merhaba kızlar ben yeni katılıorum aranıza
bende 1 aralık tahmini doğum tarihim...RABBİM hepimize hayırlı ewlat versin.
merhaba kızlar ben yeni katılıorum aranıza
bende 1 aralık tahmini doğum tarihim...RABBİM hepimize hayırlı ewlat versin.
göbişin çıkmaya başladı mı
selam kızlar
bugün çok garip geçti.galiba midem bulanmaya başladı ve daha kötüsü başım dönüyor.akşama kadar zorla yemek yedim hatta çooook sevdiğim çikolatanın bir paketi hemen biterdi ama bugün zarzor yedim.böyle devam etmez inşallah uçuyor gibiydim akşama kadar
biraz....beni görenler artık hamile olduğumu ben sölemeden biliolar.ben tedaviyle hamile kaldım bu yüzden hamilelik öncesinde ilaçlardan epey kılo almıştım yani hem göbek hem bebek
canım benim doktorum ilk 3 ay da kola kahve çay vev bitki çaylarının yanı sıra çikolata hazır şekerlemelerdende uzak durmamı istedi kakaolu şeyler tüketme dedi haberin olsun
bide sırf kilo almamak için lıght sut içmek isteyen arkadaşlarada nacizane tavsiyem bence başka bişiyden kısın sütü lıght içmeyin özellikle hamileleikte lıght ürünler tavsiye etmiyorlar
benimde göbek var birde bu aralar ne yesem şişkinlik yapıyo.o yüzden kocaman oldu göbeğim şimdiden.aramızda 3 hafta var o yüzden merak ettim çabuk büyüyo bebiş çünkü
normaldir cnm o şişkinlik...aynen bende hafta da kontrole gidiodum şaşırıorum ne çabuk değişio die...merak ettiğini sorabilirsin ..
ben daha gitmedim doktora pazartesi gideceğim inşallah kalp atışlarını da duyarım.
daha erkende olabilir belki duyamayabilirsin çünkü normalde 7 hafta dolunca duyuluor ben 7+3 de duymuştum..
kendimi şartlamadım duyarım diye o yüzden rahatım ama keseyi bile görsem yeter.hamiş olduğumu anlamam lazım.bugün midem bulanmaya başladı aslında yeni yeni anlıyorum hamileliğimi o yüzden kese bile olsa görmek istiyorum.aslında sabredebilsem 1 hafta daha süper olurdu.
kendimi şartlamadım duyarım diye o yüzden rahatım ama keseyi bile görsem yeter.hamiş olduğumu anlamam lazım.bugün midem bulanmaya başladı aslında yeni yeni anlıyorum hamileliğimi o yüzden kese bile olsa görmek istiyorum.aslında sabredebilsem 1 hafta daha süper olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?