisim hersey yolunda

selam kızlar demek herkes buraya kaçtı bende diyorum bizim hatunlar nerde

bende bugün mide konusunda iyi değilim zorla kahvaltı yaptım normalde iştahlı biriydim ama iştahım kalmadı eşim sürekli canın ne istiyor diye soruyor o bile alışamadı iştahsızlığıma hamile dğilken bile canı birşeyler isteyen ben şimdi hiçbir şey istemiyorum

canım hayırlı haberlerle inşş gelir gelmez yaz ama burdan olurmu seninle aramızda bi gün var ama ben pazartesi gideceğim doktora bakalım hayırlısı hepimiz için

canım ya valla ben fosur fosur uyuyorum heyecan filan yokta ya bu bebiş 2 saatte bir gırıldıyo gece saat başı kalkıp süt içiyoruz meyve yiyoruz susuyo sonra yine 2 saat geçiyooo hop bi daha mutfaktayız ben 9 ay sonra tam dünya olurum valla zaten tombişiz napcam bilmiyorum:26::26:

5. Hafta öyle oluyo canım,haftaya deliksiz yatarsın merak etme

yeme sorunu bende de başladı normalde çok atıştıran biri değilim ama 1 haftadır ağzım boz dursun istemiyorum.

oooooooooooooooooo sen cok dikkatetmelisin canim gece yatmadan 2 saat once ye ve yattttt gece girladigindada su ic yat bak sonra cok kg alirsin dogumun zor olur ve sekerde cikar haberin olsun hersey senin ellinde onun ellinde degilllll ilk 4 ay kg alimi olmamali .

kızlar içinizde yürüyüş yapanlar varmı ilk zamanlar ne kadar yürümek gerekiyo???

canım ben haftaya başlamaya karar verdim,genelde şöyle deniliyo haftada 3-4 gün 30-40dk arası diye ama yinede dr sor istersen.ben öyle yapıcam,sorduktan sonra başlayacağm...

kızlar içinizde yürüyüş yapanlar varmı ilk zamanlar ne kadar yürümek gerekiyo???

ben özellikle yürümüyom ama otobüsten inip işe gelirken,bi de durağa gidiyoken toplam 15 dk kadar yürümüş oluyom,bi de evden durağa,5 dk da o desek 20 dk falan günlük,yeter zaten,fazla yürüyünce kasığım ağrıyo,dinlenince geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…