2011 Aralık Anneleri

benım de kasıklarıma sancı gırıyor bazen anıden üşüttüm sanırım ..ovalayınca gecıyor .doktora soracagım cuma gunu ..

bugun bebek magazalarına gıttık hıc bırsey almadan cıktım..eşim şaştı kaldı ben kendıme daha cok sastım ..

yorulmustum o yuzden sanırım bır kac sey sordum hemen cıktık esım şunu alalım bunu allalım dedı yok hayatım dedım kalsın..

ama acısını cuma gunu cıkartaacagım :27:

içmiyorum cnm, doktorum vermedi
rahim kasılmalarında da veriliyor mu bilmiyordum, bacak falan diye düşünüyordum
bu gecede olursa arıcam zaten doktoru, sorayım magnezyumu da

Evet canim, bana da kramp icin vermisti, arada iciyordum. Ama bu kasilmalar baslayinca doktorun tavsieyesiyle ergun icmeye basladim, iyi geldi.

kızlar kızlar kızlar :):71::71::71: bugün 1 adet emzirme sütyeniylen ( :) ) bir adet de yüksek belli lohusa külodu aldım :) magic form markasıydı,biraz pahalı ama içime bi onlar sinebildi.size de çoook öneririm.çünkü diğer emzirme sütyenleri felaket ya,bu yine kötünün iyisi. balensiz sütyenler ne melem şeylermiş yahu!:1: emzirme atleti aldınız mı bilmiyorum ama sanırım ben almıycam,gereksiz gibi sanki.normal bi atlet de kullanılabilir.

bu arada bebişlerimizin kıyafetlerini nasıl kurutacaksınız??çamaşırlıkda mı,yoksa ev tipi kuutma makinelerinde mi?şimdi biz o çamaşırlık olayından kurtulalım diye kurutma makinesi aldık ama bebeğimin eşyaları küçülür mü ki?annem pamuklu oldukları için çabuk küçülebilir diyo,çamaşırlık lazımmış ona göre de.bi de bizim sitede balkona felan görünür yere asmak yasak!!! evde kurutma önerisi gerek :54:

ya onu bende hala düşünüyorum makinada mı kurutsam çamasırlıktamı diye..aslında makınada kurutunca daha temız oluyor ama nebılım kuculurmu dıye korkuyorum yada hassas ayarında falan kurutsam olurmu dıyom bu aralar hep onu dusunuyom yanı napsam dıye:26:

iyi akşamlar kızlar 2 gündür işlerimin yoğunluğundan aranıza katılamıyorum.hepiniz iyisinizdir inş.benim bugünlerde karnımda ve rahim içinde ağrılarım ara ara oluyo.dr.aradım.yarın kontrole çağırdı.yarın oğlumu okula bırakınca gidicem.inş.herşey yolundadır.daha önce 2 erken doğum yaptığım için yine olabilir demişti dr.bu günlerde hergece rüyalarıma giriyor.sürekli ben erken doğum yapıcam diyorum..:((
yarın kontrolden sonra size haberdar ederim.kendinize iyi bakın..:71::71:

hayırlı haberlerını al inş ve busefer gununde dogar umarım olumsuz düşünme cnm

cnm benim, çok çok geçmiş olsun... insanın merak ettiği bişey olunca doktora gitme şansının olması ne kadar güzel bişey... zaten bence bişeyden şüphelenildiğinde doktora başvurmak lazım.
bu arada uyku durumunda ben de seninle aynı dertten muzdaribim:((( uykularım haram oldu bana. azıcık dalsam, onda da rüyalar görüyorum. hiç uykumu alamıyorum yani... sabah da kalkıp okula gitmek var tabiii:((( neyse, az kaldı. p.tesi 20 günlük rapor alıcam. sonra da iznim başlıyor zaten... inşallah hepimizin için hayırlı geçer şu son haftalar....

cnm hadi hayırlısı olsun izine cıkınca daha rahat edersin dinlenırsın doguma kadar

canım şimdi okuyabildim. bi taraftan da ders çalıştığım için ancak görebildim. teşekkür ederim. sana kocaman :71::71::71::71::71:

hayırdır ne dersi calışıyorsun cnm??

