2011 Aralık Anneleri

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: offfff bak hamilelik pozisyonları daha rahat senin için en azından görmemiş olursun

karnıma ağrı girdi sayenizde allah gülmekten ayırmasın hiçbirimizi
sormayın ya ben bugün bi açıldım bi açıldımaslında ben hep böyleyimde kendimi deşifre etmek istemiyorum yoksa çok nazara geliyorum dermişimamin cnm ALLAH gülmekten muhabbetten ayırmasın
aglanacak halimee gülüyorsunn demiii deryaaaaa tabii çekmeyenn bilmezzz
yok balım ya bakma o bizim arsızlığımızdannnnnanaaa daha kocaman bi tepik yedimm ayyy genee

Ben de hissedemiyorum Lune. Yani dün, ondan önceki gün böyle hep söylenen gaz kabarcığı, kelebek kanadı falan gibi değil de sanki kütle olarak bir şey kayıp duruyor gibiydi, ama ne olduğunu anlayamadım, bebek mi, gaz mı ne bilemedim. Ama bugün hiiiiçbir şey yok. Ben de meraktan çatlıyorum ne zaman olacak, ne zaman hissedeceğim diye. :84:

ayyy demett cokk güldümm yaaaaa 8 sn haaaaaaaDDDDDDDooo ben nelerr cektimmm oooo bi dünya para harcadım bu iş için en az 5 000 tl.millet kızlık zarı ameliyatını diktirmek için yaptırır bende söktürmek içinn yaptımmm

benim ilk gebeliğimde öyleydi canım . 26-28lerde tam gün idrarda protein kaybına bakılır .. bu arada tuzu kesmen lazım , stresten uzak dur , günde en az 2 kere tansiyon takibi yap ( koldan sıkmalı dijitalllerden olacakmış , bilekten olanlardan değil ) , bol su iç , protein ağırlıklı beslen ki ileriki haftalarda kaybın olursa daha aza indirgemiş olursun .. amniyosentezi başka bir şey gördüğü için istemiş olabilir , yoksa benim iki gebeliğimde derahim sol damarımda direnç var .. ileri ki haftalarda preeklampsi olabiliyor yada rahim içi gelişim geriliği .. eğer aradaki fark giderek açılırsa o zaman tehlikeli olur , ama gebeliğin başından beri 3-5 gün geriden gelmeler varsa bu geç tutunmaya delaletmiş , mesela bu durum gebelik haftasına göre ileri olanlar için de geçerliymiş , o da erken tutunmadan olurmuş .. bence amniyosentezi neden istedi onu detaylıca öğrenmeniz lazım , yani eğer iki tane risk odağoı gördülerse isterlermiş , tek başına bir faktör amniyosentez için yeterli değil diye biliyorum , üstelik sadece rahim damarında görülen direnç hiç değil ..
ilk gebeliği hem bu konudan hem de türlü sorunlardan yeterince eziyetli geçmiş biri olarak maalesef riskli gebelikler konusunda tecrübelendim .. başlıbaşına sadece tansiyon sebep olmaz , tansiyon bu rahatsızlığın sonucudur .. bence 24. haftaya gelmeden başka bir perinatologa daha görün , nişantaşında bahçeci kliniğinde bora bey iyidir , yada benim son gittiğim prof . dr. ataşehir kadıköy şifada ayşe hn. var .. , beylikdüzü medicana prof. fahri bey ( sadece ptesileri geliyormuş hasta durumuna göre ) bir de yanlış hatırlamıyorsam Cankat soy isminde bir prof vardı , hatta cankat kliniği vardı galiba , o da perinatoloji dern. kurucusu mu başkanı mıymış ne :44:
canını sıkma , bu yaşadığın şey senin beslenme yada yaşam biçim,in yada genlerinden getirdiğin bir şey değil .. tamamen piyango gibi bir şey , çarpınca çarpıyor maalesef .. ama sonuca bak : ilk gebeliğimden son derece sağlıklı ve neredeyse 39. haftada doğan bir oğlum var biraz sabır ve motivasyon gerekli

