teşekkür ederim canım iyiyiz,bol bol su içiyoz,dr. kızıyo daha fazla su iç diye,günde 3-4 lt içiyom ama içtiğim su geri çıkıyo,hem de sapsarı,bebişimin suyu biraz azmış,o rahat olsun diye daha fazla içmeye çalışıyom
fazla kiloyla doğuma girince doğum zorlaşıyormuymuş :18::18::18:valla benn önceden hayatta su içmezdim 4-5 günde 1 bardak ya içiyordumm ya yokk şimdii valla 2,5 3 lt içiyorumm günde hamilelikk bana güzel bi alışkanlık kazandırdıııDDDDiçesimm geliyoo artıkk ogluşum için herseyii yaparımm heraldeeee:sende iç cnmm doktorr dediysee aksatmaaa.yaa bu arada ben 20 gün içinde 4 kilo birden aldımm nsl oldu anlamadımm ama olduu delirecegimm yaaaaa 79 kiloydum kontrolde ayın 5 di sanırım bugün 83 kilo cıldırcam bu kadar cabuk nsl kilo alduımm anlamadımm yaaaa.böyle giderse benn 90 95 le doğururum daha yolun yarısında 9 kilo ne demek yaaa.kilo aslında o kadar umrumda değilde doğumum zor olur diee korkuyorumm yoksa oglum sağlıklı olsun ben 100 kilo olayım cok degilll.normal mii kızlar bu aydaa böylee hızlı kilo almak bi acayiplik mi var bendee acabaaa yediklerimde aybnı bişi değişmedi ki:)))))))
fazla kiloyla doğuma girince doğum zorlaşıyormuymuş :18::18::18:
ben zaten 1.60 boya 74 kilo hamile kaldım
yani hamile kaldığım kilo zaten kendi halinde bile çoktu
kaç oldum acaba:18::18::18:
valla benn önceden hayatta su içmezdim 4-5 günde 1 bardak ya içiyordumm ya yokk şimdii valla 2,5 3 lt içiyorumm günde hamilelikk bana güzel bi alışkanlık kazandırdıııDDDDiçesimm geliyoo artıkk ogluşum için herseyii yaparımm heraldeeee:sende iç cnmm doktorr dediysee aksatmaaa.yaa bu arada ben 20 gün içinde 4 kilo birden aldımm nsl oldu anlamadımm ama olduu delirecegimm yaaaaa 79 kiloydum kontrolde ayın 5 di sanırım bugün 83 kilo cıldırcam bu kadar cabuk nsl kilo alduımm anlamadımm yaaaa.böyle giderse benn 90 95 le doğururum daha yolun yarısında 9 kilo ne demek yaaa.kilo aslında o kadar umrumda değilde doğumum zor olur diee korkuyorumm yoksa oglum sağlıklı olsun ben 100 kilo olayım cok degilll.normal mii kızlar bu aydaa böylee hızlı kilo almak bi acayiplik mi var bendee acabaaa yediklerimde aybnı bişi değişmedi ki:)))))))
ooof şu ekranda çıkan reklamlar da baydı ama ha!!!bende 74 le hamile kaldım boyumda 1,70 bende kilolu hamileee kaldımm ama daha yolun yarısı neredeyse 10 kilo ne yapıcam bilmiyorumm etkiliyoo tabii dogumunu insanın sbide son aylara dogru hareket kısıtlaması olacak kilolu olursak dahada zor olacak
bebeğimi gördüm bugün... çok pimpirikli olmak istemiyorum artık. doktor ne dediyse inandım :) herşey yolunda dedi. sağlıklı, haftasıyla uyumlu hatta bi hafta önce. 357 gr. :)))))))))))))) ellerini bacaklarını salladı anneciğineee:) ay nasıl kötü oldum anlatamam. hele kalp atışını duyduğumda radyoloji uzmanı beni yalnız bırakmayı tercih etti, çünkü çoktan ağlamaya başlamıştım bile:)) bebeğimi çok seviyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallahh... sizlerle güzel şeyleri paylaşmak çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllll:92::92::92:
kızlar günaydın
dün kendime hamile şortu aldım daha önce alıyodum ama büyük beden alıyodum ilk hamile kıyafetim bu oldu:))) tabi oğlumuda unutmadım onadaaaa kırmızı bi deniz şortu aldım görseniz 1 karış bile yoktur bu sene gidemedim ya tatile seneye oğlumla ikimize valiz yapmam gerek dimi şimdiden başladık o yüzden bi mayo vardı ama sanırım bi yaş için değildi çokta bilemiyorum ne kadar olur kıçı başı 1 yaşındayken:))))
almadım onu ama zamanımda yoktu çok kapanıyodu mağaza bi daha gitcem ama o zamanda mayolarada bakıcam
güle güle giydinler inş aldıklarımızı
kızlaaar günaydınnnnn
buseli naptı acaba akşam merak ediyorum inş kocası yapmıştır bi jest:18::18::18::18::18:
