yaaa kimse bana anlatmıcak miii,sesimii duyan yok mu
doktor bana folbioldakı folık asıt mıktarı folık plasa gore daha fazla o yuzden bunu kullan dedı..
yaaa kimse bana anlatmıcak miii,sesimii duyan yok mu
evet canım sağlık ocağına gitmen gerekir orda da takip ediyolar seni hamileliğin boyunca kayıt yapcaklar seni oraya aşıların falan orda vuruluyo
kızlarrrrrrrrrrrr doktora gittim geldim doktor ultrasonda kalp atışlarını gördük ama duymadık haftaya gitcem bide doktor embriyoyu göremiyorum dedi haftaya gel kesinleşsin dedi bişi var dedim yok normal dedi böle işte kızlar yorumunuz??????????????? canooommm sen gittinmi_???
ne aşısı bu.gittimiz doktorun hastanesinde yapılmıo mu
slm kızlar size bi şey sorcam şu göğüs ucununu kenarında sivilce gibi bi şeyler çıkıyo hafifte kurumsu gibi acaba onlar neden oluyor bilen varmı önemli bi şey mi acaba bende öncede çıkardı tek tük ama şimdi biraz arttı gibi sanki bilgisi olan lütfen yardımcı olsun çok endişeliyim inş kötü b işey değildir
yok yapılmıyo sanırım canım bende tam bilmiyorum ama aşıları sağlık ocağı takip ediyor banada sağlkı ocağındaki doktor dedi 5 ayda tetenoz aşışı var diye bide iki üç aya bi ggelcen tansiyonunu şeker falan kontrol etcez dedi
yok yapılmıyo sanırım canım bende tam bilmiyorum ama aşıları sağlık ocağı takip ediyor banada sağlkı ocağındaki doktor dedi 5 ayda tetenoz aşışı var diye bide iki üç aya bi ggelcen tansiyonunu şeker falan kontrol etcez dedi
ya kızlar içime kurt düştü kalp atışlarını gördük ama embriyoyu görmedik doktor haftaya gel hem kesinleşsin dedi 6+2falansın şuan dedi yorumlayın lütfen bişi varmı?
kalp atışını görüpte embriyoyu nasıl göremiyor dr anlamadım.
ya bende anlamadım bariz kese görünüo içinde kalbi atıyor ama hala bastırdı ve embriyoyu göremiorum dedi ayyy canım sıkıldı valla yaa ne olur cvp yazın kızlar
merhaba arkadaşlar...
bugün Allahın izniyle kalp atışlarını aldım meleğimin 5+2 günlük 11 mm kuzum ama bende kan pıhtılaşması çıktı öncekindede bu yüzden kalp atışlarını görememişiz kaybetmişiz bebeğimi şimdi de doktorum clexane adlı iğne verdi hergün olmam gerekiyormuş var mı bu konuda bilgisi olan bu iğneyi kullanıpta sağlıcakla bebeğini kucağına alan var mı acaba :44:
canım üzülme nasıl oluyorda kalp atışı olup embriyo görülmüyor embriyo olmadan kalp atışı nasıl görülecek tatlım herşey yolundadır inan bana
ya bende anlamadım bariz kese görünüo içinde kalbi atıyor ama hala bastırdı ve embriyoyu göremiorum dedi ayyy canım sıkıldı valla yaa ne olur cvp yazın kızlar
merhaba arkadaşlar...
bugün Allahın izniyle kalp atışlarını aldım meleğimin 5+2 günlük 11 mm kuzum ama bende kan pıhtılaşması çıktı öncekindede bu yüzden kalp atışlarını görememişiz kaybetmişiz bebeğimi şimdi de doktorum clexane adlı iğne verdi hergün olmam gerekiyormuş var mı bu konuda bilgisi olan bu iğneyi kullanıpta sağlıcakla bebeğini kucağına alan var mı acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?