- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
biz horoz gibi,sabahın 4.5-5 inde banyoya girdik,o da sıcak su yok,abim o gece evlenmişti,ev kalabalık düşün yani,annem bayanlar bi yerde erkekler bi yerde dedi,biz 3 aylık evliyiz,eşim yok ben karımdan ayrılmam,biz balkonda uyuruz dedi,hava bi esiyo,bi esiyo,yorganla yattık,1 hafta çektim o soğuk suyun etkisini,o komando ya ona bişey olmadı,olan bana oldu
biz horoz gibi,sabahın 4.5-5 inde banyoya girdik,o da sıcak su yok,abim o gece evlenmişti,ev kalabalık düşün yani,annem bayanlar bi yerde erkekler bi yerde dedi,biz 3 aylık evliyiz,eşim yok ben karımdan ayrılmam,biz balkonda uyuruz dedi,hava bi esiyo,bi esiyo,yorganla yattık,1 hafta çektim o soğuk suyun etkisini,o komando ya ona bişey olmadı,olan bana oldu
benimde öyle bir maceram var yaylaya gittik geçen sene değil sıcak su akan soğuk su yok eşimi kandırdım ama hazırlıklıydım küçük tüpü banyoya koydum akşamdan baktım eşim olmaz su yok kalabalık falan dedi sus dedim neyse işimiz bitti tüpün altını yakmıştım neyse banyo yaptık ama ertesi gün çok kötüydü yaylada elektrik yok saçımıda kurutamadım eşimle ikimizde hastalandık ama olsun değdi sonuçtaaa
ayy deryaaaa komsulardan damı cekinmedinizzz ya görselerr birilerii kapalı balkonmuydu alemsin,izz valla bide cok cesaretlii benn ölsem yapamammm heralde büyük konusmayımda.ama yapanada helal olsunn ne deyimm
7. kattı canım,dedim ya yorgan altında,sinsi sinsi,işin heyecanı orda zaten,komşuları bırak,evde 30 kişi var,biri mutfağa gelse su içmeye,tıkırtılara kapıyı açsa düşün yani,bi yandan millet uyudu mu diye bakıyo bizimki,bi yandan hazırlık yapıyoz,hep o kandırdı beni,sonra hasta oldum soğuk suyla
evet bebişler yukarı yukarı ve ileri. lütfen annelerinizi üzmeyin bakiim. çıkın yukarı. sonra gelirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun arkadaşalr.
gaz ve çiş problemi bende de var. aynıııı. ekleyiceğim bişey daha var çok komikti ama iki kere ekran kendini kapatınca yazmaman gerektiğine kanaat ettim.
bide akıntı durumun nedir arkadaşlar. bende fazla bir akıntı yok ama nasılsa akşama kadar iççamaşırdaki o kısım kahverengimsi oluyor. sizinde öyle mi?
tek deli kendim sanıyodum,bi de sen çıktın ayol
olsun olmuşş bitmişşşş boşverrrr maceraa iştee anı bu ömür boyu unutmazsınızzzzDDDDD
hahah zortfobi hahahahahakızlar ya maşallahınız var nasıl yapiosunuz bu pırtları? ay ben o kadar utanıyorum ki. her gece allahım bu gece uyurken kaçırmayım diye dua ederek yatıyorum.duyacak diye ecel terleri döküyorum. zortfobiye yakalandım sanırım. bizim evde tabu bu konuşulmaz bile:S
bi de pozisyonlardan konuşmuşsunuz ama ben üstte sarılarak yapmazsam yapamıyorum. tehlikeli diyosunuz:S ama öbür türlü zevk alamıyorumyaptıktan sonra karnım ağrıyo ama geri geçiyo.bilmiyorum nereye kadar...
detaylı usgnin 48 saniyelik berbat kaydını az önce arayıp sordum. zaten o kadar çekiyolarmış. sinir oldum. bi ton para bayılıyoz bi de yaaaa.
