ben tam bir çay düşükünü olarak araştırdım ve açık olarak üç fincana kadar içilebilir yazıyor kaynaklar.
merj canım neden ilk üç ay içilmesin dediki doktorun?
canım tebrik ederim. çok duygulanıyor insan değil mi? ben de öyle oldum gözlerim doldu. doktora dedimki 40 senedir bu sesi hiç duymadım dinlemek istiyorum dedimde dinletmediçok teşekkürler iyi dilekler için meleğimin kalbi çok güzel atıyor harikaydı sevinçten ağladım 15 gün sonra tekrar gideceğiz daha erken gidip dinleyebilsem keşke boyunu ölçemedi vajinal bakmam lazım dedi ama bebeğide beni de rahatsız etmek istemedi doktorum 15 gün sonra belli olacak meleğimin kalbinin sesi dünyanın en güzel müziğinden daha güzeldi
kız kardeşim bugün dedi kreker ye diye:) arkadaşalrından duymuş hasbam bekar henüz:) hakkatten geçici bir süre kesiyor. çok sevindim.:)ayy gördüm canım. yatıyordu teyzesi. büyüycek büyüycek benim evimin neşesi ,yorgunluğumun dinlencesi olacakALLAH yardimcin olsun ablacim ama tuzlu kraker filan bastirir diyolar tabi hamileyken ne kadar yemek dogru olur bilmiyorum:) nasil bebisi gordunmu yoksa duydunmu :))
salatalık dedim canım çekti:) bu satte tuzlayıp yiycem:)ilaç ben de içmem de idare edicez artık:)herkeste tabii ki farkli seyrediyor ama ben acken daha cok bulaniyorum. zorla da olsa birseyler yemek bulantimi azaltiyor. icinde salatalik olan seyler beni ferahatiyor. bir de eksili seyler. mesela dilimlenmis limona tuz dokup yediim zaman iyi geliyor sanirim.
ayva ben de denedim ama bende cok basarili olmadi sanki. doktorum ilac yazdi ama 3 kereden fazla cikartirsan kullan dedi. yani son care gibi dusunmek gerekiyor. ben almadim bile sabrederiz insalllah. naneli seker nisbeten iyi geliyor. doktora sordum zarari yok yiyebilirsin ama abartma dedi.
valla sen de ikide bir benim gözlerimin dolmasına sebep oluyorsun. :) uzaktasınya ne zor geliyor bana öyle şeyler. yatılı okulda okumuştum ailemden uzak öyle zorki o yüzden dünyanın diğer ucu beni hep ürkütüyor.kizlarrr tekrar ben geldim :))) hastayim diyordum yaa 2 evde oldugum surece yattim :) ama hala tam toparlanmadim tabiki doktor randevusu dun almamiz gerekiyordu ama (unuttuk ) cuma gunu birsuru ark vardi doktora giden hepiinzi tebrik ediyorum cook sukur uzucu haber okumadim gerci o kadar ilerlemissiniz ki hepsini okyumadim bilee lcw den hamilelik kiyafetlerini sizden duyunca benide ozendirdiniz esimee turkiyiye giden biri varmi yada postslasinlar bize diyorum :))ozledim kizlarr sizii
ben şimdi bu vijdanla nasıl uyuycam. günde üç bardak çay içiyorum açık olarak yaabenim doktorum da 3 ay konusunda ayni seyleri soyluyor. ilk 3 ay beyin gelisimi ve organlar tamamlaniyor. kafeinin ozellikle beyin uzerinde olumsuz etkileri malum. bu nedenle limitlendirmeyi tercih ediyor doktorlar.
selam kizlarrrrrrr
sonunda LimONUMU yedimmmm
yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler
buarada benim gobusum cikti gorenler anliyor hemen
ben şimdi bu vijdanla nasıl uyuycam. günde üç bardak çay içiyorum açık olarak yaa
hatta wc ye gidemediğim anlarda bi kaç fırtta sigara bile içtim. ama haftada bir ancak yapmışımdır. zavallı bebeğim nasıl üzüldüm şimdi.
