2011 Aralık Anneleri

benimde öyle bir maceram var yaylaya gittik geçen sene değil sıcak su akan soğuk su yok eşimi kandırdım ama hazırlıklıydım küçük tüpü banyoya koydum akşamdan baktım eşim olmaz su yok kalabalık falan dedi sus dedim neyse işimiz bitti tüpün altını yakmıştım neyse banyo yaptık ama ertesi gün çok kötüydü yaylada elektrik yok saçımıda kurutamadım eşimle ikimizde hastalandık ama olsun değdi sonuçtaaa

ayy deryaaaa komsulardan damı cekinmedinizzz ya görselerr birilerii kapalı balkonmuydu alemsin,izz valla bide cok cesaretlii benn ölsem yapamammm heralde büyük konusmayımda.ama yapanada helal olsunn ne deyimm

tek deli kendim sanıyodum,bi de sen çıktın ayol

ayy deryaaaa komsulardan damı cekinmedinizzz ya görselerr birilerii kapalı balkonmuydu alemsin,izz valla bide cok cesaretlii benn ölsem yapamammm heralde büyük konusmayımda.ama yapanada helal olsunn ne deyimm

7. kattı canım,dedim ya yorgan altında,sinsi sinsi,işin heyecanı orda zaten,komşuları bırak,evde 30 kişi var,biri mutfağa gelse su içmeye,tıkırtılara kapıyı açsa düşün yani,bi yandan millet uyudu mu diye bakıyo bizimki,bi yandan hazırlık yapıyoz,hep o kandırdı beni,sonra hasta oldum soğuk suyla

olsun olmuşş bitmişşşş boşverrrr maceraa iştee anı bu ömür boyu unutmazsınızzzz DDDDD

bende de akıntı oluyor. hamişlik öncesindeki gibi değil. daha sıvı ve su gibi. ama kahverengi olmuyor rengi. bej rengi ..

kızlar hızınıza yetişemiyorum . ben öğle yemeğine gittim yedim annemlerle konuştuk biraz bi baktım 10 sayfa ilerlemiş. biraz okudum. şimdi bıraktım son sayfaya bakacağım.

tek deli kendim sanıyodum,bi de sen çıktın ayol

hatta şöylede bir durumumuz var doktor tedavi sürecindeyken şu günlerde yapacaksınız demişti bende o kadar coşmuşumki ama bize yetmezki demiştim sonradan çok utandım ama öylede oldu neymiş o ders programı gibi hiç gelemeyiz biz sıkıntıya

hahah zortfobi hahahahaha

ay üstte mi ben kendi kıçımı kaldıramıyorum durduğum yerdne üstte olsam bi d eperişan olurum çok afedersiniz yığılır kalırım yani

ayy cnm benm ya olsun böle bişey için milyarların ne önemi var dimibenm ilk gece eşim ben bi duş alim dedi olduuuu didim doğru yatak odasına adam hönk diye kalmıştı heee işte ilk o zaman bana sen nasıl istersen demişti sonra hiç duymadım
ya balkon fantazisini bizde deneyelim dedikte ben üşürüm diye daha sıcak bi ortam hazırlamıştımya bizimkide annemler gelsin yada biz yatıya gidelim tutturuyo anam kaçamakta bi güzel oluyoki

bizede vermişti doktor o programdan ama eşim pek sallamadı onu ister 10 ister 20 yaparım ona ne demişti
hahah zortfobi hahahahaha

ay üstte mi ben kendi kıçımı kaldıramıyorum durduğum yerdne üstte olsam bi d eperişan olurum çok afedersiniz yığılır kalırım yani

kız sen bi çıkta sonra karar ver yığılırmısın kalırmısın

kızlarr bendee cıkıyorumm mesaii bitmekk üzereee.p tesii görüşürüzzzzz kib bebişleredeeee bugün cok güldümm ama allahda sizii güldürrsünnn allaha emanett oluun

canım benimkide 3 4 gün geriden geliyor ama normal dedi dr um
bilemiyorum ki 9 10 günolunca tehlikeli oluyordur belki.
canını sıkma belkide arayı kapatır hemen.
biizm bir tanıdığında 2 hafta ilerden gidiyor diye alalım demişlerdi çocuğu doğdu çocuk 4 kilo topaç gibi.
2 hafta ilerden gidebiliyorsa geridende gidebilir herhlade

kafan yastıkta sırtın eşine dönük,dizler bükük,bel yukarı doğru,ya da yan yana sırtın onun bedenine dönük,yanlış anlamayın ters değil ha,adres aynı
hahaha biz ona halk arasında doggy stayla diyoruz

(demiyoruz ha internetten araştırdım köpek pozisyoun diolar ilk dediğine işte belim koptu 1bıçık senede onun yüzünden)

hop dedik ! orda dur ! seninkinin eline su dökemez zaten seninkinin eline su kanalını iskiyi bağlar annem o kadar hödük yani:86::86:
yok canım yok yoook benimki herkesin eline karadenizin başına koyar dünyayı eğer büker yine de kimseye birinciliği kaptırmaaazzzz

daha bugünden doğumdna sonra iyi bi dietle zayıflamamın yolunu yapıyo dümbük bak hele dümbüğe bak bak
ağzımın tadıyla aşerememe sebebim bundna korkum olabilir

ay ağzımdna aldın 8 ay durulur mu ya hahahah
ben walla benimkiyle aynı odaya girmekten ürker olmuştum hahahahhaha:26:

puahuhuahuahauah kızım maşallah de kaşı biyerlerini anaaaaaa ya bazen ben de öyle acaip ucuip yerlerde arzu ediyorum ama benimki insna içinde elimi bile tutmadığından namümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…