2011 Aralık Anneleri

kızlar bugün benden başka kalp sesi dinlemeye gidecek var mıydı?

selam kızlar
bugün çok garip geçti.galiba midem bulanmaya başladı ve daha kötüsü başım dönüyor.akşama kadar zorla yemek yedim hatta çooook sevdiğim çikolatanın bir paketi hemen biterdi ama bugün zarzor yedim.böyle devam etmez inşallah uçuyor gibiydim akşama kadar

merhaba kızlar ben yeni katılıorum aranıza
bende 1 aralık tahmini doğum tarihim...RABBİM hepimize hayırlı ewlat versin.

Kızlar sızlere ıyı aksamlarr :) bugun burası yogunlugunu kaybetmıs artık esler ıs bası yapınca p.tesı :) gorurum ,hepınıze kucak dolusu slmlar ve opucuklerımı yollayıp ayrılıyorum gorusuruz tatlı annısler ve mınık canları

canım benim doktorum ilk 3 ay da kola kahve çay vev bitki çaylarının yanı sıra çikolata hazır şekerlemelerdende uzak durmamı istedi kakaolu şeyler tüketme dedi haberin olsun

bide sırf kilo almamak için lıght sut içmek isteyen arkadaşlarada nacizane tavsiyem bence başka bişiyden kısın sütü lıght içmeyin özellikle hamileleikte lıght ürünler tavsiye etmiyorlar

Son düzenleme:
biraz....beni görenler artık hamile olduğumu ben sölemeden biliolar.ben tedaviyle hamile kaldım bu yüzden hamilelik öncesinde ilaçlardan epey kılo almıştım yani hem göbek hem bebek

benimde göbek var birde bu aralar ne yesem şişkinlik yapıyo.o yüzden kocaman oldu göbeğim şimdiden.aramızda 3 hafta var o yüzden merak ettim çabuk büyüyo bebiş çünkü

çayı 1 bardak içiyorum ,kolayı sadece 1 kez içtim şimdiye kadar ama ben çikolatasız ne yaparım resmen çikolata aşeriyorum kriz gibi geliyo

Son düzenleme:
benimde göbek var birde bu aralar ne yesem şişkinlik yapıyo.o yüzden kocaman oldu göbeğim şimdiden.aramızda 3 hafta var o yüzden merak ettim çabuk büyüyo bebiş çünkü

normaldir cnm o şişkinlik...aynen bende hafta da kontrole gidiodum şaşırıorum ne çabuk değişio die...merak ettiğini sorabilirsin ..

daha erkende olabilir belki duyamayabilirsin çünkü normalde 7 hafta dolunca duyuluor ben 7+3 de duymuştum..

kendimi şartlamadım duyarım diye o yüzden rahatım ama keseyi bile görsem yeter.hamiş olduğumu anlamam lazım.bugün midem bulanmaya başladı aslında yeni yeni anlıyorum hamileliğimi o yüzden kese bile olsa görmek istiyorum.aslında sabredebilsem 1 hafta daha süper olurdu.

ben tam bir çay düşükünü olarak araştırdım ve açık olarak üç fincana kadar içilebilir yazıyor kaynaklar.
merj canım neden ilk üç ay içilmesin dediki doktorun?

sabretmek konusunda merj arkadasimizdan destek alabilirsin. kendisi beklemek konusunda aramizda en kararli olandi. mutlu sona gec ulasti ama garantihaber aldi.

senin de guzel haberlerin cabuk gelir insallah arkadasim

ah cnm ya keseyi görürsün sonra kalp atışını merak edersin o da olur sonra cinsişyeti düşündürür bu meraklar doğum yapana kadar bitmez ama güzel ve tatlı bekleyiş bu..anın tadını çıkarmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…