2011 Aralık Anneleri

buuseli seker erkeklerin hangisi sürülmeden gidiyorlarki hepsi bir ÖKÜZZZZZZZZZZZZZ sikma caniniiii
derya teyzesikizimin adini listeye eklermisin [SUP]EBRARNAZ KiRAZ[/SUP]
aa kızım olsaydı ben de adını kiraz koyacaktım kiraz gibi güzel ömrü olsun inşallah
ebrarnazı hiç duymadım ama değişikmiş hmmmm

Ahmet Ege nasıl? Çok uyumlu olur. Ege'nin anlamı da güzel..

ahmet berk
ahmet arda
ahmet taha
ahmet tual
ya bir cok isim var yani isim listesine bak encok hangisi icine sinerse onu koyyy

aa kızım olsaydı ben de adını kiraz koyacaktım kiraz gibi güzel ömrü olsun inşallah
ebrarnazı hiç duymadım ama değişikmiş hmmmm

cok saol teyzesi cok tesekkur ederiz
kiraz deedesinin anneanesinin adi
ebrarnazida baabasi istedi

günaydııınnnnnnnn annişleerrr..... geçmişi oku oku bitmedi yahu :)

ben kahvaltı yapıp geliyorum... içimdeki kuzum acıkmıştır öptük teyzoşları :)

Kızlarr size çokk güzel bir şey anlatıcam... Şİmdi ben kendi kendime bebişimin sesimi duyduğunu ve tepki veridğini iddia ediyordum. ama tabi söylemiyordum kimseye dalga geçerler diye mesela hareketli olduğunda ben uzanıyordum hemen konuşuyordum ben konuşunca tekme atıyordu. Annesinin güzelii diyip hafifçe vurunca tekme atıyor. azcık bekliyorum annesinin kelebeği diyorum gene tekme atıyor. Neyse...
Kızlarr size çokk güzel bir şey anlatıcam...
Şİmdi ben kendi kendime bebişimin sesimi duyduğunu ve tepki veridğini iddia ediyordum.
ama tabi söylemiyordum kimseye dalga geçerler diye
mesela hareketli olduğunda ben uzanıyordum hemen konuşuyordum ben konuşunca tekme atıyordu. Annesinin güzelii diyip hafifçe vurunca tekme atıyor. azcık bekliyorum annesinin kelebeği diyorum gene tekme atıyor. Neyse dün akşam üstü artık benden başka biri daha tecrübe ett Ben denizden geldik duştan sonra yatağa uzandım. Baktım kızım hareketlendi. Serhata seslendim. Konuş kızımızla dedim eğildi karnıma Babasının bitanesi falan diye şarkı söylüyor sonra benim yaptığım gibi hafifçe karnıma vuruyor. veeeeeeee Sındıkımın öyle bir tepik koyuyor ki Serhatın gözlerifal taşı gibi açılıyor. sonra tesadüf olduğunu düşünerek tekrar yapıyor. ve bu olay 5 kere arka arkaya gerçek oluyor arkadaşlar...
nasıl muhteşem bir an size anlatamam. Serhatla ben pörtleyen gözlerle birbirimize bakıyoruz ve önceden de bunu yaşadığımı anlatıyorum ona. sonrası daha komik sabah uyanır uyanmaz kocam çattallaşmış sesiyle krnıma yaslanıp babasınınn çiçeğiiii babasınınn fındığııı hahashahahahahahahaha

demetçimmmm geçmişi okumadım şimdi birinin alıntısında gördüm canım sonunda kesinleşmişşç ok sevindimmm kızıma arkadaş geliyor demekkiii hayırlşı olsunn
herşeyden önemlisi artık kesinleşmiş olmasııı

arkadaşım walla helal olsun sana darısı başımıza baksana fön mön çekmişsin ya ayyy ben doğuma doğru hergün kılım kıpçıımı tetikte tutmalıyım

Merhaba kızlar,
Nasılsınız
keyifler iyi anladığım kadarıyla biraz baktım da..
Bugünde isim üzerine konuşuluyor sanırım..

