Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bi mesajı görmüşüm kusura bakma o zamn ocak annişleri hoş geldiniz![]()
nefesin mi daralıyo,kalbin mi çarpıyo çok kötü bişey o ya,bitek o zamanlar uyuyamıyom,bel ağrısından,yorgunluktan daha illet bişey ya,kansızlık ta çarpıntı yapıyo,sırt üstü falan yatma yan yat,ayaklarının arasına yastık al ayağının birini öne at,bel daha bi rahatlıyo o zaman,bi de yatmadan önce ılık bi duş al,benim gibi kanıt ı falan da izleme,ben izlemiyom artık,rüyamda cinayetlerle uğraşıyom yoksa
50LİKTE 188 çıktı 100lük istediler 100lükte DE sırasıyla 205 184 131 çıktılar
bunların 145-120 ve bişiy dahanın altında olması gerkeiyormuş
sonra dietle ve yediklerime dikkat ederek düşürmeye çalıştım sabah açlık oranlarım min. 90-95 olması gerekirken 110un altına hiç düşmedi doktor insülini verdi
iyi ki verdi çünkü yemek yemediğim için bu sefer bebek gelişememiş...
işte öyle inşallah sende bişey çıkmaz...
akdneiz anemisi ise şu anda önce babasına bağlı:18:
hoşgeldiniz. benim bebecim de 5 ocak görünüyordu ama sezeryanla olacağı için 1 hafta erken 27 aralıkta alırız dediler. ben de direk bu topiğe kaydoldumEvet canım benim de 2 ocak görünüyro,bence de öyle biz aralıkta kavuşuruz gibi geliyor bebişlerimize inş.
Hoşbulduk canım, bugün biz topluca transfer olduk,ocak topici kapancak bu gidişle
kızlar doğumdan sonra ben sizleri merak ederim eminim sizde böyle düşünüyorsunuzdur sonrasında nerde buluşucaz acaba yine bu topiktemi![]()
kızlar bende sürekli sarı akıntı oluyo ama koku falan yok. her dra gittiğmde ilaç verio dr ama bi türlü geçmio sizdede oluyormu
bende de 7 aydır var canım..kötü kokulu değilse korkma..fizyolojik akıntıdır..
benim merhaba yine araya kaynadı huuhuuu slm kızlar
kızlar bende sürekli sarı akıntı oluyo ama koku falan yok. her dra gittiğmde ilaç verio dr ama bi türlü geçmio sizdede oluyormu
kızlar doğumdan sonra ben sizleri merak ederim eminim sizde böyle düşünüyorsunuzdur sonrasında nerde buluşucaz acaba yine bu topiktemi![]()
cnm seninde rengi sarımı peki