2011 Aralık Anneleri

günaydın annişler ve bebişler. oğlum her zamanki gibi erkenden kaldırdı ve kahvaltımızı yaptık. şimdi çizgi film izliyor. ben de geçmişi okudum anca bitti.
tülay cicilerinizi güle güle giyin. en kısa zamanda minik bebeğinin mayosunu da alırsın inşallah aklında kalmasın.

kayınvalide sıkıntısı çekenler boşwerin gitsin. inanın sizin düşündüğünüz kadar onlar düşünmüyor yaptıkları hataları.

ailesi akrabaları gelenler gözünüz aydın.

bol bol su içmeyi başaranlar tebrik ederim ben başaramıyorum da.

kızlar dün 3lü tarama testini kaça yaptırdınız diye sormuştum çünkü ilk bebeğimde 200 tl istemişti özel hastaneye gidiyordum. aklımda o kalmış ve yine öyle bi fiyat dicekler diye korkuyordum. muayene 28 3lü 18 tl dediler ve bu da özel hastane. cuma günü eşim de gelmiş olcak ve gideceğiz inşallah. 11.30a randevu aldık. artık bebeğimi göreyim çok özledim. en son 5 temmuzda görmüştüm. hem şu muallak da ortadan kalksın kız mı erkek mı?

doktor kız dedi annem de erkek bu dedikçe içime şüphe düştü. inşalah bebeğimiz kızdır

eşimin gelmesine 2 gün 6 saat kaldı:98:

valla benn önceden hayatta su içmezdim 4-5 günde 1 bardak ya içiyordumm ya yokk şimdii valla 2,5 3 lt içiyorumm günde hamilelikk bana güzel bi alışkanlık kazandırdıııDDDDiçesimm geliyoo artıkk ogluşum için herseyii yaparımm heraldeeee:sende iç cnmm doktorr dediysee aksatmaaa.yaa bu arada ben 20 gün içinde 4 kilo birden aldımm nsl oldu anlamadımm ama olduu delirecegimm yaaaaa 79 kiloydum kontrolde ayın 5 di sanırım bugün 83 kilo cıldırcam bu kadar cabuk nsl kilo alduımm anlamadımm yaaaa.böyle giderse benn 90 95 le doğururum daha yolun yarısında 9 kilo ne demek yaaa.kilo aslında o kadar umrumda değilde doğumum zor olur diee korkuyorumm yoksa oglum sağlıklı olsun ben 100 kilo olayım cok degilll.normal mii kızlar bu aydaa böylee hızlı kilo almak bi acayiplik mi var bendee acabaaa yediklerimde aybnı bişi değişmedi ki:)))))))

fazla kiloyla doğuma girince doğum zorlaşıyormuymuş :18::18::18:

ben zaten 1.60 boya 74 kilo hamile kaldım

yani hamile kaldığım kilo zaten kendi halinde bile çoktu
kaç oldum acaba:18::18::18:

bende 74 le hamile kaldım boyumda 1,70 bende kilolu hamileee kaldımm ama daha yolun yarısı neredeyse 10 kilo ne yapıcam bilmiyorumm etkiliyoo tabii dogumunu insanın sbide son aylara dogru hareket kısıtlaması olacak kilolu olursak dahada zor olacak

selam teyzeleri bugun kizim bana gosteriler yapacak insallah 14.30da kontrolumuz var babasi ve abisiyle gidicez sinema izler gibi fistik kizim ebrarnazimizi izliyecegizzzzz cok mutluyum ya hepsinin heyecani farkli oluyor
su icebilenlere bravo ben ilkinde cok iciyordum ama bunda aklima gelirse iciyorum ama enaz 2lt iciyorumdur herhaldeeeee
bunda canim hicbirsey cekmiyor bisey yyemiyorum yemek aklima gelmiyor yaaaaaa versinler cipsi versinler salatayi karpuzu tamam

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy arkadasim sen ne yaptin yaaaaaaaaaa biran kendimi gordum sende 6.ayda bel agrilari baslar yuruyemez halle gelinir sonra el yuz ayaklar siser offfffff zor bir 3ay gecer sonra dogum 3gun sureeerrrrrrr hepsininde sebebi KILOOOOOOO dur
kilo alimina cokama cok dikkatedin ya sonra kotu oluyor siz aliyorsunuz kg bebek dedgil bebek anne birsey yemezsede ihtiyaci olan herseyi annenin vucudundan aliyor sadece anne gucsuz kalmamasi icin yiyor bebek icin en iyi sey sadece suuuu oda icindeki siviyi yenilemesi icin