Magvital kullaniyorum canim. Yeni verdigi daha mi etkili oldu?

bılmıyorum cnm daha bugun başladım içmeye kızkardeşime sordum o eczanede ne farkı var dıye magnezyum mıktarlarında fark vardır dedi..yalnız bu yenı verdıgını kullanmak daha kolay geldı bana pastil gibi emiliyor bu dıgerı cok kotu gelıyordu bır bardak suda erıtıp içmek herseferinde mıdem kalkıyordu

yok valla... çok uğraştım ama bitiremedim yine geçmişi:))) atladığım şeyler olduysa ne olursunuz kusura bakmayın.destinacım;çok kararsızdım rapor alıp annemler gitmekte ama sonunda kararımı verdim ve gidiyorum. evet eşimden2 ay ayrı kalıcam ama bu fedakarlık kızım için olacak. hayırlısı artık... sen nasılsın bu arada??? hepiniz nasılsınız kızlar??? inşallah herşey yolundadır...

yok valla... çok uğraştım ama bitiremedim yine geçmişi:))) atladığım şeyler olduysa ne olursunuz kusura bakmayın.destinacım;çok kararsızdım rapor alıp annemler gitmekte ama sonunda kararımı verdim ve gidiyorum. evet eşimden2 ay ayrı kalıcam ama bu fedakarlık kızım için olacak. hayırlısı artık... sen nasılsın bu arada??? hepiniz nasılsınız kızlar??? inşallah herşey yolundadır...

cnm hakkında hayırlı olsun verdıgın karar olsun ıkı ay cokta uzun bır sure deil hemde bıraz annenlerle hasret gıdermiş olursun bırde o yönunden bak ben ilk kızım dogdugu zaman 3aylıktı kızım eşim askere gitmişti 8 ay annemlerde kalmıştım babası kızımı askere gıderken anakucagında bırakmıştı geldıgınde kızı onu yuruyerek karşıladı buyume zamanlarında yanımda deıldı hiç ama napcan hersey ıstedıgımız gıbı olmuyor bazen..en azından bebek olmadan ayrı kalacaksınız sız dogumdan sonra yıne bır arada olursunuz inş..ben buaralar cok ıyı deilim halımem hep agrı ve kasılmam var cok rahat hareket edemıyorum nedenınıde tam bılmıyorum ama doktor baktıgında bebegın herseysı normaldı gecer inş ..annenlerin orda ınternet vardır inş buralardan ayrı kalma haberlerını alalım yıne:69:

cnm hakkında hayırlı olsun verdıgın karar olsun ıkı ay cokta uzun bır sure deil hemde bıraz annenlerle hasret gıdermiş olursun bırde o yönunden bak ben ilk kızım dogdugu zaman 3aylıktı kızım eşim askere gitmişti 8 ay annemlerde kalmıştım babası kızımı askere gıderken anakucagında bırakmıştı geldıgınde kızı onu yuruyerek karşıladı buyume zamanlarında yanımda deıldı hiç ama napcan hersey ıstedıgımız gıbı olmuyor bazen..en azından bebek olmadan ayrı kalacaksınız sız dogumdan sonra yıne bır arada olursunuz inş..ben buaralar cok ıyı deilim halımem hep agrı ve kasılmam var cok rahat hareket edemıyorum nedenınıde tam bılmıyorum ama doktor baktıgında bebegın herseysı normaldı gecer inş ..annenlerin orda ınternet vardır inş buralardan ayrı kalma haberlerını alalım yıne:69:

internetsiz kalır mıyım hiç :))) olmasa bile bağlatırdım heralde:)))
bu arada senin durum da çok zormuş... eşim Allah izin verirse doğumda gelip 15 gün kalacak bizimle.sonra geri dönmek zorunda. ama ben 40 ı bile çıkmamış bebeğimi 10 saatlik yola çıkarmaya cesaret edemiyorum. o yüzden bir iki ay daha ayrı kalacaz mecburen... ama sağlıklı olsun da bizim fıstık gerisi boş...
cnm ağrılarına da gelince; belki de yorgunluktandır. kolay diil senin işin de... iki çocuk bi de karnındaki kuzu zorluyor seni... yorgunluktandır ağrılar... fırsat buldukça dinlen e mi cnm???

Halimemm, normal dogumda da esin yaninda olabilir ki canim... Hem daha cok destek olmus olur sana. Sezaryanda birsey yok biliyorsun, esas normal dogum stresli ve heyecanli olan.

