- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
güldürdün benii deryaaaaa yaaDDDvalla bnm öyleee bi şansım yokkk.ben 8 ay eşimlee birlikte olamadım zatenn korkumdan en sonunda psikolog yardımıyla oldu ondada o heyacanlaa korunmadık tabii hamilee kaldımm yanii hiç profesyonell değilimmm bildiğim tek pozisyon var daha dogrusuu yapabildiğimm oda tehlikelii hamilelikten sonra tekrar başa döönerim dieee korkmuyoo değilimm bakalım bişilerr yapıcazz artıkkk ayy utandımm şimdiii
sormayın ya ben bugün bi açıldım bi açıldımkarnıma ağrı girdi sayenizde allah gülmekten ayırmasın hiçbirimizi
yok balım ya bakma o bizim arsızlığımızdannnnnaglanacak halimee gülüyorsunn demiii deryaaaaa tabii çekmeyenn bilmezzz
ya aramızda çok fazlada fark yok ben neden hissedemiyorum ya( sen ne zamandan beri hissediyorsun canım? benimkinin ne cinsiyeti belli, ne kıpırtısı, karnımdaki hafif çıkıntıyı görmesem hamile olduğunu unutacağım
annem sen bana gelseydin ne psikoloğu yaa8 ay mı ben heralde yatak odasından girince 8 sn zor bekledim galiba o gece eşim benden korkmuştu
ama geçmiş bak artık bebişin bile geliyo bundan sonrası daha güzel olur o kadar cıss bişey değil yani
çıxx derya sevmedim ben bunudiğer seçeneklere geçelim lütfen
kafan yastıkta sırtın eşine dönük,dizler bükük,bel yukarı doğru,ya da yan yana sırtın onun bedenine dönük,yanlış anlamayın ters değil ha,adres aynı
MERHABA herkese.bizde dün detayllı ultrason için nişantaşında iyi bir prof a gittik.
ama o kadar moralimiz bozuldu ki
naSIL çıktığımızı bilemedik.
bebeğimiz 9 -10 gün gerdeymiş.dr amniyosentez önerdi hemde hemen...
yarın benim kendi dr ıma gdip söylediklerini anlatacağım. ama çok moralim bozuk
benim gibi hiç bebeği geride olan var mı
direnç var dedi onuda anlamadım. galiba benden bebeğe rahat besin geçişi olmuyormuş...
akıl verin bana ya...
2 li testim iyiydi...
çıxx derya sevmedim ben bunudiğer seçeneklere geçelim lütfen
annem sen bana gelseydin ne psikoloğu yaa8 ay mı ben heralde yatak odasından girince 8 sn zor bekledim galiba o gece eşim benden korkmuştu
ama geçmiş bak artık bebişin bile geliyo bundan sonrası daha güzel olur o kadar cıss bişey değil yani
bende aynı düğün bitti zar zor eğlence çorbacı sabah olmuş saat dört aman allahım ne bu neyse eve geldik eşim duşa girdi çıkınca gelinliğini çıkarayım dedi ama sabırsız ben hemen çıkardım o namaz kılarken işimi bitirip yatağageçtim gel bakayım dedim adamın gözleri dönmüş korkudan sen dedim 1 yıl beni sıkıştırdın o iş öyle olmaz böyle olur dedim sonrası falaketti zaten
ayyy demett cokk güldümm yaaaaa 8 sn haaaaaaaDDDDDDDooo ben nelerr cektimmm oooo bi dünya para harcadım bu iş için en az 5 000 tl.millet kızlık zarı ameliyatını diktirmek için yaptırır bende söktürmek içinn yaptımmm
inanmıyorummm yaaaaaaaacanım istediğin gibi süsleyebiirsin orası sana kalmış,banyoda tabureye ellerini koysan öyle de olur,aman neyse utandım bak,biz çok renkli yaşıyomuşuz anlaşılan,havada,karada,suda,batakta,çatakta,her zaman heryerde,annemgilde balkonda yorgan altında bile,gökyüzünde yıldızlar,biz deliyiz heralde,halen de bıkmadık,hergün hergün,haftada 4e 5 e düşürdük çıldırıyo herif