cnm benim saol. ama dünde dediğim gibi benim kocam tam bir marangoz rüyasıdır (5*10 kereste). akşam çıktık işten 8:30 da ya şimdi niye dışarıda yiyeceğiz ki diye mırlandı. surat astım. lütfetti alışveriş merkezine götürdü. nerde yiyelim sen seç dedi.( hep fast food restoranlar vardı) neyse fast food yedik. o arada sürekli işle alakalı telle konuştu (gelçi napsın işler sıkıntılı kendisi bile yemeğini soğumadan yiyemedi.) sahilde gezelim demiştim, işte aksaklık çıktı benide alıp işte sorun olan yere gitti. arabada bekledim gelmesini. geldi eve gittik. oturdu bilgisayarın başına işle alakalı araştırma yaptı. 12 ye kadar bekledim. sonra evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedim öptüm (cevap vermedi) gittim yattım. hiç sorma sinirlerim acayip bozuk.
sabahta tutmuş sarılıyor. 2 de öpücük kondurdu hepsi bu. ne yapmaya çalıştı anlamadım. beni sevip sevmediğinden bile emin değilim artık.sanki benden kaçıyor gibi. belkide kocaman bri göbeğim var diye artık istemiyordur benim. moralim çok bozuk yaa..[/QUOTE]

YAAA olurmu öle şey dün bana sölediklerini hatırla şimdi hassas dönemdeyiz ondan böle oluyo sanırım benim gerzekte çocuğa şortu dedim ya koştur koştur aldım mağaza kapanıyo diye o kasada ödemeyi yapıyodu çıktık gördünmü rahat şortu dedim gösteriyimmi dedim yok sonra bakarız dedi ne kadar öküzsün diceksin bi göstersek nolcakki değer mi kırmaya bişey demedim geldim yattım bende sabahta çocuğu öptü bana bakıyo beni de öp dedim lutfetti Allahım biraz akıl fikir ver şunlara yaaa neyse ki senin ki iş yüzünden öle olmuş

ben iş olaylarına kızamıyorum çünkü ekmek parası:))) napsınlar be canım çalışsınlar para getirsinler bizde harcıyalım dimi gerçi bizde çalışıyozda neyse

üzülme yani çok sorun değil benim kocam geçen yıl unuttu evlilik yıldönümümüzü bi a4 e bugün bizim evlilik yıldönümümüzde yazdım girişteki aynaya eve geldi görmedi maçı vardı maça gidiyodu akşam çıkarken gördü dönemdi bile eve spor çok önemli onun için ohh ii oldu işte arabası da yok artık gidemiyo maça da

Evet canım, 6 ayda 3 kez tüp bebek denemesi yaptık. 3.'de Allah artık halime acıdı. İlk denemeden sonra öküzün önde gideni doktorum boşuna uğraşmayın, sizin çocuğunuz olmaz dedi. Bir yandan hormonlar, bir yandan ben üzüldükçe, canım sıkıldıkça yemek yiyen biriyim, yedikçe yedim, yedikçe yedim, oldu sana 15 kg. Bir yandan da diyorum herşeyde bir hayır vardır, o doktora Allah öyle birşey dedirtmeseydi, onda devam edip yine de bir sonuç alamayacaktık.
Kilo konusunda doktorum bayağı bir anlattı, aslında tamam bebekti, plasentaydı, göğüslerdi, ödemdi derken almamız gereken belli bir kilo var. Ama zararlı şeylerden uzak durup porsiyonları nasıl olsa hamileyim diye çok büyük tutmadıkça yağlardan eriyip dengeliyor onlar birbirini. Aslında olabilecek bir şey yani. Ama dediğim gibi yediğine içtiğine dikkat etmek gerekiyor. Mesela mide bulantım geçti ama makarna, patates, pilav gibi şeylerden hiç yemiyorum hala. Sabahları yediğim kepekli ekmek yeter zaten. Şeker veya tatlı hiç yok, meyveden aldığımız yeter de artar bile. Zaten bunların fazlasının bebeğe faydası yok.
Sen de zaten iyi gidiyormuşsun bak. Şu an kardasın. Bundan sonraki her hafta 0,5 kg. alsan 10 kg. yapar maksimum.

valla tek kelimeyle süpersin başkada bişi diyemiyorum :2::2::2::2::2:

Günaydın anneler ve onların güzel bebekleri,

Dün muayenemiz vardı. 19. haftamızı bitirdik. 3 boyutlu ultrasonla baktı doktorumuz.
fotoğraflar verdi bize. Bebeğimin yüzü yaklaşık olarak belirginleşmeye başlamış.
2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için randevu verdi. inşallah ordanda iyi haberler alırız.

