2011 Aralık Anneleri

bende yürümek hava almak istiyorum dün eşim spor salonuna gitcekti ben yürümek istiyom yürüyüşe çıkıcam dedim bende geliyim demedi spor salonunda ısrar etti tartıştık o yüzden çok ağladım akşam:(((( ben hava alırım ii olur dedim işte de bütün gün kapalı ortamdayım eve gidiyom yolumda yürümeli falan değil arabayla 5 dk da evdeyim o yüzden moralim bozuk aslında üzülmem bebeğe bişey yapmaz inş.yarın ya dr randevum merak etmiyo değilim ama eşim çok anlayışsız bundan eminim spor salonlarından nefret ediyorum artık bende gitsem onunla ister istemez çalışıyorum aletlerde ya bişey olsa onun demesi lazım gitmeyelim diye ben istesem bile ama.... ona göre de şimdi üye olduk diye en azından o gitsinmiş zaten bebek olunca gidemicekmiş düşünceye bak sağol yaaa yok bebek oluncada gitseydin:4::4::4::4::19::19::19::50::50:bebeği düşünerek ağlamamaya çalıştım ama ağladım işteeeeeeee:59::59::59:

cnm ya kıyamam, insan bu dönemde hassas oluyor. ağlayasın varsa tutma kendini, açılırsın:16: bende de ağlayamama özelliği var, keşke ağlayıp rahatlayabilsem:78: bu arada yarın için hayırlı haberlerini bekliyoruz. seninle sat tarihlerimiz aynı ama benim doktorum 10 mayısta gel dedi. ya geç değil mi, nasıl dayanıcam o zamana kadar, erken mi gitsem?

canımm hoşgeldinn..... ne güzel ocakta doğuracaksın.. bende ocak doğumluyum... ama ben aralıkta kısmetse doğum yapacam tutturamadım ocak ayını:1::1::1:
merhaba nihal, 4 ocak gozukuyo bakalımmm,, bence aralıga kayabilir,, erken aldım haberini cunkuuu, benim annem de ocak dogumluu,, oglak burcuu,,

canımm hoşgeldinn..... ne güzel ocakta doğuracaksın.. bende ocak doğumluyum... ama ben aralıkta kısmetse doğum yapacam tutturamadım ocak ayını:1::1::1:

benim doğum günüm aralığın başında
şimdi doğum tarihi de ozamanlara denk geliyo
eşim iyi oldu aynı gğn doğsun da ikinizi bi arada çıkaralım diyo :D

kızlar çalışanlara gerçekten kolaylık diliyorum, Allah kuvvetinizi arttırsın:16: akşama kadar evdeyim ama dayak yemiş gibiyim, hiç iş yapasım yok. ütü yapacaktım bügün onu da yapmadım:17: artık tembellikten mi hamilelikten mi orasını bilemem:9:

bu arada hamileyken korunmamıza gerek yok diye bir şey duydum, aslı var mı kızlar? eşimiz korunmasa da olur mu?

kızlar bende çıkıyorum eve gideyim güzel bi yatayım pazartesi sabah anca kalkarım:37::37:hepiniz dualarımdasın hepinizi öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın ALLAH emanet olun:16::16:

kızlar çalışanlara gerçekten kolaylık diliyorum, Allah kuvvetinizi arttırsın:16: akşama kadar evdeyim ama dayak yemiş gibiyim, hiç iş yapasım yok. ütü yapacaktım bügün onu da yapmadım:17: artık tembellikten mi hamilelikten mi orasını bilemem:9:

bu arada hamileyken korunmamıza gerek yok diye bir şey duydum, aslı var mı kızlar? eşimiz korunmasa da olur mu?

evet tekrar hamile kalma ihtimali pek olmadığından korunmaya gerek yok
ama iltihap fln varsa korunmak gerekebilir.
sen geçende de ilişki durumunu sormuştun, eğer bi risk yoksa yasak değil
ama eskiler ilk aylarla son aylarda yapılmamalı derler.

dr.um bana ilk gittiğimde ozaman bi sorun yoktu,kanama fln olmamıştı
seyrek beraber olun dedi. yani haftada 1 ya da 2 en fazla
ve vücudunu zorlayıcı karnını sıkıştıran pozisyonlar da olmamalı

cnm ben yarın dr sordum ama eşinin içine boşalması birazda olsa tehlikeli olabilio die okudum biryerde.. şöyle ki .. sıvı miktarı fazla olduğu için rahim azğını kayganlaştırıomuş.. hani allah korusun ilk aylarda belki daha tehlikelidir ama bende emin olamadığmdan daha da atakta bulunmadığımdan yarın dr a soracam. liste yaptım .. 30 tane sorum var:)

kızlar bende çıkıyorum eve gideyim güzel bi yatayım pazartesi sabah anca kalkarım:37::37:hepiniz dualarımdasın hepinizi öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın ALLAH emanet olun:16::16:
iyi tatiller canımmm

valla çok zor canımm....çalışmak.. eve git yemek hazırla... ev işi off ki offf..... evde oturmanın kıymetini bil...