Halimemm, pardon canim yaa, anlamamisim durumu, yoldayim bir yandan da, anlamadan atlamisim. Simdiden kafana takma canim ya. Bak arada forumdaki dogum hikayelerini oku, neler planlaniyor ama sonunda nasil gerceklesiyor olaylar, gormus olursun. Akisina birak. İnsallah esinle beraber olmak nasip olur.

ben de tam açıklayacaktım ki durumu sen zaten anlamışsın cnm :)) sizin ağzınızdan çıkan, parmaklarınızın yazdığı "inşallah" lar bana umut veriyor... çok tşk ederim...

cnm inşallah önemli birşey yoktur. diğer bebişlerini ne kadarlıkken doğurmuştun bu arada???
saol cnm.oğlum 36 haftalık kızım 32 haftalık doğdu.oğlum kilosu 3 250 doğmuştu sağlıklı olduğu için küveze girmedi.kızımda 2060 ğr doğdu.1 hafta küvezde kaldı.her 2 doğumum erken suyum geldiği için oldu.

s.a.nasılsınz arkadaşlar??geçmişi okuyayım dedim oku oku bitiremedm..2gündür bizde de hareketler azaldı sanki,önceleri geceleri çook yoğun olurdu,uyuyamazdım,2gündür fosur fosur uyuyrm..tam da korkmaya başlamışken sizde de olduğunu gördüm,,bu haftaların etkisi demekki yani inşallah öyledir..

bi sorun yoktur inşallah canım,,moralini ii tut,,kafana taktığn için rüyalarına giriyordur..güzel haberlerini bekliyrz inş..

ya onu bende hala düşünüyorum makinada mı kurutsam çamasırlıktamı diye..aslında makınada kurutunca daha temız oluyor ama nebılım kuculurmu dıye korkuyorum yada hassas ayarında falan kurutsam olurmu dıyom bu aralar hep onu dusunuyom yanı napsam dıye:26:

hayırlı haberlerını al inş ve busefer gununde dogar umarım olumsuz düşünme cnm

cnm hadi hayırlısı olsun izine cıkınca daha rahat edersin dinlenırsın doguma kadar

hayırdır ne dersi calışıyorsun cnm??

bılmıyorum cnm daha bugun başladım içmeye kızkardeşime sordum o eczanede ne farkı var dıye magnezyum mıktarlarında fark vardır dedi..yalnız bu yenı verdıgını kullanmak daha kolay geldı bana pastil gibi emiliyor bu dıgerı cok kotu gelıyordu bır bardak suda erıtıp içmek herseferinde mıdem kalkıyordu

saol destina inş.bende gününde doğan çocuğum olsun istiyorum.inş.yarın kötü haberler almam.

saol cnm.oğlum 36 haftalık kızım 32 haftalık doğdu.oğlum kilosu 3 250 doğmuştu sağlıklı olduğu için küveze girmedi.kızımda 2060 ğr doğdu.1 hafta küvezde kaldı.her 2 doğumum erken suyum geldiği için oldu.

saol destina inş.bende gününde doğan çocuğum olsun istiyorum.inş.yarın kötü haberler almam.

bebişinin we senin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş güzel haberler alırsın

herkese iyi akşamlar kızlar
ay bugün okuldan eve gelince biraz foruma bakayım dedim laptop tan uzanarak okuyordum muhabbetleri uyuyakalmışım ki uyuduğum saat akşam 4-5 gibiydi sonra eşim gelmiş o uyandırdı saat 8 e kadar yatmışım
veee tabiki yemeksiz kaldık biz de kahvaltı yaptık kaç gündür uyuyamıyordum vücut sanırım daha fazla dayanamadı :)

internetsiz kalır mıyım hiç :))) olmasa bile bağlatırdım heralde:)))
bu arada senin durum da çok zormuş... eşim Allah izin verirse doğumda gelip 15 gün kalacak bizimle.sonra geri dönmek zorunda. ama ben 40 ı bile çıkmamış bebeğimi 10 saatlik yola çıkarmaya cesaret edemiyorum. o yüzden bir iki ay daha ayrı kalacaz mecburen... ama sağlıklı olsun da bizim fıstık gerisi boş...
cnm ağrılarına da gelince; belki de yorgunluktandır. kolay diil senin işin de... iki çocuk bi de karnındaki kuzu zorluyor seni... yorgunluktandır ağrılar... fırsat buldukça dinlen e mi cnm???

internet olmasına cok sevindim:90::90::90: sanırım yorgunlugun etkısı oluyordur bende haklısın ama yapacak bısey yok 3.hamılelıkler böyle oluyormuş demek ki:1::1:

cnm inş senın bu bebişin gününde gelır sen bu sefer zamanında dogum yapma heyecanını yaşarsın benımde bu sefer inş sancım gelir suyum gelir de suni sancı almaktan kurtulurum..bende de otekılerde ne sancı ne nişan ne su hiç birşey gelmiyordu 42 hafta bekleyıp sunı sancıyla doguma gıdıyordum şimdi hep dua ediyorum inş buda öyle olmaz diye:52::52:

