Annis; çok güzel bir hikaye. İnşallah bu bebeğini de böyle kolayca kucağına alırsın canım.
Yaa, işte bu forumu bu yüzden çok seviyorum. Şimdi senin hikayeni okuduğum için bu hızlı ıkınma, bir defada bebeği çıkarma ile ilgili bir fikrim oldu. Dikiş çok olmasın diye buna dikkat etmek gerektiğini öğrendim sayende. Teşekkür ederim.
Evet Balmondcuğum aynen bende öyle. Sevgili Annis dün bazı tavsiyelerde bulunmuştu ve aman dokturn nefes ıkınma talimatlarına uyun demişti bugünkü doğum hikayesiyle ne demek istediğini tam anladım...
Teşekkürler Annis...
Birde Balmondcuğum haklısın canım Mevla kim olduğumuz biliyor. Ben bir hatim daha başladım ramazanda hepimiz için indirmiştim inşallah doğuma kadar ikincisi de biter. Bu kez ismen ve rumuzlarla bizzat hediye edeceğim..
Ne yapayım iş başa düştü iki gündür beni de hatim programına alın okunmamış cüz varsa okuyayım diye anons ettim durdum. Hatta buselinin cüzü boşta hangi cüz olduğunu söyleme zahmetinde bulunan olmadı. artık kim takip ediyorsa!!!!! Valla çok kızdım.. Bu kez kızdım gerçekten.. Böyle güzel bir aktiviteyi sizlerle yaşamak istedim sadece yoksa günde 7 cüz de okurum Allaha şükür...
Yeri gelmişken söylim... Senin aracılığınla duyurayım canım...