2011 Aralık Anneleri

bioshield diye bi ürün var ama bi bak bakalım internetten sanırım o küfü alıyordu emin dğeilim de pek ama

bu topikle pek alakası yok emmme sorayım genede. ben evde nanemi kurutup yapıyorum. ancak pul biber için geçen sene o lüçük kırmızı biberleri ayıklayıp blenderdan geçridim ve o halde kruutmaya çalıtım amma başarılı olamadım. bu konuda bilgisi olan var mı? birde evde böyle doğal yoldan yaptığınız başka şeyler var mı?

üstümde bir ağırlık varki sormayın.. konuşacak takitim yokk.. izin verseler şuraya bi kıvrılsam ne kadar şahane olurdu...

kızlar gece bişeyler yedim yattım,sabah kahvaltı yaptım,10 buçuk gibi miğdem kazındı çubuk kraker,12 buçukta yemek yedim,şuan elim ayağım titriyo,çünkü bugün meyve getirmedim,kan şekerim düştü,gözümün önünde kara kara böcekler dolaşıyo sanki,günde 1 kilo meyve yersem hiçbi problem yok,saat başı az çok ağzıma bişeyler atmalıyım,meyve,süt,yoğurt vs. nolcak benim bu halim,akşam bir sürü şey yedik iftarda eşim tıkandm ben dedi,sahura kalkmayalım,meyve yesek yeter dedi,bense 2-3 saat geçmişti yemeğin üzerinden eşime dedim ben hepsini sindirdim,karnım gurulduyor bileacaba çok hareketli olduğu için mi beni halsiz bırakıyo ve çabuk acıkıyom,neyseki sadece karnım büyüyo,yüzüm,kolum vs. kilo almadı

o zaman sen eşini sokma mutfağa tatlım yaww hakkat nie ole olmuşki nasıl düzelticem ben onu şimdik :44::44:
ya ne bilim bana da takvime burda bi arkadaş sağolsun yardım etmişti tabi ki unuttum klasik yes yes h.sonu annesine göndermiştim dün iftardan sonra geldi dedim ki sakın mutfağa girme ne istersen ben getiririm

nanan canım hemen pes etme. yalnz bi zmanınızda otur kocanla düzgün bi şeklde konuş.
tamam anladık annesizler diye üzerlerine titiriyor ama senin arada kalman çok yanlış. onalara en iyi şeklde bakmaya çalıştığından falan bahset,hatalı da olsan çocukların yanında sana kızmaması gerektiğinden. sen de canını sıkan şeyleri çocuklar yokken aç ona. aranızdakiler sadcee ikinizina rasında kalsın,çocukalrın duyması kötü olur,onlar da istemeden snaa karşı tepki duyabilirler babalarının sert çıkışlarından dolayı.
bir de lütfen forumu bırakma canım. özellikle şu dönemde insanın çok ihtiyacı oluyor arkadaşlara. her ne kadar yüzlerini bilmesek de...

canım ne sindirim sistemiymiş seninki de öğütme makinası gibi Allahtan kilo almıyorsun. metabolizman çok hızlı çalışıyor bence ve yediğini hemen sindiriyosun ve yakıyosun. pek anlamam ama bence iyi bişeydir bu. yanlız tabi yemediğin zaman kan şekerinin düşmesi sinir eder hiç unutmayacaksın yani hep yanında bişey olacak.

rica ederim nedemek aynısının maviside var. aklında bulunsun.

NESTLE FİRMASINDAN DUYURU!!!!!!!!!!....Tüm ebeveynler için NestLe herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yazıyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz..

ya ne bilim bana da takvime burda bi arkadaş sağolsun yardım etmişti tabi ki unuttum klasik yes yes h.sonu annesine göndermiştim dün iftardan sonra geldi dedim ki sakın mutfağa girme ne istersen ben getiririm

sanırım derya iyi bilio bu ticker işini dur bir sorayım kendisine Deryacık yaw ben bu tickeri yanlış yapmışım sanırsam öyle kalmış nasıl düzeltebilirimmm :44::44: müsaitsen yönlendirebilirmisin

yine ben vilocan. öncelikle rica ederim ne demek. aynı park yatağın maviside var aklında bulunsun. sevgiler

canım zayıfta değilim 5-6 yıl öncesinde dediğin gibi inceciktim,sonra demir ilacu kullandm 300 kadar,artmadı da demir,sonrada troit bezleri bozulmuş haberim yok,1 yılda 10 kilo aldım,ilacı kullandm 40. gün hamile kaldım,demirim de hızla artıyo,hamile kalınca 5 kilo verdim,ama 2 ay içinde geri 4 kilo kadar aldım,yediklerim yakan bence bebiş,2 gündür diyorum ya bu kız hiç mi uyumuyo,sabah vuruyo,öğlen vuruyo,gece vuruyo,eşimin yeğenleri emerler emerler ama hiç te tombik değiller,onların metabolizmaları çok hızlı,kaynanam eşime hamileyken sürekli başı döner,acıkırmış,kilo da almazmış,bizim çocuklar böyle olur adamı yer bitirir diyo bizim ki

Son düzenleme:
sanırım derya iyi bilio bu ticker işini dur bir sorayım kendisine Deryacık yaw ben bu tickeri yanlış yapmışım sanırsam öyle kalmış nasıl düzeltebilirimmm :44::44: müsaitsen yönlendirebilirmisin

canım 1. boşluğa beklenen doğum tarihini,2. ye son adet tarihini yazıp yapıştıracaksn,ondan olmuştr

ben aranıza yeni katıtıldım sat 9 mart yani 21+ 5 oldum bugün.Artık bebeğimin hareketlerini rahatlıkla hissedebiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.

canlarım, naılsınız??

evet sonunda bende oğluşumu hissediyorum kızlar, çok fazla değil günde 1,2 kere ama bunada şükür, özellikle yattığım zamanlar 3,4 saniyelik kıpırtılar halinde, çok güzel bir duyguymuş yaa DD

buselicim geçmiş olsun canım inş. birdaha çok ağrı yapmaz dişin
nanan lüften fevri karar alma canım kızların dediği gibi otur konuş, sonra karar verirsin.
demettuba83 şekerparem:) tülaycım, mardincim fotolarınızı gördüm hepiniz çok tatlısınız

ben aranıza yeni katıtıldım sat 9 mart yani 21+ 5 oldum bugün.Artık bebeğimin hareketlerini rahatlıkla hissedebiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.

canım hoşgeldin kaç kiloyla hamile kadn,şuan kaçsın,hangi şehirden katılıyosn,bebeğin cinsiyeti,adını söylersen listemize ekleriz:79::79:

canım 1. boşluğa beklenen doğum tarihini,2. ye son adet tarihini yazıp yapıştıracaksn,ondan olmuştr

Canım hangi siteden yapıoduk ki ben unuttum tamamen

Hoşgeldin cnm aramıza Allah kucagına almayıda nasip etsin

Hadi gözün aydın cnm bebişini hissetmene çok sevindim teşekkür ederiz ayrıca o senin tatlılığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…