ocak annesiyim diye mi kimseee selamıma karsılık vermiyorr:26::26::26::26:![]()
yoğunuz cuma ya bugün çıkışa yakın bi de saat:))))
çok hoş geldin gerçekten:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yürümek hava almak istiyorum dün eşim spor salonuna gitcekti ben yürümek istiyom yürüyüşe çıkıcam dedim bende geliyim demedi spor salonunda ısrar etti tartıştık o yüzden çok ağladım akşam((( ben hava alırım ii olur dedim işte de bütün gün kapalı ortamdayım eve gidiyom yolumda yürümeli falan değil arabayla 5 dk da evdeyim o yüzden moralim bozuk aslında üzülmem bebeğe bişey yapmaz inş.yarın ya dr randevum merak etmiyo değilim ama eşim çok anlayışsız bundan eminim spor salonlarından nefret ediyorum artık bende gitsem onunla ister istemez çalışıyorum aletlerde ya bişey olsa onun demesi lazım gitmeyelim diye ben istesem bile ama.... ona göre de şimdi üye olduk diye en azından o gitsinmiş zaten bebek olunca gidemicekmiş düşünceye bak sağol yaaa yok bebek oluncada gitseydin
bebeği düşünerek ağlamamaya çalıştım ama ağladım işteeeeeeee
![]()
merhaba nihal, 4 ocak gozukuyo bakalımmm,, bence aralıga kayabilir,, erken aldım haberini cunkuuu, benim annem de ocak dogumluu,, oglak burcuu,,canımm hoşgeldinn..... ne güzel ocakta doğuracaksın.. bende ocak doğumluyum... ama ben aralıkta kısmetse doğum yapacam tutturamadım ocak ayını![]()
yoğunuz cuma ya bugün çıkışa yakın bi de saat:))))
çok hoş geldin gerçekten:)))
canımm hoşgeldinn..... ne güzel ocakta doğuracaksın.. bende ocak doğumluyum... ama ben aralıkta kısmetse doğum yapacam tutturamadım ocak ayını![]()
merhaba yasemin hayırlı olsun bebişin tüp bebek mi bebişin....
kızlar çalışanlara gerçekten kolaylık diliyorum, Allah kuvvetinizi arttırsınakşama kadar evdeyim ama dayak yemiş gibiyim, hiç iş yapasım yok. ütü yapacaktım bügün onu da yapmadım
artık tembellikten mi hamilelikten mi orasını bilemem
![]()
bu arada hamileyken korunmamıza gerek yok diye bir şey duydum, aslı var mı kızlar? eşimiz korunmasa da olur mu?
kızlar çalışanlara gerçekten kolaylık diliyorum, Allah kuvvetinizi arttırsınakşama kadar evdeyim ama dayak yemiş gibiyim, hiç iş yapasım yok. ütü yapacaktım bügün onu da yapmadım
![]()
bu arada hamileyken korunmamıza gerek yok diye bir şey duydum, aslı var mı kızlar? eşimiz korunmasa da olur mu?
iyi tatiller canımmmkızlar bende çıkıyorum eve gideyim güzel bi yatayım pazartesi sabah anca kalkarımhepiniz dualarımdasın hepinizi öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın ALLAH emanet olun
![]()
valla çok zor canımm....çalışmak.. eve git yemek hazırla... ev işi off ki offf..... evde oturmanın kıymetini bil...kızlar çalışanlara gerçekten kolaylık diliyorum, Allah kuvvetinizi arttırsınakşama kadar evdeyim ama dayak yemiş gibiyim, hiç iş yapasım yok. ütü yapacaktım bügün onu da yapmadım
![]()
güzel fikir.. ne kadar güzel olur doğduğun gün yavrunu kucağına almakkkbenim doğum günüm aralığın başında
şimdi doğum tarihi de ozamanlara denk geliyo
eşim iyi oldu aynı gğn doğsun da ikinizi bi arada çıkaralım diyo![]()
ben ve kardeşim de oğlak burcuyuz.. ve burcumu çok seviyorum..merhaba nihal, 4 ocak gozukuyo bakalımmm,, bence aralıga kayabilir,, erken aldım haberini cunkuuu, benim annem de ocak dogumluu,, oglak burcuu,,
cnm ben yarın dr sordum ama eşinin içine boşalması birazda olsa tehlikeli olabilio die okudum biryerde.. şöyle ki .. sıvı miktarı fazla olduğu için rahim azğını kayganlaştırıomuş.. hani allah korusun ilk aylarda belki daha tehlikelidir ama bende emin olamadığmdan daha da atakta bulunmadığımdan yarın dr a soracam. liste yaptım .. 30 tane sorum var:)
Bende severim oğlak burcunuiyi tatiller canımmm
valla çok zor canımm....çalışmak.. eve git yemek hazırla... ev işi off ki offf..... evde oturmanın kıymetini bil...
güzel fikir.. ne kadar güzel olur doğduğun gün yavrunu kucağına almakkk
ben ve kardeşim de oğlak burcuyuz.. ve burcumu çok seviyorum..
Ohhh ne guzell aynı gun olmasııı,, super olurrrr,,,,benim doğum günüm aralığın başında
şimdi doğum tarihi de ozamanlara denk geliyo
eşim iyi oldu aynı gğn doğsun da ikinizi bi arada çıkaralım diyo![]()
slm bende de aynısı yaşansı doktor kalp atımını görebiliyorum ama siz şuan duyamazsınız ancak 10 gün sonra gelirsen çok net duyabilirsin dedi oysa ben 7 + 2 'yim
(((
kızlar bende çok uyuyorum.bir de normalde çok üşümezdim.ama çok üşüyorum artık.
eve gider gitmez yatağa girip uyuyasım geliyor.
çok fena yaaa....
bıraksalar bütün gün uyuyacağım
sanırım benim de bir liste yapmam gerekecekinsan gidince hangisini soracağını şaşırıyor. ilk hamileliğim olduğu için ne soracağımıda pek bilmiyorum ki
buradan okuyup öğreniyorum bir çok şeyi. 10 mayıs ta 2. kez doktora gideceğim.
kızlar yarı doktora gidecegimm,, benim doktor vajenden keseye bakmıyo sanırım,, benimde betahgc 1300 falan olacak diye tahmin ediyorum yarınn,,, siz nasıl gordunuzzz bebislerii,, karından mı ultrasonla baktıı
benimki vajinal bakldı cnm.. ama inşş karınan gözükür...