bioshield diye bi ürün var ama bi bak bakalım internetten sanırım o küfü alıyordu emin dğeilim de pek amakızlaarrrrr hafta sonu eltim sağolsun bana koca bir çanta bebek giysisi verdi çoğu ufak ufak tam ilk başta giymesi için çokta güzeller sayesinde gardrobunun en ay yarısı tamamlandı bebikimin
ama bir sorun var, giysileri bazanın altında saklamış ve baza ile duvar arasında küf olmuş bi ara ondan bazaya da geçti heralde ve giysiler çok feci küf kokuyor. yıkayınca geçer dedim 40 derecede 1 saat yıkadım ama hiç fayda etmedi. koku aynı üzerlerinde... internette limon suyu sıkılır diyo ama onca şeye 10 kilo limon anca yeter.
varmı bilgisi olan?? küf kokusu nasıl çıkar???
ya ne bilim bana da takvime burda bi arkadaş sağolsun yardım etmişti tabi ki unuttum klasiko zaman sen eşini sokma mutfağa tatlımyaww hakkat nie ole olmuşki nasıl düzelticem ben onu şimdik :44::44:
kızlar gece bişeyler yedim yattım,sabah kahvaltı yaptım,10 buçuk gibi miğdem kazındı çubuk kraker,12 buçukta yemek yedim,şuan elim ayağım titriyo,çünkü bugün meyve getirmedim,kan şekerim düştü,gözümün önünde kara kara böcekler dolaşıyo sanki,günde 1 kilo meyve yersem hiçbi problem yok,saat başı az çok ağzıma bişeyler atmalıyım,meyve,süt,yoğurt vs. nolcak benim bu halim,akşam bir sürü şey yedik iftarda eşim tıkandm ben dedi,sahura kalkmayalım,meyve yesek yeter dedi,bense 2-3 saat geçmişti yemeğin üzerinden eşime dedim ben hepsini sindirdim,karnım gurulduyor bileacaba çok hareketli olduğu için mi beni halsiz bırakıyo ve çabuk acıkıyom,neyseki sadece karnım büyüyo,yüzüm,kolum vs. kilo almadı
kusura bakmayın arkadaşlar buradan cevaplamam yanlış ama vilocan bana bir soru sormuşsun park yatakla ilgili özel mesaj atamıyorum o yüzden buradan yazıyorum.
park yatağın markası baby 2 go. geçen yaz 184 tl ye aldım. markanın kendi web adresindede gösteriyor ama satışı varmı bilemiyorum.
sorunu cevapsız bırakmak istemedim. herkesden özür dilerim.
umarım hepiniz hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza. allah bir avazda kurtarsın.
ya ne bilim bana da takvime burda bi arkadaş sağolsun yardım etmişti tabi ki unuttum klasikyes yes h.sonu annesine göndermiştim dün iftardan sonra geldi dedim ki sakın mutfağa girme ne istersen ben getiririm
canım ne sindirim sistemiymiş seninki de öğütme makinası gibiAllahtan kilo almıyorsun. metabolizman çok hızlı çalışıyor bence ve yediğini hemen sindiriyosun ve yakıyosun. pek anlamam ama bence iyi bişeydir bu. yanlız tabi yemediğin zaman kan şekerinin düşmesi sinir eder hiç unutmayacaksın yani hep yanında bişey olacak.
canım ne sindirim sistemiymiş seninki de öğütme makinası gibiAllahtan kilo almıyorsun. metabolizman çok hızlı çalışıyor bence ve yediğini hemen sindiriyosun ve yakıyosun. pek anlamam ama bence iyi bişeydir bu. yanlız tabi yemediğin zaman kan şekerinin düşmesi sinir eder hiç unutmayacaksın yani hep yanında bişey olacak.
sanırım derya iyi bilio bu ticker işini dur bir sorayım kendisineDeryacık yaw ben bu tickeri yanlış yapmışım sanırsam öyle kalmış nasıl düzeltebilirimmm :44::44: müsaitsen yönlendirebilirmisin
ben aranıza yeni katıtıldım sat 9 mart yani 21+ 5 oldum bugün.Artık bebeğimin hareketlerini rahatlıkla hissedebiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.
ben aranıza yeni katıtıldım sat 9 mart yani 21+ 5 oldum bugün.Artık bebeğimin hareketlerini rahatlıkla hissedebiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.
canım hoşgeldin kaç kiloyla hamile kadn,şuan kaçsın,hangi şehirden katılıyosn,bebeğin cinsiyeti,adını söylersen listemize ekleriz:79::79:
hosgeldın:79::79::79:
canım 1. boşluğa beklenen doğum tarihini,2. ye son adet tarihini yazıp yapıştıracaksn,ondan olmuştr
canlarım, naılsınız??
evet sonunda bende oğluşumu hissediyorum kızlar, çok fazla değil günde 1,2 kere ama bunada şükür, özellikle yattığım zamanlar 3,4 saniyelik kıpırtılar halinde, çok güzel bir duyguymuş yaaDD
buselicim geçmiş olsun canım inş. birdaha çok ağrı yapmaz dişin
nanan lüften fevri karar alma canım kızların dediği gibi otur konuş, sonra karar verirsin.
demettuba83 şekerparem:) tülaycım, mardincim fotolarınızı gördüm hepiniz çok tatlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?