ayy cnm benm ya olsun böle bişey için milyarların ne önemi var dimiayyy demett cokk güldümm yaaaaa 8 sn haaaaaaaDDDDDDDooo ben nelerr cektimmm oooo bi dünya para harcadım bu iş için en az 5 000 tl.millet kızlık zarı ameliyatını diktirmek için yaptırır bende söktürmek içinn yaptımmm
ya balkon fantazisini bizde deneyelim dedikte ben üşürüm diye daha sıcak bi ortam hazırlamıştımcanım istediğin gibi süsleyebiirsin orası sana kalmış,banyoda tabureye ellerini koysan öyle de olur,aman neyse utandım bak,biz çok renkli yaşıyomuşuz anlaşılan,havada,karada,suda,batakta,çatakta,her zaman heryerde,annemgilde balkonda yorgan altında bile,gökyüzünde yıldızlar,biz deliyiz heralde,halen de bıkmadık,hergün hergün,haftada 4e 5 e düşürdük çıldırıyo herif
annem sen bana gelseydin ne psikoloğu yaa8 ay mı ben heralde yatak odasından girince 8 sn zor bekledim galiba o gece eşim benden korkmuştu
ama geçmiş bak artık bebişin bile geliyo bundan sonrası daha güzel olur o kadar cıss bişey değil yani
bende aynı düğün bitti zar zor eğlence çorbacı sabah olmuş saat dört aman allahım ne bu neyse eve geldik eşim duşa girdi çıkınca gelinliğini çıkarayım dedi ama sabırsız ben hemen çıkardım o namaz kılarken işimi bitirip yatağageçtim gel bakayım dedim adamın gözleri dönmüş korkudan sen dedim 1 yıl beni sıkıştırdın o iş öyle olmaz böyle olur dedim sonrası falaketti zaten
bi ara bi deprem yaşanmıştı zaten belliydi senden
ben ilk gece 5 kostüm değiştim sabaha kadar,esnekmiş benimki hiç acımadı
kostümmüsahnede yatakmıydı
benimkide hiç kolay değildi canım, hep arkadaşlarımdan ilk gece olmazsa sonra olmuyor birkaç hafta, ay, derken yıla uzuyor demişlerdi, bende sıktım dişimi ama hiç hazzetmemiştim.
walla kıslar size helal olsun libidonuz baya yüksekmiş, benim canım hiç çekmiyor yahu dokunmasa kardeş kardeş uyucam ne haftada 4, 5 helede hamilelikte ( artık bahanem var) max .1,2
canım üle deme,üle demekardeş kardeş ne demek duymim bi daha her sağlıklı erkek ve kadının yaşayacağı şeyler bunlar ve gayet doğal evliliğin olmazsa olmazı (şahsen benim için ) sende hamilelik filan bahane etme süslen püslen cilve yap o min:1-2 yi max :4-5 e çıkar ademceğizin ne günahı var.
hatta şöylede bir durumumuz var doktor tedavi sürecindeyken şu günlerde yapacaksınız demişti bende o kadar coşmuşumki ama bize yetmezki demiştim sonradan çok utandım ama öylede oldu neymiş o ders programı gibi hiç gelemeyiz biz sıkıntıya
hahah zortfobi hahahahaha
ay üstte mi ben kendi kıçımı kaldıramıyorum durduğum yerdne üstte olsam bi d eperişan olurum çok afedersiniz yığılır kalırım yani
kızlar ben çıkayım,kocişle pazara gidecez,ortalığı çok karıştırdım,pazt. görüşmek üzere,hoşçakalın
canım benimkide 3 4 gün geriden geliyor ama normal dedi dr umMERHABA herkese.bizde dün detayllı ultrason için nişantaşında iyi bir prof a gittik.
ama o kadar moralimiz bozuldu ki
naSIL çıktığımızı bilemedik.
bebeğimiz 9 -10 gün gerdeymiş.dr amniyosentez önerdi hemde hemen...
yarın benim kendi dr ıma gdip söylediklerini anlatacağım. ama çok moralim bozuk
benim gibi hiç bebeği geride olan var mı
direnç var dedi onuda anlamadım. galiba benden bebeğe rahat besin geçişi olmuyormuş...
akıl verin bana ya...
2 li testim iyiydi...
hahaha biz ona halk arasında doggy stayla diyoruzkafan yastıkta sırtın eşine dönük,dizler bükük,bel yukarı doğru,ya da yan yana sırtın onun bedenine dönük,yanlış anlamayın ters değil ha,adres aynı
yok canım yok yoook benimki herkesin eline karadenizin başına koyar dünyayı eğer büker yine de kimseye birinciliği kaptırmaaazzzzhop dedik ! orda dur ! seninkinin eline su dökemez zaten seninkinin eline su kanalını iskiyi bağlar annem o kadar hödük yani:86::86:
ay ağzımdna aldın 8 ay durulur mu ya hahahah
annem sen bana gelseydin ne psikoloğu yaa8 ay mı ben heralde yatak odasından girince 8 sn zor bekledim galiba o gece eşim benden korkmuştu
ama geçmiş bak artık bebişin bile geliyo bundan sonrası daha güzel olur o kadar cıss bişey değil yani
çıxx derya sevmedim ben bunudiğer seçeneklere geçelim lütfen
puahuhuahuahauah kızım maşallah de kaşı biyerlerini anaaaaaa ya bazen ben de öyle acaip ucuip yerlerde arzu ediyorum ama benimki insna içinde elimi bile tutmadığından namümküncanım istediğin gibi süsleyebiirsin orası sana kalmış,banyoda tabureye ellerini koysan öyle de olur,aman neyse utandım bak,biz çok renkli yaşıyomuşuz anlaşılan,havada,karada,suda,batakta,çatakta,her zaman heryerde,annemgilde balkonda yorgan altında bile,gökyüzünde yıldızlar,biz deliyiz heralde,halen de bıkmadık,hergün hergün,haftada 4e 5 e düşürdük çıldırıyo herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?