2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlar bakın buda kesemizzzzzzzzzz içinde bebegimizde oluşuyormuşşş çok mutluyum allah bozmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 143646

ayyyy maşallahhh çok çok çok güzel bu gün gördüğüm 2. vesikalık sabah arkadaşımda gösterdi rabbim sorunsuz kavuştırsun sana inşallah bebeğinle heeep huzurlu ol...

aslında doktorumdan memnunum kadın hiç evham yaptırmdı bana ben biraz pimpirikim hatta bugün öle deyince herşey normalmi dedim normal kötü bişi düşünme dedi embriyoyu göremiorum demesine şaşırdım ben bakalım inş. haftaya da görürüm de rahatlarım saol tatlım

Hmm anladım canım sen beğeniyorsan sorun yok

ya bende anlamadım bariz kese görünüo içinde kalbi atıyor ama hala bastırdı ve embriyoyu göremiorum dedi ayyy canım sıkıldı valla yaa ne olur cvp yazın kızlar

Üzülme zaya inşallah birdaha ki gittiğinde kalp atışını duyacaksın ve pıtırcığı da göreceksin sakın üzülme oda orada Annem niye üzülüyor diye üzülüyor aman sakın Allaha emanet ol

ayyy maşallaahhh çok heyecenalndım,,,bende yarın görcemm inşşşş
ayy ilk önce göremedik ama rahmim dönükmüş arkada saklanmış kesecik herşey normal dedi doktorr
ayyyy maşallahhh çok çok çok güzel bu gün gördüğüm 2. vesikalık sabah arkadaşımda gösterdi rabbim sorunsuz kavuştırsun sana inşallah bebeğinle heeep huzurlu ol...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canom bu senin ultrasonun mu? yerim ben onu maşallah teyzeleriyle tanışmaya gelmiş
ewetttt çok tatlıı agzım kulaklarımdaaaaaa
ayyy çok sevindim bende seni merak ediordum bugün ikimizde gidecektik ya doktora ondan ii bak ne güzel Allah tammamına erdirdin inş.
sen ne zaman gidiyorsun canımmm
Allah nazarlardan, herşeyden korusun

amin canımm

ayy valla çok saol cnm ya ii güzel düşünmem lazımmış bu dönemde bizim psikolojimizde çok önemliymiş ondan üzülmemem lazım

canım ben oğlumda kullanmıştım.son ayda bıraktırdı dr.benimki fragmin di.hep kendim kolumdan yaptım.çok kolay.bende korkmuştum ilk başta iğne yani.ama tecrübe ediyor insan.ben 2 düşük yaptığım için vermişti dr kan pıhtılaşması yoktu.

Meliscim öncelikle tebrik ederim. Bende de kan pıhtılaşması var o yüzden ben de clexan benzeri bir iğne kullanıyorum. Benimkisi fragmin, her gün karından oluyorum.

ben de onu kullandım.ama bu gebeliğimde istemiyorum.çünkü bende pıhtılaşma yok.

günaydın kızlar bakın buda kesemizzzzzzzzzz içinde bebegimizde oluşuyormuşşş çok mutluyum allah bozmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 143646

mşlh sübhanallah....

sen ne zaman gidiyorsun canımm

bugün gittim canım kese büyümüş bayağı kalpte atıyor gördük ama duymadık bide doktor embriyoyu göremiorum dedi anlamadık haftaya gitcez tekrar kalp atışını duymak için. embriyo için canım sıkılmıştı ama artık takılmıorum embriyo olmasa kalp atışı nasıl gözükcek mutluyum

kızlar ben 5+2 yim biraz önce doktoru aradım dün verdiğim kanda beta hcg 8149 çıkmış sizce normalmi gitsem keseyi görebilirmiyiz?

kızlar tüm yazıştıklarım ve yazdıklarınız bnm diğer mailimede geliyor,ayarlamada hata yaptım galiba ama bulmaadım.sebebini bilen var mı????

Çin takvimine göre de erkek yazıyo zaten:)) Aman ya sağlıklı olsun, çamurdan olsun...Bugün belim rahatladı biraz Allah'a şükür.Sat'a göre 6 haftalıkken gördün di mi? Bazen doktorlar daha erken bir haftada olduğunu söylüyolar da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…