valla benn önceden hayatta su içmezdim 4-5 günde 1 bardak ya içiyordumm ya yokk şimdii valla 2,5 3 lt içiyorumm günde hamilelikk bana güzel bi alışkanlık kazandırdıııDDDDiçesimm geliyoo artıkk ogluşum için herseyii yaparımm heraldeeee:sende iç cnmm doktorr dediysee aksatmaaa.yaa bu arada ben 20 gün içinde 4 kilo birden aldımm nsl oldu anlamadımm ama olduu delirecegimm yaaaaa 79 kiloydum kontrolde ayın 5 di sanırım bugün 83 kilo cıldırcam bu kadar cabuk nsl kilo alduımm anlamadımm yaaaa.böyle giderse benn 90 95 le doğururum daha yolun yarısında 9 kilo ne demek yaaa.kilo aslında o kadar umrumda değilde doğumum zor olur diee korkuyorumm yoksa oglum sağlıklı olsun ben 100 kilo olayım cok degilll.normal mii kızlar bu aydaa böylee hızlı kilo almak bi acayiplik mi var bendee acabaaa yediklerimde aybnı bişi değişmedi ki:)))))))
ya kızlar ben hala hissetmiyorum bebeği:18::18::18:
bende 74 le hamile kaldım boyumda 1,70 bende kilolu hamileee kaldımm ama daha yolun yarısı neredeyse 10 kilo ne yapıcam bilmiyorumm etkiliyoo tabii dogumunu insanın sbide son aylara dogru hareket kısıtlaması olacak kilolu olursak dahada zor olacak
Ben tedaviler sirasinda 6 ayda tam 15 kg. aldim ve dolayisiyla yuksek kiloyla hamile kaldim. 72 kg.'yla. Su an 69,5 kg.'yum. 16. Haftaya kadar mide bulantisi cektim. Sonra da zaten midem kuculdugu icin cok yiyemiyorum. Doktorum da zaten sen hakkini hamile kalmadan once kullandin, simdi doguma kadar 6,5 kg alabilirsin diyor. Ben de Ebru Salli sandiniz beni herhalde, nasil olacak o diye dalga geciyorum. Ama oluyor simdilik.
kızlar geçmişi okumadan tünaydın günaydın demeden konuya dalıyorum hemen % 10.000 OLMAKLA BERABER BENİM BİR KIZIM OLACAK..................
tedaviler dediğin gebe kalmak için olanlar mı arkadaşımBen tedaviler sirasinda 6 ayda tam 15 kg. aldim ve dolayisiyla yuksek kiloyla hamile kaldim. 72 kg.'yla. Su an 69,5 kg.'yum. 16. Haftaya kadar mide bulantisi cektim. Sonra da zaten midem kuculdugu icin cok yiyemiyorum. Doktorum da zaten sen hakkini hamile kalmadan once kullandin, simdi doguma kadar 6,5 kg alabilirsin diyor. Ben de Ebru Salli sandiniz beni herhalde, nasil olacak o diye dalga geciyorum. Ama oluyor simdilik.
ay ne güzel laf marangoz rüyası şekerim seni sevip sevmemesi ile alakalı değil tabiatı keresteyse yapacak bişey yok benimki d emesela tam öküz işte sen yine iyi 3 senedir beraberiz her sene doğumgünümü unutur sevgililer gününde 4 dönüm bostan yan gel yat osman daha bi çiçeğini görmedim falan filan beni sevmediğini düşünmüyorum da koca bi öküz olduğunu düşünüyorum naparsın:95:günaydın güzel anneler ve onların minik melekleri.......oğluşumun arkadaşlarına iyi bakıyorsuuz dimi anneleri. hepinizi öpüyoruz.
evet cnm çok sevindim. bende hep ağlıyorum ultrasyonda gördüğümde. hele ilk doktorum bebiş düşer dedikten sonra bu doktora gittiğimde gayet iyi düşmez bak dedi yaa nasıl hıçkıra hıçkıra ağladım anlatamam. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin inşallah. yavrularımız hep korusun.
hayırlı olsun güzel günlerde kullan cnm. lcw da geçen hafta eşime şort bakıyorduk ayy bi baktım 4 parmak erkek bebek şortları var. sende onlardan mı aldın acaba.hayran kaldım resmen.
alışverişe bir start verirsem ilk işim gidip onlardan almak olucak çünküm çokk şekerler yaa. eminim senin oğluşunada çok yakışıcak annesi. yerim ben onların o minik popişlerini..
cnm benim saol. ama dünde dediğim gibi benim kocam tam bir marangoz rüyasıdır (5*10 kereste). akşam çıktık işten 8:30 da ya şimdi niye dışarıda yiyeceğiz ki diye mırlandı. surat astım. lütfetti alışveriş merkezine götürdü. nerde yiyelim sen seç dedi.( hep fast food restoranlar vardı) neyse fast food yedik. o arada sürekli işle alakalı telle konuştu (gelçi napsın işler sıkıntılı kendisi bile yemeğini soğumadan yiyemedi.) sahilde gezelim demiştim, işte aksaklık çıktı benide alıp işte sorun olan yere gitti. arabada bekledim gelmesini. geldi eve gittik. oturdu bilgisayarın başına işle alakalı araştırma yaptı. 12 ye kadar bekledim. sonra evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedim öptüm (cevap vermedi) gittim yattım. hiç sorma sinirlerim acayip bozuk.
sabahta tutmuş sarılıyor. 2 de öpücük kondurdu hepsi bu. ne yapmaya çalıştı anlamadım. beni sevip sevmediğinden bile emin değilim artık.sanki benden kaçıyor gibi. belkide kocaman bri göbeğim var diye artık istemiyordur benim. moralim çok bozuk yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?