çıxx derya sevmedim ben bunu diğer seçeneklere geçelim lütfen

canım istediğin gibi süsleyebiirsin orası sana kalmış,banyoda tabureye ellerini koysan öyle de olur,aman neyse utandım bak,biz çok renkli yaşıyomuşuz anlaşılan,havada,karada,suda,batakta,çatakta,her zaman heryerde,annemgilde balkonda yorgan altında bile,gökyüzünde yıldızlar,biz deliyiz heralde,halen de bıkmadık,hergün hergün,haftada 4e 5 e düşürdük çıldırıyo herif

ben ilk gece 5 kostüm değiştim sabaha kadar,esnekmiş benimki hiç acımadı

inanmıyorummm yaaaaaaaa DDDDDDDnee diiim hayırlıı iişlerrrrrDDDd

krize girdim sayende özellikle iç olmadık yerlerde yapıyorum gıcıklığına çünkü eşim nişanlıyken nerde bulsa sıkıştırıyordu sıra bana geldi özelliklede onun annesinde sabahları banyo yapmaya utanıyor bende gıcıklığına yapıyorum ohhh canıma değsin

benimkide hiç kolay değildi canım, hep arkadaşlarımdan ilk gece olmazsa sonra olmuyor birkaç hafta, ay, derken yıla uzuyor demişlerdi, bende sıktım dişimi ama hiç hazzetmemiştim.

kızlar hepiniz çok yaşayın emiii ve bebişlerinimizde çok yaşasın=)) çok güldüm bugün yaa. deryacım valla bravoo size biz korkudan sarılamıyoruz bilee. ama pozisyon olarak en sağlıklı olanların tabi şu dönemde sizinde kullandığınız yöntemler olduğunu okumuştum daha önce. doğru yoldasınız devam :78::78::78:

biz horoz gibi,sabahın 4.5-5 inde banyoya girdik,o da sıcak su yok,abim o gece evlenmişti,ev kalabalık düşün yani,annem bayanlar bi yerde erkekler bi yerde dedi,biz 3 aylık evliyiz,eşim yok ben karımdan ayrılmam,biz balkonda uyuruz dedi,hava bi esiyo,bi esiyo,yorganla yattık,1 hafta çektim o soğuk suyun etkisini,o komando ya ona bişey olmadı,olan bana oldu

benim 3 tü rekorumu egale ettinama küstüm banane hoş zaman kısaydı sabah otele geçmemiz gerekiyordu devamını orada yaptık

ayy cokk güldümm kızlarr yaaa neymişsinizz beaaaaaaaa valla ben 8 9 ay köşe kapmaca oynadımm resmenn.sağolsun eşimm hiç kötü davranmadıı banaaa kardes gibi uyudukk DDDDDDDDDD

Ooo bugün çoşmuş burası kalabalık bayağı eee bol reytingli muhabbetler var
bugün pek keyfim yoktu ama iyi geldiniz
Allah muhabbetinizi arttırsın maaşalh size

cnm ne bulursak yiyoz biz cnm kişiden kişiye değişir sanırım bu senin yediklerinin sana faydası oluyodur ama üzülecek bişey yok yanlız burda 17 haftasında 270 gr olan kim varki :26::26::26:
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: offfff bak hamilelik pozisyonları daha rahat senin için en azından görmemiş olursun
ya görüncemi korkuluyo

canım gaz nasıl kaysın bebektir o oynamaya başlamış işte biraz zaman sonrada tepik yersin

güya oğluşa kahvaltı yaptırdıktan sonra gelecektim , keşke öyle yapsaymışım .. sanki çok iyiymişim gibi tüm eve süpürge tuttum , 1-2 paspas silkeledim , oğluşu uyuttum arabasında , banyoyap- yasin oku - çamaşir atmıştım makinaya , balkonu süpür-sil yaptım , çamaşır astım derken oğluş uyandı .. öğle yemeğini hazırla ye derken belim felaket ağrıyor .. bu yetmezmiş gibi bir de içerden takır tukur bir şeyleri düşürüyor velet , yataktan kalk git bak ne yapıyor her defasında ..

bir de dün yazmayı unutmuşum , geçen akşam dr.a gittim karnımın alt kısmındaki ağrı bir türlü günlerdir geçmeyince ve idrarda yanma olunca , şüphelendiğim şey tasdiklendi : idrar yollarımda iltihap varmış , bir antibiyotik - buscopan plus ve bir idrar yolları antiseptiği kullanıyorum

pazar günü tatile gidicez , inşallah düzelirim o zaman kadar biraz , yoksa korkudan giremem deniz-havuz felan :26:
ve birazdan oğluşa yemek yedirmeye çalışıcam en az yarım saat sürer bu raunt

görüşürüsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…