benim dr da öle şekerim.pek fazla bişey sölemiyorZaten aylik cagiriyo bizimkide herseye normal diyor kadin deli edecek beni en sonunda
ayy gerginlik bende de var canım.şöle arkama yaslanırken karın deri çatlayacak gibi oluyo
MerhabaBendede pek tık olduğu söylenemez bi tek karnımda oturup kalkarken bir gerginlik oluyor oradan anlıyorum bebişim burada diye :))) Bide sıkıntı basıyor yatarken havasız kalıyorum . Bunların dışında bir bişey yok:)) Ama çok erken daha 6+1 Rabbim nasip ederse belki önümüzdeki haftalarda falan çoğalır belirtiler
canım yaaa.mide bulantısından ölüyorum. hiç normal hayatıma devam edemiyorum. bitkin gibiyim. bebeğim sağlıklı olmak kaydıyla normal halime dönmeyi çok istiyorum. ne önerirsiniz bana mide bulantılarım için?
ben şimdi bu vijdanla nasıl uyuycam. günde üç bardak çay içiyorum açık olarak yaa
hatta wc ye gidemediğim anlarda bi kaç fırtta sigara bile içtim. ama haftada bir ancak yapmışımdır. zavallı bebeğim nasıl üzüldüm şimdi.
ben çayı 3 ficnana kadar içcemizi bilmiodum(
çikataloyıda(
bende çok su içemezsem diye çayla tamamlarım diodum
kolayı bi ikiuy dum içtim kahvede içmiom ama
sigara içiom((
kızlar bide size bi sorum var
bebeğinizin kalp atışlarını elinizi koyduğunuzda hissediyomusunuz??
yada doktora soran varmı
8+3 teyzesi şuan.ayy içmiycem ben de sabahları bir bardak dışında. ben araştırıyorum az çok çaya üç fincana kadar serbest dendiği için içtim.mrb..ne kadarlık hamilesin? cnm ya içme ne sigara ne çay ..ben hamilelik öncesi sigara,çay,kahve çok içiodum...allahıma şükür hepsinden tiksindim ..sigarayı hamile kalmadan 1 ay önce bıraktım...bebeğin için biraz fedakarlık yap.doğduktan sonra yada öncesi allah muhafaza bişe olursa vicdan azabı çeker kendini suçlarsın.
sabahları idrara sıkışıkken aç karnında hissedilebileceği sölenior ama ben yaptım hissedemedim ama hafif seyirmeler olurmuş gaz gibi 3 aydan sonra olabilirmiş...çevreden duyduklarım.
Selam canim dün yazmisin görmemisim ben almanyadayim canim arada geziyorum topikler iste sen nasilsin?
ya sorma ben bu yaşta bu bebeği öyle zor buldumki. rabbimin bi mucizesiydi. ben de çay içtim. arada özlediğim sigaranın da tadına baktım. (iki haftada üç sigaradan bi kaç nefes çektim)benim dr da öle şekerim.pek fazla bişey sölemiyor
ama çok vesvese yapmamak lazım canım drlara güzenicez
ayy gerginlik bende de var canım.şöle arkama yaslanırken karın deri çatlayacak gibi oluyo
canım yaaa.
bak ben akşamları şöle 10 gibi bazen limonlu bazen limonsuz ayva yiyorum sabah hafif geçiyorbulantım
offf yaa ben de şimdi vjdan yaptım. çaya dayanamıyorum bende offfhele çaışırken zaten bugün sağlıksız beslendim sabah patates kızartması akşam gözleme hamur işi canım sıkıldı şimdi.
balık hele hamileliğimden beri 1 kere.
balık mevsimide geçti hangi balık yenirki şimdi
8+3 teyzesi şuan.ayy içmiycem ben de sabahları bir bardak dışında. ben araştırıyorum az çok çaya üç fincana kadar serbest dendiği için içtim.
bebeğim benim son şansım olmasın ona bişi
evet bazen diyorum sabret 1 hafta daha ama olmuyor.birde burdaki herkes gitmiş görmüş bebişinin kesesini.o yüzden bende çok merak ediyorum.birde korkuyorum aslında kötü bişey varsa diyesabretmek konusunda merj arkadasimizdan destek alabilirsin. kendisi beklemek konusunda aramizda en kararli olandi. mutlu sona gec ulasti ama garantihaber aldi.
senin de guzel haberlerin cabuk gelir insallah arkadasim
bu 9 ay hep merakla geçecek zaten.bazen düşünüyorum da gerçekten çok heyecan vericiah cnm ya keseyi görürsün sonra kalp atışını merak edersin o da olur sonra cinsişyeti düşündürür bu meraklar doğum yapana kadar bitmez ama güzel ve tatlı bekleyiş bu..anın tadını çıkarmaya çalış
iyiyim allaha sukur aksam oglusum uyutmadi o var sadeceee. ya sen nasilsin bebisler nasil
bende 8+4:))
1 gün avr aramızda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?