2011 Aralık Anneleri

Son düzenleme:

ne güzel pozisyonlar var ondan güzel,hamilelik bahanesiyle onlar aktifleşti,ben memnunum halimden

derya ben evlendıgımden berı avonun o seysını kullanırdım ama doktorum ne onu kullanmama ızın verıyor ne de günluk ped..

sebamed onerdı onu da ben almdım ..sen yanına bol bol camasır alsan ..ben evdeyken degıstırıyorum bır yere gıdınce de yanıma laıyorum camasırımı.

tamam sorcam bak bu arada ne buldum hepsini okumadım tabi de sne bi bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/168115-r305za-madazl305.html

teşekkür ederim tatlım

ecrin ismini bende çok beğeniyorum. allahın hediyesi olarak biliyordum anlamını ve kulağa da çok hoş geliyor ecrin

canım bazen göreve gidiyoz,yanımda bir sürü erkek,belediyelere,köylere vs. bi de çantam da don taşıyamam,zaten çantamda,meyve,meyveli yoğurt,su,atıştırmalık bişeyler oluyo ambar gibiyim yani,böyle rahatım,hamileliğin başından beri kullanıyom,dr. lar ona izin vermez buna izin vermez ben diyodum progestanı kullanınca benim kaşıntım artıyo,akıntının rengi yeşile döndü,enfeksiyonu arttıruyo,bişey olmaz kullan diyodu,ben kimi yerde onlardan daha çok bildiğime ve araştırdığıma inanıyorum,her yolu denedim ve kendi bünyeme iyi gelen neyse onu yaparım

köprülerden boş olan varsa bende geleyimm=))

ne güzel pozisyonlar var ondan güzel,hamilelik bahanesiyle onlar aktifleşti,ben memnunum halimden
şu pozisyonları detaylı anlatsanız diyorum altı üstü,düzü tersi anlamadım ben yaayy bu ağrı olacaksa ben ceketini alayım üstüme olsun bitsin bu ne biçim ağrıydı anam hala kıvranıyorum,burda çalışan kadında hayırdır sen iyiydin ne oldu dedi dedim karnımda sancı var demezmi çok yiyon ondan olmasınhösttt dedim sen benim lokmamı sayıyon içimden de kocam şey ettide ondan oldu diyom

güldürdün benii deryaaaaa yaa DDDvalla bnm öyleee bi şansım yokkk.ben 8 ay eşimlee birlikte olamadım zatenn korkumdan en sonunda psikolog yardımıyla oldu ondada o heyacanlaa korunmadık tabii hamilee kaldımm yanii hiç profesyonell değilimmmbildiğim tek pozisyon var daha dogrusuu yapabildiğimm oda tehlikelii hamilelikten sonra tekrar başa döönerim dieee korkmuyoo değilimm bakalım bişilerr yapıcazz artıkkk ayy utandımm şimdiii

köprülerden boş olan varsa bende geleyimm=))

unutun len köprüyü möprüyü ben gider tek başıma atlarım,bu ne heves yabizden köprüden atlamak için kelle başı para alsalar (benim eşim 10.000 katını götürür öderde kurtulmak için)köprünün 5 yıllık masrafını karşılarlar vallaoturun oturduğunuz yerde bakim ama beni aşağıdan tutmaya gelirseniz ona bişey demem

kafan yastıkta sırtın eşine dönük,dizler bükük,bel yukarı doğru,ya da yan yana sırtın onun bedenine dönük,yanlış anlamayın ters değil ha,adres aynı

Son düzenleme:

karnıma ağrı girdi sayenizde allah gülmekten ayırmasın hiçbirimizi

kafan yastıkta sırtın eşine dönük,dizler bükük,bel yukarı doğru,ya da yan yana sırtın onun bedenine dönük,yanlış anlamayın ters değil ha,adres aynı

hop dedik ! orda dur ! seninkinin eline su dökemez zaten seninkinin eline su kanalını iskiyi bağlar annem o kadar hödük yani:86::86:

şimdi ben işi bırakmadan patronum kovacak işten öldüm gülmekten ya oyyyyyy allahımmm

annem sen bana gelseydin ne psikoloğu yaa 8 ay mı ben heralde yatak odasından girince 8 sn zor bekledimgaliba o gece eşim benden korkmuştu
ama geçmiş bak artık bebişin bile geliyo bundan sonrası daha güzel olur o kadar cıss bişey değil yani

çıxx derya sevmedim ben bunu diğer seçeneklere geçelim lütfen

yaaaa yazılanları okuyunca endişelnmeye başladım. herkeşler tekmeleri hissediyomuş. ben çok az hissedebiliyroumm bende bi sorunmu var acaba.yoksa göbeğimdeki yağları aşıcak kadar kuvvetli değilmi.bide ben 19+3 de gittiğimde oğluşum 270 gr dı. şimdi bakıyurm 17. haftadaa beni geçenler varr neylee besliyosunuzz yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…