2011 Ekim Anneleri

slm kızlar size bi şey sorcam şu göğüs ucununu kenarında sivilce gibi bi şeyler çıkıyo hafifte kurumsu gibi acaba onlar neden oluyor bilen varmı önemli bi şey mi acaba bende öncede çıkardı tek tük ama şimdi biraz arttı gibi sanki bilgisi olan lütfen yardımcı olsun çok endişeliyim inş kötü b işey değildir

kızlarrrrrrrrrrrr doktora gittim geldim doktor ultrasonda kalp atışlarını gördük ama duymadık haftaya gitcem bide doktor embriyoyu göremiyorum dedi haftaya gel kesinleşsin dedi bişi var dedim yok normal dedi böle işte kızlar yorumunuz??????????????? canooommm sen gittinmi_???

doktor bana folbioldakı folık asıt mıktarı folık plasa gore daha fazla o yuzden bunu kullan dedı..

folik asitin fazlası zararlı değilmiş bende mesela hem folbiol kullanıorum hemde b12plus kullanıorum ki için folik asitte var günlük 9mg kullanıorum doktor kullan dedi korkmayın bişi olmaz

hayırlı olsun canım hadi bakalım darısı bizlere...

yaaaaaaa kızlarrrrrrrrrr bana cvp vercek olan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuu????????????

ay ya ben çalışıorum sağlık ocağına gidemem ki, yakınlarda olsa izin alırım ama yokk
napcam

ben hiç bilmıom bunları,gidememde çalışıorum

ya kızlar içime kurt düştü kalp atışlarını gördük ama embriyoyu görmedik doktor haftaya gel hem kesinleşsin dedi 6+2falansın şuan dedi yorumlayın lütfen bişi varmı?

ya kızlar içime kurt düştü kalp atışlarını gördük ama embriyoyu görmedik doktor haftaya gel hem kesinleşsin dedi 6+2falansın şuan dedi yorumlayın lütfen bişi varmı?

kalp atışını görüpte embriyoyu nasıl göremiyor dr anlamadım.

merhaba arkadaşlar...

bugün Allahın izniyle kalp atışlarını aldım meleğimin 5+2 günlük 11 mm kuzum ama bende kan pıhtılaşması çıktı öncekindede bu yüzden kalp atışlarını görememişiz kaybetmişiz bebeğimi şimdi de doktorum clexane adlı iğne verdi hergün olmam gerekiyormuş var mı bu konuda bilgisi olan bu iğneyi kullanıpta sağlıcakla bebeğini kucağına alan var mı acaba :44:

ya bende anlamadım bariz kese görünüo içinde kalbi atıyor ama hala bastırdı ve embriyoyu göremiorum dedi ayyy canım sıkıldı valla yaa ne olur cvp yazın kızlar

canım üzülme nasıl oluyorda kalp atışı olup embriyo görülmüyor embriyo olmadan kalp atışı nasıl görülecek tatlım herşey yolundadır inan bana

Meliscim öncelikle tebrik ederim. Bende de kan pıhtılaşması var o yüzden ben de clexan benzeri bir iğne kullanıyorum. Benimkisi fragmin, her gün karından oluyorum.

canım üzülme nasıl oluyorda kalp atışı olup embriyo görülmüyor embriyo olmadan kalp atışı nasıl görülecek tatlım herşey yolundadır inan bana

bencede, o minicik tatlı şey gizlenmiştir belkide.... kimi embriyoyu görür kalp atışını duymadan rahat etmez, senin kalpatışını duyman nihai sonu bence,
Rabim hepimizi korusun inşşş

ya bende anlamadım bariz kese görünüo içinde kalbi atıyor ama hala bastırdı ve embriyoyu göremiorum dedi ayyy canım sıkıldı valla yaa ne olur cvp yazın kızlar

Şekerim ultrason cihazından dolayı olabilir. Benim bir önceki doktorun ultrason cihazı o kadar üst düzeydi ki nerdeyse herşeyi en ince ayrıntısına kadar görürdüm. Bunda ise belli belirsiz pek flu herşey. Onla alakalıdır. Biraz da doktorla alakalı olabilir, fazla deneyimli değilse gördüğü şeyin embriyo olduğunu anlayamamıştır.

ben biyokimyasal gebelik geçirdim.

şimdide tüp bebekle hamileyim. Ben günde bir kere karnımdan vuruyorum bu iğneyi canım. Düşük için bu iğne.

Bir arkadaşım doğuma gittiği güne kadar vurmuştu. İlk başlarda vurduğun yerde morarma yapar korkma bi önemi yok. karnını sol elinle tut karnın ortada kalıcak şekilde sağ elinle iğneyi yavaş yavaş yap. iğne bitince 15-20 sn bekle o şekilde iğneyi çıkar. İğne yaparken dik tut. İğne yapıcan yere kolanyalı pamukla sil. o kadar bazen biraz kanıyor, ben her defasında iğneyi yaptıktan sonra peçete koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…