Ben tedaviler sirasinda 6 ayda tam 15 kg. aldim ve dolayisiyla yuksek kiloyla hamile kaldim. 72 kg.'yla. Su an 69,5 kg.'yum. 16. Haftaya kadar mide bulantisi cektim. Sonra da zaten midem kuculdugu icin cok yiyemiyorum. Doktorum da zaten sen hakkini hamile kalmadan once kullandin, simdi doguma kadar 6,5 kg alabilirsin diyor. Ben de Ebru Salli sandiniz beni herhalde, nasil olacak o diye dalga geciyorum. Ama oluyor simdilik.

ooof şu ekranda çıkan reklamlar da baydı ama ha!!!

neyse ya 170e 74le 160a 74 arasındaki farkı sen düşünsene

günaydın güzel anneler ve onların minik melekleri.......oğluşumun arkadaşlarına iyi bakıyorsuuz dimi anneleri. hepinizi öpüyoruz.

evet cnm çok sevindim. bende hep ağlıyorum ultrasyonda gördüğümde. hele ilk doktorum bebiş düşer dedikten sonra bu doktora gittiğimde gayet iyi düşmez bak dedi yaa nasıl hıçkıra hıçkıra ağladım anlatamam. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin inşallah. yavrularımız hep korusun.

hayırlı olsun güzel günlerde kullan cnm. lcw da geçen hafta eşime şort bakıyorduk ayy bi baktım 4 parmak erkek bebek şortları var. sende onlardan mı aldın acaba.hayran kaldım resmen.
alışverişe bir start verirsem ilk işim gidip onlardan almak olucak çünküm çokk şekerler yaa. eminim senin oğluşunada çok yakışıcak annesi. yerim ben onların o minik popişlerini..

kızlaaar günaydınnnnn

buseli naptı acaba akşam merak ediyorum inş kocası yapmıştır bi jest:18::18::18::18::18:

cnm benim saol. ama dünde dediğim gibi benim kocam tam bir marangoz rüyasıdır (5*10 kereste). akşam çıktık işten 8:30 da ya şimdi niye dışarıda yiyeceğiz ki diye mırlandı. surat astım. lütfetti alışveriş merkezine götürdü. nerde yiyelim sen seç dedi.( hep fast food restoranlar vardı) neyse fast food yedik. o arada sürekli işle alakalı telle konuştu (gelçi napsın işler sıkıntılı kendisi bile yemeğini soğumadan yiyemedi.) sahilde gezelim demiştim, işte aksaklık çıktı benide alıp işte sorun olan yere gitti. arabada bekledim gelmesini. geldi eve gittik. oturdu bilgisayarın başına işle alakalı araştırma yaptı. 12 ye kadar bekledim. sonra evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedim öptüm (cevap vermedi) gittim yattım. hiç sorma sinirlerim acayip bozuk.
sabahta tutmuş sarılıyor. 2 de öpücük kondurdu hepsi bu. ne yapmaya çalıştı anlamadım. beni sevip sevmediğinden bile emin değilim artık.sanki benden kaçıyor gibi. belkide kocaman bri göbeğim var diye artık istemiyordur benim. moralim çok bozuk yaa..

ya kızlar ben hala hissetmiyorum bebeği:18::18::18:

slm kızlar bende çok şiştim zaten öncesinde de vardı bundan daha fazla şişemem patlarım ne yapcam bilmiyorum bende şu 2 haftada birden kilo aldım suan ilk oğluma doğuma gittiğim kilodayım 86 kiloyum 81 le hamile kalmıştım 90 ı geçmemem lazım

yalnız şunu söyleyebilirim ilk oğlumda 64 kiloyla hamile kaldım 86 yla doğuma gittim ama doğumum maşallah çok rahattı inş bundada böyle olur

cesaretlenin diye doğum hikayemide ekleyeyim

günaydın kızlar sağlık ocağına gittim aşı oldum şimdi işe dönmeye çalışıyorum. Ist te hava çok sıcak aklı olan dışarı çıkmasın. Öptüm hepinizi

kızlar geçmişi okumadan tünaydın günaydın demeden konuya dalıyorum hemen % 10.000 OLMAKLA BERABER BENİM BİR KIZIM OLACAK..................

Son düzenleme:
buuseli seker erkeklerin hangisi sürülmeden gidiyorlarki hepsi bir ÖKÜZZZZZZZZZZZZZ sikma caniniiii
derya teyzesikizimin adini listeye eklermisin [SUP]EBRARNAZ KiRAZ[/SUP]

