2011 Aralık Anneleri

Bitki çaylarına dikkat ...

cnmm cok sukur RABBIM MUTLULUGUMUZU TAMAMINA ERDIRSIN GRIP OLMUSUZ YOK KORKUMDAN BISE ICEMIYORDUM ZATEN AMA DUN COCUKLAR ICIN ILAC ICTIM HATTA COGU BAL:) OKSURUYORUM
DUYARSIN CANIM KALP ATISLARINIDA INS HEPIMZDE :)

Ayy inşallah
Senin ikinci sanırım? Maşallah daha öncede sorduysam kusuruma bakma lütfen unutmuşum burada tam tanıyamadım herkesi çünkü

Sağ ol kaç saattir uğraşıyorum ara ara buraya bakıyorum. Haftasonu diye kızlar gezmede herhalde...Sessiz burası bugün...

biz arkadaslarda mac izliyoruz. daha dogrusu beyler izliyo. ben laptopumu da getirdim yanimda izlemeyecegimi bildigimden. sorular icin kolay gelsin.

efeecigim sana da gecmis olsun canim.

biz arkadaslarda mac izliyoruz. daha dogrusu beyler izliyo. ben laptopumu da getirdim yanimda izlemeyecegimi bildigimden. sorular icin kolay gelsin.

efeecigim sana da gecmis olsun canim.

Sağ olasın. Şu aylar hayırlısıyla geçse...

Bişey soracağım light sütün bir zararı yok değil mi kızlar doktorunuzada sordunuz mu ? Kestane kebap acele cevap

gercekten dogruu hızlarına yetısemıyordum masallah guzel muhabbet vardı
bugun bayaa sessız

Kime cevap vereyim şaşırmıştım. Bugün sessiz. Senin kız mıydı erkekmiydi çocuğun nasıl ?

Bişey soracağım light sütün bir zararı yok değil mi kızlar doktorunuzada sordunuz mu ? Kestane kebap acele cevap

Yok bence daha iyi diye duymuştum hatta. Bu arada sütü iyiki sordum ocağa süt koymuştum dalgınlık her taşmış hiç süt kalmamış. Her yeri de duman kapladı...

bişey soracağım light sütün bir zararı yok değil mi kızlar doktorunuzada sordunuz mu ? Kestane kebap acele cevap :d:d
tatlım bızım bı arkadas bayaa dıkkatlıydı hamılelıgınde yanı haftanın 2 gunu balık cevız fıln baya dıkkat ederdı
kalsıyum aynı dıye kıllo almamak ıcın durduk yere lıght sut ıcerdı ama ıcıne sınmıyorsa senın yarım yaglı ıc

hayırlısı canım insallah duyarsınız. ama duyamazsan da üzülme. 8.haftada duyanlar bile var. haberlerini bekliyoruz.

canim guzel haberlerini bekliyoruz insallah...

Canım duyarsın Allahın izniyle kalbini ferah tut hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
çok teşekkürler iyi dilekler için meleğimin kalbi çok güzel atıyor harikaydı sevinçten ağladım 15 gün sonra tekrar gideceğiz daha erken gidip dinleyebilsem keşke boyunu ölçemedi vajinal bakmam lazım dedi ama bebeğide beni de rahatsız etmek istemedi doktorum 15 gün sonra belli olacak meleğimin kalbinin sesi dünyanın en güzel müziğinden daha güzeldi

diger verilen cevaplarla celisecek belki ama benim doktorum tam light sutu onermiyor. gunluk pastorizelerden kullaniyorum. pastorizasyon isleminde zaten sutun en faydali kisimlari gidiyor. uzun omurlu pastorizelerde bu oran cok daha fazla. bir de light olmasi adina yapilan islemler eklenince vasifsiz bir urune donusuyormus.

zarar kisminda ayni fikirdeyim zarari yok. ama faydasi konusunda bunlari ogrendigimi belirtmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…