2011 Aralık Anneleri

canim ozaman daha dikkatli olman gerekiyor istersen diyabetisyen ile gorus ona gore yaparsi menulerinide cunku gercekden cok zor oluyor ben yasadim biliyorum.
ilk hamileligimde 31 kg aldim ve gitmedigim dr kalmadi (terapist,dietisyen ,diyabetisyen) o nedenle seni uyardim.ve hergun kan olcumu oluyordu gunde 3 kere parmakdan yani bunlari yasamakdansa dikkat etmek daha iyiiiii

eeeeeeeeeee nerde peki

çok sevindim canım darısı başımıza. sat'a göre 7 +5 sin ama ultrasona göre 6+3 çıktı öyle mi? bu fark bende de olursa bugun doktora boşuna gitmiş olacağım5:

Canim fark normalmis ilk hafta regl donemini saydigi icin sat tarihi bu fark olurmus kalp atisini duymaya gideceksen sadece bekle sonra duyamadik yok kalp atisi die uzuyorlar ben bi haftayi nasil gecirdim bi bilsen bekle direk iyi haberi alirsin mutlulugunun tadini cikarirsin

canım bu ne ya,1 yıl 7ay 6 gün sonra çocuğumuz evimizde,sayfayı türkçeye çevirip,gebelik başlığını seçip,bebişin doğacak tarihini,sat ni yazacan:79::79::79:

iyi bari özür dilemiş biz sabah öpüştük ayrıldık ama ikimizde de 5 karış surat(( konuşmadık hala

[gamze seker sen o zaman son 3 ayi ne yapican tam tersi ilk 3 ay rahat ay son 3 ay gecmeyen ay(sisiliyo,uyuyamiyorsun ,yatamiyorsun,kramplar)bu zamanlarin tadini cikarin[/QUOTE]

Doğru söylüyorsun ama sabah bende onu düşündüm. Eğer son 3 ayımız yaza gelseydin o zaman daha vahimdi durum. Ablam yaz hamilesiydi. 8-9 aylıkken gecede 4-5 kere duşa girmeden uyuyamıyordu. Allahtan bizim son 3 ay ekim-kasım-araklık ne çok soğuk, ne çok sıcak.

iyi bari özür dilemiş biz sabah öpüştük ayrıldık ama ikimizde de 5 karış surat(( konuşmadık hala

ara istersen,ikimizin de yapısı bu,ne kadar sinirle bişey söylesek te,icik vicik dedi mi hemen yüzüm de güller açar,o da öyle,unutmak lazım kötü sözleri,iyi anları düşünmek lazım,öyle olunca kıyamıyo insan eşine:79::79::79:

kızlar genel olarak kalp atışı kaç hahtalıkta duyuluyor beni bugün 6+3 yarın gideceğim duyabilir miyim?:18:

aynen bende eşime öyle diyorum ne karnının şişmesi kucağıma almadan inanmam diyo,bende gece bana sarılmıyo artık diye gecenin 3 ünde hüngür hüngür ağladım ayyy suratıma şapşal şapşal bakması hiç gitmiyo aklımdan

[gamze seker sen o zaman son 3 ayi ne yapican tam tersi ilk 3 ay rahat ay son 3 ay gecmeyen ay(sisiliyo,uyuyamiyorsun ,yatamiyorsun,kramplar)bu zamanlarin tadini cikarin

Doğru söylüyorsun ama sabah bende onu düşündüm. Eğer son 3 ayımız yaza gelseydin o zaman daha vahimdi durum. Ablam yaz hamilesiydi. 8-9 aylıkken gecede 4-5 kere duşa girmeden uyuyamıyordu. Allahtan bizim son 3 ay ekim-kasım-araklık ne çok soğuk, ne çok sıcak.[/QUOTE]

evet dönemimiz süper arkadaşlarımdan da öle duyuyom hamile kalcaksan şimdi hızlandır deyip duruyolar ama demiyom ki hamişim diye :))))

Canim benim sata gore 7+ 5 ama bebek 6+3 daha ancak duyulabilir dedi doktor 80le baslar yukselir dedi

tebrik ederim canım,bizimki de öye çok hızlı değildi,doktor erken gelmişin dedi,ama şimdi akşamları elimi karnıma koyuyum,bizim kese sağ tarafta,o taraftan tık,tık,tık,benim kalp atışımdan çok çok hızlı,hissedebiliyom bunu:79::79::79:

canım cumartesi diyetisyen randumuz var haftaya bakalım telde konuştuk daha öncedende doktorum zaten bi liste yapıcak her ay değiştirecek doğuma kadar inş.ama haftaya kadar da inş bu kadar acıkmaz

ne duygusal olduk anam ben de öyle,arkasını döndü mü alınıyorum,dön de sarıl karına diyom,eskisi kadar olmuyo ya,sarılınca şeytan dürtüklüyo,onun için dönüyom diyo,ben de şehvetle değil,şefkatle sarıl bana,buna daha çok ihtiyacım var diyom

ben de hemen unuturum zaten hafızam ii değil ama o günlerce unutmaz biliyorum şimdi baya gitcek bu spor mevzusu başlıcam sporunada :))))) ben yarın kalp atışını duyuyımda onuda çağarmıcam ultrason odasına hıh yok çağrıyım ki havaya girsin o da baba olcam biraz kıçımın üstünde oturıyım desin dimi :76::76::76:

evet dönemimiz süper arkadaşlarımdan da öle duyuyom hamile kalcaksan şimdi hızlandır deyip duruyolar ama demiyom ki hamişim diye :))))[/QUOTE]

aa neden söylemiyosun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…