İyi geceler kızlar :)) Gulyun uyumadın mı kız ? :))
arkadaşlar aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran var mı benim doktor hiç bahsetmedi 15 ağustosta gel dedi o zaman ayrıntılı ultrason için geç oluyor sanırım ne yapmalıyım sizce doktorumu arasam sorsam mı ki
AY OKU OKU BİTMEDİ YA YARIM BIRAKTIM VALLA..
Tetenoz aşısı oldum yan etki yapmadı..
Deryacığım çok geçmiş olsun sen baya sıkıntı çekmişin. Şimdi iyisindir inşallah..
ne güzel ya,benim elimde ayağımda kızarıklık,kaşıntı azaldı ama halen geçmedi,ben ne çürükmüşüm yavv
Geceleri uyuyamama sorunum için aile doktorumuza gittim psikiyatra yönlendirdi.. ama kardeşlerim geldiğinden beri çok iyyim demekki gerçekten psikolojikmiş. :26: :26:
sıkıntı ve yalnızlıktan uyuyamıyırmuşum.. Yani bir nevi terapideyim şuan
Bebeğimin kaç gündür oynadığını hissetmiyorum yarın doktora gideceğim içim rahat etsin bebişimi göreyim bir..
[/COLOR]..[/B]
canım hergünü birbirine uymazmış bebeğin,dr. hissediyomusn hareketlerini dedi,ben de 15-16. haftadan beri dedim,güldü bunun neresini hissediyon,anca esniyo dediGezmeye bir başlim benim yolum Hataya da düşer inşallah ....
inş. beklerim canım,bayram da antepteyim,bayramdan sonra erzurum hangisi olursa beklerim
Deyacığım bende kaç gündür bebişimi hissetmiyorum. Kıskandımı acaba yeğenlerimleçok ilgilenince..Neyse doktora gideceğim yine de.. Tekrar geçmiş olsun canım
sağolasın canım,dün hep ultrason resmine baktım,yüzü biraz beni andırıyo,biraz babasını elleriyle gözlerini oğuştururken yakalamış dr. aynı babası gibi ellerini yumruk yapmış gözlerini ovalıyo,yerim onu ben
Canım ben de sana nice mutluluk dolu seneler diliyorum..
benimde ilk senem hatta 6. ayım...
süper biz eskidik sana göre 15. ayımız bizimde
Ara ara bakacağım formumuza kızlar hepinizi girüşünceye kadar öpüyorummmm
Girip bir ceeeeee yapayım dedim
Günaydın fıstıklar nasılsınız?
dün pek iyi geçmedi benim için yine zır zır ağladım biliyorsunuz şu kayınvalideme hala kafam takıkama artık bebeğimide düşünerek herşeyi attım kafamdan, o iyi olsunda gerisi vız gelir diyorum. sıcak bir istanbul sabahında uyandık bugün işimize geldik, kahvaltı yaptık ,mşimdide biraz çalışacağız :) öpüyorum hepinizi
Günaydın fıstıklar nasılsınız?
dün pek iyi geçmedi benim için yine zır zır ağladım biliyorsunuz şu kayınvalideme hala kafam takıkama artık bebeğimide düşünerek herşeyi attım kafamdan, o iyi olsunda gerisi vız gelir diyorum. sıcak bir istanbul sabahında uyandık bugün işimize geldik, kahvaltı yaptık ,mşimdide biraz çalışacağız :) öpüyorum hepinizi
kızlar günaydın
dün kendime hamile şortu aldım daha önce alıyodum ama büyük beden alıyodum ilk hamile kıyafetim bu oldu:))) tabi oğlumuda unutmadım onadaaaa kırmızı bi deniz şortu aldım görseniz 1 karış bile yoktur bu sene gidemedim ya tatile seneye oğlumla ikimize valiz yapmam gerek dimi şimdiden başladık o yüzden bi mayo vardı ama sanırım bi yaş için değildi çokta bilemiyorum ne kadar olur kıçı başı 1 yaşındayken:))))
almadım onu ama zamanımda yoktu çok kapanıyodu mağaza bi daha gitcem ama o zamanda mayolarada bakıcam
güle güle giydinler inş aldıklarımızı
of yaa takma kafana bende senin gibiyim ama takmamayı öğrenmeye çalışıyorum artık.. dün deprem oldu hissettinizmi? bu arada bende bi piskopatlık vardı hep biliyorum ama deprem oldu die adrenalinim yükselip hoşuma gitti yaa bukadarını bende kendimden beklemiyodum açıkcasıneyse daha önce bahsetmiştim sevgili kayınvalidemler tatilde akrabaları falan vardı dün yanlarında onlarda kalıcaklardı. benim bu düşük olma tehdidim perşembe akşamı belli oldu ve inanın benimi 1 kez bile aramadı sadece ertesi gün eşimin ısrarıyla ben aradım merak etmeyin ben iyiyim dün çok kötüydüm arayamadım die. dün akrabalarının yanında ilgili kayınvalide rolündeydi sanırım şaşırdım 2-3 kez akşamda beni aradı aman kızım korktun mu aman dikkat et kendine uzan bol bol başın falan döner vs.. acaba hep oradamı kalsa napsak bilmiyorum=))
günaydınnn kızlarrrrrr nslız bugün bakalımmm??????
günaydıınnn güzel günlerde giyinin inşallahh. benim 1 hamile pantalonum 1 şortum bide tişörtüm oldu göbüş öyle bi fırladı ki rahat edemedim kotla falan.daha almak lazım aslında ama arada elbise falan giyerek idare ediyorum.
boşver canım ya takma kafana ben demiştim ya bize 1 haftalığına misafirliğe geldiler giderken biraz gerginlik oldu,ben aldırmamıştım çok şiddetli değil 4.3 şiddetinde demiştim,berat kandilinde kandillerini kutladım kapandı bile olay,üzme kendini onun için,ama bazen oluyo ki herşeye ağlamak geliyo içimizden o da hamilelikten işte
benimde hafta sonu annamler geldi, kaynanamda uğradı annenim yanında bi ilgiler falan yemezler dedim :)of yaa takma kafana bende senin gibiyim ama takmamayı öğrenmeye çalışıyorum artık.. dün deprem oldu hissettinizmi? bu arada bende bi piskopatlık vardı hep biliyorum ama deprem oldu die adrenalinim yükselip hoşuma gitti yaa bukadarını bende kendimden beklemiyodum açıkcasıneyse daha önce bahsetmiştim sevgili kayınvalidemler tatilde akrabaları falan vardı dün yanlarında onlarda kalıcaklardı. benim bu düşük olma tehdidim perşembe akşamı belli oldu ve inanın benimi 1 kez bile aramadı sadece ertesi gün eşimin ısrarıyla ben aradım merak etmeyin ben iyiyim dün çok kötüydüm arayamadım die. dün akrabalarının yanında ilgili kayınvalide rolündeydi sanırım şaşırdım 2-3 kez akşamda beni aradı aman kızım korktun mu aman dikkat et kendine uzan bol bol başın falan döner vs.. acaba hep oradamı kalsa napsak bilmiyorum=))
teşekkür ederim canım iyiyiz,bol bol su içiyoz,dr. kızıyo daha fazla su iç diye,günde 3-4 lt içiyom ama içtiğim su geri çıkıyo,hem de sapsarı,bebişimin suyu biraz azmış,o rahat olsun diye daha fazla içmeye çalışıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?