herkese iyi akşamlar kızlar
ay bugün okuldan eve gelince biraz foruma bakayım dedim laptop tan uzanarak okuyordum muhabbetleri uyuyakalmışım ki uyuduğum saat akşam 4-5 gibiydi sonra eşim gelmiş o uyandırdı saat 8 e kadar yatmışım
veee tabiki yemeksiz kaldık biz de kahvaltı yaptık kaç gündür uyuyamıyordum vücut sanırım daha fazla dayanamadı :)

hoşgeldin cnm:46: oh ne guzel ıyıkı uyumussun dınlenmıssın işte ne guzel..yakında bende sızıp kalacam heralde böyle acayıp uykusuzum ama yatıncada mumkun deıl uyuyamıyorum:59: bu akşam tam yemek saati cok uyku bastırdı bana da bıraksam gıdecektım de mecburen kalktım yemek bekleyen cok olunca evde sürüne sürüne gectim mutfaga:60::60:

internet olmasına cok sevindim:90::90::90: sanırım yorgunlugun etkısı oluyordur bende haklısın ama yapacak bısey yok 3.hamılelıkler böyle oluyormuş demek ki:1::1:

sizlerden ayrı kalır mıyım ben hiç :))) :52::52::52:
valla 3. çocuğu yapar mıyım hiç emin diilim. sanırım seni hiç anlayamayacağım bu konudaaaaaaa :1::1::1::1::1:

hoşgeldin cnm:46: oh ne guzel ıyıkı uyumussun dınlenmıssın işte ne guzel..yakında bende sızıp kalacam heralde böyle acayıp uykusuzum ama yatıncada mumkun deıl uyuyamıyorum:59: bu akşam tam yemek saati cok uyku bastırdı bana da bıraksam gıdecektım de mecburen kalktım yemek bekleyen cok olunca evde sürüne sürüne gectim mutfaga:60::60:

ben de şimdi ikinci çocuğu yaparsak yine böyle uyuyup kalırsam ne yaparım diye düşünüyordum ama mecbur olunca demek sürünse de gidiyor insan mutfağa :)

burayı takip edicem diye en sevdiğim diziyi bile takip edemiyorum artık :61: ben şimdilik çıkıyorum...hepinize ii geceler...:69::69::69:

bende çıkıyorum moralim çokkk bozukk psikolojim de bozuk doğumu nerede nasıl yapacağım bilemiyorum burası küçük yer seçenek yok fazla en kötüsü de benden başka aralık annesi yok fikir alışverişi yapamıyorum tecrübeli tanıdık yok fikirde alamıyorum kafayı yemek üzereyim benn :43::43::43::43::43::43:

sizlerden ayrı kalır mıyım ben hiç :))) :52::52::52:
valla 3. çocuğu yapar mıyım hiç emin diilim. sanırım seni hiç anlayamayacağım bu konudaaaaaaa :1::1::1::1::1:

halımem ıkıncıyı düşünürsün sanırımda tek kalmasın kardeş olsun dıye ama 3.ler zaten pek dusunerek olmuyor gelırse kendılıgınden gelıyorlar:60::60::60::60: hayatta düşünemediğim tek şeydi 3. cocuk oglumdan sonra cunku onu cok zor buyuttum halada devam ediyor belkı bu kasılmalarımda onun payı buyuk:1::1:
o yuzden dıyecegım o ki orası hiççç belli olmazzz:52::52::52:

ben de şimdi ikinci çocuğu yaparsak yine böyle uyuyup kalırsam ne yaparım diye düşünüyordum ama mecbur olunca demek sürünse de gidiyor insan mutfağa :)

kızlar varya en guzel hamılelık ılk hamılelık oluyor dıledıgınce hareket ediyorsun ama 2.ler 3.ler öyle olmuyor cunku sorumlu oldugun bır cocuk daha oluyor:49: ama en zor bebek bakımıda ılk bebekte oluyor tecrubesız oldugun için diğerleri okadar zor gelmiyor nerde ne olacagını bılebılıyorsun

bende çıkıyorum moralim çokkk bozukk psikolojim de bozuk doğumu nerede nasıl yapacağım bilemiyorum burası küçük yer seçenek yok fazla en kötüsü de benden başka aralık annesi yok fikir alışverişi yapamıyorum tecrübeli tanıdık yok fikirde alamıyorum kafayı yemek üzereyim benn :43::43::43::43::43::43:

cnm dur şimiden stres yapma orada cevren yokmu hıc tanıdıkların konu komşu tavsıye alabılecegın..yada ne bılım hastane ortamlarına bak temiz hijyenık hastaneler vardır mutlaka acele etme bulunur bı caresi

burayı takip edicem diye en sevdiğim diziyi bile takip edemiyorum artık :61: ben şimdilik çıkıyorum...hepinize ii geceler...:69::69::69:

iyi geceler halımem allah rahatlık versin

Back
X