MEHMET EFEM E KAVUŞMA HİKAYEM

canım arkadaşlarım biliyosunuz çarşambadan sonra hafiif pembemsi parlak yapışkanlı akıntım geliyodu ama hiç sancım yoktu bende kendimi kandırdığımı düşünüyodum ama persembe günü akıntı biraz arttı ve sıvıklaştı acaba hafif hafif suyum mu geliyo diye düşünüyodum ama pek heveslenmek istemiyodum sabırsız annemin ısrarlarıyla dr aradım oda nişan geldiğini artvin e gelmeme orda bi yakınımdayada hastane beklememi önerdi bende boş yere o yolu çekmek istemiyodum hala kendimi kandırdığımı düşünüyodum dr rahat edemeyeceğimi sancım olmadığını olunca gelsem olur mu dedim oda su veya sancı gelirse hemen gel dedi perşembe saat 20.00 da tuvalete girdim oturur oturmaz sancı girdi istemsiz olarak kalktım zorla oturmaya çalışırken birden suyum geldi her an takipte olan annem tepeme dikilip ne yapıyon bişey varmı dedi bende panik olmasın diye yok bişey dedim hemen çıktım hazırlandım saçıma fön çektim eşim tv karşısında kestirmiş annem tv seyrediyodu hadi kalkın gidiyoz dedim inanmadılar hadi cnm dedi eşim şaka yapma dedi valla deyince yalan yere yemin ettmeyeceğimi bildikleri için inandılar eşyaları arabayayüklerken eltim ve kayınvlidemler çıktı tabi ben süslü püslü gülüyom kimse inanmadı 20.30 da evden çıktık arabada sancıların başladı 5 dk bi geliyodu ben sancı geldiğinde susuyo gittiğinde ben hariç herkesin paniğine gülüyodum hele annem bi ara evdeo odadan odaya koşuyodu annecim ne yapıyosun dedim tuttum bak panik yapma siz güçlü olcaksınız bana destek verecek siniz dedi m tamam tamam dedi öptü ama yine bi koşturmaca içindeydi 21.20 de hastanedeydik 5cm açılma var dediler sancı odasına aldılar ama benim ağrı eşiğim çok yüksek olduğu için hiç bağırmıyorum sancı olduğun eşimin ve annemin eline sıkıca sarılıyom geçtiğinde 1 -2dk arlarda uykuya dalıyodum bu benim yorulmamı engelledi ama annem ben uyudukça çocuğa bişey voluyo diye korkmuş dedevlet hastanesi olunca bide benden ses çıkmayınca ne gelen vardı ne giden sonunda baktım annem hemşirelerin odasına dalmış bağıryo niye kimse gelmiyo bi tansiyonuna bişeyine bakın diye hemşire geldi beni doğum odasına götürdü açılmaya bakalım dedi bişey beklemiyodu ama
aaaa dedi çocuk geiyo çok şaşırdılar 23.10 gibi doğuma girdim 23.30 gibi çıktım ebelerin talimatlarını uygulayınca iş birliğiiçinde halloldu oğluşum bayağı ağladı tabi bende dışarda annem kayınvalidemde bu arada gerçekten doğum yapacağımı duyunca bizim apartmanda bi koşu hastaneye gelmişlerdi onlar bana ben onlara şaşırdım
şu an azda olsa sütüm geliyo oğluşum çok güzel emiyo benim yalnız dikişlerim acıyo şuan yoksa koşup oynarım doğumda sanırım 7 kilo gitti

yalnız dr hiç gelmedi cuma günü çıkış için saat 4 gibi geldi oda eşim artık çok sinir oldu kkere aradık çok ayıp etti her ay düzenli gidiyoduk ve bence sezayanı ısrarla reddettiğim için gör gününü demek için gelmedi
ama ebeler dahi dedi hayatımızda senın kadar güçlü gebe görmedik iy ki normal yapmışsın diye
oğluşumun sünnetini de yaptırdık şuan bi sorun yok çok şükür kendinize güvenin ve normal doğumdan korkmayın siz neye inanırsanız o oluyo inanın oğlumada banada maaşallah darısı bekleyenlerin başına

tedaviler dediğin gebe kalmak için olanlar mı arkadaşım
öncelikle çabalarınızın meyve verdiğine çok sevindim

ama bu kilo konusu sinirlerimi bozmaya başladı bak
ben hala bulantı çekiyorum ve haliyle pek yiemiyorum 74 hamile kaldım ama bundan 2 hafta önce tartıldığımda 70 çıkmıştım
hatta ondan önce 68e kadar indim. şimdi kaç oldum bilmiyorum da sonuçta hamilelik sonuna kadar 6,5 kilo çok zor ya :26:

kızlar bide isim konusunda yardımlarınızı bekliyorum ilk oğlumun ismi mehmet efe ikincisini ahmet mert düşünüyoruz ama ahmet kısmı kesin olmakla beraber yanına yakışacak isim önerilerinizi bekliyorum

şimdiden tesekkürler

ay ne güzel laf marangoz rüyası şekerim seni sevip sevmemesi ile alakalı değil tabiatı keresteyse yapacak bişey yok benimki d emesela tam öküz işte sen yine iyi 3 senedir beraberiz her sene doğumgünümü unutur sevgililer gününde 4 dönüm bostan yan gel yat osman daha bi çiçeğini görmedim falan filan beni sevmediğini düşünmüyorum da koca bi öküz olduğunu düşünüyorum naparsın:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…