2011 Ekim Anneleri

Enişşte beyy enişşte beeyy
üzmesin Rumuzumu yaa

Ayyy kendimi basılmış gibi hissettim bir an Ama evet çok tatlısınız maşallah diyelim, başka da bişey demiyelim.
Kızz Eda seninle hep aynı kişilere mi sarkıyosss biz. Denizin kızına da ikimiz yanaşmıştık.

sende benim canımsın
benim yan tarafımda boş masa var onun çöpünü aldım hemde hiç kullanılmamış sıfır tam ayaklarıma layık

Eklentiler

• $Fotoğraf0257.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $Fotoğraf0261.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $Fotoğraf0259.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 33

Leyna bakkk duydun mu canım ayynı biiizzz :) biz de şubat topiğinde tanıştık leynamla, hamiş değildik henüz, nerden nereye .. zaman ne çabuk geçmiş.

kızlar bu da göbüşümüzün önden görünüşü

Eklentiler

• $IMG0056A.webp
    109,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
sende benim canımsın
benim yan tarafımda boş masa var onun çöpünü aldım hemde hiç kullanılmamış sıfır tam ayaklarıma layık

Maşallahh yaa. Bizim topikin hamileleri de pek güseller. Ama göbüşün biraz inmiş mi Leyna? Bana mı öyle geldi yoksa?

Deniiiz akşam yazdığını göstereyim mi eşimeee. Sadece seninkini göstereyim de beni üzmesiiiin Bak arkamda kocaman topikim var benim, ayağını denk al diyeyim.

neyse benim önerim tuhaf kaçar diye düşünmüştüm ama sizin iş yeri gayet samimi bi ortammış, senin yönteme bakılırsa aman tatlım sen bebişin rahatını düşün, iyi işte..

ayy severim ben sizi gel kzı öpücemçok çok çok tatlısınızzzz maşallah sizeee
kızlar benım ayaklarım şişti ve acil rahat bir terlik almam gerek alıp memnun olan varmı hangi markada rahat ettiniz memnun kaldığınız
evet canım var ben polarisin terliğini giyiyorum burda çok rahat
Leyna bakkk duydun mu canım ayynı biiizzz :) biz de şubat topiğinde tanıştık leynamla, hamiş değildik henüz, nerden nereye .. zaman ne çabuk geçmiş.

yaaa evet denizciğim ne günlerdi ama gerçekten zaman çabuk geçiyor bizimde bir an önce buluşmamız lazım yaa kaç ay oluuuuuu

kocaman bi maşallah sizeeeayy üşencimden bi ben koyamadım göbüşümü şuraya:78:
tşk ederim canımmm sizede maşallah
masalah 7 aylık gıbı...
evet zaten 75 ile hamıle kaldım şuan 80 kıloyum

tşk ederim canım sizede maşallah bende bakım polarısten barii

sende benim canımsın

Vayy hemşoma bak, maşallah biraz hileli bi bluz üstünde ki ama sen zaten kilo almamıştın dimi canım. maşallh sizeee çok hoş buldum sizi bu fotoda

Maşallahh yaa. Bizim topikin hamileleri de pek güseller. Ama göbüşün biraz inmiş mi Leyna? Bana mı öyle geldi yoksa?

yok kuzucum göbeğim şimdi öncekine nazaran daha da büyük ama önden çekildiği için öyle çıktı yandan çekemedim şef arkamdan bakıyo

Şey kızlar bende geçen sağlık ocağına gittiğimde üç kilo almış görünüyordum, iyi demi.
bakalım bugün ne görcez

biraz fazladan gulsek kiyamet mi kopar

Üniversitede okuyan bir öğrenci yıl sonu sınavlarına girmiş ve arkadaşına:
- Ben memleketime gidiyorum, sınavlar belli olduktan sonra bana sonuçlarıbildir, ancak telefona ben çıkarsam bana söylersin.
Telefona annem çıkarsa zayıfım olmaz da, eğer bir tane olursa Ebubekir’ in selâmı var,dersin.
İki zayıf imkansız da eğer olursa Ebubekir’ in Ömer’ in selâmı var, dersin.
Üç zayıf hiç olmaz da eğer olursa Ebubekir’ in, Ömer’ in, Osman’ ın selâmı var dersin.
Dört zayıf imkansız da eğer olursa, Ebubekir’ in, Ömer’ in, Osman’ ın, Ali’ nin selâmı var dersin,

şeklinde konuşup memleketine gelir. Bir zaman sonra sınavlar belli olur, arkadaşı sınav sonuçlarını bildirmek için telefona sarılır, telefona öğrencinin annesi çıkar.

-"Teyze, oğlunuza söyle, Ümmet-i Muhammedin selâmı var

sende benim canımsın

süpersin tatlım yaaa :))) Hemen çöp kutusuyla bir poz resminide koyuvermişsin :))) çok imrendim valla ama benim çöp kututsu ikinci el en kötüüsde ayaklarım üstündeyken içine bişey atmak zorunda kalmak :)) buarada çok taklı çıkmışın resimlerde....

Zevklerimiz aynı rumuzcum güzelden anlıyoruz maşallah

Şey kızlar bende geçen sağlık ocağına gittiğimde üç kilo almış görünüyordum, iyi demi.
bakalım bugün ne görcez

ben hıc kılo almamıs gorunuyorum ana saglıgın tartısında..şaka gıbı ben yanlıs dedıkce kadın hata yok dıoyo...kendı tartımamı ınanayım..doktorunkıne mı ana saglıgınkıne mı sasırdım...

leyna bakkk duydun mu canım ayynı biiizzz :) biz de şubat topiğinde tanıştık leynamla, hamiş değildik henüz, nerden nereye .. Zaman ne çabuk geçmiş.

aaaa bilmiyodum kuzuuuuuum kıskandım vallahi ben diyorum nerden bu samimiyet
şaka şaka maşallah hepimize çok sağlam dostluklar edindik burda ne güzel daim olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…