canım istediğin gibi süsleyebiirsin orası sana kalmış,banyoda tabureye ellerini koysan öyle de olur,aman neyse utandım bak,biz çok renkli yaşıyomuşuz anlaşılan,havada,karada,suda,batakta,çatakta,her zaman heryerde,annemgilde balkonda yorgan altında bile,gökyüzünde yıldızlar,biz deliyiz heralde,halen de bıkmadık,hergün hergün,haftada 4e 5 e düşürdük çıldırıyo herif
ayyy demett cokk güldümm yaaaaa 8 sn haaaaaaaDDDDDDDooo ben nelerr cektimmm oooo bi dünya para harcadım bu iş için en az 5 000 tl.millet kızlık zarı ameliyatını diktirmek için yaptırır bende söktürmek içinn yaptımmm
canım istediğin gibi süsleyebiirsin orası sana kalmış,banyoda tabureye ellerini koysan öyle de olur,aman neyse utandım bak,biz çok renkli yaşıyomuşuz anlaşılan,havada,karada,suda,batakta,çatakta,her zaman heryerde,annemgilde balkonda yorgan altında bile,gökyüzünde yıldızlar,biz deliyiz heralde,halen de bıkmadık,hergün hergün,haftada 4e 5 e düşürdük çıldırıyo herif
bende aynı düğün bitti zar zor eğlence çorbacı sabah olmuş saat dört aman allahım ne bu neyse eve geldik eşim duşa girdi çıkınca gelinliğini çıkarayım dedi ama sabırsız ben hemen çıkardım o namaz kılarken işimi bitirip yatağageçtim gel bakayım dedim adamın gözleri dönmüş korkudan sen dedim 1 yıl beni sıkıştırdın o iş öyle olmaz böyle olur dedim sonrası falaketti zaten
walla kıslar size helal olsun libidonuz baya yüksekmiş, benim canım hiç çekmiyor yahu dokunmasa kardeş kardeş uyucam ne haftada 4, 5 helede hamilelikte ( artık bahanem var) max .1,2
ben ilk gece 5 kostüm değiştim sabaha kadar,esnekmiş benimki hiç acımadı
krize girdim sayende özellikle iç olmadık yerlerde yapıyorum gıcıklığına çünkü eşim nişanlıyken nerde bulsa sıkıştırıyordu sıra bana geldi özelliklede onun annesinde sabahları banyo yapmaya utanıyor bende gıcıklığına yapıyorum ohhh canıma değsin
benim 3 tü rekorumu egale ettinama küstüm banane hoş zaman kısaydı sabah otele geçmemiz gerekiyordu devamını orada yaptık
cnm ne bulursak yiyoz bizyaaaa yazılanları okuyunca endişelnmeye başladım. herkeşler tekmeleri hissediyomuş. ben çok az hissedebiliyroumm bende bi sorunmu var acaba.yoksa göbeğimdeki yağları aşıcak kadar kuvvetli değilmi.bide ben 19+3 de gittiğimde oğluşum 270 gr dı. şimdi bakıyurm 17. haftadaa beni geçenler varr neylee besliyosunuzz yahuu
ya görüncemi korkuluyo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: offfff bak hamilelik pozisyonları daha rahat senin için en azından görmemiş olursun
Ben de hissedemiyorum Lune. Yani dün, ondan önceki gün böyle hep söylenen gaz kabarcığı, kelebek kanadı falan gibi değil de sanki kütle olarak bir şey kayıp duruyor gibiydi, ama ne olduğunu anlayamadım, bebek mi, gaz mı ne bilemedim. Ama bugün hiiiiçbir şey yok. Ben de meraktan çatlıyorum ne zaman olacak, ne zaman hissedeceğim diye. :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?