Selam kızlar, 

dderya, deryam geçmiş olsun canlar, dikkat edin kendinize, dinlenin bol bol...

dün akşam benimde ağrılarım oldu çok korktum, ama kısa sürdü, devam etse bende gitcektim artık doktora.. yoruldum galiba dün biraz..:44::44:
Sanırım artık daha çok dikkat etmeliyiz... hem bebişler büyüyor artık burada ağrılarımızı paylaştığımız günler başladı galiba, kocaman göbeklerimiz var artık

hepimizin bebişleri zamanını bekler ve annelerini çok ta üzmeden aramıza katılırlar inşallah..

bu arada kapı süsüm bu kadar işin arasında ancak bitti..
bir iki eksik var ama onlar artık ben baktıkça çıkardığım detaylar.. onlar olmadan ekleyeceğim dayanamıyorum..

fotoğrafını çekip geleyim 

Canlar, bi fikir sadece, resim koymak şart değil, Hoşgeldin ..... (bebeğinizin adı ) yazıp çıktı alıp onuda koyabilirsiniz bence çerçevenin içine, ben onlardan alsam öyle yaprdım heralde.. hem kendi resimlerini koyamazlar,
hemde hatırlatır bebiş kendini
aslında sezeryan olacak olanlar doğum tarihini de yazabilirler, anne baba adıda olabilir 
bilmem öyle geldi aklımada paylaşayım dedim..

dderya, deryam geçmiş olsun canlar, dikkat edin kendinize, dinlenin bol bol...

Sanırım artık daha çok dikkat etmeliyiz... hem bebişler büyüyor artık burada ağrılarımızı paylaştığımız günler başladı galiba, kocaman göbeklerimiz var artık

hepimizin bebişleri zamanını bekler ve annelerini çok ta üzmeden aramıza katılırlar inşallah..

bu arada kapı süsüm bu kadar işin arasında ancak bitti..

Canım valla hıcde bencılce degıl bence cunku bende aynısını dusundum acıkcası resım koymasan ıcıne kendı resımlerını koysalarda hos olmaz yanı ne bılıımm :44:
Canlar, bi fikir sadece, resim koymak şart değil, Hoşgeldin ..... (bebeğinizin adı ) yazıp çıktı alıp onuda koyabilirsiniz bence çerçevenin içine, ben onlardan alsam öyle yaprdım heralde.. hem kendi resimlerini koyamazlar,

bilmem öyle geldi aklımada paylaşayım dedim..