2011 Aralık Anneleri

ayy canım benimm maşallah yaa Allah nazarlardan saklasın çok duygulandım valla nasılda belli herşeyii Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah

İnşallah canım inşallah hepimize...

Sorma o kadar heyecanlandım ki resmen kasıklarıma ağrı girdi. Daha babamız görmedi fotoğrafları ve videoyu
akşam ona da göstereceğim. Çok sabırsızlanıyorum...

Eki Görüntüle 237294

Teyzeleri ayrıntılı ultrasondan geldim. size kızımın fotoğrafını yolluyorum:)

Allahıma şükürler olsun her şey yolunda.

41 kere maaşallahh nazar.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ben senin o güzel kızını yerim yaaa....
tetanoz için beni sağlık ocağı çağırmıştı 19 haftada gitmiştim..
detaylı içinde dr 24 haftada gel dedi..
her dr farklı söylüyor..

evet canım benim dr da 21. haftan dolduktan sonra dedi.sağlık ocağı ise 19.hafta demişti. başka bir sağlık ocağına danıştım o da 21.hafta bitiminden 24. haftaya kadar dedi. ve ben tetanoz aşımı bugun yaptırdım.2. dozuda 1 ay sonra yaptıracağım.
detaylı ise 20 ile 24 hafta arası demişti doktorum..

çok güzel yaaa... maşallah!!!

ama ben de görmek istiyorum artık böyle bi fotosunu kızımın!!!

Ayy cnm ya heyecanlanmaz mı insan benim bile içim bir tuhaf oldu sen nasılsındır kimbilr Allahım isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu

canım benim doktorumda 24.haftada gel dedi ben amniyosentez yaptırdığım için detaylıya girmek senin isteğine kalmış dedi ama bende burda resimleri görünce hevesleniyorum cok guzeller yaa

birde videoları görsen bayılırsın. çok güzeller...

teknolojiye bakarmısınız arkadaşlar içimizdeki varlığın silüetini veriyor bize.

Yaptır mutlaka bebeğinin dosyasına koymalısınız.

Şimdi kendime güüzeeel bir albüm alacağım. Genç kız olana kadar fotoğraflarını koymak istiyorum.

Ne güzel ya bende istiyorum bendeeee

Tatlışlar biz çıkalım minnakla yemek yedik mayıştık biraz kestirelim sonrada iftara hazırlık yapıcaz hepinizi öpüyoruz kendinze iyi bakın cicişlerrr :80:

şekerpareayy yanaklarım mı kızardı ne

Ayyy zeynep bebeğimize bayıldıkk Bizde yarın gidip gün alıcaz inş..

http://www.mothercare.com/Unisex-Le...031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5 kızlar böle bir şey aldım ,alt takımımız yoktu çünkü.zıbın tarzı almıştım.bir de böyle pijama gibi yatarken de giyilebilsin diye 0-3 aylık olanından aldım.ne dersiniz,kullanışlı olur mu sizce?ben beğendim ama artık yeterince aldım galiba ,bu noktadan sonra giyim konusuna bir mola vericem.mothercare de dünyanın parası , bunlar küçücük kalıvericek belki bir ayda(her bebeğin kilosu değişiyor ya) ama işte özeniyorsun...bu arada fisher price ın küvetini beğendim,şimdilerde onu araştırıyorum.fiyatı biraz pahalı ama bana yıkarken çok kolaylık sağlasın kaliteli olsun istiyorum.bunun özelliklerine de bayıldım.siz de inceleyin isterseniz. :
Fisher Price Bath Aquarium : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop bugün bir de philips avent süt sağma makinesi aldım,elektronik olandan.şimdi ise biberon mevzusu var sırada.o da philips avent olucak ama kaç aylık olanından başlasam onu bilmiyorum :) 0 aylık alırsam anne memesi yerine biberona alışır diyorlar ...bilemiyorum.

sevgili kış anneleri...

eylül 15 ten sonra havlu ve kadife tulumlar çıkıyor piyasaya bizim minnoşlarımıza bunlardanda almamız lazım.. kendinizi penyelere kaptırıp gitmeyin:)

Bebeğini hisseden anneler, bir gün çok hareketliyken, ertesi gün çok az hareket hissettiğiniz oluyor mu
20+5 deyim şuan

Merhaba benle aynısın o zaman.SAT 16/03/2011 benim ..Senin ne zamandı?

Maalesef bu haftalarda bebişlerin hareketleri tutarsız olurmuş..1-2 haftamız daha var tam anlamıyla hissetmemiz için sanırım.mesela benimki dün pek hareket etmedi 1-2 gün boyuncada aynıydı çok üzüldüm.Bugün daha farklı hareketleri,diyeceğim o ki günü günüe tutmuyo maalesef canım takma kafana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…