cnm zaten ben şeker hastasıyımdoktor şimdilik ilacı bırak takip edelim dedi valla su içmeyi denedim ama sürekli acıkıyoruz bişeyler yemeden susmuyo en sonunda eşim yataktan hatta odadan atıcak bizi
ben de mecburen 40 dk yürüyorum hergün normal doğum için bol bol yürüyüş diyolar...
bende işte mecburen 20 dk sabah durağa gelmek için,20 dk da akşam eve gitmek için yürüyorum artık bi dül dül alcam gibi
sabrın için teşekkürler :)sanırım sonunda oldu.
benimde sizlerin aksine uykum yok gece 12 sabah 6.30 ayaktayım gecen haftaya kadar 2 kilo verdim 1 haftadı da devamlı bişeyler yiyorum diyebilirim 59 kiloyum 13 yıl önce oğluşumdada 59 kiloyla başlayım 67-68 le doğumumu yapmıştım. zayıf olmadığımdan kiloda pek almıyorum sanırım.
eeeeeeeeeee nerde peki
çok sevindim canım darısı başımıza. sat'a göre 7 +5 sin ama ultrasona göre 6+3 çıktı öyle mi? bu fark bende de olursa bugun doktora boşuna gitmiş olacağım5:
sabrın için teşekkürler :)sanırım sonunda oldu.
benimde sizlerin aksine uykum yok gece 12 sabah 6.30 ayaktayım gecen haftaya kadar 2 kilo verdim 1 haftadı da devamlı bişeyler yiyorum diyebilirim 59 kiloyum 13 yıl önce oğluşumdada 59 kiloyla başlayım 67-68 le doğumumu yapmıştım. zayıf olmadığımdan kiloda pek almıyorum sanırım.
insan hassaslaşıyo bu dönemde canım,benim eşim de sabah uykulu uykulu,hiç düzenimiz kalmadı,evde var mısın yok musun belli değil,erkenden yatıyon ben sıkılıyom,yemekten sonra meyve soyar yedirirdin artık o da yok dedi,ben de hüngür hüngür ağladım,sonra kalktı,özür diledi,sen benim lafıma bakma uykulu uykulu ne dediğimi bilemedim dedi
Dokordan ciktim yoldan yaziyorum kalbi atiyorr 6hft 3gnlk bebisim hersey yolunda
yanlız deilim yani.demekkki oluyor böle içim rahatladıbenimde 7+5 iken 7+1 çıktı ultrasonda 11,5 mm di
iyi bari özür dilemiş biz sabah öpüştük ayrıldık ama ikimizde de 5 karış surat(( konuşmadık hala
aynen bende eşime öyle diyorum ne karnının şişmesi kucağıma almadan inanmam diyo,bende gece bana sarılmıyo artık diye gecenin 3 ünde hüngür hüngür ağladım ayyy suratıma şapşal şapşal bakması hiç gitmiyo aklımdancanım ya ağlayıp üzülme. bebişi de üzersin sonra. 5.haftadan itibaren hissetmeye başlarlarmış.bırak kocan gitsin spor salonuna. sen de illa gitmek istiyorsan orda sadece koşu bandına binip yürüyebilirsin. yürümenin bi zararı olmaz. erkekler karnımız şişmeden hamile olduğumuzu düşünmeyecekler
[gamze seker sen o zaman son 3 ayi ne yapican tam tersi ilk 3 ay rahat ay son 3 ay gecmeyen ay(sisiliyo,uyuyamiyorsun ,yatamiyorsun,kramplar)bu zamanlarin tadini cikarin
Canim benim sata gore 7+ 5 ama bebek 6+3 daha ancak duyulabilir dedi doktor 80le baslar yukselir dedi
canim ozaman daha dikkatli olman gerekiyor istersen diyabetisyen ile gorus ona gore yaparsi menulerinide cunku gercekden cok zor oluyor ben yasadim biliyorum.
ilk hamileligimde 31 kg aldim ve gitmedigim dr kalmadi (terapist,dietisyen ,diyabetisyen) o nedenle seni uyardim.ve hergun kan olcumu oluyordu gunde 3 kere parmakdan yani bunlari yasamakdansa dikkat etmek daha iyiiiii
aynen bende eşime öyle diyorum ne karnının şişmesi kucağıma almadan inanmam diyo,bende gece bana sarılmıyo artık diye gecenin 3 ünde hüngür hüngür ağladım ayyy suratıma şapşal şapşal bakması hiç gitmiyo aklımdan
ara istersen,ikimizin de yapısı bu,ne kadar sinirle bişey söylesek te,icik vicik dedi mi hemen yüzüm de güller açar,o da öyle,unutmak lazım kötü sözleri,iyi anları düşünmek lazım,öyle olunca kıyamıyo insan eşine:79::79::79:
Doğru söylüyorsun ama sabah bende onu düşündüm. Eğer son 3 ayımız yaza gelseydin o zaman daha vahimdi durum. Ablam yaz hamilesiydi. 8-9 aylıkken gecede 4-5 kere duşa girmeden uyuyamıyordu. Allahtan bizim son 3 ay ekim-kasım-araklık ne çok soğuk, ne çok sıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?