güzel fikir.. ne kadar güzel olur doğduğun gün yavrunu kucağına almakkk

merhaba nihal, 4 ocak gozukuyo bakalımmm,, bence aralıga kayabilir,, erken aldım haberini cunkuuu, benim annem de ocak dogumluu,, oglak burcuu,,
ben ve kardeşim de oğlak burcuyuz.. ve burcumu çok seviyorum..

cnm ben yarın dr sordum ama eşinin içine boşalması birazda olsa tehlikeli olabilio die okudum biryerde.. şöyle ki .. sıvı miktarı fazla olduğu için rahim azğını kayganlaştırıomuş.. hani allah korusun ilk aylarda belki daha tehlikelidir ama bende emin olamadığmdan daha da atakta bulunmadığımdan yarın dr a soracam. liste yaptım .. 30 tane sorum var:)

sanırım benim de bir liste yapmam gerekecek:9:insan gidince hangisini soracağını şaşırıyor. ilk hamileliğim olduğu için ne soracağımıda pek bilmiyorum ki:59: buradan okuyup öğreniyorum bir çok şeyi. 10 mayıs ta 2. kez doktora gideceğim.

iyi tatiller canımmm

valla çok zor canımm....çalışmak.. eve git yemek hazırla... ev işi off ki offf..... evde oturmanın kıymetini bil...

güzel fikir.. ne kadar güzel olur doğduğun gün yavrunu kucağına almakkk

ben ve kardeşim de oğlak burcuyuz.. ve burcumu çok seviyorum..
Bende severim oğlak burcunu :29::29::29:

Ohhh ne guzell aynı gun olmasııı,, super olurrrr,,,, :64::64:

slm bende de aynısı yaşansı doktor kalp atımını görebiliyorum ama siz şuan duyamazsınız ancak 10 gün sonra gelirsen çok net duyabilirsin dedi oysa ben 7 + 2 'yim
:((((

ultrason karindan yapildiysa duyulmamasi normal olabiliyor bu asamada. ayni zamansa sat a gore 7+2 iken gec dollenme olmus olabileceginden geriden geliyorsa yine duyulmaz. onemli olan o kalbin orada ve hareketli olmasi. stress yapip uzme bakiim o minik kalbii :20:

kızlar bende çok uyuyorum.bir de normalde çok üşümezdim.ama çok üşüyorum artık.
eve gider gitmez yatağa girip uyuyasım geliyor.
çok fena yaaa....
bıraksalar bütün gün uyuyacağım

ben de tam tersi uyku konusunda problem yasiyorum. uykularim az ve boluk porcuk. hayatimda gormediim kadar ruya goruyorum. usume olayina da aynen katiliyorum. havalar isinmadi dooru durust zaten ama ben extra usuyorum sani :44:

kızlar yarı doktora gidecegimm,, benim doktor vajenden keseye bakmıyo sanırım,, benimde betahgc 1300 falan olacak diye tahmin ediyorum yarınn,,, siz nasıl gordunuzzz bebislerii,, karından mı ultrasonla baktıı

sanırım benim de bir liste yapmam gerekecek:9:insan gidince hangisini soracağını şaşırıyor. ilk hamileliğim olduğu için ne soracağımıda pek bilmiyorum ki:59: buradan okuyup öğreniyorum bir çok şeyi. 10 mayıs ta 2. kez doktora gideceğim.

şekerim yap liste mutlaka.. insan heyecansan ne sorcağını aklındakileri bile unutuyor. ben yazdım walla .. sırayla soracağım inş.. sağlıklı olsunda bebişim..

bir liste dr içn.. bir liste hastenin anlaşmalı sigorta bölümü için sorular hazır nazır:)

kızlar yarı doktora gidecegimm,, benim doktor vajenden keseye bakmıyo sanırım,, benimde betahgc 1300 falan olacak diye tahmin ediyorum yarınn,,, siz nasıl gordunuzzz bebislerii,, karından mı ultrasonla baktıı

benimki vajinal bakldı cnm.. ama inşş karınan gözükür...

merhaba kızlar bende 7 haftalık hamileyim aralık annesi olucam rabbim kısmet ederse hayırlısıyla...
umarım sizlerde sağ salim sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza...

Back
X