Eki Görüntüle 237294
Teyzeleri ayrıntılı ultrasondan geldim. size kızımın fotoğrafını yolluyorum:)
Allahıma şükürler olsun her şey yolunda.
Eki Görüntüle 237294
evet iyi sormussun:)) 62 kiloyla hamile kaldım su an 65im adım pınar yaşım 23 cinsiyeti erkek kocaeli izmittte oturuyorum..nasıl iyi cevapladım mı:))
ayy canım benimm maşallah yaa Allah nazarlardan saklasınçok duygulandım valla nasılda belli herşeyii Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 237294
tetanoz için beni sağlık ocağı çağırmıştı 19 haftada gitmiştim..burda herkes tetanoz aşısını genelde 20. haftada oluyor, aklıma takıldı doktoruma mail attım inatla 22-24 arası diyor adam bir bildiği vardır heralde. birde detaylı ultrason için 20 ağustosta gidecektim 21+2 olacaktık bu cumartesi gel ve bir saatlik randevu al dedibir saat sürecek yani şimdiden heyecan yaptım, detalı ultrasona 20. haftada da gidiliyordu değil mi kızlar??
evet canım benim dr da 21. haftan dolduktan sonra dedi.sağlık ocağı ise 19.hafta demişti. başka bir sağlık ocağına danıştım o da 21.hafta bitiminden 24. haftaya kadar dedi. ve ben tetanoz aşımı bugun yaptırdım.2. dozuda 1 ay sonra yaptıracağım.burda herkes tetanoz aşısını genelde 20. haftada oluyor, aklıma takıldı doktoruma mail attım inatla 22-24 arası diyor adam bir bildiği vardır heralde. birde detaylı ultrason için 20 ağustosta gidecektim 21+2 olacaktık bu cumartesi gel ve bir saatlik randevu al dedibir saat sürecek yani şimdiden heyecan yaptım, detalı ultrasona 20. haftada da gidiliyordu değil mi kızlar??
İnşallah canım inşallah hepimize...
Sorma o kadar heyecanlandım ki resmen kasıklarıma ağrı girdi. Daha babamız görmedi fotoğrafları ve videoyu
akşam ona da göstereceğim. Çok sabırsızlanıyorum...
Eki Görüntüle 237294
İnşallah canım inşallah hepimize...
Sorma o kadar heyecanlandım ki resmen kasıklarıma ağrı girdi. Daha babamız görmedi fotoğrafları ve videoyu
akşam ona da göstereceğim. Çok sabırsızlanıyorum...
41 kere maaşallahh nazar.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ben senin o güzel kızını yerim yaaa....
tetanoz için beni sağlık ocağı çağırmıştı 19 haftada gitmiştim..
detaylı içinde dr 24 haftada gel dedi..
her dr farklı söylüyor..
Ayy cnm ya heyecanlanmaz mı insan benim bile içim bir tuhaf oldu sen nasılsındır kimbilr Allahım isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu
canım benim doktorumda 24.haftada gel dedi ben amniyosentez yaptırdığım için detaylıya girmek senin isteğine kalmış dedi ama bende burda resimleri görünce hevesleniyorum cok guzeller yaa
birde videoları görsen bayılırsın. çok güzeller...
teknolojiye bakarmısınız arkadaşlar içimizdeki varlığın silüetini veriyor bize.
Yaptır mutlaka bebeğinin dosyasına koymalısınız.
Şimdi kendime güüzeeel bir albüm alacağım. Genç kız olana kadar fotoğraflarını koymak istiyorum.
canlarım, naılsınız??
Evet sonunda bende oğluşumu hissediyorum kızlar, çok fazla değil günde 1,2 kere ama bunada şükür, özellikle yattığım zamanlar 3,4 saniyelik kıpırtılar halinde, çok güzel bir duyguymuş yaa :ddd
buselicim geçmiş olsun canım inş. Birdaha çok ağrı yapmaz dişin
nanan lüften fevri karar alma canım kızların dediği gibi otur konuş, sonra karar verirsin.
demettuba83 şekerparem:) tülaycım, mardincim fotolarınızı gördüm hepiniz çok tatlısınız
Bebeğini hisseden anneler, bir gün çok hareketliyken, ertesi gün çok az hareket hissettiğiniz oluyor mu
20+5 deyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?