yeme sorunu bende de başladı normalde çok atıştıran biri değilim ama 1 haftadır ağzım boz dursun istemiyorum.
slm kızlarrrrrrr nasılsınız??????
nasıl gidio hamişlik???
çizelge yazan yere yapıştıracan sen de canım ya
tşkrlr tarifin için ama yok ben çok beceriksizim sonra uğraşırım artık :)
derya çizelgelerden sorumlu anne adayı yapalım seni biz hatta sabrından dolayı bütün bebişleri sana yollayalım sen bak
iyi gidiyo canım,senin ki:79::79::79:
oooooooooooooooooo sen cok dikkatetmelisin canim gece yatmadan 2 saat once ye ve yattttt gece girladigindada su ic yat bak sonra cok kg alirsin dogumun zor olur ve sekerde cikar haberin olsun hersey senin ellinde onun ellinde degilllll ilk 4 ay kg alimi olmamali .
ben de mecburen 40 dk yürüyorum hergün normal doğum için bol bol yürüyüş diyolar...canım ben haftaya başlamaya karar verdim,genelde şöyle deniliyo haftada 3-4 gün 30-40dk arası diye ama yinede dr sor istersen.ben öyle yapıcam,sorduktan sonra başlayacağm...
ben özellikle yürümüyom ama otobüsten inip işe gelirken,bi de durağa gidiyoken toplam 15 dk kadar yürümüş oluyom,bi de evden durağa,5 dk da o desek 20 dk falan günlük,yeter zaten,fazla yürüyünce kasığım ağrıyo,dinlenince geçiyo
ben özellikle yürümüyom ama otobüsten inip işe gelirken,bi de durağa gidiyoken toplam 15 dk kadar yürümüş oluyom,bi de evden durağa,5 dk da o desek 20 dk falan günlük,yeter zaten,fazla yürüyünce kasığım ağrıyo,dinlenince geçiyo
ben bazen işim gereği ya dışarda olurum bankada yada ofisteyken hiç yemek fırsatım olmaz ama şimdi duramıyorum işten dolayı yiyemesemde vicdan azabı duyuyorumsürekli yanımda kreker filan taşıycam artık tabi yeterse doyarsa
Dokordan ciktim yoldan yaziyorum kalbi atiyorr 6hft 3gnlk bebisim hersey yolunda
bende yürümek hava almak istiyorum dün eşim spor salonuna gitcekti ben yürümek istiyom yürüyüşe çıkıcam dedim bende geliyim demedi spor salonunda ısrar etti tartıştık o yüzden çok ağladım akşam((( ben hava alırım ii olur dedim işte de bütün gün kapalı ortamdayım eve gidiyom yolumda yürümeli falan değil arabayla 5 dk da evdeyim o yüzden moralim bozuk aslında üzülmem bebeğe bişey yapmaz inş.yarın ya dr randevum merak etmiyo değilim ama eşim çok anlayışsız bundan eminim spor salonlarından nefret ediyorum artık bende gitsem onunla ister istemez çalışıyorum aletlerde ya bişey olsa onun demesi lazım gitmeyelim diye ben istesem bile ama.... ona göre de şimdi üye olduk diye en azından o gitsinmiş zaten bebek olunca gidemicekmiş düşünceye bak sağol yaaa yok bebek oluncada gitseydin bebeği düşünerek ağlamamaya çalıştım ama ağladım işteeeeeeee
bende yürümek hava almak istiyorum dün eşim spor salonuna gitcekti ben yürümek istiyom yürüyüşe çıkıcam dedim bende geliyim demedi spor salonunda ısrar etti tartıştık o yüzden çok ağladım akşam((( ben hava alırım ii olur dedim işte de bütün gün kapalı ortamdayım eve gidiyom yolumda yürümeli falan değil arabayla 5 dk da evdeyim o yüzden moralim bozuk aslında üzülmem bebeğe bişey yapmaz inş.yarın ya dr randevum merak etmiyo değilim ama eşim çok anlayışsız bundan eminim spor salonlarından nefret ediyorum artık bende gitsem onunla ister istemez çalışıyorum aletlerde ya bişey olsa onun demesi lazım gitmeyelim diye ben istesem bile ama.... ona göre de şimdi üye olduk diye en azından o gitsinmiş zaten bebek olunca gidemicekmiş düşünceye bak sağol yaaa yok bebek oluncada gitseydin bebeği düşünerek ağlamamaya çalıştım ama ağladım işteeeeeeee
Maşallah yeğenimize bende yarın gidicem 6+2 olucam yarın inş. bende pıt pıtlarını duyarım bebişimin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?