Ayrıca son 1 haftadır gece yatarken bacağıma giren kramplarım oluyor. Bacağım kasılıp kalıyor.
Dün onuda sordum. Calcium hapı başlattı. böylece toplam hap sayım 4 e ulaştı :)...

Sizin de kramplarınız oluyor mu yoksa benim başka sebeplerden mi bacağım kasılıyor.

ya bişi sölicem garip gelebilir bana da öle geldi ama :)) gecen gece uyandım tuvalate kadar gittim dönerken senin nickin aklıma geldi söylemeye çalıştım içimden tabi zor ya komik oldu.öyle bir nick bulmuşssun ki canım hem zor hem garip hem de akılda kalıcı :))) ttabi o saatte neden aklıma geldi bilmiyorum ama seni görünce söliiim dedim.hakkaten nedir bu nickin hikayesi yani...:)))

kızlar dün gece yine migrenim tuttu. bugünde halen o kadar olmasada ağrıyor geldimi 3 gün gitmiyor.. bu parol bana su gibi geliyor.. excederin lazım bana yaaa

Ben Dr. Sabahat Paktuna Keskin'in kitaplarını sipariş ettim.. Zaten "anneyim" ve "bebeğim" kitapları vardı.. bunlarla ilgili çok fazla duyum ve yorum aldım.. Çoğu okuyan annenin bakış açısı değişmiş.. Bakalım en azından bilgilenmek güzel olur.. Uygulamaya gelince onu da zaman gösterecek inş...

darısı başımıza inşallahh ben de henüz bebişini hissedemeyenlerdenim de

YAAA olurmu öle şey dün bana sölediklerini hatırla şimdi hassas dönemdeyiz ondan böle oluyo sanırım benim gerzekte çocuğa şortu dedim ya koştur koştur aldım mağaza kapanıyo diye o kasada ödemeyi yapıyodu çıktık gördünmü rahat şortu dedim gösteriyimmi dedim yok sonra bakarız dedi ne kadar öküzsün diceksin bi göstersek nolcakki değer mi kırmaya bişey demedim geldim yattım bende sabahta çocuğu öptü bana bakıyo beni de öp dedim lutfetti Allahım biraz akıl fikir ver şunlara yaaa neyse ki senin ki iş yüzünden öle olmuş

ben iş olaylarına kızamıyorum çünkü ekmek parası:))) napsınlar be canım çalışsınlar para getirsinler bizde harcıyalım dimi gerçi bizde çalışıyozda neyse

üzülme yani çok sorun değil benim kocam geçen yıl unuttu evlilik yıldönümümüzü bi a4 e bugün bizim evlilik yıldönümümüzde yazdım girişteki aynaya eve geldi görmedi maçı vardı maça gidiyodu akşam çıkarken gördü dönemdi bile eve spor çok önemli onun için ohh ii oldu işte arabası da yok artık gidemiyo maça da[/QUOTE]

Sanırım aynı dertten muzdaribiz kızlar...

Benim eşimde işleri kötü gitti bu aralar pilağa sardı. Telefonla konuşmasa kendi kendine konuşuyor.. Artık sinirlerim laçkalaştı.
Kardeşlerim geldi onların yanında da aynı.. Bu yıl sezon çok kötü gitti haklı ama dünyanın sonu değil ya.
Sonrada sen hiç canını sıkma diyor..
Artık bu gün patladım.doktora gidecektik gitmedim niye gitmediğimi anlamadı bile ya..
Gezmeye gidyoruz kardeşlerimle bize eşlik etmiyor morali bozukmuş. surat on karış.. Misafirin yanında da olmazki ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…