İlahi Hanzade ne güzel işte, eşin küsmene izin vermiyormuş. Valla bizimki hiiiiç sallamaz, ben küserim o da küser. Ben barışırım o da barışır. Ben kavga edip , 2 dk sonra konuşsam o da konuşur bişey yokmuş gibi. Velhasıl beni fıtık eder. Çok özendim valla küsünce gelip sarılmasına, öpmesine. Bir keresinde inat etmiştim 3 hafta küsmüştüm de 3. haftanın sonunda gelip barışmaya çalışmıştı. 2 gün süründürdükten sonra barışmanın ardından da" Sen çok üzülüyosun, kıyamadım da ondan barıştım" demişti.
selam kızlar. hepiniz çok tatlısınız. ben eda nın arkadaşıyım. yani resimdeki öteki anne :))
rumuz cum çok teşekkür ederim. eda ile aramızda 1 hafta var. szö verdik birbirimize ve aynı ay hamile kaldık. bizde inanamadık nasıl olduğuna ama gerçekten çok gönülden istemişiz ki oldu çok şükür.şimdi hayallerimizi gerçekleştiriyoruz. beraber göbeklerimizi gerdire gerdire gezicez alışveriş yapıcaz beraber demiştik. sıra alışverişlere geldi.
eda cım. ben seni yer yer pipoşunuda yerim bak. bende sana bayılıyorummmm. pilotonik zannediyordum bak bu itiraf iyi geldiiiiii
valla hanzade arkadaşım babası fena bir kız babası olacak sanırım. göbeklerimizi bile yaklaştırmıyor . deli kocam işte hahaa
canımsın yaa o çöp kutusunu bende öyle yapıyorum ama hem sert, hem alçak,hem küçük, hem birden kapağı açılıveriyor geçen gün içine sandaletimi düşürdümAllahtan içinde sadece kağıtlar vardı :)) yani işe yaramıyor. sırtımada yastık koyuyorum sonra bi bakıyorum popomu koycak yer kalmamış. ufff yaaa bi türlü rahat edemiyorum iş yerimde belkide ondan ayyaklarım böle oluyor (
TEŞEKKÜR EDERİM RUMUZUM GÖNDERİM SANA HEMEN
ARKADAŞIM GÜZELLER GÜZELİDİR BURDA KKDA TANIŞTIK BİZ İKİMİZDE HAMİŞ DEĞİLDİK AYNI AY HAMİLE KALDIK 18+6 O DABENDE SULANIYORUM KENDİSİNEE
sende benim canımsın
benim yan tarafımda boş masa var onun çöpünü aldım hemde hiç kullanılmamış sıfır tam ayaklarıma layık
kızlar bu da göbüşümüzün önden görünüşü
canım hani şu visco yastıklar varya aslında bildiğimiz boyun ve baş için olan koca yastığı sırtıma koydum. geçen gün patronum gördü bir kahkaha patlattı, Fatoş hanım daha önce sizin kadar rahatına düşkün birini görmemiştim diye.... geçende de bir dosya istedi kalkıp alimm diye tam bi manevra yapıyodum neyse ben alim insan sizi otururken görünce imreniyor sanki hiç kakmıycakmışsınız gibi hamileliğin hakkını veriyorsunuz dedi.... yani dalga konusu olduk eee ayaklar çöp kutusuna uzatılmış, sırtta kocaman yastık bide oturunca top gibi çıkan göbek, elimde su bardağı kadın dalga geçmesinde napsınnn
ayy severim ben sizi gel kzı öpücem
evet canım var ben polarisin terliğini giyiyorum burda çok rahatkızlar benım ayaklarım şişti ve acil rahat bir terlik almam gerek alıp memnun olan varmı hangi markada rahat ettiniz memnun kaldığınız
Leyna bakkk duydun mu canım ayynı biiizzz :)biz de şubat topiğinde tanıştık leynamla, hamiş değildik henüz, nerden nereye .. zaman ne çabuk geçmiş.
tşk ederim canımmm sizede maşallahkocaman bi maşallah sizeeeayy üşencimden bi ben koyamadım göbüşümü şuraya:78:
evet zaten 75 ile hamıle kaldım şuan 80 kıloyummasalah 7 aylık gıbı...
ayy severim ben sizi gel kzı öpücemçok çok çok tatlısınızzzz maşallah sizeee
evet canım var ben polarisin terliğini giyiyorum burda çok rahat
yaaa evet denizciğim ne günlerdi ama gerçekten zaman çabuk geçiyor bizimde bir an önce buluşmamız lazım yaa kaç ay oluuuuuu
sende benim canımsın
benim yan tarafımda boş masa var onun çöpünü aldım hemde hiç kullanılmamış sıfır tam ayaklarıma layık
Maşallahh yaa. Bizim topikin hamileleri de pek güseller. Ama göbüşün biraz inmiş mi Leyna? Bana mı öyle geldi yoksa?
sende benim canımsın
ayyy kendimi basılmış gibi hissettim bir anAma evet çok tatlısınız maşallah diyelim, başka da bişey demiyelim.
Kızz eda seninle hep aynı kişilere mi sarkıyosss biz. Denizin kızına da ikimiz yanaşmıştık.
sende benim canımsın
Şey kızlar bende geçen sağlık ocağına gittiğimde üç kilo almış görünüyordum, iyi demi.
bakalım bugün ne görcez
leyna bakkk duydun mu canım ayynı biiizzz :)biz de şubat topiğinde tanıştık leynamla, hamiş değildik henüz, nerden nereye .. Zaman ne çabuk geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?