2011 Aralık Anneleri

Canim benim doktorum da hicbir sey demedi. Ama bana tavsiye edilen bir doktor vardi detayli ultrason icin, onu aradim randevu aldim taa 2 ay once. Bence sen kime gitmek istiyorsan ondan randevu al ve git.

günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?biz çok iyiyiz bugün Allah kısmet ederse annemle babam gelecekler izmirden çok mutluyum içim içime sığmıyor

Günaydın fıstıklar nasılsınız?

dün pek iyi geçmedi benim için yine zır zır ağladım biliyorsunuz şu kayınvalideme hala kafam takık ama artık bebeğimide düşünerek herşeyi attım kafamdan, o iyi olsunda gerisi vız gelir diyorum. sıcak bir istanbul sabahında uyandık bugün işimize geldik, kahvaltı yaptık ,mşimdide biraz çalışacağız :) öpüyorum hepinizi

hoşgelmişsin

boşver canım ya takma kafana ben demiştim ya bize 1 haftalığına misafirliğe geldiler giderken biraz gerginlik oldu,ben aldırmamıştım çok şiddetli değil 4.3 şiddetinde demiştim,berat kandilinde kandillerini kutladım kapandı bile olay,üzme kendini onun için,ama bazen oluyo ki herşeye ağlamak geliyo içimizden o da hamilelikten işte

kızlar günaydın

dün kendime hamile şortu aldım daha önce alıyodum ama büyük beden alıyodum ilk hamile kıyafetim bu oldu:))) tabi oğlumuda unutmadım onadaaaa kırmızı bi deniz şortu aldım görseniz 1 karış bile yoktur bu sene gidemedim ya tatile seneye oğlumla ikimize valiz yapmam gerek dimi şimdiden başladık o yüzden bi mayo vardı ama sanırım bi yaş için değildi çokta bilemiyorum ne kadar olur kıçı başı 1 yaşındayken:))))

almadım onu ama zamanımda yoktu çok kapanıyodu mağaza bi daha gitcem ama o zamanda mayolarada bakıcam

güle güle giydinler inş aldıklarımızı

of yaa takma kafana bende senin gibiyim ama takmamayı öğrenmeye çalışıyorum artık.. dün deprem oldu hissettinizmi? bu arada bende bi piskopatlık vardı hep biliyorum ama deprem oldu die adrenalinim yükselip hoşuma gitti yaa bukadarını bende kendimden beklemiyodum açıkcası neyse daha önce bahsetmiştim sevgili kayınvalidemler tatilde akrabaları falan vardı dün yanlarında onlarda kalıcaklardı. benim bu düşük olma tehdidim perşembe akşamı belli oldu ve inanın benimi 1 kez bile aramadı sadece ertesi gün eşimin ısrarıyla ben aradım merak etmeyin ben iyiyim dün çok kötüydüm arayamadım die. dün akrabalarının yanında ilgili kayınvalide rolündeydi sanırım şaşırdım 2-3 kez akşamda beni aradı aman kızım korktun mu aman dikkat et kendine uzan bol bol başın falan döner vs.. acaba hep oradamı kalsa napsak bilmiyorum=))

günaydıınnn güzel günlerde giyinin inşallahh. benim 1 hamile pantalonum 1 şortum bide tişörtüm oldu göbüş öyle bi fırladı ki rahat edemedim kotla falan.daha almak lazım aslında ama arada elbise falan giyerek idare ediyorum.

aynen benimde görümcem geçen hafta kocamı alıp ailece bodruma gittim tektim evde aramadı bi kez bile dün ayyy deprem oldu tülay napıyo korktumu diyip kocamı aradı kocamda uyuyodu duymamış bile diyo aaa yine aynı şey korktumu diye hehehee rüyamda korkmadım:)))

kocam dur veriyim dedi ne lazımsa şansa da tel çekmedi bi sevindim konuşmak istemiyodum zaten iş olsun diye aramış işte

günaydınnn kızlarrrrrr nslız bugün bakalımmm??????

teşekkür ederim canım iyiyiz,bol bol su içiyoz,dr. kızıyo daha fazla su iç diye,günde 3-4 lt içiyom ama içtiğim su geri çıkıyo,hem de sapsarı,bebişimin suyu biraz azmış,o rahat olsun diye daha fazla içmeye çalışıyom

heeee elbise diyince hatırladım ben lcw den bi tane elbise bi de tunik gibi bişey almıştım hamileler için yapılmış doru yaa almıştım yalan didim demek hehehehe

kocamada akşam dram yaptım ii hatırlamadı önceden alınanları

öyle canım ya galiba hormonlardan sürekli bir ağlama, depresyon modundaydım ama bitti çok şükür bugün sil baştan :) eşiminde dün işi vardı geç gelicem demişti ben eve gittim yalnızdım evde ona taktım, kayınanama taktım başladım ağlamaya, eşimde bana süpriz yapmak için öyle demiş arabam bakımdaydı onu almış gelmiş bugün otobüsle uğraşmayım diye beni öyle görünce oda panik oldu, allahtan oda bana hakveriyor boşver onları patavatsızlık yapmış takma sen falan diyor, velsahıl bugün bomba gibiyim inş :)

benimde hafta sonu annamler geldi, kaynanamda uğradı annenim yanında bi ilgiler falan yemezler dedim :)

bende cumartesi doktora gittiğimde sordum bu su konusunu günde nerdeyse 4 lt içiyorum çok içmek bir sorun olurmu diye, o da güldü bu yaz sıcağında su içmeyi nasıl kısıtlayacağız içebildiğin kadar iç hiçbir zararı olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…