günaydın kızlar bakın buda kesemizzzzzzzzzz içinde bebegimizde oluşuyormuşşş çok mutluyum allah bozmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 143646
günaydın kızlar bakın buda kesemizzzzzzzzzz içinde bebegimizde oluşuyormuşşş çok mutluyum allah bozmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 143646
Eki Görüntüle 143646
Sende saol canım.. . senin yerinde olsaydım Dr değiştirmeyi düşünürdüm. Sonra sen yıpranırsın bence. Benim ilk hamileliğimde dr gittim gider gitmez kan sonuçlarım katlayarak gittiği halde Dr bbana bubebek normal değil, düşük riskin çok fazla dedi eve gönderdi yat dedi. Bi dşük iğnesi ver ilacı ver dimi. Sonra ben ağla ağla öldüm ağlamaktan. 3-4 gün sonra bide kanama başlamadımı.
Belkide okadar üzüldüğüm için oldu. Kan değerlerim güzel bi şekilde artıyordu. Ne zamnki Dr öyle dedi bende çok kötü oldum. kanamamda sonra başladı.
hayırlısı olsun diyorum. napalım onunda kısmeti o kadarmış. Ama şu anki Dr çok memnunum.Allah razı olsun. aduığı parayı güle güle yesin
Eki Görüntüle 143646
Eki Görüntüle 143646
aslında doktorumdan memnunum kadın hiç evham yaptırmdı bana ben biraz pimpirikim hatta bugün öle deyince herşey normalmi dedim normal kötü bişi düşünme dedi embriyoyu göremiorum demesine şaşırdım ben bakalım inş. haftaya da görürüm de rahatlarım saol tatlım
ya bende anlamadım bariz kese görünüo içinde kalbi atıyor ama hala bastırdı ve embriyoyu göremiorum dedi ayyy canım sıkıldı valla yaa ne olur cvp yazın kızlar
ayy ilk önce göremedik ama rahmim dönükmüş arkada saklanmış kesecik herşey normal dedi doktorrayyy maşallaahhh çok heyecenalndım,,,bende yarın görcemm inşşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnayyyy maşallahhh çok çok çok güzel bu gün gördüğüm 2. vesikalık sabah arkadaşımda gösterdi rabbim sorunsuz kavuştırsun sana inşallah bebeğinle heeep huzurlu ol...
ewetttt çok tatlıı agzım kulaklarımdaaaaaacanom bu senin ultrasonun mu? yerim ben onu maşallahteyzeleriyle tanışmaya gelmiş
sen ne zaman gidiyorsun canımmmayyy çok sevindim bende seni merak ediordum bugün ikimizde gidecektik ya doktora ondan ii bak ne güzel Allah tammamına erdirdin inş.
Allah nazarlardan, herşeyden korusun
Üzülme zaya inşallah birdaha ki gittiğinde kalp atışını duyacaksın ve pıtırcığı da göreceksin sakın üzülme oda orada Annem niye üzülüyor diye üzülüyor aman sakın Allaha emanet ol
merhaba arkadaşlar...
bugün Allahın izniyle kalp atışlarını aldım meleğimin 5+2 günlük 11 mm kuzum ama bende kan pıhtılaşması çıktı öncekindede bu yüzden kalp atışlarını görememişiz kaybetmişiz bebeğimi şimdi de doktorum clexane adlı iğne verdi hergün olmam gerekiyormuş var mı bu konuda bilgisi olan bu iğneyi kullanıpta sağlıcakla bebeğini kucağına alan var mı acaba :44:
Meliscim öncelikle tebrik ederim. Bende de kan pıhtılaşması var o yüzden ben de clexan benzeri bir iğne kullanıyorum. Benimkisi fragmin, her gün karından oluyorum.
Eki Görüntüle 143646
kızlar ben 5+2 yim biraz önce doktoru aradım dün verdiğim kanda beta hcg 8149 çıkmış sizce normalmi gitsem keseyi görebilirmiyiz?
kızlar tüm yazıştıklarım ve yazdıklarınız bnm diğer mailimede geliyor,ayarlamada hata yaptım galiba ama bulmaadım.sebebini bilen var mı????
kızlar tüm yazıştıklarım ve yazdıklarınız bnm diğer mailimede geliyor,ayarlamada hata yaptım galiba ama bulmaadım.sebebini bilen var mı????
kontrol paneline git
aboneliklerini listele
aşığıda seçilen konular var e mail bildirimi yok seçeneğini seç
Eki Görüntüle 143646
çok geçmiş olsun
ben de sıcaktan ve karnımın gerilmesinden evin içinde göbeğimi açarak dolaşıyordum.benle dalga geçiyolardı.çocuk doğunca öyle gezcek diye
bi tane geziyodu mutfakta deniyim bari çürümediyse
benimde ilkinin satı 16 ocaktı.6 haftalıkken gözükmüştü herşey.o vakte kadar benimde çok belim ağrıyodu.beli ağrıyanın oğlu kasık ağrısı çekenin kızı olurmuş.belim oğlum oldu 22 ekim demişlerdi 28 ekimde doğurmuştum bakalım senin gidişat nasıl olacak.herşey hayırlısıyla güzel olur inşallah
benim de yok.ama istesem annem gelcekte sobalı evde zor oluyor.hava ısınınca gel dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?