Meliscim öncelikle tebrik ederim. Bende de kan pıhtılaşması var o yüzden ben de clexan benzeri bir iğne kullanıyorum. Benimkisi fragmin, her gün karından oluyorum.
ben biyokimyasal gebelik geçirdim.
şimdide tüp bebekle hamileyim. Ben günde bir kere karnımdan vuruyorum bu iğneyi canım. Düşük için bu iğne.
Bir arkadaşım doğuma gittiği güne kadar vurmuştu. İlk başlarda vurduğun yerde morarma yapar korkma bi önemi yok. karnını sol elinle tut karnın ortada kalıcak şekilde sağ elinle iğneyi yavaş yavaş yap. iğne bitince 15-20 sn bekle o şekilde iğneyi çıkar. İğne yaparken dik tut. İğne yapıcan yere kolanyalı pamukla sil. o kadar bazen biraz kanıyor, ben her defasında iğneyi yaptıktan sonra peçete koyuyorum
ya kızlar içime kurt düştü kalp atışlarını gördük ama embriyoyu görmedik doktor haftaya gel hem kesinleşsin dedi 6+2falansın şuan dedi yorumlayın lütfen bişi varmı?
iğneyi göbek deliğinden iki parmak sola yada sağa doğru yapıcaksın. Zaten Dr veya hemşire anlatmıştır
ben hiç bilmıom bunları,gidememde çalışıorum
canım teşekkür ederim demek kendim de vurabilirim ama ilk önce görmem lazım sağlık ocağında yalvardım kendin vuramazsın dediler kolumdan vurdular Allahın izniyle sağlıcakla kavuşuruz inşallah bebişlerimize tekrardan saol canım...
işte şimdi net anladımmm göbek deliği hizasına demek yarın kendim vurmaya başlıyorum çok sağol tatlım ya
teşekkür ederim canım birde düşük tehlikem varmış benim progestanada başladım sen kendin mi vuruyorsun iğneni hergün zor olucak ama yeter ki sağlıklı olsun meleklerimiz herşeye değer
ayyy kolundan çok acıyor canım yaa. Bana hemşire vurdu ama bir hafta sol tarafıma yatamadım. Ben hep karnımdan vuruyorum bi sağdan bi soldanondan öncede hormon iğnesi vuruyordum alıştım. İğne vurmadan duramaz oldum
ben 3 kutu bitirdim nerdeyse canım çok kolay hiç korkma, panik yapma. Hem zaten normal iğneye benzemiyor görmüşsündür ince ve kısa.
ben bide vurmadan önce ''Bismillahillezi lâ yedurru maasmihi şeyün fil erdi velâ fissemâi ve hüvessemiulalim'' duasını 3 defa okuyorum. Vurduğum iğne hem daha faydalı olsun, yan etkileride bebeğime zarar vermesin diebir hocam tavsiye etti anlamı çok güzel zaten yerdeki ve gökteki hiç bir şey Allahın ismi ve izni ile zarar veremez. Allah her şeyi bilir ve işitir demek.
bişey değil canım sol elinle nasıl tutacağınıda anladınmı? baş parmağın üstte diğer dört parmağın altta karnın yağını çıkarıcaksın pörtliycek. İğneye başlayıp tamamen bitirene kadar bırakma ki daha az morarsın. Kan felan gelirse hiç korkma sonuçta orda yağ olduğundan bişey olmaz inş. hemşire arkadaşımada özellikle sormuştum.
çok süper anlatıorum yaa
Canım ben kendim vuruyorum. Doktor bana gösteri nasıl yapacağımı o gün bugündür kendim vuruyorum. Benim 1 ya da 2 sefer morardı iğneyi yaptığım yer. İğneyi yaptıktan sonra buz koyunca morarma yapmıyormuş şeker. Ben de bugün gördüm nette. Ben de karından yapıyorum bu arada
kızlar hepiniz saolun valla içim rahatladı bide kese bariz gözüküo yani kalp atışı çok güzelbugün söledm akrabalara dua okuorum şimdi nazar olmasın die
kesinlikle net anladım sayende canım Allah razı olsun duayıda yazıyorum şimdi bana göstermediler o kadar rica ettim ama gösterseler bu kadar olmazdıben solağım sağ elimle kavrıcam koca göbeğimi
sağolun kızlar ya sizler harikasınızsağlık ocağına gitmeme gerek kalmadı yalnız 10 gün sonra bir daha kontrole gidicem iğne bitince tekrar tahliller yapılcak inşallah bırakmaz bu bebeğimde beni
kızlar hepiniz saolun valla içim rahatladı bide kese bariz gözüküo yani kalp atışı çok güzelbugün söledm akrabalara dua okuorum şimdi nazar olmasın die
yahuu kalp atışlarını duymuşsun daha ne üzülme, dua et bebeişine, sevin inş.
bebek olmasa kalbi atan şey ne diye düşün kendi kendine...Dr sorsaydın embriyo yoksa neyin kalbi atıyor? yoksa içimde bi kurtcuk felanmı var deseydin?dimi ama? mantıksız bişey söylemiş.
Kızlarrr nasılsınız?doktordan geldik şimdi kesemizi gördükkalbi içinde 2 hafta sonra gidicez çok şükür yarabbim.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
doğru sölüosun cnm valla dua edelim bebişlerimize desteğiniz için çok saolun insan rahatlıyor
Yeni Doğacak Çocuk İçin Okunacak Dualar
Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur.[/COLOR
ALLAH çocuklarımızı bize bağışlasın...sağlıklı sıhhatli,annesine babasına saygılı,dinini,kitabını vatınını bilen hayırlı ömürlü evlatlar yetiştirmemizi nasip eylesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?