Bende süperim tatlış hamdolsuniçimde öyle coşku varkiii bide şu kalp atışlarını duysam hayırlısıyla keyfim daha bir gıcır olacak ama daha erken diye gidemiyorum korkumdan doktora :))) Hayırdır ya ne hastalığı Üşütme bilmediğin bitki çayları falanda içme sakın koru kendini anne adayııı :)))))
Bende süperim tatlış hamdolsuniçimde öyle coşku varkiii bide şu kalp atışlarını duysam hayırlısıyla keyfim daha bir gıcır olacak ama daha erken diye gidemiyorum korkumdan doktora :))) Hayırdır ya ne hastalığı Üşütme bilmediğin bitki çayları falanda içme sakın koru kendini anne adayııı :)))))
ayy inşallah :d
senin ikinci sanırım? Maşallah daha öncede sorduysam kusuruma bakma lütfen unutmuşum burada tam tanıyamadım herkesi çünkü
Bu arada Chnb ciğim kolay gelsin sorular :))
Sağ ol kaç saattir uğraşıyorum ara ara buraya bakıyorum. Haftasonu diye kızlar gezmede herhalde...Sessiz burası bugün...
biz arkadaslarda mac izliyoruz. daha dogrusu beyler izliyo. ben laptopumu da getirdim yanimda izlemeyecegimi bildigimden. sorular icin kolay gelsin.
efeecigim sana da gecmis olsun canim.
biz arkadaslarda mac izliyoruz. Daha dogrusu beyler izliyo. Ben laptopumu da getirdim yanimda izlemeyecegimi bildigimden. Sorular icin kolay gelsin.
Efeecigim sana da gecmis olsun canim.
sağ ol kaç saattir uğraşıyorum ara ara buraya bakıyorum. Haftasonu diye kızlar gezmede herhalde...sessiz burası bugün...
gercekten dogruu hızlarına yetısemıyordum masallah guzel muhabbet vardı
bugun bayaa sessız
Bişey soracağım light sütün bir zararı yok değil mi kızlar doktorunuzada sordunuz mu ? Kestane kebap acele cevap
tatlım bızım bı arkadas bayaa dıkkatlıydı hamılelıgınde yanı haftanın 2 gunu balık cevız fıln baya dıkkat ederdıbişey soracağım light sütün bir zararı yok değil mi kızlar doktorunuzada sordunuz mu ? Kestane kebap acele cevap :d:d
hayırlısı canım insallah duyarsınız. ama duyamazsan da üzülme. 8.haftada duyanlar bile var. haberlerini bekliyoruz.
canim guzel haberlerini bekliyoruz insallah...
çok teşekkürler iyi dilekler için meleğimin kalbi çok güzeCanım duyarsın Allahın izniyle kalbini ferah tut hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
Bişey soracağım light sütün bir zararı yok değil mi kızlar doktorunuzada sordunuz mu ? Kestane kebap acele cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?