2011 Aralık Anneleri

hoşbuldummm bu arada oruç tutuyomusunuz ben tutamıyorum ama içim pek rahat değil..denedim 1 gün ama dayanamadım.:18:

hoşgeldin. ben tutmuyourm.bu kadar uzuzn süre aç kalmak bebeğe çok zarar veriyomuş o yüzden tutamıyroum.zaten benim midem sürekli yanıyo ve uzun süre bişi yemessem çıkarıyorum. artıkk önceki borçlarımla birleştirirp 1 yıl falan oruç tutucam herhalde

ya şunlara bak girmişler facebooka ooooh kaynatiolar. olan var olmayan var, açan var açamayan var kardeş olmaz ki....
evlenmeden önce arkadaşlar çok ısrar etti açmadım. 8 aydır evliyim benim kıskançlar kıskancı kocam açtırmıyo bu sefer bir iki sefer yokladım. onun varmış önceden. şimdi ben kullanıyom gibi bişi o girmio bile. ama ordan da eklemem uygun olmaz ki... orda konuşuyosanız konuşun burda ballandırmayın valla kıskaniom he

Aynn bizim ofiste msn face hepsi yasak poffffffff

bende de face in kötü hatıraları var,o kadar ki depresyona girmiştim,hatırlamak bile istemediğim olaylar,kabus gibi günler,açmamaya yemin ettim,eşim de istemiyo,burdan idare etcez artıkın

Teyzeleri ayrıntılı ultrasondan geldim. size kızımın fotoğrafını yolluyorum:)

Allahıma şükürler olsun her şey yolunda.

püffff çok can sıkıcı bir gün demi.. noldu bugün hepimize birden. hiçbişey yapmak istemiyorum ben yaaaa... şunları yazmak bile çok yoruuc. bu arada nanan gerçekten yok yaa ama bizi böyle bir anda ortada bırakıp gitmek olur mu? bizim ne suçumuz var ki?:84::84::84::84:

burda herkes tetanoz aşısını genelde 20. haftada oluyor, aklıma takıldı doktoruma mail attım inatla 22-24 arası diyor adam bir bildiği vardır heralde. birde detaylı ultrason için 20 ağustosta gidecektim 21+2 olacaktık bu cumartesi gel ve bir saatlik randevu al dedi bir saat sürecek yani şimdiden heyecan yaptım, detalı ultrasona 20. haftada da gidiliyordu değil mi kızlar??

selam arkadslar...

ben 19 haftamı ıkıgın gecıyorumm ıkılı uclu testlerımı oldumm cok sukur guzel çıktılarr ... pekı bu ay ve bu aydan sonra benı ne teslerı beklıyor bılgım yok yazarmısınız...eylul 10 da randevum var ınsallah renklı ultrsona gırcem .. bende kucuk kucuk dokunuslear hıssede bılıyorummm vee cok heycanlanıyorumm hatta bazan ağlıcak gıbı oluyorumm ben bu bebeğe şehzademe:=))) 4 yıl derken kavustumm vee tedavı ıle oldu... herkese sımdıden tsk ederımm

kızlar ben çıkayım beslenme çantamızda ne var ne yoksa bitti,meyve getirmemişim,başım dönüyor,hemen eve gidip meyve yemeliyiz kızımla,hepinizi öpüyorum

ayy hakkat pek safmışım canım beniimm çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…