2011 Aralık Anneleri

nefesin mi daralıyo,kalbin mi çarpıyo çok kötü bişey o ya,bitek o zamanlar uyuyamıyom,bel ağrısından,yorgunluktan daha illet bişey ya,kansızlık ta çarpıntı yapıyo,sırt üstü falan yatma yan yat,ayaklarının arasına yastık al ayağının birini öne at,bel daha bi rahatlıyo o zaman,bi de yatmadan önce ılık bi duş al,benim gibi kanıt ı falan da izleme,ben izlemiyom artık,rüyamda cinayetlerle uğraşıyom yoksa

yok bu dediklerinin hiç biri olmuyo ama uyuyamıyorum çok şükür bi şikayetim yok ama çok hareketli ondan sanırım bide ellerim ayaklarım uyuşuyo gibi oluyo,ben her akşam ve her sabah kesinlikle duş alırım zaten ama yinede uyku tutmuyo :59: bebişim parti veriyo geceleri ondan sanırım:44:

tatlı annişler ve tatlı bebişleri ben çıkıyorum kızım uyandı onun yemeğini yediricem hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın:79::79::79:

50LİKTE 188 çıktı 100lük istediler 100lükte DE sırasıyla 205 184 131 çıktılar
bunların 145-120 ve bişiy dahanın altında olması gerkeiyormuş

sonra dietle ve yediklerime dikkat ederek düşürmeye çalıştım sabah açlık oranlarım min. 90-95 olması gerekirken 110un altına hiç düşmedi doktor insülini verdi

iyi ki verdi çünkü yemek yemediğim için bu sefer bebek gelişememiş...

işte öyle inşallah sende bişey çıkmaz...

akdneiz anemisi ise şu anda önce babasına bağlı:18:

inşallah insülin desteği ile şeker sorunu tamamen ortdan kalkar. anemi de çıkmaz inşallah. ben de eşim de sınırdayız anemi değerleri ölçüldüğünde. taşıyıcı mıyız bilmiyorum ama doktor evlenirken uyarmıştı. senin şeker de benim gibi yüksekmiş. bana da 10 gün uygulayayım diye diyet verdi ama pek uyamıyorum. sık sık yiyorum sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. resmen okula beslenme çantası ile gidiyorum ama sorun şu ki doymuyorum öyle olunca da ara ara patlamalar oluyor.

Evet canım benim de 2 ocak görünüyro,bence de öyle biz aralıkta kavuşuruz gibi geliyor bebişlerimize inş.

Hoşbulduk canım, bugün biz topluca transfer olduk,ocak topici kapancak bu gidişle
hoşgeldiniz. benim bebecim de 5 ocak görünüyordu ama sezeryanla olacağı için 1 hafta erken 27 aralıkta alırız dediler. ben de direk bu topiğe kaydoldum:1: şimdi de 18 aralık diyorlar ama biz 20 aralıkta kararlıyız . benim de doğum günüm 20 aralık da.

oğlum ve doğacak minik oğlum ve bennnn 3 tane yay burcu olcaz evde. babamız da bir köç olarak 3 yayla gerim gerim gerilcek artık

bu arada kramplar nedeni ile topallamaya başladım. burada tavsiye edilen bi ilaç vardı kalsiyum magnezyum ve d vitamını birlikte olan. bugün canıma tak etti ve gittim aldım. daha içmedim. eşim doktora gidelim önce dedi ama deneyeceğim . ağrılarımı bir ben bilirim. faydası olacağına da canı gönülden inanıyorum. daha kontrolümüze 15 gün var ve okuldan 2 haftada 2 defa izin aldım. her hafta her hafta da izin alamayacağım için bekleyeceğim artık. gerçi bi de 100lük şeker yüklemesi vardı onu da yaptırmam gerekiyor salı günü. ona da izin almam lazım. zor işler bunlar zor. öğrencilerine bağlı bir öğretmenim ben . kıyamıyorum.

kızlar doğumdan sonra ben sizleri merak ederim eminim sizde böyle düşünüyorsunuzdur sonrasında nerde buluşucaz acaba yine bu topiktemi :66:

benim merhaba yine araya kaynadı huuhuuu slm kızlar

slm cnm hoşgeldin:16:

kızlar bende sürekli sarı akıntı oluyo ama koku falan yok. her dra gittiğmde ilaç verio dr ama bi türlü geçmio sizdede oluyormu

bende de oluyor cnm ama sorun etmıyorum artık doktorada söylemıyorum normal oldugunu düşünüyorum

kızlar doğumdan sonra ben sizleri merak ederim eminim sizde böyle düşünüyorsunuzdur sonrasında nerde buluşucaz acaba yine bu topiktemi :66:

burdan devam ederiz cnm bu seferde bebişlerimizn buyume aşamalarını paylaşırız:69:

destinacım buaralar arkadaşlarada söylüyorum şu doğum konusunda sanırım biraz psikolojimi bozdum çok korkuyorum ya aslında normal doğum yapmayı çok istiyorum sezaryandanda çok tırsıyorum :))))))) sürekli kafamda nasıl doğum yapıcam düşüncesi var ben ankara da yaşıyorum ama doğumum için istanbul a annemin yanına gidicem oradaki doktorumu bilmiyorum gidince onunlada bolca konuşucam ama şu normal doğum yapmanın avantajlarını bize anlatsan hani diyorum bende hırs yapsam da çatır çatır doğursam :34:

Back
X