hoşbuldummm bu arada oruç tutuyomusunuz ben tutamıyorum ama içim pek rahat değil..denedim 1 gün ama dayanamadım.:18:
Canım hangi siteden yapıoduk ki ben unuttum tamamen
daisypath,ya da tickerfactory canm
ben aranıza yeni katıtıldım sat 9 mart yani 21+ 5 oldum bugün.Artık bebeğimin hareketlerini rahatlıkla hissedebiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.
ya şunlara bak girmişler facebooka ooooh kaynatiolar. olan var olmayan var, açan var açamayan var kardeş olmaz ki....
evlenmeden önce arkadaşlar çok ısrar etti açmadım. 8 aydır evliyim benim kıskançlar kıskancı kocam açtırmıyo bu sefer bir iki sefer yokladım. onun varmış önceden. şimdi ben kullanıyom gibi bişi o girmio bile. ama ordan da eklemem uygun olmaz ki... orda konuşuyosanız konuşun burda ballandırmayın valla kıskaniom he
ya şunlara bak girmişler facebooka ooooh kaynatiolar. olan var olmayan var, açan var açamayan var kardeş olmaz ki....
evlenmeden önce arkadaşlar çok ısrar etti açmadım. 8 aydır evliyim benim kıskançlar kıskancı kocam açtırmıyo bu sefer bir iki sefer yokladım. onun varmış önceden. şimdi ben kullanıyom gibi bişi o girmio bile. ama ordan da eklemem uygun olmaz ki... orda konuşuyosanız konuşun burda ballandırmayın valla kıskaniom he
nası iyi sormussun ole art arda
yaww olmamış bu yine :84::84: 9w%3d nerden cıkıoki
Eki Görüntüle 237294
Teyzeleri ayrıntılı ultrasondan geldim. size kızımın fotoğrafını yolluyorum:)
Allahıma şükürler olsun her şey yolunda.
yaww olmamış bu yine :84::84: 9w%3d nerden cıkıoki
canım mesele şu son adet tarihin 10 mart sa,üzerine 5 koy,9 ay say,15 aralık eder,sen 17 aralık diyon,kafasını karıştırıyon çizelgenin,rengi,fonu,hamiş kadını,notunu eksiksiz yazdm,hayırlı olsun cicim
maşallah canım,Allah analı babalı büyütsün inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?